Találatok a következő kifejezésre: Hogy érdemes Mármint melyik (2 db)

8. os vagyok és majd egyetemre az Állatorvosira (Szent István) akarok menni, és hogy hova lenne érdemes jelentkeznem mármint melyik gimnáziumba, hogy aztán sikeresebb legyen a felvételi az egyetemre?

Úgy értem hogy melyik az amelyik biosz szakos és er?s abból?

Legjobb válasz: Budapest - Szent László Gimnázium - biológia, kémia, környezetvédelem tagozat. emelt biológia, kémia és fizika tantárgyakkal. kiváló gimnázium.

Budapest - Szent László Gimnázium - biológia, kémia, környezetvédelem tagozat. emelt biológia, kémia és fizika tantárgyakkal. kiváló gimnázium.
Azt nem írtad le, hogy hol laksz. A Radnóti Szegeden erõs gimi.
Apáczaiban van biosz tagozat, meg komplex természettudományi. mindkettõ jó lenne neked
A kérdező hozzászólása: Köszi, amúgy bp-i vagyok, szóval lehetõleg itt vagy a közelben kéne. Ezt a Szent Lászlót majd megnézem. Köszi.

Hogy érdemes aludni? Mármint melyik oldalon? 27hetes vagyok.

Legjobb válasz: Én azt olvastam, hogy a bal oldalon, de én általában a jobb oldalamon fekszem, mert úgy kényelmesebb. 26 hetes kismama

Én azt olvastam, hogy a bal oldalon, de én általában a jobb oldalamon fekszem, mert úgy kényelmesebb. 26 hetes kismama
Hason már ugye nem nagyon lehet, hanyat meg nem javasolják, mert elnyomódnak az erek és a baba nem kaphat elég vért, -de ez esetben úgyis jelzi, tehát ne igzulj, ha hanyatt ébredsz.-) Hogy jobb vagy bal oldalt, én hallottam ezt is, azt is, én sem tudom melyik jobb, vagy hogy van-e különbség egyáltalán. Én mivel nem lehet hason, forgolódok a jobb és bal oldalam között, 32 hetesek és egészségesek vagyunk. Szerintem ami neked jó, az jó a babának is, ha meg nem, akkor úgyis kalimpál:-) Tehát feküdj úgy, ahogy jólesik:-)
én világéletemben a jobb oldalamon aludtam.most 25hetes terhes vagyok, egy-két hete csak a bal oldalon kényelmes. szerintem feküdj ahogy kényelmes. boldog babavárást
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors válaszokat, mindenkinek boldog babázást!
szia, 29 hetes vagyok, es mar az oldalt fekves sem a legkenyelmesebb, mindig ugy ebredem hogy a hátamon fekszem. szerintem a baba ugyis elkezd rugdosni, ha neki nem kenyelmes! mintahogy nálam is rugdos mostanaban, ha valamelyik oldalamon fekszem. szerintem megerzed, neked hogy is a legkenyelmesebb! A.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!