Találatok a következő kifejezésre: Hogy állítsam a pasim, (7 db)

Középhosszú barnás fekete hajam van, hogyan állítsam be? Mert a hullámos ill. göndör sztem nem olyan jó:S Pasiknak mi jön be?

:)

Legjobb válasz: Nekem fekete göndör hajam van, és az a tapasztalatom a pasiknak nagyon bejön. De persze van aki az egyenes szõkét szereti. Szubjektív. Pasifüggõ kinek mi jön be. A legtöbb azt mondja hogy csak ápolt legyen, ne lenõtt, vagy zsíros és igénytelen. A középhosszú hajból is lehet nagyon jó frizurákat csinálni. Ha hosszabb frufrud van, akkor esetleg két tincset elcsatolhatsz oldalra, vagy hátrafoghatod egy csattal, úgy hogy a vállad fölött lógjon, esetleg hátrasimítod a fru-frudat a többit pedig feltupírozod hogy dúsnak tûnjön. Vagy ha nagyon nem szereted hogy göndör, ki is vasalhatod. De vigyázz vele, mert nagyon tönkreteszi a sok vasalás. Tapasztalat.

Nekem fekete göndör hajam van, és az a tapasztalatom a pasiknak nagyon bejön. De persze van aki az egyenes szõkét szereti. Szubjektív. Pasifüggõ kinek mi jön be. A legtöbb azt mondja hogy csak ápolt legyen, ne lenõtt, vagy zsíros és igénytelen. A középhosszú hajból is lehet nagyon jó frizurákat csinálni. Ha hosszabb frufrud van, akkor esetleg két tincset elcsatolhatsz oldalra, vagy hátrafoghatod egy csattal, úgy hogy a vállad fölött lógjon, esetleg hátrasimítod a fru-frudat a többit pedig feltupírozod hogy dúsnak tûnjön. Vagy ha nagyon nem szereted hogy göndör, ki is vasalhatod. De vigyázz vele, mert nagyon tönkreteszi a sok vasalás. Tapasztalat.

Hogyan állítsam le a barátnõmet arról hogy minden pasiba akit meglát halálosan szerelmes legyen?

Komolyan még a buszon vele szembe ülõ srácba is szerelmes tud lenni. És nem túlzok amikor azt mondom, szerelmes, mert teljesen belehabarodik emberekbe, rajong értük, és csak rajtuk tud gondolkodni, elkezdi tervezgetni a közös jövõjüket ilyesmi... Úgy, hogy közben semmit sem tud a srácokról. Már nem tudok vele mit csinálni. Rakjak rá szájkosarat, vagy mi?

Legjobb válasz: Keress neki 1 barátot, akkor hátha csak vele fog foglalkozni.

Keress neki 1 barátot, akkor hátha csak vele fog foglalkozni.
Jaj, hány éves a lány? Nekem is volt néhány barátnõmnek ilyen korszaka, de hálistennek összejöttek valakivel pont mielõtt még nagyon megkattantak volna. Az a baj, hogy ez egy ilyen bezsongott állapot, ilyenkor, mint aki el van varázsolva nem képesek normálisan gondolkodni. Esetleg mondd neki, hogy valakivel jöjjön össze, mert meg fog bolondulni, ne csak álmodozzon már minden jöttmentrõl.
Hát furcsa dolog ez. Bár én így még nem voltam, most mégis kb. havonta másik fiút nézegetek a folyosón... Régen a barátnõim csinálták ezt, én meg ki voltam akadva, hogy hogy lehet ez... miért kell, egyáltalán miért tudnak mindig más fiút nézni? Szerelmes voltam egy fiúba, persze nem jött vele össze semmi, meg is bántott, és most azt hiszem nem találom a helyem.
Kedves Kérdezõ! Nem igazán értem, ez téged miért is zavar... Kamaszodik, túltengnek benne a hormonok, ilyenkor ez teljesen normális. Nekem is van egy ilyen barátnõm, de... aranyos, szerintem legalábbis. :) ) Meg vicces is egy kicsit... Istenem, hát most na... Csak egy tini. :) Ne foglalkozz vele, majd kinövi. :3 Én is ilyen vagyok amúgy. Minden velem szembe jövõ, velem egy idõs, kb. helyesnek mondható hím bejön és tetszik, csak ennek én ugye nem adok akkora hangot, mint a barátnõm. Szerintem hagyd, nevessetek ezen, szórakozzatok... :DDD Ez egy ilyen kor. :) ))
A kérdező hozzászólása: 4. - szórakoz(t)unk rajta, egy ideig még az elején, viszont hosszútávon ez nem valami egészséges. mert nem csak bejön neki, hanem ahogy leírtam, konkrétan megszállottan rajong értük, aztán hatalmasat csalódik és teljesen depressziós lesz, ha pofára esik (vagy ha egyáltalán chatel a fiúval és úgy gondolja hogy az nem írt neki elég smiley-t.) és nem mondanám hogy zavar, egyszerûen csak nem jó végignézni, ahogy a legjobb barátnõd tönkreteszi magát.

Hogyan állítsam fel a pasim farkát? bõvebben lent.

meztelenek voltunk,elõjáték megvolt és mégsem állt fel neki. lehet hogy nem vagyok elég vonzó? vagy vele van a baj?

Legjobb válasz: nem parancsoltál neki, hogy "kelj fel Jancsi!"

nem parancsoltál neki, hogy "kelj fel Jancsi!"
biztos félt xD
gipsz van otthon? :D
parázott valszínûleg. Lazítsd el valahogyan , tereled el a gondolatait.
Hány évesek vagytok? A szüleitek otthon voltak? Egyáltalán, bárki? Iktassatok ki minden olyan tényezõt, amitõl tartani lehet, hogy megzavar titeket! Mobilokat kikapcsolni, vezetékes telefont kihúzni, stb. Légy hozzá megértõ, dédelgesd, puszilgasd. Reméljük, elmúlik ez a zavar!
letérdelsz elé, a farkát a két melled közé rakod aztán a két alkaroddal összemyomod a ciciket, és elkezded masszírozni a . Ha erre sem áll fel, vele lesz a baj...
Bár nem írod a korotokat, de valószínûleg túlságosan izgult. Próbáljatok nyugodt körülményeket teremteni, ellazulni és odafigyelni a másikra! Szánjatok idõt az elõjátékra, kényeztetésre, ne legyen görcs és teljesítménykényszer! Ha nem jön össze is nyugtasd meg, légy vele elnézõ, megértõ! Menni fog az!:)
Mosogass el.
Sportolj.
Gyere hozzám és besegítek neki, majd én leállítalak! :)
menjetek el pl. uszodába együtt. ott szeretkezni nem tudsz vele (ill. nagyon nem illik), de elhülyéskedhettek

Már előre megcsalom gondolatban a nem létező pasim? Hogyan állítsam át az agyam?

Irtóra bele vagyok valakibe esve már nagyon régóta. De feladtam, mert csak játszik velem. Szeretnék szerelmes lenni másba, de mikor elképzelem újra a régi szerelmemmel vagyok és gondolatban inkább vele jövök össze. Másoknak hogyan megy olyan könnyen a szerelem? Valaki elmagyarázná?

Legjobb válasz: Mikor együtt vagy azzal, akit szeretsz, akkor nem akarsz majd mással lenni. Az hogy most mirõl fantáziálsz, az nem jelent semmit.Hogyan megy könnyen? Nem könnyû. De kárpótolni fog a gondokért hogy szeretitek egymást, és innentõl megoldódnak a dolgok.

Mikor együtt vagy azzal, akit szeretsz, akkor nem akarsz majd mással lenni. Az hogy most mirõl fantáziálsz, az nem jelent semmit.Hogyan megy könnyen? Nem könnyû. De kárpótolni fog a gondokért hogy szeretitek egymást, és innentõl megoldódnak a dolgok.
ne erõltesd! erõltetve nem tudsz átszeretni senkibe! de majd ha lesz valaki, akibe tényleg beleszeretsz, akkor rá fogsz gondolni. az ember arról álmodozik, akit szeret!

A barátnőm csúnya játékot űz a pasijával, hogyan állítsam le?

Szóval a barátn?m összejött egy fiúval, de csak azért van vele mert a pasi híres.. Minden nap 1doboz cigi, új rucik, ékszerek stb. A pasi szerelmes, ez tuti, de nekem elmondta a csaj, hogy csak azért van vele, mert gazdag. Ez nekem nem tetszik. :S Mit mondjak neki, hogyan tudnám leállítani? :S

Legjobb válasz: nem tudod leállítani, vannak ilyen lányok, ha szakítanak, talál más hasonlót.

nem tudod leállítani, vannak ilyen lányok, ha szakítanak, talál más hasonlót.
Semmit. Keress másik barátnõt, ezt meg hagyd pofára esni. Ennyi. Neked legyen több eszed. L/22
egyet értek az elõttem szólóval!igaza van!
Elõttem szólóknak igaza van, de annyit megtehetsz, hogy megkeresed magadban az okát, hogy miért zavar ez Téged? Mert nem teljesen mindegy. (Nem baj, hogy így van, sõt! Csak érdekes lehet az oka.)
A karmával szórakozik. Visszakapja, amit csinál. Lehet pont egy olyantól, akibe szerelmes lesz.
A pasin úgyis szemellenzõ van, csak a saját kárán fog tanulni.
semmit. ne szólj bele tudom hogy bosszantó de ez nem a te dolgod. sajnos vannak ilyen lányok és végülis attól hogy a pasi pénzét szereti, még nem a hitelkártyáját szopja, tudod ahogy a viccben van. 20L
A híres emberek sorsán manapság csak szánakozni lehet, minden civil az õ jóhiszemûségükkel, ártatlanságukkal él vissza nap mint nap. Pedig õk csak jót akarnak tenni - lehetõleg mindenkivel, de mivel az kivitelezhetetlen, csak egy válogatott társasággal, ami térben és idõben belefér...Minden részvétem a hírességeké, ÉS NEM SAJÁT BARÁTNÕNKKÉ!!
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok féltékeny vagy ilyesmi, mert nekem is van barátom már 1, 5 éve. Jól kijövünk, nem sok probléma van. Lehet, hogy azért zavar, mert egyszer már velem is eljátszották ezt, de én voltam a hülye, mert szintén minden sz*rt megvettem a páromnak..
Vannak ilyen csajok is...akiknek a pénz számit és azt hiszik, hogy pénzzel szerelmet is lehet venni...

Hogy állítsam le a pasim, mikor hevesen csókolja a nyakamat, és nem akarom, h teljesen kiszívja, de megbántani sem akarom, mert szeretem?

Legjobb válasz: Azzal nem fogod megbántani, ha szólsz neki, hogy te nem akarsz foltot a nyakadon Nyugodtan mondd meg neki.

Azzal nem fogod megbántani, ha szólsz neki, hogy te nem akarsz foltot a nyakadon Nyugodtan mondd meg neki.
igazából a nyak kiszívása nem kedves gesztus, hanem az alany egyértelmû megjelölés a külvilág számára foglaltként. Még akkor is, ha ez így nem kristályosodik ki az illetõben. Szerintem mondjad neki, ha nem ért a szóból, akkor szívd ki te is a nyakát, aztán majd kiderül neki mennyire tetszik a dolog.
Mondd meg neki, hogy ha meg akar jelölni mint "tulajdonát" akkor inkább gyûrûben gondolkodjon :)
Mondjad neki, hogy szívja ki a melled vagy a feneked:D Ott annyan nem látják:DD
A kérdező hozzászólása: :) ) köszi a válaszokat... további szép "szívásmentes" :P:P:P napot mindenkinek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!