Találatok a következő kifejezésre: Hogy álljak dokimhoz ezután (1 db)

Hogy álljak a dokimhoz ezután?

8napja szültem császárral,a khban meg voltam elégedve az orvosommal.nem egy babusgatós doki ,igazából csak azokat az infóka közli amiket kellenek,meg válaszol a kérdéseimre.Tehát nemegy beszélget?s orvos.Nem is ez a gondom,mert az alatt a pár nap alatt amíg bennt voltam minden nap felhívott vagy bejött,de mikor bementem hozzá varrat szedésre-távozás után 2nappal,meg sem kérdezte,hogy vagyunk a hasamat meg sem nézte szinte,hogy a méhem mennyire húzódott vissza-amíg a bennt lév? ügyeletes dokik mindig megnézték..s ? telefonon keresztül hagyta jóvá,hogy hazamehetek.Kikapta a varratot válaszolt 3 kérdésemre,de onnantól azt éreztem azalatt a kb 1 perc alatt amíg ez lezajlott,hogy add már ide a pénzt és menjél.Odaadtam egy üveg bor kíséretében és már kint is voltam.Ez kb 3perc volt mindennel együtt.a férjem is csak pislogott,hogy ennyi..úgy érzetem magamat mint egy a sok közül ,pedig fogadott orvosom.ráadásul mikor kijött a vizsgálóból(én pont wc-n voltam)elment a férjem mellett(pedig ismeri együtt jártunk hozzá vizsgáléatra és a szülésnél is ott volt)és utánna fordult vissza megköszönni neki a juttatást-pedig annyit kapott amennyit kért...szóval ez is olyan furi volt azt mondja a párom..Nem tudom,hogy álljak hozzá,mert úgy gondolom egy fogadott dokinak szerintem nem így kéne viselkednie,hanem arra kéne igyekeznie,hogy megtartsa a betegeit,mert még én is akarok majd másik babát de nem tudom ezek után nála fog e világra jönni majd...Nem tudom ,hogy álljak hozzá pl. a 6hetes kontrollon is.?Mit tegyek,azóta ez jár a fejemben állandóan...mióta a varratszedés volt,hogy miért is történt ez így..segítsetek ha van tippetek.Köszi

Legjobb válasz: akkor ez egy idiota. válasz másik dokit. nekem a doki a korházba nemkért soha pénzt aztmondta majd találkozunk még. de mikor meg magánrendelõjébe mentem soha nemkérte azt a pénzt. elég rendes de hozzám nemjárt nagyon be énmeg ezt hiányoltam. szerintem semiképp ne szülj nála.

akkor ez egy idiota. válasz másik dokit. nekem a doki a korházba nemkért soha pénzt aztmondta majd találkozunk még. de mikor meg magánrendelõjébe mentem soha nemkérte azt a pénzt. elég rendes de hozzám nemjárt nagyon be énmeg ezt hiányoltam. szerintem semiképp ne szülj nála.
Na! Ennyit a "dugjunk sok pénzt a doki zsebébe, attól minden jobb lesz" dologról. Sajnálom. Mennyi ilyet hallani! Biztos a babó hálásabb lett volna, ha ráköltöd azt a rengeteg pénzt. Mi az, hogy "annyit kapott, amennyit kért?" Szörnyûûû..
hát ez tényleg felháborító! de ezek szerint kell néhány ilyen eset, hogy az anyukák rájöjjenek, attól, mert fizetnek a dokinak, nem lesz jobb. ébresztõ! fizetünk TB-t! miért kell pénzelni a dokikat! utána meg csodálkozunk, hogy le sem sz*rnak bennünket! gondolom, nem 2 ezret kért..., inkább költötted volna a családodra és szültél volna az ügyeletesnél!
Sajnos, amikor mindenki fizet, nem te vagy: "a betegem, aki fizet és ezért megkülönböztetett figyelembe részesítem" páciensem. Csak egy vagy a sok tejelõ közül.
a hat hetes kontrollra menj el hozzá de te is légy olyan mint õ vled is a probláéma hogy félsz a dokidtól, mi is féltünk de aztán addig mentünk amíg nem találtunk egy olyan orvost akitõl nem kell félnünk, nem is szó szerintei félelem nem igazán lehet elmodani de tudom hogy mit érzel nekünk 5 orvvosunk volt és a hatodik felet meg de õ tökéletes, legalábbis eddig az volt majd aztán meglátjuk hidd le hogy nem te vagy az orvosért hanem õ van érted és ezt igy is kell kezelni GRATULÁLIK A BABÁHOZ, SOK ÖRÖMET ÉS MÉGTÖBB BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK üdv: két kicvi lány anyukája
Én két gyereket szültem ugyanannál a dokinál. Ahogy írtad, õ is olyan aki elmondja amit kell, de többet nem, csak még a kérdéseimre felel. Ennek ellenére nagyon szimpi volt. Azért választottam, mert õ nem kért fix összeget. Sõt, azt mondta õ szülésért nem kér pénzt, de ránk bízza. Mi mindkettõnél adtunk (2év volt közte). A második után a varratszedésnél rákérdezett hogy nem akarom rendezni a szülést? Pedig a férjem már odaadta kórházban. Jó mi? Azt se tudtam mi van hirtelen. Kevesli vagy feledékeny? Kiderült, mert hazafelé már hívott is, hogy összekevert egy másikkal és elnézést kért. Még kontrollra visszamentem, de többet oda én nem megyek az biztos. Magánrendelõjébe jártam, fogadott orvos volt alkalmanként nem kis összegért. Mivel gyereket nem akarok többet, jó lesz mostantól az SZTKs rutinvizsgálat is.
A kérdező hozzászólása: Én úgy mentem szülni, hogy azért választottam ezt a khzat, hogy jó élményekkel távozzak.Szerencsére ez így is lett.Nem akartam csak azért a saját khba menni, hogy megszüljek és ha kijövök azt monjam kibírtam valahogy.így biztos, hogy lesz kedvem szülni legközelebb is, pedig elég kemény a császár utáni pár nap, de ezek a szenek felettetik..de amúgy meg nem is ez volt a kérdésem....nem más orvost ítélek el, de nincs ideje sztem nagyon az embernek kísérletezni sem azalatt a 9hónap alatt, pláne ha végig melózik....na mindegy.
Bocsi: "Ha meg nem, akkor nem pénzért nem!"
De miért feltételezed, hogy alapból rád sem bagóznak? Nem kell ezt megoldani. Hallani olyat, hogy nem fizet valaki, mégis 100%-ban el van látva. Ha meg nem, akkor legalább pénzért nem! De nem tehetik meg, hogy nem látnak el, õk orvosok, felesküdtek arra, amit tesznek, hosszú éveket tanultak érte. Ez a dolguk és bizalmat érdemelnek. Utólag, ha elégedett az ember adhat valami ajándékot.
A kérdező hozzászólása: Már megszültem, ot nem volt semmi gond, most már a 6hetes kontrollra kellene mennem majd..., denem tudom, hogykezeljem a dolgot...furi , mert a khban nem volt rossz tapasztalatom vele, csak a varratszedéskor érzetem azt, hogy le vagyok ejtve....
Válts. Az én orvosom sem támogatott mikor baj lett a terhesség alatt, majd mivel meg kellett szakítani a terhességet SOTE-re mentem, majd hazajöttem hozzá egy nyamvadt papíré a táppénzemhez, mivel meg sem kellett vizsgálnia elfogadta a 6000.-Ft-ot, a vizitdíjat és még utánna tudtam meg, hogy tõle szivárgott ki a hír rólam, hogy mi történt, tehát megszegte az orvosi titoktartást és ez egy elismert fõorvos itt. Ha nem érzel törõdést gyere el onnan.
A kérdező hozzászólása: Lehet igazad van, de akkor , hogyold meg, hogy olyan khban szülj ahol elis látnak, mert én olyanban szültem.Egy szavam sem lehet az o9ttani ellátásra, nagyon jól éreztem magamat bennt, amíg nem vagyok biztos, hogy a sajátomban is ugyan ez lett volna..
A kérdező hozzászólása: Az utolsó hozzá szólónak.Látod kicsit ezt érzem én is akkor te is át tudod érezni mi a bajom..Detto ugyan ez.Szimpi volt, de azt érzem csak a pénzért csinált mindent.Nekem ennyi nem elég.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha az első babám császárral lett akkor mennyi az esélye, hogy a másik is azzal lesz?

Én mondjuk jobban is örülnék ha a második is császárral lenne de nemtudom,hogy automatikusan adnak-e ,csak azért mert az első azzal lett. előre is köszi.

8

Hol lehet Bp. -n olyan szoptatos ( elol kigombolhato) haloinget venni, ami idealis a korhazi napokra?

Ezt ugy ertem,hogy nem atlatszo,kenyelmes,nem oreges stb.
Ket darabot szeretnek venni,ezert jo lenne,ha kijonne 3-4 ezerbol darabja.
Mar csomo helyen neztem,es vagy nagyon oregasszonyos volt,vagy nagyon atlatszott (lehet ez csak engem zavar,es hulyeseg,de en olyat szeretnek,amiben nem erzem magam "meztelennek").
Elore is koszonom a valaszokat,remelem lesz valakinek valami jo tippje :-)
36 hkm

10

Akik dohányoztak kórházban tartózkodás alatt, hogyan oldották meg?

Sem kommentárt, sem okoskodást, sem semmit nem kérek. Aki értő olvasási problémákkal küzd az is maradjon csendben. Köszi!!

Volt fogadott orvosotok? Tudta? A babát hova tettétek addig?

8

Valakinek szules utan 6 hettel nyilt-e el a gatsebe?

Nekem megverzett 6 het utan. A tukorbe meg olyan, mintha az ajkak a vegbelnyilasig tartananak.

1

Remkepeket latok es borzasztó megérzéseim vannak?

Egyre többször álmodom azt, hogy szülés kozben komplikációk lesznek es belehalok. Értsd ugy, hogy a csaszaros hegem szétszakad a term.szules kozben. Ez tobbszor is elojon álmomban.
Es az a baj, hogy mostmar ezek a dolgok Napközben is eszembe jutnak. Elegge rettegek mar, ahogy közeledik az idő a kiirt dátumhoz.

7

Még van rá esély, hogy beforduljon a baba?

36 hetes vagyok már és még farfekvéses. Nektek mikor fordult be? (Inkább olyanokra vagyok kíváncsi, akiknek későn)
Vagy van valami praktika erre? Nem akarom, hogy császározzanak...

6

István kórházhoz mely kerületek tartoznak?

Sziasztok!

Első gyermekemet a Péterfyben szültem, most ismét babát várok, a másodikat semmiképp nem szeretném ott szülni.
Két lakcímem van, az állandó Pest megyei, a Margithoz tartozna, ami szintén kizárt, a másik meg ugye a VII. kerület, ami Péterfyt jelentene.

Sajnos nincs igazán lehetőségem magánorvosnál fizetni végig a terhesgondozást plusz a szülést is :( Viszont szeretnék átélni egy igazi szülést, nem "szülesztést", mint amit a fent említett kórházakban művelnek.

Bocsánat, ha kicsit kusza a kérdésem :) Tehát a lényeg: csak akkor szülhetek az Istvánban (vagy esetleg a Szent Imrében, Bajcsyban), ha "xy" kerületi lakcímem van, vagy beeshetek az utcáról is? :)

Köszönöm szépen előre is a válaszokat!

4

Uzsokiban valoban ne reménykedjek a normális, emberi szulesben/ellatasban?

Február elejére vagyok kiorva a masodik gyermekemmel. Eddig mindenki dicsérte, hogy mekkora változáson ment at a kórház es az orvosok. Itt os sokan irtak, hogy aki,el nincs dokija, azzal is normálisan bánnak, stb.
Ma tobb anyuka is mondta, hogy hagyjak szenvedni az anyukat. Nem adnak se fájdalomcsillapítót, se semmit. Soot, meg elmondják az anyukának mekkora s...r ember..
Allitolag, ha noncs orvosa az anyukának, akkor nem csaszarozzak meg. Inkabb tomik szülésinditoval, aztán lesz, ami lesz.

Az első gyermekem sürgősségi császárral szuletett 2 eve. Akkor se indult be a szülés es egyeb problémák is voltak. Egyaltalan nem voltak fajasaim.
A hegem szokott mar nrha fajni, de nem vészes. Igazabol attol felek a legjobban, hogy a hegem szétszakad es ott halok meg a szuloagyon.

Szoval, aki mostanság szult az Uzsokiba doki NELKUL, az elmondana, hogy mégis mi az igaz a kórházzal kapcsolatban,
Koszonom!

2

Az ideiglenes SOTEII-nél (Tömő utca) kell parkolásért fizetni az utcán?

Nem szeretnék kerékbilincset vagy büntit, csak azért mert rohanunk szülni...

3

Most vasárnapra vagyok kiírva, de lehet, hogy kedden beindítják a szülést, ha addig nem szülök meg. Hogyan zajlik a beindítás?

31

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!