Találatok a következő kifejezésre: Hogy nezik hogy hany (131 db)

Blogspoton hogyan áthatom, hogy hányan nézik az oldalamat?

Nem tudom,hogy hogyan láthatnám. Csak olyan van h rendszeres olvasó:/. De hol van az h akik megnézték az oldalamat? előre is köszönöm! :)

Legjobb válasz: Ha be vagy jelentkezve akkor a blogod jobb felsõ sarkában van olyan lehetõség, hogy tervezés. Arra menj rá és bal oldalt a atatisztika opciót válaszd. Ott megnézheted,hogy hányan tekintették meg a blogodat és hogy melyik országból stb...

Ha be vagy jelentkezve akkor a blogod jobb felsõ sarkában van olyan lehetõség, hogy tervezés. Arra menj rá és bal oldalt a atatisztika opciót válaszd. Ott megnézheted, hogy hányan tekintették meg a blogodat és hogy melyik országból stb...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)

Szerintetek õ hogy néz ki? Hány évesnek néz ki?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: 26-27-28 :)

26-27-28 :)
30-28 körül lehet vagy több , szerintem ronda :)
hát szépen elvegyülhetsz a tesók között...
imádom az indiaiakat, olyan kis aranyosak:D akárhánnyal találkoztam/beszéltem eddig, mind nagyon jó fej volt. amúgy én olyan 20-25 közöttinek néznélek
A kérdező hozzászólása: nem felig de budapest elek ez kerdes baratom csinalta :DD es koszonom :$
Szia! Nehéz eldönteni, lehetsz 17 de akár 25 is. Mennyi idõs vagy? :) Csak félig vagy indiai nem? Elõször nem nagyon fogtál meg de aztán rájöttem, hogy nagyon szépek a szemeid és ez a félmosoly nagyon megragadó... :)
25 körülinek nézem. Szerintem elég helyes, mondjuk nincsenek tipikus "szépfiús" arcvonásai, de valahogy jó az összhatás, pozitív a kisugárzása.
A kérdező hozzászólása: indiai vagyok :)
23-nak tippelném, helyes de nekem sem az esetem.
Szia!^^ Jól sejtem, hogy nem magyar vagy? Esetleg török vagy más származású? amugy nem nézel ki rosszul! maximum olyan 22:$
28 körülinek tippelném. Nagyon nem tetszik.
Max 25 :D Szerintem nagyon helyes vagy! :)
hát én max 20ra tippelnék :) bár megtévesztõ is lehet a kisfiús kisugárzása. nem rossz, jók a vonásai, de nem az esetem, "ideálom".
25 körül lehet szerintem. Nekem abszolút nem az esetem, pont az északi típus tetszik inkább: világos haj, világos szem, világos bõr. De nem csúnya, csak nekem nem tetszik. 24N
23-25 de nagyon nem jössz be

Van egy olyan oldal ahol blogolni lehet úgy hívják hogy blogger és sok oldalon látam azt hogy kiteszik hogy hányan nézik meg meg ilyesmi és én nem tudom hogy hogy kell az ilyeneket beállitani hogy kell ezt?

Sürgõs köszikee

Legjobb válasz: Hova rohansz annyira h sürgõs? :P (legközelebb ha sürgõs kérdésed van, írj bátran privátban! szívesen segítek, és ott általában gyorsabban is) Elrendezés, ott modul hozzáadása, és ott válaszd az A blog statisztikája modult. Sikerült? Írj privátban!

Hova rohansz annyira h sürgõs? :P (legközelebb ha sürgõs kérdésed van, írj bátran privátban! szívesen segítek, és ott általában gyorsabban is) Elrendezés, ott modul hozzáadása, és ott válaszd az A blog statisztikája modult. Sikerült? Írj privátban!

Hogy nézek ki, hány évesnek gondoltok?

Ez lennék

Legjobb válasz: Szerintem az átlagos és a csúnyácska között imbolyogsz :/ bár lehet hogy csak a kép elõnytelen és élõben sokkal jobban értékelnélek. Amúgy olyan 16 lehetsz. :)

így már nekem is bejössz :)
Szerintem az átlagos és a csúnyácska között imbolyogsz :/ bár lehet hogy csak a kép elõnytelen és élõben sokkal jobban értékelnélek. Amúgy olyan 16 lehetsz. :)
"ez olyan natúr fáradt kép" 16-17 év Tessék mosolyogni.
szerintem nem vagy rossz. egy kis smink meg egy szebb nézés még elmenne rád :) de ha élõbe látnálak sztem még tetszenél is :) olyan 17-nek nézlek kb
Szerintem semmi gond nincs veled. A hajad nem agyonvasalt, agyonfestett, hanem természetes színû (?), természetes hullámmal, szépek a fogaid, egészen felragyog tõle az arcod. :) Egyáltalán nem vagy csúnya.
szerintem se vagy szépnek mondható, inkább átlagos vagy.
Az 1. képrõl ez jutott eszembe: igénytelen. A 2.-ról: kedves. Mást nehezen állapítok meg két képrõl, se kirívóan csúnya, se gyönyörû nem vagy.
tegnap 23:51 Nem a neveddel van a baj, hanem hogy pontok nélkül már valaki használja ezt a nevet, és szerintem sokan összekevernek titeket. (Én is tegnap meglepõdtem, hogy délután még 63%-os volt, este meg 50, aztán jöttem rá, hogy ja, nem is ugyanaz xD)
az 1.kép szörnyû de a 2. alapján aranyos vagy
Az is én vagyok, csak megírom priviben, hogy mér ezt használom. Amúgy azért maradt ez a nevem, mert ezen a néven lettem ismert a fórumon.
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 10:08 Nem mindenkit fikázok, csak azt akin látszik, hogy gyökér és a tükörben fénykepezkedõs kislányokat. Ezen a csajon látszik, hogy rendes lehet.
A kérdező hozzászólása: Most nincs rajtam púder, sem semmi, ez olyan natúr fáradt kép...
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 11:11 Amúgy azt már nem láthatod válaszolni, mert kb 1 hete nemhasználom azt a fiókomat :D
Jah... akkor nem szóltam semmit xD
"Az is én vagyok, csak megírom priviben, hogy mér ezt használom. Amúgy azért maradt ez a nevem, mert ezen a néven lettem ismert a fórumon" nagyon ismert vagy...XD
az elektronikus eszközök kategóriában pubi
Szerintem az elsõ kép és a második egymáshoz viszonyítva ég és föld. Az elsõ alapján meg volt a véleményem rólad (negatív). A második kép szerint, hát egész szép vagy, a hajad az viszont tényleg megviselt.
Hát maximum átlagosnak neveznélek..Te jó ég.. .asdfvb. - mindenkit szarrá fikázol, mostmár látom, neked is van egy ízlésed. Amugy kérdezõ: Én a te helyedbe a hajamon mindenképpen változtatnék, mert egy kicsit igénytelen a megjelenésed igy.
Szerintem ez a haj annyira igénytelen semmilyen, ha van haj, amitõl hányok akkor ez. Hosszú, kezeletlen, festetlen, ápolatlan és az arcod is.
Attól, hogy nektek nem tetszik még szép. Különleges arca van nem az a tipikus cicababa amit a reklámok nyomnak. 25N
A kérdező hozzászólása: Uff, majd ha egyszer jól kialszom magam lesz erõm mosolyogni is :) . Az utóbbi 3 napban hajnali 4-ig tanultam, és 9-10 közt keltem. Fõiskolára járok, 22 vagyok (juniban 23)
még egy képet majd szívesen megnéznék rólad :)
nagyon rossz kép amúgy nemlennél csúnya
Nekem bejössz.
A kérdező hozzászólása: Ez egy jobb kép, most vettem le Facerõl: http://kepfeltoltes.hu/view/110525/38674_146607102017666_100.. Itt van mosoly is :)
Aranyos, bejövõs :) Ezzel kellett volna kezdeni :) (ma 22:32 voltam)
végre egy normális csaj ebben a kategóriában...
Nekem tetszel, szerintem is szép vagy:-) (Az elsõ képen is látszik, hogy csak szét vagy csúszva, de nem vagy csúnya:-D) Elõzõ, más nevet nem tudtál választani? xD (Szerintem te is tudod....)
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 23:48 nem tetszik a nevem? :D igazából azért lett ez, mert foglalt volt mind, aztán idegességemben beírtam valami kriksz krakszot...
Nalátod mondtam h a kép rossz, de amúgy szép csaj vagy.
Széép?! Szerintem kicsit...hogyis mondjam finoman...fura. Nem vagy szép, ezt fogadd el, különben nagyokat fogsz csalódni.
ÕÕÕÕ.. csúnyácska.. neharagudj meg érte de sztem ja.
Nem vagy szép, bocs...

Szerintetek meglátszik, hogy sportolok? Mi a véleményed? Hogy nézek ki? Hány évesnek néztek?

http://kepfeltoltes.hu/view/100725/sziilvi_www.kepfeltoltes...

Legjobb válasz: a neved alapján 17 körül vagy :D:D

a neved alapján 17 körül vagy :D:D
mit sportolsz?
Most akkor vörös vagy szõke vagy?
Tök jó alakod van:) Olyan 17 18 kb
Elég deszka vagy.
Végig tudnálak puszilgatni, az biztos.
jo alakod van, sztem nem deszka.
Elég kis ribancnak nézel ki.
A kérdező hozzászólása: 03:52 igen Érdi vagyok:D ------ Többieknek köszi, igen a véleményekre voltam kíváncsi, ezért nem is sértõdök be, ha valaki negatív véleményt mondd, vagy pozitiv:D
Hiába a test, brutál egy fejed van!
Szia! Jó az alakod, látszik, hogy sportolsz, leginkább a hasadon szerintem. És mivel ott van a képek közt a tablóképed, sztem 18-19 éves lehetsz. Csak így tovább a sporttal! :-)
Hát, zacskót kellene húzni a fejedre.
Alakra elmész, bár szerintem sokkal jobbak vannak nálad, viszont a fejed az nagyon gáz. Ne haragudj, véleményt kértél! 22/f
Nem az, hogy mi régebben beszélgettünk...xDDDD Érden laksz, nem? :'D
SZILVIIII!!! Bazzzzdmmmeg!!! Én ismerlek! :O Tudod, hogy krva gáz, hogy feltetted magad? :D:D:D:D::D:D:D:D:D::D:D:D:D Az egész suli rajtad röhöööögg. xDDDDD Szakadok. Nekem is úgyküldték a linket. D:D::D
Na, már osztálytalálkozó is van? :D Szegény csaj, a végén még Napisz.-on landol.
A kérdező hozzászólása: Én nem a Szilvia vagyok!!! Szerinted egy ember saját magát ide fel merné rakni? Több embert felraktam már. Hogy kinek milyen az ízlése.
Csõõ. Nem tudom kivagy, de minek tettél fel rólam ide képeket, és mi ez a kérdés? Párom mutatta, hogy felraktál, és még több más embert is. Nem érdekel amúgy, csak kiváncsi vagyok!.. Gondolom a féltékenység tört ki belöled, hogy már 4 lányt is feltettél^^ És az sem érdekel, hogy most a volt osztályom rajtam röhög miattad. Végülis az egész osztály egy nyomorék.. Na de azért örülnék, hogy ha nem adnád be , hogy Te vagy a képeken... És ilyenek...
Mekkora egy pi.tsa vagy te kérdezõ:S Végig azt hittem, hogy te vagy a képen. A minimum, hogy bocsánatot kérsz!
szerintem a kérdezõ van a képen, és a legutóbbi üzenet az "igazi" szilvitõl csak elterelés. és átlátszó :) bukta.
szerintem meg nem:D manapság elõszeretettel lopkodják mások képeit. meg elég merész magáról bugyis képet felrakni. ha lelopta annak meg lehetnek következményei is
Ismerem a csajt, aki a képeken van. És nem Õ rakta ide fel magát!!!! Sok itt a kamu kérdés és a kamu képek
A kérdező hozzászólása: 00:46 Irigylem a barátnõdet, biztos nagyon szép alakja lehet tényleg(: . Köszönöm.
A kérdező hozzászólása: 00:05nek: Szia, bár nem tudom kivagy:D Biztos ismerjük egymást:D
szerintem szép csaj vagy! én olyan 16-17nek nézlek a tested is jó csak a harmadik képen a lábad olyan izmosnak vagy nem is tudom milyenek látszik és az utolsó képen jó a körmöd!!
A kérdező hozzászólása: Most már vörös:)
A kérdező hozzászólása: Futok heti 5x 8 Km-t. Tornázok heti 2x (Rubint Réka)olyan 30-45 perc. Kondi heti 1x.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy deszka vagyok, de legalább nem vagyok olyan duci. Bár az alakommal így sem vagyok még meg elégedve, ha látok valami újságba egy modellt, teljesen el megy az önbizalmam, mert tudom, hogy sose lesz olyan jó alakom, mint nekik, pedig az volt a cél.. azért kezdtem el sportolni, diétázni
Meglátszik:) bárcsak én is rátudnám venni magam de sose vagyok elég kitartó pedig a hasamat nekem is feszesíteni kéne..jah és amugy szép vagy.15/L
A kérdező hozzászólása: Én is nehezen veszem rá magam, fõleg a futásra! De evvel jár:S Sztem neked is jó alakod lehet:) Kszönöm.
szerintem alapvetõen jól nézel ki. amivel javítani tudnál: megfelelõ táplálkozás. errõl semmit nem írtál, gondolom nem figyelsz rá, vagy ha igen, akkor viszonylag (no offense) amatõr szinten.
16-17. Az alakod jó. A többihez nem is fûznék semmit...bár nem is kérdezted. :D
A kérdező hozzászólása: 21:03 Diétásan étkezem... Na jó, néha meg feledkezem róla, és akkor eszek mindent:S
És akkor most mit fényezzünk téged?
látszik. szerintem jó tested van. a második képen látszik hogy szép a popsid és jó a lábad, nekem bejön a hasad is, ott látszik a sportolás. talán 16 körül lehetsz, elég fiatal vagy még :)
Szerintem csúnya vagy:S:S Az a haj, plusz a bugyis kép enyhén RIBANCOS
szia szilvi :D
Arcra és stílusra nem jössz be, alakod nem rossz, de lábra nyújtsál sokat, mert elég hamar férfiasan izmos combod lesz, ami egy nõnél nem elõny. :D
Bírom ezeket a kérdéseket nagyon.Ezt magadnak kell tudnod mi látszik meg.Ha tizenéves vagy azt mondom ez így a természetes.Nah és ehhez mit szólsz?Látszik hogy foglalkozol magaddal de semmi extra.A barátnõm közel 30éves és évtizedek óta sportol csoda szép teste van, sok tizenéves lenne a helyébe, mégsem rakja fel ide magát, csak azért hogy bizonygassa magának hogy hát igen ami azt illeti jó csaj vagyok, fõleg hogy csak 17éves vagyok.A táplálkozásról meg annyit a barátnõm annyit eszik amennyit akar nem diétázik mivel rendszeresen mozog s az Isten alapból karcsú alakkal áldotta meg na meg a gének, ezért hasznosan égeti el a tápanyagokat./így bármit megehet/Ennyit errõl.Ez a fényezés csak frusztráló.De én ennek ellenére azt tanácsolom ha 20év múlva is testre így akarsz kinézni, ha nem jobban, mert ugye aki sportol mindig a jobb formára törekszik akkor tedd ezt életformáddá, s ne másokért foglalkozz a testeddel magadért, erõsebb leszel mentálisan, fizikálisan s sokáig évtizedekig megõrízheted a fiatalosságodat fittségedet.28/f
én mondtam!

Hogy nézek ki? Hány kg-nak tippeltek? (Kép)

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Attól függ, milyen magas vagy! De tippre 170 és 175 között, és 67 és 75 kiló között. Nekem túlsúlyos, de sok pasinak még pont jó.

Attól függ, milyen magas vagy! De tippre 170 és 175 között, és 67 és 75 kiló között. Nekem túlsúlyos, de sok pasinak még pont jó.
szerinetek akinek ekkora combjai vannak meg háj a hasán az 55 kg? édes istenem ez egy tehén undorító vagy elásnám magam ha ilyen igénytelen lennék és még mutogatod is. fogyás!!
hurkásnak. sportolj
6570-nek alsó hangon. Fogyj a hurkáidból, mert ez az évek múlásával egyre rosszabb lesz, ez jóindulattal sem csinos így :(
Kimaradt egy kötõjel: 65-70 kg
57 kg? amúgy jól nézel ki
ha 55 és 65 közt van, akkor most akasztom fel magam... én 77 vagyok, és annyival nem vagyok vastagsbb nála, ami 15-20kg-t jelentene... olyan 68nak mondanálak. elárulod, mennyi vagy?
70-75 között :)
A kérdező hozzászólása: 58 kg vagyok, és 162 cm
En megmondtam, hogy 55 es 60 kozott lehetsz. A tobbseget az zavarhatta meg, hogy szeles a csipod.
Talan 60-65 kg. Kene fogynod -6-7 kg-ot. De nem veszes, pont elmegy.Mondjuk ez az eletkorodtol is erosen fugg. :)
70-75 kg körül lehetsz.
Eléggé érdekes szögbõl lett fényképezve, a póz sem szokványos. Olyan 55 és 60 kg közé saccolnám a súlyodat. Szerintem csini vagy, számomra pont ideális. De ne bízd el magad. :)
Hány centi vagy?
És hány éves, mert a testsûrûség attól is függ.
A kérdező hozzászólása: 162 cm vagyok
Kb 60
60 kiló azt hiszem reális lehet ehhez a magassághoz meg a kép alapján. Van a vékony, van a jól áll neki ez a pár kiló és az után van az hogy pont elmegy... a kép alapján ezt mondanám rád. Jól áll még hogy van rajtad egy pár kiló de lehet ha még lenne pár az már nem tetszene.. így tudnám megfogalmazni.
Tetszel! :) 25F
A kérdező hozzászólása: Tudom, szeretnék fogyni. Mennyit kéne, és legfõképpen honnan?
A kérdező hozzászólása: 00:37-es, nyugi, nem a te válaszodra írtam, hogy tudom... De amúgy köszi
Inkább izmosodnod, kicsit szálkásítanod kellene sporttal.
58?? akkor rajtad csak zsír van és kb 0 izom...

Hogy nézek ki? Hány pontot adnál rám?

(1-ronda; 10-gyönyörû :))

Legjobb válasz: 0-1 12 éves vagy

0-1 12 éves vagy
7 pont. 16-nak gondoltalak.
Nos tényleg az elsõ két kép lett a legjobb. Azokon nagyon szép vagy.Tetszik rajta a hajad:) Ezek alapján simán 10/8. A többi kép viszont nagyon elõnytelen. Pláne a legutolsó...Így csak olyan 10/6-7. :S A kiengedett haj sokkal jobban áll. Am meg nagyon szép a szemed *.* Szimpatikus, aranyos lánynak tûnsz. Én kb olyan 15 évesnek tippeltelek volna.
6, 5 - elmegy, meg hát
Szerintem szép lány vagy , szépek a szemeid 10/10 , és a 3. képed tetszik a legjobban!
Ezt nem számmal ezt szóval kell kifejezni , szerintem gyönyörûvagy
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
Szerintem is nagyon szép szemeid vannak, és a kiengedett haj talán kicsit elõnyösebb.16 évesnek tippeltelek. Pontozni nem tudok , de szerintem szép vagy.
10/6 :) széép a szemeeed
Átlagos 6-7 között
Nem mondanálak különösebben szépnek, de szimpatikus, kedves arcod van. Egyébként én is kb 15-nek néztelek volna.
ja bocsi, elõzõ vagyok:D 8 pontot akartam :D
5 pont, és olyan 14-15 éves lehetsz szerintem.
10/5 14-15éves
Ha az elsõ két képet nézem, akkor gyönyörû vagy, 10 ponttal. Csak az a baj, hogy a többi fotográfiát is megnéztem, no, így leromlott az értékelésem és egy átlag 6 pontot kapsz. Kort nem igazán tudok meghatározni, mert az utolsó kép alapján kb. 12-nek nézel ki, ellenben a elõtte való fotókkal, amin meg 18-nak.
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok, de az utolsó kép tavaly nyári.
5-ös átlagos, és kb 14-15 vagy.
9 pont
7 pont
7 pont, 15 éveset tippeltem volna.
szép vagy, 10/7

Hogy néz ki? hány kg általában?

Egy 7hònapos Staffordshire bull terriernek hogy kell kinéznie? Mármint testileg gondolom hogy mennyire " kövèr" ? Képet ha lehet..

Legjobb válasz: http://www.hotstaffs.de/pictures/hotstaffs_oneinamillion.jpg Így kell kinéznie egy tökéletes testfelépítésû Staffordnak.

http://www.hotstaffs.de/pictures/hotstaffs_oneinamillion.jpg Így kell kinéznie egy tökéletes testfelépítésû Staffordnak.
Ja és elfelejtettem odaírni hogy egy tökéletes 7 hónapos Staffordnak.
7 honaposan nem fog ugy kinezni, mint az elozo kepen, nyulankabbak es kolyokkepuk van. Enyemnek meg voltak nyulva pl a hatso labai is es hosszabbak voltak, mint az elsok. Ha szuka, 7 honaposan 11-13 kg kozott van, kan 1-2 kg-mal tobb.

Hogy nézek ki? Hány évesnek tűnök?

http://kepfeltoltes.hu/130630/2013-06-30_17.24.16_www.kepfel.. 10/? Min kéne változtatnom?

Legjobb válasz: Szerintem szép vagy,de kellene közelebbi kép is:) 10/9 :D 16/F

Szerintem szép vagy, de kellene közelebbi kép is:) 10/9 :D 16/F
jah és elsõ voltam, 13-14 vagy.
De aranyos vagy, és milyen szép :) szerintem 14-15 között lehetsz 10/10 :) 21/F
10/7 14-15 Átlagos arcod van.Nem ronda, de nem is az a hû de szép :) Ha érted mire gondolok :) Ha a szemöldöködet egy kicsit vékonyabbra szedetnéd, az lágyítana az arcodon egy kicsit. A hajszíneden pedig semmiképp se változtass :)
A szemöldököd és a hajad nem tetszik. Talán 16 lehetsz. 10/7
ööö öööö öõõõõ 10/12 :D ööö Nem, te 17 felett semmiképpen sem lehetsz!!! Változtatni? A magadhoz való hozzáálláson!!! Vagyis, hogy többet ilyen kérdést fel ne tegyél, hogy változtatni kéne rajtad :D
Párkány :DDD Már beszéltünk priviben egyszer. :D
Szép vagy.Miért baj ha nem nézel ki 19 évesnek? Ez vagy te.Szerintem ne változtass semmin.Amúgy 15 évesnek nézel ki.
Nem mondanalak szepnek.. 10/5
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, mindenkinek! :) Utolsó, ha megkérhetlek, belinkelnéd még egyszer? Rossz a link. :/
Szia! Én 15 évesnek tippeltelek volna. Talán azért mert már (sajnos) megszoktam, hogy aki 15 felett van, az már biztos sminkel. Nõi szemmel 10/10, nagyon szép vagy szerintem.
De, hogy ne motoszkáljon bennem, hogy ez csak egy fotós által beállított kép, raksz még fel legalább 1-et? :)
Elsõ benyomás: már megint egy 13 éves -.-" Kommenteket elolvasva: woo 19 nem is rossz :D A ruhád nagyon stílus. Pontokkal kifejezve: 10/8, mert tízpertíz nincsen, kilencest pedig nem adhatok, mert melegem van. 23/F Jah mit kellene változtatnod? Semmit...így is tetszel, esetleg egy mosolyt ragassz fel ;)
A saját véleményem: A tested formásnak tûnik.Szerintem testhez álló ruhákat kéne hordanod.A fejet gáz! A hajaddal igazán kezdhetnél valamit.A szemöldököd szanaszét nõtt.A szeme pici.stb... Sminkelj! Még egy kevés is csodákra képes! Ha esetleg szeretnél még valamilyen tanácsot kérni privben nyugodtan írhatsz! :) 10-7, 8 17/L
19 vagy?Sokkal fiatalabbnak tünsz olyan 15 évesnek vagy a fene tudja.
szerintem minden rendben jol nezel ki!
hát nagyon jól nézel ki és tûnsz az arcodat nézve vagy 12-13 nak de hogy 19 vagy ez döbbenet :D szerintem tökéletes lennél, ha a szemöldököd szednéd, de így is 10/9.9
Szép vagy, fiatalabbnak tûnsz, ennek még késõbb örülni fogsz, de szerintem csak a kép "elõnytelen" :) 19F
elõzõ vagyok 10/9
Szerintem semmin nem kell változtatnod. Nagyon szép vagy. 15-nek tippeltelek volna..de én is 25 vagyok és max. 17-nek szoktak nézni. :) Nálam 10/10 es vagy nõi szemmel. :)
Szerintem fiús arcod van, a szemöldököd miatt. amúgy 13-at mondtam volna.
10/8 fiatalabbnak tûnsz
10/7 13
Szép vagy, kb. 14-nek tûnsz. 8 mosolyoghatnál:)
Szerintem szép vagy. Ráadásul, ha jól látom smink sincs rajtad. (A cipõd ronda, nem illik a többi ruhádhoz). 10/7, 5 17-nek nézlek
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ mindenkinek. :) 19 éves vagyok egyébként
A kérdező hozzászólása: Jah, és szívesen fogadok további válaszokat is.
szerintem különleges arcod van, picit hasonlítasz egyszerre taylor momsenre és dakota fanningre. 13nak néztelek :D
Sokkal fiatalabbnak tûnsz, de széép vagy:) 15/L
Tényleg sokkal fiatalabbnak nézel ki, de szerintem is szép vagy :) Lányként nem pontozok, ha nem gond. 18/L
10/6-7 kábé 14-15 évet tippeltem volna max!
12 éves 10/5
Szerintem is különleges szép lány vagy és sokkal fiatalabbnak nézel ki a korodnál. :D de ez jól jön majd 10-20 év múlva
13-14 évesnek tûnsz. A hajad színe nem tetszik, de nem vészes. Viszont megfésülködhetnél. :D A ruhád nem túl nõies. 10/5
Ha nem tudom mennyi vagy, 16-17-nek tippeltelek volna. És gyönyörû vagy, végre egy természetesen szép lány. Utálom ezt a pontozósdit, de most kivételt teszek és kapsz egy 10-est ;)
10/9 és én 16-17-nek tippeltelek volna:) (ha raksz egy közelebbi képet megkapod a 10 pontot;) )
30-nak nézlek, Cula!:D

Szerintetek hogy nézek ki? Hány kiló vagyok? Fogynom kéne? (képek)

http://kepfeltoltes.hu/130326/733541706DSC_0060_www.kepfelto..

Legjobb válasz: deréktõl felfelé jól deréktõl lefelé ijesztõen a lábad túl vékony, a csípõd férfias karod, felsõtested viszont oké ebbõl már nincs hova fogyni, inkább formálnod kellene és erõsítened

A kérdezõ nyilván nem az én korosztályomnak akar tetszeni (30), de azért elmondom, hogy mit értek vékony és férfias alatt. Ha egy lány combját majdhogynem átérem két kézzel, az túl vékony (50 centi alatt). És ha valakinek a csípõje ilyen szögletes és csontos, abban semmi nõieset nem találok. És mondom ezt úgy, hogy nem a teltkarcsú lányokra bukom, hanem a teljesen normál alkatúakra (barátnõm 160 és 49 kiló).
deréktõl felfelé jól deréktõl lefelé ijesztõen a lábad túl vékony, a csípõd férfias karod, felsõtested viszont oké ebbõl már nincs hova fogyni, inkább formálnod kellene és erõsítened
Nincs valami jó alakod, egybe van az egész, semmi derék, semmi csípõ.
Szerintem te is tudod, es varod, hogy mennyien irjak, hogy milyen jol nezel ki... :D
Aerob edzes nem artana hogy lemenjenek a kis zsirocskak innen-onnan, de szerencses vagy alapvetoen jo alakod van.
A kérdező hozzászólása: 24 vagyok, és kb a te korosztályodnak (is) akarok tetszeni...a lábam nem is látszik....
Már hogyne látszana! Talán a kezed van fekete harisnyába bújtatva a második képen? És a harmadikon: melyik testrészeden lötyög az egyébként se túl bõ nadrág?
Ha nagyon kukacoskodni akarok, akkor a hasadon van egy kis felesleg, de szerintem rendben vagy. Ha nem vagy magaddal megelégedve, akkor egy jól belõtt tömegnövelõ étrend mellett izmosodhatnál egy kicsit, utána meg lehet szálkásítani diétával meg aerob/súlyzós edzéssel! Az alkatáról meg senki nem tehet.. hogy mennyire fiús vagy épp homokóra alkatú, így ezt kár is felróni bárkinek, itt a kérdés gondolom arra vonatkozott, hogy kell e még diétáznia vagy éppen izmosodnia. Hozzátenném, szerintem semmi baj az alkatoddal! ;)
Szerintetek hogy nézek ki? Ez volt az elsõ kérdés. Aki nem akar rá választ, az ne kérdezzen ilyet.
Szerintem jól nézel ki, ha nem vagy megelégedve magaddal egy kicsit tornázz hasra de szerintem jó alkaod van így is
hidd el, jó ez így
A kérdező hozzászólása: háháháááááá utolsó! megnevettettél, köszi...:) mai elsõ nevetésem:) hát...nyilván azért kérdezem, mert elégedetlen vagyok magammal és most még plusz 4 kiló is rajtam van...:(
vadászkutya legyek, ha látom a lábad, és ha férfiasnak látom a csípõd :)
nekem jó (a képek félig letolt "gatyával" roppant elõnytelenek, de értem a szándékot :) )
szerintem sem vagy valami nõies, olyan "egybetested" van és emiatt nem tetszik az alakod vagy 55 kiló lehetsz, esetleg 60 fogynod nem kell. U.I. HA VALAKI VÉKONY MÉG KORÁNT SINCS JÓ ALAKJA, ÉS ATTÓL HOGY VALAKIN VAN "FÖLÖSLEG" MÉG LEHET KI...OTT JÓ ALAKJA

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!