Találatok a következő kifejezésre: Hogy álljak a káromkodással (1 db)

Hogy álljak le a káromkodással?

Új suliba kerülök és nem akarok rossz benyomást kelteni egy-egy csúnya szóval. Sajnos most 8.-ban nagyon mocskos lett a szám. :( Ráadásul egy jó suliba kerültem, ahol azért látszik ogy normális emberek között leszek:) De nem csak ezért, egyébként se szép ha telekáromkodom az egész napot (jó most túloztam) de Kérlek segítsetek! Nagyon fontos lenne:) El?re is köszönöm szépen!!!!:)

Legjobb válasz: Próbáld kiváltani,elösször vicces lesz ,de aztán azt is elhagyod.(pl:óóóóhogyaza fûzfán fütyülõ rézangyalát , a ménkõbe , a mindenségét .)találhatsz ki magadnak egy konkrét káromkodást helyetesítõ szót,kifejezést,amit esetleg a barátok tudnak ,hogy miért használod (és esetleg õk is átveszik!) Nálunk ilyen volt a "nincs is ibolya" (ez egy dalocskában van és a szöveg eleje elég alpári).Mióta gyerekeim vannak minden káromkodóra rászólok (anyuékra is,de lehet az ismerõs vagy bárki!)Nem kötelezõ úgy felnõni hogy folyton káromkodik mindenki körülöttünk!(szidják a mai fiatalokat a középkoruak meg a még idõsebbek csak azt felejtik el hogy minket,meg az utánunk követklezõ generációt õk nevelték!

Próbáld kiváltani, elösször vicces lesz , de aztán azt is elhagyod.(pl:óóóóhogyaza fûzfán fütyülõ rézangyalát , a ménkõbe , a mindenségét .)találhatsz ki magadnak egy konkrét káromkodást helyetesítõ szót, kifejezést, amit esetleg a barátok tudnak , hogy miért használod (és esetleg õk is átveszik!) Nálunk ilyen volt a "nincs is ibolya" (ez egy dalocskában van és a szöveg eleje elég alpári).Mióta gyerekeim vannak minden káromkodóra rászólok (anyuékra is, de lehet az ismerõs vagy bárki!)Nem kötelezõ úgy felnõni hogy folyton káromkodik mindenki körülöttünk!(szidják a mai fiatalokat a középkoruak meg a még idõsebbek csak azt felejtik el hogy minket, meg az utánunk követklezõ generációt õk nevelték!
Nekem is volt hasonló gondom. Én azt találtam ki, hogy amikor csúnya szót mondtam, akkor a barátnõim egybõl ráütöttek az ujjamra egyet :) Azóta leszoktam a csúnya szavakról :D
Tényleg jó ötlet kihelyettesíteni valamire a csúnya szavakat. Én is így csináltam! Ilyeneket pl: A belvárgyulai hétszentségét, apucid hímtagja csúnya verziója helyett(ezt sokat használtam):apfa ebbõl lett ibafa majd ebbõl ibafai volántársaság :D vagy ha valakire azt mondtam volna, h hülye, vagy idióta egyszerûen csak annyit mondtam: "Te MICIMACKÓ!" Sok sikert
Mi is mondtuk a gyerekek elõtt, hogy "A manóba!", és "A macska rúgja meg!" Aztán hazajött az oviból, és rákezdte, hogy "Bassza meg!" Néhány azóta is megmaradt, a lófaszt helyett "Lófülét!", néha "A lovacskának a faszát!" Ahogy manapság a médiát elnézem a "hülye", és a "szar" is szinte már szalonképes lett! Utóirat: "A disznó részeknél hümmögni kell: -Csavaros a, csavaros a hümhüm fasza!" :-)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Orevuar egy köszönés, vagy micsoda?

1

Valakinek elmondhatok egy problémát? (Választ / Tanácsot szeretnék rá kérni) 13/L

11

Milyen gyakran jön ki a Wolfblood magyar szinkronnal vagy felirattal? Esetleg hogy nincs-e már fent az 5. rész

2

Terveztem egy logót. és azt hol lehet megcsináltatni aluminiumbol vagy fémből, amit később egy ruhadarabra rá lehet tenni?

2

Másnak is ilyen unalmas ez a szombat este?

16

Hogyan csesszek ki az idióta ismerősömmel? (többi lent)

Az a helyzet hogy van egy undorító és bunkó ismerősöm a suliban (F) aki azzal szórakozik hogy lányokat piszkál, ez alatt azt értem hogy ocsmány módon beszólogat nekik és különböző helyeken fogdossa őket (köztük a barátnőmet is) és még menőzik is vele, és (főképp a barátnőm miatt) már párszor elgyepáltam a képét ezért de még mindig csinálja. Tudnátok ötleteket adni hogy hogyan tudnám elvenni a kedvét ettől ?? Jöhet bármi :D. Előre is köszi a válaszokat :D.

1

Nektek mit jelent a démon szó?

5

Melyik filmben van az a jelenet, amikor egy úszómedencéből kimenekülnek az emberek, mert egy szardarab úszkál benne, amit a film egyik szereplője megeszik, mert az valójában csak csoki?

0

Mennyibe kerül most a szürke slim davidoff?

0

Egy zeneszám ami úgy kezdödik hogy egy vizes hajú srác rázza a fejét?

Tizenéves sráv lehetett max 20 éves. Nem nagyon emlékszek rá csak hogy így kezdödött. egy mostani zene lehet szerintem..Egyik nap halottam a music channel-en, a dallama nem megy ki a fejemből és nagyon kiváncsi lennék rá csak amikor mutatták a címét nem néztem oda.. Valaki esetleg tudja ebből is? :D

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!