Találatok a következő kifejezésre: Hogy álljak úgy a (40 db)

Fodrászok! Hogy vágják úgy a hajat, hogy ne kifele álljon?

Legjobb válasz: nem a vágás hanem a szárítás technikája számít. a nedvesen kifelé kunkorodó hajvéget le kell vágni mert az már nem egészséges (töredezett)

nem a vágás hanem a szárítás technikája számít. a nedvesen kifelé kunkorodó hajvéget le kell vágni mert az már nem egészséges (töredezett)
A kérdező hozzászólása: értem, köszi, csak azt hittem van rá vmi vágási mód, hogy ne kifele álljon.
háth akkor nekem alapba nem egészséges a hajam? mindig kifelé kunkorodik! de tapasztaltam hogy ha fésülöm az 5 ágú kézi fésümmel:D amikor szárad akkor egyenesebb lesz 16/f utána reggel ha nem megyek olyan helyre ki sem vasalom mert megáll úgy:)
ha az alsóbb tincsek egy fél centivel rövidebbek akkor befelé fognak a végek állni, ha meg a felsõ részek rövidebbek akkor kifelé.

Mit tudnék csinálni hogy ne maradjon ugy a füle? Hogy ne álljon el? Ha forgatja a kis fejét akkor a jobb oldalon mindig begyüri a kis fülét. De miért? Attól félek ugy marad!

:(

Legjobb válasz: Az én babámnál is ez volt, nagyon picit áll el a füle elsõ része. Ha úgy maradna, 14éves kora körül meg lehet mûttetni, visszavarrják neki. Unokatesómnál voltak hatalmas elálló fülek a családban, és 14éves volt, amikor gyönyörûen visszavarrták.

Az én babámnál is ez volt, nagyon picit áll el a füle elsõ része. Ha úgy maradna, 14éves kora körül meg lehet mûttetni, visszavarrják neki. Unokatesómnál voltak hatalmas elálló fülek a családban, és 14éves volt, amikor gyönyörûen visszavarrták.
felsõ***

Ti hogy csináljátok, hogy nektek úgy álljon a f*rkatok az alsógatyában?

Mármint arra gondolok, hogy én mindig oldalra teszem, mert egyébként kényelmetlen és hülyén is néz ki, viszont a legtöbb fiunak elõl van egy nagyobb dudor és oldalt nincs semmi õk, hogy csinálják nekem ez mért nem megy? HELP én vagyok csak béna?

Legjobb válasz: Én csak simán lógatom :DD Dudorodik úgyis eléggé :D

Én csak simán lógatom :DD Dudorodik úgyis eléggé :D
Én is mindig oldalra teszem. Mert ha véletlen felállna akkor nem veszik észre.:D.
Mert nekünk (én is így vagyok) kicsi nyugodt állapotba de ha föl áll.. .D
miért nézed más fiúk álló farkát?:D
A kérdező hozzászólása: nem áll az.. :D csak ez a kérdés már régóta motoszkált bennem, hiszen öltözõben látom akaratlanul is....
lehet hogy nekik annyira kicsi, hogy simán elfér elõl. nagy a farkad, törõdj bele

Ha csak felfrissítem a hajam vízzel, de nem mosom meg, azzal nem ártok a hajamnak, ugye? És mivel fixáljam a hajam, hogy tényleg úgy álljon, ahogy én beállítom?

Szerepelek egy színdarabban és holnap fellépés lesz.

Legjobb válasz: nem fogsz ártani, pláne ha nem mindennap csinálod ezt:) én a helyedben kivasalnám, majd lakkal fixálnám, annak nincs zsíros hatása

nem fogsz ártani, pláne ha nem mindennap csinálod ezt:) én a helyedben kivasalnám, majd lakkal fixálnám, annak nincs zsíros hatása
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! Akkor reggel lakkal fixálom a hajam, a waxot meg lehet, hogy bedobom a táskámba, ha még fellépés elõtt meg kell igazítani a hajam, legyen valami, amivel fixálni tudom. Mégiscsak kisebb helyet foglal, mint a lakk. :)

Tudom magamról h úgy érzem magam "biztonságba" ha van mellettem egy erős személyiségű ember. Elég határozatlan unalmas' vagyok és egyedül nem nagyon találom fel magam. Kell valaki aki erősit/biztat. Hogy álljak a talpamra? Nem akarok másoktol függeni

Legjobb válasz: Keress egy csoportos hobbit:tánc,aerobik (ha lány vagy). Vagy küzdõsportra. Járj sokat emberek közé,beszélgess velük,és próbálj határozott lenni,ne félj.

Keress egy csoportos hobbit:tánc, aerobik (ha lány vagy). Vagy küzdõsportra. Járj sokat emberek közé, beszélgess velük, és próbálj határozott lenni, ne félj.

Elég csúnyán megsértett a barátom. Hogy álljak hozzá? Tegyek úgy mintha mi sem történt volna?

4 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Egy kollégiumban vagyunk. Eléggé megbántott, utóbb rá is jött, kimentem a szobából egy negyed órára, mert nem akartam m?sort, azóta nagyon bánja, mondta hogy egy bunkó és nem tudja elviselni hogy hogy bánt velem...csak én pont ezért jöttem vele össze, mert olyan más, mint a többi, nagyon rendes, egy rossz szava sem volt hozzám. Érzékeny típus egyébként...

Legjobb válasz: Ne rinyálj már!! Ennyi bajod legyen az életben.

"Vagy szerinted az rendben van hogy fölényes, kioktató, gúnyos hangnemben beszól, hogy a látókört azért szélesíteni kell, és nyugodtan figyelj oda, mikor a híreket mondják?" És szerinted nekem ezt honnan kellett volna tudnom, hogy a hangnem fölényeskedõ, kioktató volt? Mert ezt eddig nem említetted ám... Ez pedig egy fontos tényezõ. Én eddig úgy vettem, hogy normális hangnemben közölte a véleményét, mivel a "kicsim" megszólítás, és a fogalmazás nem ezt tükrözik. Így már meg tudom érteni, hogy problémázol, már csak azt nem tudom mi zavar ennyire. Csak a hangnem, vagy az is, amit mondott? Ha normálisan közölte volna, akkor is így ki lennél akadva? Mert ha igen, akkor te vagy az, aki nem normális. A nagy "megbeszélés"-bõl mi lett? Mire jutottatok?
Ne rinyálj már!! Ennyi bajod legyen az életben.
Ilyet még nem hallottam, hogy a mûveltségérõl nem tehet az ember. Megfordult a fejében, hogy mégsem tudsz az égvilágon mindent.
Szerinted õ tudta, hogy ezzel meg bánt és hogy te ebbõl ennyit ki fogsz hozni? Igen, emberek vagyunk. Te is az vagy. Használni kéne a szádat és megbeszélni egymással az ilyen dolgokat. Mikor ezt mondta, ahelyett hogy besértõdsz, és ide irkálsz ki ilyen jelentéktelen hülyeségek miatt kérdést, mondhattad volna, hogy "Drágám, szerintem egy nõnek nem kell alapból ismerni minden gépjármû nevét, mert szerintem nem ez határozza meg, hogy kinek milyen széles a látóköre, hanem... (véleményed kifejtése)... Nemkülönben én is tudnék olyan számomra hétköznapinak, és alapismeretnek tartott dolgot, amit te lehet, hogy nem tudsz"... stb. Az, hogy van egy párod, nem azt jelenti, hogy mindig csak bókol és mindig azt mondja, ami neked jól esik. Ki kell mondania a saját véleményét is. Ez volt az övé. Ezen nem megsértõdni kell, hanem elmondani, hogy te hogyan vélekedsz a dologról. Ha egy ilyen apróságból ennyit kihozol, a kapcsolataid nem lesznek hosszútávúak, hacsak nem találsz magadnak egy örökös seggnyalót.
Nem tudom hogyan PRÓBÁLTÁTOK rendezni a dolgot, mert ha rendeztétek volna, akkor ezt a kérdést most nem írtad volna ki. Tehát problémád VAN, amit nem tudtál vele megbeszélni/rendezni. Mégegyszer kérdezem, honnan tudod, hogy õ meg akart bántani? Csak úgy mondom, hogy a legtöbb ember ezt sértésnek sem veszi, nemhogy csúnya sértésnek. Mikor olvastam, hogy "elég csúnyán megsértett", valami durva dologra gondoltam, de ez... ez egy semmi. Ez csak a te hisztizésed. Inkább köszönd meg neki, hogy eddig kitartott melletted, én biztos nem bírnám ki veled. Ezt csak te értelmezed "rossz szónak" pedig õ csak a véleményét mondta el. Vagy hazudjon? Az jobb lenne, ha nem a valóságos véleményét mondaná el, hanem mindig azt mondaná, ami neked kedves, amivel téged fényez? Belül közbe meg mást gondolna... Szép kis kapcsolat, az ilyen hazugságvárak nem állnak biztos alapokon. Te ki mered neki mondani a véleményed, vagy hazudsz neki?
Ez volt a bunkóság? Akkor mi számít udvarias kritikának?
A kérdező hozzászólása: Ki mondta, hogy meg AKART bántani? Nem az volt a szándéka biztos... De ezt hagyjuk már, magyarul elmondtam hogy mi van...Kérdésedre válaszolva: ha olyanról van szó, amirõl nem tehet, illetve ami nem vezet sehová csak oda hogy rossz érzéseket indukálok benne, akkor trmészetesen nem szólok, mert szeretném, ha a helyén lenne a szerelmem önbecsülése. Mert hát azért vagyok vele mert meg vagyok vele elégedve. Vagy szerinted az rendben van hogy fölényes, kioktató, gúnyos hangnemben beszól, hogy a látókört azért szélesíteni kell, és nyugodtan figyelj oda, mikor a híreket mondják? Holott mást sem nézek csak ismeretterjesztõ, értelmes mûsorokat, olvasni detto...két szakon tanulok, az egyik mezõgazdasági, a másik szociális. Szóval nem egy otthonülõ vagyok, munka nélkül segélyekkel. Teljesen jogtalan volt amit mondott és csúnya. Így nem beszélünk a párunkkal. Valaki válaszolhatna végre értelmeset is.
Én úgy érzem, hogy egy kicsit túlságosan is sértõdékeny vagy. Nem hiszem, hogy ezt a dolgot komolyan gondolta volna. Vannak akik így is viccelõdnek, ahogy mások is mondták már. Próbáld meg kevésbé komolyan venni az ilyesmit, mert így senkivel sem fog sokáig tartani a kapcsolatod... Az alvás meg olyan dolog amire szüksége van az embernek. Fõleg vizsgaidõszakban meg amikor hétfõ van... :)
A kérdező hozzászólása: Ilyen helyzetbe, kedves utolsó, nem kerülnék, mert érzéketlen faragatlan tuskókkal szóba se állnék. A jóérzésû emberek társaságát keresem. Az már a te dolgod, hogy ilyet eltûrsz, ...
Jézus, akkor a legjobb barátom engem nap mint nap megsért. Tette ezt akkor is, amikor együtt voltunk, teszi ezt most is. Annyi különbséggel, hogy õ ezt poénnak, vagy tanácsnak szánja, és én nem vagyok olyan lökött, hogy megsértõdjek rajta. Ilyen baromságon felesleges megsértõdni. Akkor mit tennél, ha egy barátod a szemedbe közölné, hogy az összes védencedet, akik jelenleg patkányok, minek ápolod, dögöljön meg az összes, úgyis arra a sorsra jutnak. Na? Mert én ezt a helyzetet kezeltem le így, nem pedig azt, hogy a legjobb haverom poénból leszólja a hibámat.
A kérdező hozzászólása: Nem viccesen mondta...kioktatóan, sértõen...nem pukkadok ám én meg akármiért.
19 évesen kicsit több komolyságot, Babám. Ez nem bunkóság, ez Humor. 4 hónap után úgy érezte, hogy kezdenek visszahúzódni a határok, és megmutatta ezt az oldalát. Kezd megnyílni neked, elõtted, egyre jobban, amit nem csak komoly beszélgetéssel vagy sexszel lehet kimutatni. És ennek örülj. Bocsánatot kért. Már a beszólása után is, megkérdezte, hogy nagyon megbántott-e vele? Ez kedves, és figyelmes volt tõle. Ami szintén jó. Nem kell, sõt! Nem Szabad (!) minden percben babusgatni egymást, egymást ölelgetni, becézgetni, és ami a legfontosabb: legyen ritkábban a mondatokban, hogy "szeretlek". Mert ha sokat mondogatjátok, elveszti az értelmét. Gyerekes, butaság ilyenen megsértõdni. Sõt, az még rosszabb is, hogy cirkuszolsz. Mások nagyobb problémákon cirkuszolnak, mégis megoldják. - Igen, tudom, ez te vagy, de ez egy példa, amihez tudunk viszonyítani. - No, akkor kicsit bunkóbb leszek: Ezért nem szeretnéd elhagyni a párod? mert ilyet szólt? Mert vicces akart lenni? :) Szakítás megfordult a fejedben? Nõlj fel kicsim, nõlj fel. Az életben ennél nagyobb problémáid is lesznek, hidd el nekem. Ha már egy parányi kis beszólás miatt felkapod a vízet, és 15 perces néma kiborulásba kezdesz, nem fogod megállni a helyed a nagy betûs életben..
A kérdező hozzászólása: Alig hogy kimondta, elvörösödött, és kérdezte, hogy nagyon megsértett-e vele. Én csak annyit mondtam, hogy 10 perc és visszajövök, jártam egyet kint, lehiggadtam. Mikor visszajöttem egybõl bocsánatot kért, mondta hogy egy bunkó volt meg hogy õ is egy csomó mindent nem tud és egy dolog miatt ezt nem kellett volna...9kor le is feküdt. Addig rosszul érezte magát. Szóval nem is kellett elmagyaráznom a helyzetet, rájött õ is.. Köszönöm hogy megértettél..Azon problémázok tudod, hogy ha szeret tényleg, akkor ezt hogy tudta? Hát a szerelmeseknek egy rossz szavuk sincs a másikhoz... Nem, ha normálisan szól, akkor semmi gond.
A kérdező hozzászólása: Hagyjuk már ezt..leírtam hogy milyen vagyok, érdekel minden...Én is lehetnék vele ilyen, de meg nem bántanám soha...emberek vagyunk könyörgöm.
A kérdező hozzászólása: Ezt most nem értem...honnan tudod hogy én hogy rendeztem le vele a dolgot? Megbeszélünk mindent, ezért is nem volt eddig problémánk. Csak hát nekem egy rossz szavam sincs hozzá, nem hogy még megbántsam...
basszus te komolyan ilyenen besértõdsz?meg ráadásul h h mer ezek után aludni?nem vagy semmi.:) ))xd
Én bevágom a mosógépbe!
Én is simán mosógépbe teszem.
Mosogepbe rakom, de en eszrevettem hogy 60 fokon vagy 40-en olyan durva anyagu lesz.30 Fokon picit több öblitövel tökéletes az eredmény.
Én is 30 fokon szoktam úgy biztos semmi baja nem lesz. Második voltam.

Karatésok! Kokutsu dachi-ban hogy álljak meg úgy, hogy ne remegjen a hátullévő lábam?

Legjobb válasz: Próbáld meg ezt figyelmesen megnézni: http://www.youtube.com/watch?v=tZW9sIU3AFo És elõbb gyakorolj hozzá sok lábfejen állást, hogy megerõsödjenek ott az idegvégzõdések.

Próbáld meg ezt figyelmesen megnézni: http://www.youtube.com/watch?v=tZW9sIU3AFo És elõbb gyakorolj hozzá sok lábfejen állást, hogy megerõsödjenek ott az idegvégzõdések.
Elõször is: gyúrj combizomra. Ha remeg, akkor nem erõs még. Csak az erõsítés a megoldás.

Bescanneltem pár oldalt, de fejjel lefelé sikerült. Hiába mentem el másképp a fáljt, megnyitás utána újra csak fejjel lefelé van. Hogyan tudom úgy elmenteni, hogy ha megnyitom "egyenesen" álljon?

Legjobb válasz: nyisd meg akármi képkezelõvel és forgasd el... pl paint vagy windows kép és fax megjelenítõ. ezek vannak alapban a win-ban. és mentsd el utána

nyisd meg akármi képkezelõvel és forgasd el... pl paint vagy windows kép és fax megjelenítõ. ezek vannak alapban a win-ban. és mentsd el utána
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Miért számít megcsalásnak, ha mással masztizok úgy, hogy nem is érünk egymáshoz, csak nézzük egymást? A párom ezért lemondta az esküvőt. Hogy álljak bosszút rajta?

Legjobb válasz: Azért, mert ha már esküvõ elõtt ilyent teszel, mi lesz késõbb??? Ha most nem haragudott volna meg a párod akkor késõbb nagyobb lesz az önbizalmad és megcsalod, nem gondolod? Lehet, hogy Te ezt most nem érzed így, de így van!

bäzdmeg úgy telibevertelek volna tanyod nyálad összefolyt volna
Neked hogy esne az, ha ugyanez kiderülne a párodról? Tapsolnál hozzá?
Esküdj azzal, akivel masztiztál, jól tette, hogy lemondta, meg is érdemled. Ha meg esetleg kamu, és ennyire unatkozol, akkor átvehetnéd tõlem a fejfájásomat, hogy tudjak koncentrálni arra, amire kell...
Azért, mert ha már esküvõ elõtt ilyent teszel, mi lesz késõbb??? Ha most nem haragudott volna meg a párod akkor késõbb nagyobb lesz az önbizalmad és megcsalod, nem gondolod? Lehet, hogy Te ezt most nem érzed így, de így van!
18:26 nyugi ez csak kamu, de elég gáz. A kreativitása elég a béka segge alatt van, jobbat is kitalálhattál volna;)
Úristen....és te még a bosszúálláson gondolkodsz? Hány éves vagy, 14? Meg mi az, hogy mással masztizol?Én nõm lettél volna a kezed a seggedbe dugom abba biztos lehetsz..és nem pazaroltam volna a szavakat arra, hogy megmondjam: nem lesz esküvõ. Szerintem háttérokai vannak annak hogy lemondta az esküvõt és õszintén megmondom nem is csodálom.
Szerintem fake. Ha nem az: azért, mert az erotikával kapcsolatos dolgok a párodhoz kell, hogy kötõdjenek. Sehogy se állj bosszút, nem õ volt a hülye, hanem te.
tudjuk, h kamu
mert a lelki megcsalás is megcsalás..ha szexeltek és másra gondolsz.
Masztizz az anyjával
A bosszú nem kifizetõdõ, önmagadra is káros, pláne, ha jogtalan. Ha szórakozni akarsz, még van egy kicsi a fejfájásomból, bár szerencsére már csökken, úgyhogy nem sok, de azt hiszem, neked pont elég lesz, és mellékelek hozzá még egy kis tarkófájdalmat is, én meg mehetek tovább foglalkozni a tételeimmel államvizsgára. Aludd ki magad, és gondold át, mekkora buta kérdés ez. Ha meg ez tényleg igaz, akkor ásd el magad. Nem tudom, hogy a pasi vagy a nõ vagy-e, de lényegtelen, mert ez tisztességtelen dolog, pláne esküvõ elõtt. Illetve javaslok egy pszichiátert, mert ez a kényszeres masztizás, bárkivel, csak meglegyen, betegség is lehet, és a hosszú távú következményei nem biztos, hogy csak neked ártalmasak, átmehet gyakorlatba, akár erõszakba, és választhatsz a börtön vagy az elmegyógyintézet között.
A kérdező hozzászólása: Az még rendbevan, hogy nem értesz egyet, de megátkozni azért nem kéne.
Ugyan!!!Vedd már észre magad!!!!!!Te nagyon hülye vagy!!Te csaltad meg a párod és még te akarsz bosszút állni??!!Én a párod helyett olyat levertem volna hogy..... Még ha nehéz is de gondolkozzál el magadon!!!
Ki átkozott el, te idióta? :-D Te tettél rosszat, és még neked jár a szád... Hiába, nagy az Isten állatkertje, és sajnos nagyon alacsony a kerítés.
A kérdező hozzászólása: Meg fogom csalni két emberrel is, akik közel állnak hozzá, mégpedig egyszerre. Akkor majd tudja, mi az a lelki fájdalom.
Mit fogsz csinálni??? Vizsgáltasd már ki magad!!!!TE NEM VAGY NORMÁLIS!!!!! Hány éves vagy???Ezzel a felfogásoddal még az emberi szintet sem éred el!!!!
Emberek!!!Szerintetek ez a kérdezõ normális???!!!Mert szerintem NEM!!!Megcsalta a párját és még õ akar bosszút állni??!!!Ez hihetetlen!!!Te most komolyan gondolod ezt az egészet??Mert remélem nem!!!
Öregem :-D Aki elhagyott, azt már nem lehet megcsalni! :-D Te beteg vagy!
Ez nem megcsalás! Küld el a képeit az excsajok.hu ra. 34F
te hol élsz?! vizalatt? nem veszed észre hogy mindenki egy véleményen van csak te vagy ilyen erkölcstelen
A kérdező hozzászólása: Persze a bosszúban nem adtok semmi tanácsot, csak fikálni tudtok.
Úgy állj rajta bosszút, hogy a fejéhez vágod a karikagyûrût :D
A kérdező hozzászólása: Visszafoghatnátok magatokat. Az interneten néztük egymást 100km-rõl.
Akkor is. Ha lenne normális erkölcsi tartásod, akkor most tudnád, hogy miért mondta le. (ha kamu, ha nem)
Gratulálok hozzá hogy az interneten [email protected]!!!Megértem szerencsétlen VOLT párod!!!Legközelebb már a közös ágyba csinálnád mással!!!Ha eszt tetted akkor már nem is szeretted!!Az is lehet hogy csak kihasználtad, és a pénze miatt voltál vele együtt!!???Aki nem ért velem együtt az pontozzon le!!!!!!
Akkor is gáz, ha neten keresztül történt. Az én párom ne egy másik nõre izguljon, ne egy másik nõ nemiszerveit nézze, ne egy másiknak mutogassa magát, ne egy másik nõre verje ki. Igaza volt teljes mértékben a párodnak, én megértem õt, én is ezt tettem volna.
Visszafoghatnátok magatokat. Az interneten néztük egymást 100km-rõl. NEM KELL KÉRDEZNI, ÉS NEM KAPSZ NEKED NEM TETSZÕ VÁLASZOKAT!
ez mehetne fuckyeah-re...: DD
Visszafoghatnátok magatokat. Az interneten néztük egymást 100km-rõl. Nem változtat a tényeken drágám. Plusz eléggé ótvar hogy hátasodásra (külsõleg) érett vagy, de belül mint egy két éves.... Hogy lehet valaki ennyire buta?
*házasodásra
Neked 2 nagy pofon kell, hogy magadhoz térj. Nem értem, hogy min vagy felháborodva. Én is elhagytam volna a párom, ha ilyent tesz. Bosszút felejtsd el, itt inkább neki kéne bosszút állnia, de szerintem épp elég az, hogy ilyen hülye vagy! Ez a Te kereszted!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!