Találatok a következő kifejezésre: Hogy álljak dokimhoz ezután (1 db)

Hogy álljak a dokimhoz ezután?

8napja szültem császárral,a khban meg voltam elégedve az orvosommal.nem egy babusgatós doki ,igazából csak azokat az infóka közli amiket kellenek,meg válaszol a kérdéseimre.Tehát nemegy beszélget?s orvos.Nem is ez a gondom,mert az alatt a pár nap alatt amíg bennt voltam minden nap felhívott vagy bejött,de mikor bementem hozzá varrat szedésre-távozás után 2nappal,meg sem kérdezte,hogy vagyunk a hasamat meg sem nézte szinte,hogy a méhem mennyire húzódott vissza-amíg a bennt lév? ügyeletes dokik mindig megnézték..s ? telefonon keresztül hagyta jóvá,hogy hazamehetek.Kikapta a varratot válaszolt 3 kérdésemre,de onnantól azt éreztem azalatt a kb 1 perc alatt amíg ez lezajlott,hogy add már ide a pénzt és menjél.Odaadtam egy üveg bor kíséretében és már kint is voltam.Ez kb 3perc volt mindennel együtt.a férjem is csak pislogott,hogy ennyi..úgy érzetem magamat mint egy a sok közül ,pedig fogadott orvosom.ráadásul mikor kijött a vizsgálóból(én pont wc-n voltam)elment a férjem mellett(pedig ismeri együtt jártunk hozzá vizsgáléatra és a szülésnél is ott volt)és utánna fordult vissza megköszönni neki a juttatást-pedig annyit kapott amennyit kért...szóval ez is olyan furi volt azt mondja a párom..Nem tudom,hogy álljak hozzá,mert úgy gondolom egy fogadott dokinak szerintem nem így kéne viselkednie,hanem arra kéne igyekeznie,hogy megtartsa a betegeit,mert még én is akarok majd másik babát de nem tudom ezek után nála fog e világra jönni majd...Nem tudom ,hogy álljak hozzá pl. a 6hetes kontrollon is.?Mit tegyek,azóta ez jár a fejemben állandóan...mióta a varratszedés volt,hogy miért is történt ez így..segítsetek ha van tippetek.Köszi

Legjobb válasz: akkor ez egy idiota. válasz másik dokit. nekem a doki a korházba nemkért soha pénzt aztmondta majd találkozunk még. de mikor meg magánrendelõjébe mentem soha nemkérte azt a pénzt. elég rendes de hozzám nemjárt nagyon be énmeg ezt hiányoltam. szerintem semiképp ne szülj nála.

akkor ez egy idiota. válasz másik dokit. nekem a doki a korházba nemkért soha pénzt aztmondta majd találkozunk még. de mikor meg magánrendelõjébe mentem soha nemkérte azt a pénzt. elég rendes de hozzám nemjárt nagyon be énmeg ezt hiányoltam. szerintem semiképp ne szülj nála.
Na! Ennyit a "dugjunk sok pénzt a doki zsebébe, attól minden jobb lesz" dologról. Sajnálom. Mennyi ilyet hallani! Biztos a babó hálásabb lett volna, ha ráköltöd azt a rengeteg pénzt. Mi az, hogy "annyit kapott, amennyit kért?" Szörnyûûû..
hát ez tényleg felháborító! de ezek szerint kell néhány ilyen eset, hogy az anyukák rájöjjenek, attól, mert fizetnek a dokinak, nem lesz jobb. ébresztõ! fizetünk TB-t! miért kell pénzelni a dokikat! utána meg csodálkozunk, hogy le sem sz*rnak bennünket! gondolom, nem 2 ezret kért..., inkább költötted volna a családodra és szültél volna az ügyeletesnél!
Sajnos, amikor mindenki fizet, nem te vagy: "a betegem, aki fizet és ezért megkülönböztetett figyelembe részesítem" páciensem. Csak egy vagy a sok tejelõ közül.
a hat hetes kontrollra menj el hozzá de te is légy olyan mint õ vled is a probláéma hogy félsz a dokidtól, mi is féltünk de aztán addig mentünk amíg nem találtunk egy olyan orvost akitõl nem kell félnünk, nem is szó szerintei félelem nem igazán lehet elmodani de tudom hogy mit érzel nekünk 5 orvvosunk volt és a hatodik felet meg de õ tökéletes, legalábbis eddig az volt majd aztán meglátjuk hidd le hogy nem te vagy az orvosért hanem õ van érted és ezt igy is kell kezelni GRATULÁLIK A BABÁHOZ, SOK ÖRÖMET ÉS MÉGTÖBB BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK üdv: két kicvi lány anyukája
Én két gyereket szültem ugyanannál a dokinál. Ahogy írtad, õ is olyan aki elmondja amit kell, de többet nem, csak még a kérdéseimre felel. Ennek ellenére nagyon szimpi volt. Azért választottam, mert õ nem kért fix összeget. Sõt, azt mondta õ szülésért nem kér pénzt, de ránk bízza. Mi mindkettõnél adtunk (2év volt közte). A második után a varratszedésnél rákérdezett hogy nem akarom rendezni a szülést? Pedig a férjem már odaadta kórházban. Jó mi? Azt se tudtam mi van hirtelen. Kevesli vagy feledékeny? Kiderült, mert hazafelé már hívott is, hogy összekevert egy másikkal és elnézést kért. Még kontrollra visszamentem, de többet oda én nem megyek az biztos. Magánrendelõjébe jártam, fogadott orvos volt alkalmanként nem kis összegért. Mivel gyereket nem akarok többet, jó lesz mostantól az SZTKs rutinvizsgálat is.
A kérdező hozzászólása: Én úgy mentem szülni, hogy azért választottam ezt a khzat, hogy jó élményekkel távozzak.Szerencsére ez így is lett.Nem akartam csak azért a saját khba menni, hogy megszüljek és ha kijövök azt monjam kibírtam valahogy.így biztos, hogy lesz kedvem szülni legközelebb is, pedig elég kemény a császár utáni pár nap, de ezek a szenek felettetik..de amúgy meg nem is ez volt a kérdésem....nem más orvost ítélek el, de nincs ideje sztem nagyon az embernek kísérletezni sem azalatt a 9hónap alatt, pláne ha végig melózik....na mindegy.
Bocsi: "Ha meg nem, akkor nem pénzért nem!"
De miért feltételezed, hogy alapból rád sem bagóznak? Nem kell ezt megoldani. Hallani olyat, hogy nem fizet valaki, mégis 100%-ban el van látva. Ha meg nem, akkor legalább pénzért nem! De nem tehetik meg, hogy nem látnak el, õk orvosok, felesküdtek arra, amit tesznek, hosszú éveket tanultak érte. Ez a dolguk és bizalmat érdemelnek. Utólag, ha elégedett az ember adhat valami ajándékot.
A kérdező hozzászólása: Már megszültem, ot nem volt semmi gond, most már a 6hetes kontrollra kellene mennem majd..., denem tudom, hogykezeljem a dolgot...furi , mert a khban nem volt rossz tapasztalatom vele, csak a varratszedéskor érzetem azt, hogy le vagyok ejtve....
Válts. Az én orvosom sem támogatott mikor baj lett a terhesség alatt, majd mivel meg kellett szakítani a terhességet SOTE-re mentem, majd hazajöttem hozzá egy nyamvadt papíré a táppénzemhez, mivel meg sem kellett vizsgálnia elfogadta a 6000.-Ft-ot, a vizitdíjat és még utánna tudtam meg, hogy tõle szivárgott ki a hír rólam, hogy mi történt, tehát megszegte az orvosi titoktartást és ez egy elismert fõorvos itt. Ha nem érzel törõdést gyere el onnan.
A kérdező hozzászólása: Lehet igazad van, de akkor , hogyold meg, hogy olyan khban szülj ahol elis látnak, mert én olyanban szültem.Egy szavam sem lehet az o9ttani ellátásra, nagyon jól éreztem magamat bennt, amíg nem vagyok biztos, hogy a sajátomban is ugyan ez lett volna..
A kérdező hozzászólása: Az utolsó hozzá szólónak.Látod kicsit ezt érzem én is akkor te is át tudod érezni mi a bajom..Detto ugyan ez.Szimpi volt, de azt érzem csak a pénzért csinált mindent.Nekem ennyi nem elég.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Gátseb-ez normális? Többi lent!

Vasárnap szültem vákuummal, szerintem elég nagy sebem van, és még mindig iszonyúan fáj, konkrétan csak feküdni tudok. Kikelni az ágyból kín, menni csoszogva tudok csak,ülni egyáltalán nem. Sajnos a babám kórházban van, nagy nehézség eljutnom hozzá, de szoptatni nagyon szeretném, ezért végigszenvedem, de már kezd elhagyni a maradék erőm is. Visszamenjek ambulanciára megnézetni, vagy normális hogy ennyire fáj?

5

33+1 naposan jóslók?

Sziasztok,napok óta mintha sokkal többet nyilalgatna a hüvelyembe a fájdalom,sokszor a combomba is.Ez jósló?

1

Még beindulhat a szülés a kiírt időpontig?

Kiírás előtt 3 nappal teljesen zárt a méhszáj. Itt sokan írják, hogy már hetekkel előbb picit nyitott a méhszájuk, ezért is aggódom, hogy akkor ez most rossz? Nehezen fogok tágulni? vagy egyik pillanatról a másikra beindulhat a szülés? köszönöm a válaszokat!!

11

Minden méhszájvizsgálat fájni fog ezután már?

Eddig teljesen zárt volt a méhszájam, és egyszer sem fájt egy kicsit sem a vizsgálat, hálát is adtam mindig az aranykezéért. Most elkezdtem nyílni (még csak egy ujjnyira), de most nagyon fájt a méhszájvizsgálat. Úgy éreztem, mintha sokkal mélyebbre nyúlt volna az orvosom, vagy nem is tudom. Tágítani nem próbált, ebben biztos vagyok, sima vizsgálat volt "csak", bízok ennyire benne, illetve utána arról beszéltünk, hogy mi a teendő, ha túlhordásra kerül sor.
37 hkm

11

A ctg-ken már látszik "rendszeres" méhtevékenység, mikor indul be a szülés?

36 hetes várandós vagyok, és a tegnapi ctg-n már volt méhtevékenység, és a mai-n is viszonylag szabályosan. Néha fáj a hasam, néha nem, igaz egy vírus is ledöntött a lábamról. A védőnő szerint továbbra is el van számolva, és 38 hetes vagyok, és akkor már aktuális, a doki szerint még nem, ráadásul szerinte csak bemesélem magamnak az egészet. Kinek mi a tapasztalata? Hasonló ctg eredményekkel mikorra indult be a szülés? 2. kincsemet várom, de a fiamnál sosem volt méhtevékenység, ami azt sugallta volna, hogy...

4

Egésznap nyilallik a hasam alja. Meg olyan furcsa fájdalma vannak. Nem összehúzódás hanem keményedesek plusz idegileg is robbanekony vagyok ma. Ez most mi lehet szerintetek? Jóslo vagy valami komolyabb? Vagy a front okozna ilyen gondokat?

Orvosom sajnos nincs a héten elutazott ....Köszönöm szépen előre is a válaszokat vagy azt hogy egyáltalán foglalkoztok velem. 36hkm

10

Budapesten a Szent Imre kórházban szeretnék szülni. Mit adnak babának, anyának? Gondolok itt pl. hálóing vagy popsikrém, babaruha. Mire figyeljek, mit kell mindenképp vinnem?

Bocsi, de még egy másik kérdés: Ha nincs fogadott orvosom a SZent Imrében és nem oda tartozok lakcímem szerint, attól még mehetek oda ugye?

3

Van itt olyan anyuka akinek legnagyobb vágya császár után simán szülni? Kik készül erre?

Borzasztóan csalódott voltam amikor a kislányom 2 éve császárral született. Nem készültem erre és igazából nem is éreztem szükségességét. Úgy érzem, hogy a szülőszobában túl sok ember fordult meg a vajúdásom alatt és bizony volt egy-két undok doki és szülésznő. Lelassították az amúgy is nehéz tágulásom folyamatát és a végére már hiába tágultam ki a baba nem indult meg. Úgy éreztem hibás vagyok. Még ma is úgy érzem néha. Most újra kismama vagyok és eltökélt szándékom, hogy csak úgy nem fogom hagyni, hogy műtőbe toljanak. Minden erőmmel azon leszek, hogy most sikerüljön. Ki van még így?

5

Szerintetek megszületik a héten a kislányom? (Egy kis tippelős. ) Bővebben lent.

Tegnapra felpuffadt az arcom, folyamatosan álmos vagyok, úgy érzem mindjárt szétreped a medencecsontom, fáj a hátam, előtejem van, keményedek, befordult már, leszállt a hasam. Én úgy szeretnék már szülni.... Szerintetek lesz ebből valami a héten?
Elvileg 28-ra vagyok kiírva, de uh-k szerint kisebb a kislány, így eltolták a kiírt időpontot okt. 7-re.

8

Sopronban hogy zajlik a császáros szülés?

Előtte már befektetnek? Mikor teszik fel a katétert? Fájdalmas amúgy az? Van beöntés műtét előtt? Utána mikor szabad felkelni? MIkor kaphatom meg a babát? MIkor veszik ki a katétert+egyéb csövet? Nagyon félek a műtéttől..

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!