Találatok a következő kifejezésre: Hogy álljak a káromkodással (1 db)

Hogy álljak le a káromkodással?

Új suliba kerülök és nem akarok rossz benyomást kelteni egy-egy csúnya szóval. Sajnos most 8.-ban nagyon mocskos lett a szám. :( Ráadásul egy jó suliba kerültem, ahol azért látszik ogy normális emberek között leszek:) De nem csak ezért, egyébként se szép ha telekáromkodom az egész napot (jó most túloztam) de Kérlek segítsetek! Nagyon fontos lenne:) El?re is köszönöm szépen!!!!:)

Legjobb válasz: Próbáld kiváltani,elösször vicces lesz ,de aztán azt is elhagyod.(pl:óóóóhogyaza fûzfán fütyülõ rézangyalát , a ménkõbe , a mindenségét .)találhatsz ki magadnak egy konkrét káromkodást helyetesítõ szót,kifejezést,amit esetleg a barátok tudnak ,hogy miért használod (és esetleg õk is átveszik!) Nálunk ilyen volt a "nincs is ibolya" (ez egy dalocskában van és a szöveg eleje elég alpári).Mióta gyerekeim vannak minden káromkodóra rászólok (anyuékra is,de lehet az ismerõs vagy bárki!)Nem kötelezõ úgy felnõni hogy folyton káromkodik mindenki körülöttünk!(szidják a mai fiatalokat a középkoruak meg a még idõsebbek csak azt felejtik el hogy minket,meg az utánunk követklezõ generációt õk nevelték!

Próbáld kiváltani, elösször vicces lesz , de aztán azt is elhagyod.(pl:óóóóhogyaza fûzfán fütyülõ rézangyalát , a ménkõbe , a mindenségét .)találhatsz ki magadnak egy konkrét káromkodást helyetesítõ szót, kifejezést, amit esetleg a barátok tudnak , hogy miért használod (és esetleg õk is átveszik!) Nálunk ilyen volt a "nincs is ibolya" (ez egy dalocskában van és a szöveg eleje elég alpári).Mióta gyerekeim vannak minden káromkodóra rászólok (anyuékra is, de lehet az ismerõs vagy bárki!)Nem kötelezõ úgy felnõni hogy folyton káromkodik mindenki körülöttünk!(szidják a mai fiatalokat a középkoruak meg a még idõsebbek csak azt felejtik el hogy minket, meg az utánunk követklezõ generációt õk nevelték!
Nekem is volt hasonló gondom. Én azt találtam ki, hogy amikor csúnya szót mondtam, akkor a barátnõim egybõl ráütöttek az ujjamra egyet :) Azóta leszoktam a csúnya szavakról :D
Tényleg jó ötlet kihelyettesíteni valamire a csúnya szavakat. Én is így csináltam! Ilyeneket pl: A belvárgyulai hétszentségét, apucid hímtagja csúnya verziója helyett(ezt sokat használtam):apfa ebbõl lett ibafa majd ebbõl ibafai volántársaság :D vagy ha valakire azt mondtam volna, h hülye, vagy idióta egyszerûen csak annyit mondtam: "Te MICIMACKÓ!" Sok sikert
Mi is mondtuk a gyerekek elõtt, hogy "A manóba!", és "A macska rúgja meg!" Aztán hazajött az oviból, és rákezdte, hogy "Bassza meg!" Néhány azóta is megmaradt, a lófaszt helyett "Lófülét!", néha "A lovacskának a faszát!" Ahogy manapság a médiát elnézem a "hülye", és a "szar" is szinte már szalonképes lett! Utóirat: "A disznó részeknél hümmögni kell: -Csavaros a, csavaros a hümhüm fasza!" :-)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ezen az oldalon ha valaki az általam feltett kérdésre válaszol, hogy lehet neki üzenetet küldeni?

1

Mi a teendő akkor ha nagymamánk hangosan magában beszél, szitkozódik, elfelejt dolgokat, nappal aluszékony, este nem tud aludni, beleköt sokszor mindenbe, követi az embert a lakásban és néha még képzelődik is? Mit tudok ilyenkor tenni?

1

Hová vigyem el? Ti mit csináltok szilveszterkor?

Szeretném szilveszterkor a barátomat elvinni valami nagyon tuti helyre, gondoltam már a hegyekre is, ahol kisfaházakban lenne a szállásunk, kis kandalóval, de már nincs hely.

1

Vélemények Sberbankról?

Aki volt Volksbankos, vagy újonnan nyitott náluk számlát. Mi a véleményük Sberbankról a váltás óta?

0

Budapest pesti oldalán melyik kerületben van családiházás nagyobb kertes kietlen övezet, erdő közeli?

2

Miert nem segitettek az emberek?

5

Cegléden a 4-es főúton mikor nyitnak a MOL töltőállomások és ki fogja üzemeltetni?

0

Milyen dolog az, hogy az óvodánkban mikuláskor nem lehet bemenni fényképezni mert zárt?

6

Lefordítaná nekem valaki ezt a mondatot? (Lent)

I love be to wild.

2

Egerben hol lehet kapni 5-ös húsdarálókést?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!