Találatok a következő kifejezésre: Hogy álljak dokimhoz ezután (1 db)

Hogy álljak a dokimhoz ezután?

8napja szültem császárral,a khban meg voltam elégedve az orvosommal.nem egy babusgatós doki ,igazából csak azokat az infóka közli amiket kellenek,meg válaszol a kérdéseimre.Tehát nemegy beszélget?s orvos.Nem is ez a gondom,mert az alatt a pár nap alatt amíg bennt voltam minden nap felhívott vagy bejött,de mikor bementem hozzá varrat szedésre-távozás után 2nappal,meg sem kérdezte,hogy vagyunk a hasamat meg sem nézte szinte,hogy a méhem mennyire húzódott vissza-amíg a bennt lév? ügyeletes dokik mindig megnézték..s ? telefonon keresztül hagyta jóvá,hogy hazamehetek.Kikapta a varratot válaszolt 3 kérdésemre,de onnantól azt éreztem azalatt a kb 1 perc alatt amíg ez lezajlott,hogy add már ide a pénzt és menjél.Odaadtam egy üveg bor kíséretében és már kint is voltam.Ez kb 3perc volt mindennel együtt.a férjem is csak pislogott,hogy ennyi..úgy érzetem magamat mint egy a sok közül ,pedig fogadott orvosom.ráadásul mikor kijött a vizsgálóból(én pont wc-n voltam)elment a férjem mellett(pedig ismeri együtt jártunk hozzá vizsgáléatra és a szülésnél is ott volt)és utánna fordult vissza megköszönni neki a juttatást-pedig annyit kapott amennyit kért...szóval ez is olyan furi volt azt mondja a párom..Nem tudom,hogy álljak hozzá,mert úgy gondolom egy fogadott dokinak szerintem nem így kéne viselkednie,hanem arra kéne igyekeznie,hogy megtartsa a betegeit,mert még én is akarok majd másik babát de nem tudom ezek után nála fog e világra jönni majd...Nem tudom ,hogy álljak hozzá pl. a 6hetes kontrollon is.?Mit tegyek,azóta ez jár a fejemben állandóan...mióta a varratszedés volt,hogy miért is történt ez így..segítsetek ha van tippetek.Köszi

Legjobb válasz: akkor ez egy idiota. válasz másik dokit. nekem a doki a korházba nemkért soha pénzt aztmondta majd találkozunk még. de mikor meg magánrendelõjébe mentem soha nemkérte azt a pénzt. elég rendes de hozzám nemjárt nagyon be énmeg ezt hiányoltam. szerintem semiképp ne szülj nála.

akkor ez egy idiota. válasz másik dokit. nekem a doki a korházba nemkért soha pénzt aztmondta majd találkozunk még. de mikor meg magánrendelõjébe mentem soha nemkérte azt a pénzt. elég rendes de hozzám nemjárt nagyon be énmeg ezt hiányoltam. szerintem semiképp ne szülj nála.
Na! Ennyit a "dugjunk sok pénzt a doki zsebébe, attól minden jobb lesz" dologról. Sajnálom. Mennyi ilyet hallani! Biztos a babó hálásabb lett volna, ha ráköltöd azt a rengeteg pénzt. Mi az, hogy "annyit kapott, amennyit kért?" Szörnyûûû..
hát ez tényleg felháborító! de ezek szerint kell néhány ilyen eset, hogy az anyukák rájöjjenek, attól, mert fizetnek a dokinak, nem lesz jobb. ébresztõ! fizetünk TB-t! miért kell pénzelni a dokikat! utána meg csodálkozunk, hogy le sem sz*rnak bennünket! gondolom, nem 2 ezret kért..., inkább költötted volna a családodra és szültél volna az ügyeletesnél!
Sajnos, amikor mindenki fizet, nem te vagy: "a betegem, aki fizet és ezért megkülönböztetett figyelembe részesítem" páciensem. Csak egy vagy a sok tejelõ közül.
a hat hetes kontrollra menj el hozzá de te is légy olyan mint õ vled is a probláéma hogy félsz a dokidtól, mi is féltünk de aztán addig mentünk amíg nem találtunk egy olyan orvost akitõl nem kell félnünk, nem is szó szerintei félelem nem igazán lehet elmodani de tudom hogy mit érzel nekünk 5 orvvosunk volt és a hatodik felet meg de õ tökéletes, legalábbis eddig az volt majd aztán meglátjuk hidd le hogy nem te vagy az orvosért hanem õ van érted és ezt igy is kell kezelni GRATULÁLIK A BABÁHOZ, SOK ÖRÖMET ÉS MÉGTÖBB BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK üdv: két kicvi lány anyukája
Én két gyereket szültem ugyanannál a dokinál. Ahogy írtad, õ is olyan aki elmondja amit kell, de többet nem, csak még a kérdéseimre felel. Ennek ellenére nagyon szimpi volt. Azért választottam, mert õ nem kért fix összeget. Sõt, azt mondta õ szülésért nem kér pénzt, de ránk bízza. Mi mindkettõnél adtunk (2év volt közte). A második után a varratszedésnél rákérdezett hogy nem akarom rendezni a szülést? Pedig a férjem már odaadta kórházban. Jó mi? Azt se tudtam mi van hirtelen. Kevesli vagy feledékeny? Kiderült, mert hazafelé már hívott is, hogy összekevert egy másikkal és elnézést kért. Még kontrollra visszamentem, de többet oda én nem megyek az biztos. Magánrendelõjébe jártam, fogadott orvos volt alkalmanként nem kis összegért. Mivel gyereket nem akarok többet, jó lesz mostantól az SZTKs rutinvizsgálat is.
A kérdező hozzászólása: Én úgy mentem szülni, hogy azért választottam ezt a khzat, hogy jó élményekkel távozzak.Szerencsére ez így is lett.Nem akartam csak azért a saját khba menni, hogy megszüljek és ha kijövök azt monjam kibírtam valahogy.így biztos, hogy lesz kedvem szülni legközelebb is, pedig elég kemény a császár utáni pár nap, de ezek a szenek felettetik..de amúgy meg nem is ez volt a kérdésem....nem más orvost ítélek el, de nincs ideje sztem nagyon az embernek kísérletezni sem azalatt a 9hónap alatt, pláne ha végig melózik....na mindegy.
Bocsi: "Ha meg nem, akkor nem pénzért nem!"
De miért feltételezed, hogy alapból rád sem bagóznak? Nem kell ezt megoldani. Hallani olyat, hogy nem fizet valaki, mégis 100%-ban el van látva. Ha meg nem, akkor legalább pénzért nem! De nem tehetik meg, hogy nem látnak el, õk orvosok, felesküdtek arra, amit tesznek, hosszú éveket tanultak érte. Ez a dolguk és bizalmat érdemelnek. Utólag, ha elégedett az ember adhat valami ajándékot.
A kérdező hozzászólása: Már megszültem, ot nem volt semmi gond, most már a 6hetes kontrollra kellene mennem majd..., denem tudom, hogykezeljem a dolgot...furi , mert a khban nem volt rossz tapasztalatom vele, csak a varratszedéskor érzetem azt, hogy le vagyok ejtve....
Válts. Az én orvosom sem támogatott mikor baj lett a terhesség alatt, majd mivel meg kellett szakítani a terhességet SOTE-re mentem, majd hazajöttem hozzá egy nyamvadt papíré a táppénzemhez, mivel meg sem kellett vizsgálnia elfogadta a 6000.-Ft-ot, a vizitdíjat és még utánna tudtam meg, hogy tõle szivárgott ki a hír rólam, hogy mi történt, tehát megszegte az orvosi titoktartást és ez egy elismert fõorvos itt. Ha nem érzel törõdést gyere el onnan.
A kérdező hozzászólása: Lehet igazad van, de akkor , hogyold meg, hogy olyan khban szülj ahol elis látnak, mert én olyanban szültem.Egy szavam sem lehet az o9ttani ellátásra, nagyon jól éreztem magamat bennt, amíg nem vagyok biztos, hogy a sajátomban is ugyan ez lett volna..
A kérdező hozzászólása: Az utolsó hozzá szólónak.Látod kicsit ezt érzem én is akkor te is át tudod érezni mi a bajom..Detto ugyan ez.Szimpi volt, de azt érzem csak a pénzért csinált mindent.Nekem ennyi nem elég.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha megszületik a baba és minden rendben, mennyi idő múlva lehet akár saját felelősségre hazamenni?

Az a gond, hogy nem igazán tudom kire a hagyni a 1,5 éves "nagyot" :(

8

Császáros szülés után 4 évvel mennyi az esélye a természetes szülésnek?

Az elsővel semmi probléma nem volt a terhesség alatt viszont a másodiknál a 35 hétben erősen érzem hogy beilleszkedett a szülő csatornába és nyomja feszíti a méhszáj belső felőli résznél, séta közben, fekve nem mindig csak alkalmanként kakilási ingerem van ha fekvési pózt váltok elmúlik.
3 hét alatt híztam 6 és fél kg-ot az előtt alig alig.
Minden éjjel fáj a szeméremcsontom.
Lehet ez jel arra hogy természetesen is meginduljon a szülés?

3

Akik 20as eveik elejen szultek meg elso babajukat, milyen volt a szules lefolyasa? Es meddig tartott a vajudas, kitolas?

Akik 19-24 eves kor korul szultek elso babajukat milyen elmeny volt a vajudas? Hany oraig tartott? Hogy indult be a szules? Mennyi ido volt a kitolas? Mekkora lett a baba? Fiu vagy lany lett? Es mennyi ido volt mire helyre jott oda lent minden?

10

Anyukák akik simán szültek, ti sírtatok mikor vége volt a kitolásnak?

én sírtam nagyon,a megkönnyebbüléstől és,hogy tudtam megérkezett a kislányunk.
Egyedül vagyok ezzel vagy mindenki sír(?)

18

Ha megvastagodott a szám, az jelent valamit? Azt mondják szülés előtt megváltozik az arc. Én viszont még nem szeretném ha itt lenne az idő, 34hetes vagyok.

Jelentette ez valakinél a szülés előjelét?A melleim is duzzadtabbak lettek,pedig tejem is van már egy két hete.Mindennap görcsöl a derekam,kb 2hete,ma a hasam is kicsit görcsölt,és kb egy hete mindennap nagy wc-zek,van hogy napi 2szer.Normál esetben heti 2szer produkáltam valamit.

5

Öt hete császároztak normális, hogy azóta minden nap, egész nap fáj a fejem erősen?

6

Császár után az elsö MENSTRUáCIóTOK hány napig tartott?

7 hét után jött meg, legalábbis azt gondolom hogy ez már az,de már egy hete vérzek és kezdek aggódni hogy csak nincs valami gond..

5

A Péterfy Kórházban csak szülésznöt lehet fogadni, ugy ha nincs fogadott orvosom?

9

Mennyi az esélye, hogy megindulhat a szülés a 38. héten?

Sziasztok!
Holnap töltöm a 38.hetet. 4. babám, és eddig sosem indult meg magától a szülés. 41.héten volt az első babánál császárom, a másiknál 40hét 3.nap, a 3. pedig 39.hét 4.napján.
Mennyi rá az esély, hogy most a héten megindul magától a szülés?

5

Álomkór és gyomorégés lehet a közelgő szülés jele?

Ma a szomszédasszonyom azt mondta olyan más az arcom és 3 napja szinte lángol a nyelőcsövem, és egész nap aludni szeretnék...
35+4 napos vagyok.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!