Találatok a következő kifejezésre: Hogy álljak a káromkodással (1 db)

Hogy álljak le a káromkodással?

Új suliba kerülök és nem akarok rossz benyomást kelteni egy-egy csúnya szóval. Sajnos most 8.-ban nagyon mocskos lett a szám. :( Ráadásul egy jó suliba kerültem, ahol azért látszik ogy normális emberek között leszek:) De nem csak ezért, egyébként se szép ha telekáromkodom az egész napot (jó most túloztam) de Kérlek segítsetek! Nagyon fontos lenne:) El?re is köszönöm szépen!!!!:)

Legjobb válasz: Próbáld kiváltani,elösször vicces lesz ,de aztán azt is elhagyod.(pl:óóóóhogyaza fûzfán fütyülõ rézangyalát , a ménkõbe , a mindenségét .)találhatsz ki magadnak egy konkrét káromkodást helyetesítõ szót,kifejezést,amit esetleg a barátok tudnak ,hogy miért használod (és esetleg õk is átveszik!) Nálunk ilyen volt a "nincs is ibolya" (ez egy dalocskában van és a szöveg eleje elég alpári).Mióta gyerekeim vannak minden káromkodóra rászólok (anyuékra is,de lehet az ismerõs vagy bárki!)Nem kötelezõ úgy felnõni hogy folyton káromkodik mindenki körülöttünk!(szidják a mai fiatalokat a középkoruak meg a még idõsebbek csak azt felejtik el hogy minket,meg az utánunk követklezõ generációt õk nevelték!

Próbáld kiváltani, elösször vicces lesz , de aztán azt is elhagyod.(pl:óóóóhogyaza fûzfán fütyülõ rézangyalát , a ménkõbe , a mindenségét .)találhatsz ki magadnak egy konkrét káromkodást helyetesítõ szót, kifejezést, amit esetleg a barátok tudnak , hogy miért használod (és esetleg õk is átveszik!) Nálunk ilyen volt a "nincs is ibolya" (ez egy dalocskában van és a szöveg eleje elég alpári).Mióta gyerekeim vannak minden káromkodóra rászólok (anyuékra is, de lehet az ismerõs vagy bárki!)Nem kötelezõ úgy felnõni hogy folyton káromkodik mindenki körülöttünk!(szidják a mai fiatalokat a középkoruak meg a még idõsebbek csak azt felejtik el hogy minket, meg az utánunk követklezõ generációt õk nevelték!
Nekem is volt hasonló gondom. Én azt találtam ki, hogy amikor csúnya szót mondtam, akkor a barátnõim egybõl ráütöttek az ujjamra egyet :) Azóta leszoktam a csúnya szavakról :D
Tényleg jó ötlet kihelyettesíteni valamire a csúnya szavakat. Én is így csináltam! Ilyeneket pl: A belvárgyulai hétszentségét, apucid hímtagja csúnya verziója helyett(ezt sokat használtam):apfa ebbõl lett ibafa majd ebbõl ibafai volántársaság :D vagy ha valakire azt mondtam volna, h hülye, vagy idióta egyszerûen csak annyit mondtam: "Te MICIMACKÓ!" Sok sikert
Mi is mondtuk a gyerekek elõtt, hogy "A manóba!", és "A macska rúgja meg!" Aztán hazajött az oviból, és rákezdte, hogy "Bassza meg!" Néhány azóta is megmaradt, a lófaszt helyett "Lófülét!", néha "A lovacskának a faszát!" Ahogy manapság a médiát elnézem a "hülye", és a "szar" is szinte már szalonképes lett! Utóirat: "A disznó részeknél hümmögni kell: -Csavaros a, csavaros a hümhüm fasza!" :-)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tudtok nekem romanul koltoi kerdeseket felsorolni?

es ha irtok a magyar megfelelojet is kerlek..... holnap dolgozat.. :((

1

Ki tudja megmondani hol kapok gyújtózsinórt Magyarországon?

Pesten vettem két éve egy nagyobb úton volt egy órás üzlet és felette volt egy tűzijáték bolt aki esetleg tudja hol van az is jó.

1

Mit kellene tenni?

A barátom 3hónapja munkanélküli. Én pesten járok egyetemre és szeretne őis ide költözni. velem. hegesztő végzettsége van de nem talál vele munkát mert nincs minősítése. Eddig másban dolgozott. Én azt javasolnám neki hogy menjen be az otthoni munkanélkülibe jelentkezzen, kérdezze meg hogy indul e fizetett tanfolyam, vagy ha nem indul keressen munkát a környéken. Ha Pesten összeköltözünk a szüleim semmi támogatást nem fognak adni neki meg nincsenek szülei. Nem akarom rásózni az egyetemi költségeimet. az h Pesten vagyok havonta 60-70ezer forint az egyetemmel. és az ő költségeiről nem is beszéltünk. arra gondoltam még h itt levizsgázom és átjelentkezem 1 közeli egyetemre. de nem tudom. Szerintetek mi a jó megoldás? Komoly válaszokat várok!

4

Az LM. C-ből Maya házas? O. o Googlen kidobta azt hogy LM. C Maya married, rá megyek de nem adott ki képeket. Csak angolul valami olyasmit olvastam hogy házas már, meg aztán olyat hogy is hogy nem akar házasodni. Melyik?

1

Lada 2107 fogyasztás csökentés?

helo aszt kérdezném hogy van egy lada 2107 és hogy lehetne a fogyasztását csöknteni mit kelene cserélni vagy hogy

3

Mi az a roaming? Addig oké hogy külföldi hívás de hogy van ez? Ha valami csomagban van az ember egy szolgáltatónál akkor olcsóbb?

1

Mi az a sejttartó, hol, milyen funkció ellátására alkalmazzák/alkalmazhatják?

Témakör: vázas épületek. A BME Építőmérnöki Karán oktatott Magasépítéstan alapjai c. tárgy egyik zárthelyi kérdése.

0

Fiúk/Férfiak ti 15 éves korotokban milyen magasak voltatok? Még mennyi időm van nőni? Így nagyon alacsonynak számítok?

Most 15 éves vagyok és 172cm, ez nagyon alacsonynak számít ebben a korban? Válaszokat előre is köszönöm.

7

Szerintetek ciki ha nem várom a karácsonyt?

sajnos 2éve meghalt anyám és egyszerűen már nem várom karácsonyt olyan üres számomra az egész :(( és néha sirás kerülget :'((

5

Mi ennek ennek a képnek a címe!?

a href='http://www.youtube.com/watch?' class='kulso_link'>http://www.youtube.com/watch? V=dviXRAedmmA

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!