Találatok a következő kifejezésre: Hogy álljak a káromkodással (1 db)

Hogy álljak le a káromkodással?

Új suliba kerülök és nem akarok rossz benyomást kelteni egy-egy csúnya szóval. Sajnos most 8.-ban nagyon mocskos lett a szám. :( Ráadásul egy jó suliba kerültem, ahol azért látszik ogy normális emberek között leszek:) De nem csak ezért, egyébként se szép ha telekáromkodom az egész napot (jó most túloztam) de Kérlek segítsetek! Nagyon fontos lenne:) El?re is köszönöm szépen!!!!:)

Legjobb válasz: Próbáld kiváltani,elösször vicces lesz ,de aztán azt is elhagyod.(pl:óóóóhogyaza fûzfán fütyülõ rézangyalát , a ménkõbe , a mindenségét .)találhatsz ki magadnak egy konkrét káromkodást helyetesítõ szót,kifejezést,amit esetleg a barátok tudnak ,hogy miért használod (és esetleg õk is átveszik!) Nálunk ilyen volt a "nincs is ibolya" (ez egy dalocskában van és a szöveg eleje elég alpári).Mióta gyerekeim vannak minden káromkodóra rászólok (anyuékra is,de lehet az ismerõs vagy bárki!)Nem kötelezõ úgy felnõni hogy folyton káromkodik mindenki körülöttünk!(szidják a mai fiatalokat a középkoruak meg a még idõsebbek csak azt felejtik el hogy minket,meg az utánunk követklezõ generációt õk nevelték!

Próbáld kiváltani, elösször vicces lesz , de aztán azt is elhagyod.(pl:óóóóhogyaza fûzfán fütyülõ rézangyalát , a ménkõbe , a mindenségét .)találhatsz ki magadnak egy konkrét káromkodást helyetesítõ szót, kifejezést, amit esetleg a barátok tudnak , hogy miért használod (és esetleg õk is átveszik!) Nálunk ilyen volt a "nincs is ibolya" (ez egy dalocskában van és a szöveg eleje elég alpári).Mióta gyerekeim vannak minden káromkodóra rászólok (anyuékra is, de lehet az ismerõs vagy bárki!)Nem kötelezõ úgy felnõni hogy folyton káromkodik mindenki körülöttünk!(szidják a mai fiatalokat a középkoruak meg a még idõsebbek csak azt felejtik el hogy minket, meg az utánunk követklezõ generációt õk nevelték!
Nekem is volt hasonló gondom. Én azt találtam ki, hogy amikor csúnya szót mondtam, akkor a barátnõim egybõl ráütöttek az ujjamra egyet :) Azóta leszoktam a csúnya szavakról :D
Tényleg jó ötlet kihelyettesíteni valamire a csúnya szavakat. Én is így csináltam! Ilyeneket pl: A belvárgyulai hétszentségét, apucid hímtagja csúnya verziója helyett(ezt sokat használtam):apfa ebbõl lett ibafa majd ebbõl ibafai volántársaság :D vagy ha valakire azt mondtam volna, h hülye, vagy idióta egyszerûen csak annyit mondtam: "Te MICIMACKÓ!" Sok sikert
Mi is mondtuk a gyerekek elõtt, hogy "A manóba!", és "A macska rúgja meg!" Aztán hazajött az oviból, és rákezdte, hogy "Bassza meg!" Néhány azóta is megmaradt, a lófaszt helyett "Lófülét!", néha "A lovacskának a faszát!" Ahogy manapság a médiát elnézem a "hülye", és a "szar" is szinte már szalonképes lett! Utóirat: "A disznó részeknél hümmögni kell: -Csavaros a, csavaros a hümhüm fasza!" :-)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

14 éves vagyok már 2 éve dohányzom de ezek a trafikok meg nehezítik a dolgomat hogy szerezzek cigit?

.

6

Ha postakész borítékot úgy adok fel hogy nem írok rá feladót akkor is elküldik?

1

Postán hogyan kell kicsi csomagot küldeni amibe csak egy fülbevalót vagy max körömlakkot szeretnék tenni meg egy képeslapot Kaposvárról Dunaújvárodba és kb. mennyibe fog kerülni?

0

Mit csináljak, hogy lefoglaljam magam?

Rohadtul unatkozok. Holnap felelnem kellene Töri-ből..

0

Van egy programrészem, nekem elkellene magyarazza valaki hogy hogyan is ertelmezhetnem? K=o, for j=1 to 10 do, begin, if c[j] mod 2<>0 then, k=k+c[j], end, osszeg=k, end.

0

Szted kimehet egy 14 éves a játtszótérre még? Csakmer 12 éves korig van kiírva de én szeretnék hintázni. és nem szakad le 40 kiló vagyok.

2

Milyen hasonló oldalak vannak a Tinydeal oldalhoz?

0

Melyik a jobb? Zayn Malik vagy Sebastián Rulli?

2

Tudtok egy jo rap szoveget?

2

Nem akarok fellepni a polgarmesteri hivatalban miz tegyek?

Most pentwken fel kell lepnem a ket tesommal a polgarmester elott .(enekelunk) de en nem akarok mert nagyon izgulok..

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!