Találatok a következő kifejezésre: Hogy álljak a káromkodással (1 db)

Hogy álljak le a káromkodással?

Új suliba kerülök és nem akarok rossz benyomást kelteni egy-egy csúnya szóval. Sajnos most 8.-ban nagyon mocskos lett a szám. :( Ráadásul egy jó suliba kerültem, ahol azért látszik ogy normális emberek között leszek:) De nem csak ezért, egyébként se szép ha telekáromkodom az egész napot (jó most túloztam) de Kérlek segítsetek! Nagyon fontos lenne:) El?re is köszönöm szépen!!!!:)

Legjobb válasz: Próbáld kiváltani,elösször vicces lesz ,de aztán azt is elhagyod.(pl:óóóóhogyaza fûzfán fütyülõ rézangyalát , a ménkõbe , a mindenségét .)találhatsz ki magadnak egy konkrét káromkodást helyetesítõ szót,kifejezést,amit esetleg a barátok tudnak ,hogy miért használod (és esetleg õk is átveszik!) Nálunk ilyen volt a "nincs is ibolya" (ez egy dalocskában van és a szöveg eleje elég alpári).Mióta gyerekeim vannak minden káromkodóra rászólok (anyuékra is,de lehet az ismerõs vagy bárki!)Nem kötelezõ úgy felnõni hogy folyton káromkodik mindenki körülöttünk!(szidják a mai fiatalokat a középkoruak meg a még idõsebbek csak azt felejtik el hogy minket,meg az utánunk követklezõ generációt õk nevelték!

Próbáld kiváltani, elösször vicces lesz , de aztán azt is elhagyod.(pl:óóóóhogyaza fûzfán fütyülõ rézangyalát , a ménkõbe , a mindenségét .)találhatsz ki magadnak egy konkrét káromkodást helyetesítõ szót, kifejezést, amit esetleg a barátok tudnak , hogy miért használod (és esetleg õk is átveszik!) Nálunk ilyen volt a "nincs is ibolya" (ez egy dalocskában van és a szöveg eleje elég alpári).Mióta gyerekeim vannak minden káromkodóra rászólok (anyuékra is, de lehet az ismerõs vagy bárki!)Nem kötelezõ úgy felnõni hogy folyton káromkodik mindenki körülöttünk!(szidják a mai fiatalokat a középkoruak meg a még idõsebbek csak azt felejtik el hogy minket, meg az utánunk követklezõ generációt õk nevelték!
Nekem is volt hasonló gondom. Én azt találtam ki, hogy amikor csúnya szót mondtam, akkor a barátnõim egybõl ráütöttek az ujjamra egyet :) Azóta leszoktam a csúnya szavakról :D
Tényleg jó ötlet kihelyettesíteni valamire a csúnya szavakat. Én is így csináltam! Ilyeneket pl: A belvárgyulai hétszentségét, apucid hímtagja csúnya verziója helyett(ezt sokat használtam):apfa ebbõl lett ibafa majd ebbõl ibafai volántársaság :D vagy ha valakire azt mondtam volna, h hülye, vagy idióta egyszerûen csak annyit mondtam: "Te MICIMACKÓ!" Sok sikert
Mi is mondtuk a gyerekek elõtt, hogy "A manóba!", és "A macska rúgja meg!" Aztán hazajött az oviból, és rákezdte, hogy "Bassza meg!" Néhány azóta is megmaradt, a lófaszt helyett "Lófülét!", néha "A lovacskának a faszát!" Ahogy manapság a médiát elnézem a "hülye", és a "szar" is szinte már szalonképes lett! Utóirat: "A disznó részeknél hümmögni kell: -Csavaros a, csavaros a hümhüm fasza!" :-)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Most állítólag visszajött a sorkatonasrág. Ez most igaz vagy nem? Azt mondják hogy január 1. től lép életbe. Véleményeket nem kérek, csak a választ.

5

Ha én 2 személynek szeretnék egy szobát pár órára, milyen szállástípust kellene keresnem?

Lehetőleg árban is jó legyen, tehát ne egy 10000 ft/éj-es hotel legyen. Köszi!

2

Egy csomó mindenkinek ombres haja van. Miért mondjátok h már nem divat? Itt nem is volt az én régebben még soha nem láttam

1

Baj hogy keresztény létemre nagy ívben le**arom a kereszténységet, úgy értem hogy nem járok templomba vagy káromkodok meg stb. mertén nem is akartam keresztény lenni?

3

Szerintetek szép a Mínea név?

Ez szerintem itt Magyarországon elég ritka név, mellesleg görög :) de nekem nagyon tetszik :) mi a véleményetek róla?

1

Szeretnék magamnak egy barátot nagyon egyedül érzem magam hogyan pasizhatnékbe?

3

H tudnám fejleszteni németből a szókincsemet?

Februárba nyelvvizsgázni szeretnék menni de nem valami jó a szokincsem nem tudom h tudnám ezt fejleszteni.. vagy nem lehet?

1

Diszito/dekoracios festo allast keresek Angliaban. MIT javasoltok, hol talalnek?

2

Szeretnék valamit elkezdeni sportolni, de mit? Bármi szóba jöhet és Székesfehérváron legyenek az edzések.

Tapasztalat,màrmint hogy jàrtàl valahova sportolni és mennyiért?

1

Mi ennek a számnak a címe, ami a vidi alatt megy? ^^

a href='http://www.youtube.com/watch?feature=trueview-instream&v=ji-_yIWgvuk' class='kulso_link'>http://www.youtube.com/watch?feature=trueview-instream&v=ji-..

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!