Találatok a következő kifejezésre: Hogy nezik hogy (5736 db)

Első gyerkőc császárral született 5 éve, most 30 hetes vagyok, befordult a baba! Volt aki másodjára normál módon szült? Hogyan nézik, hogy mennyire erős a méh fal, és a heg?

Azt mondta a doki, hogy fájáserősítőt nem adhat, majd akkor derül ki a szülés menete! Félek attól, hogy kireped vagy valami!

Legjobb válasz: Konkrét választ nem tdok, de nekem a két császár között 2 év 4 hónap volt és másodjára ikrekkel voltam terhes, összesen 5800 gramm volt a két baba és a 39. hét végén császároztak meg ,de csak mert a doki nem akarta hogy túl vigyem. Nekem egyszer sem nézték a heget vagy akár nézhetták is, de papíron sehol nem volt rajta és nem mindig csak az én dokim ultrahangozott.

Konkrét választ nem tdok, de nekem a két császár között 2 év 4 hónap volt és másodjára ikrekkel voltam terhes, összesen 5800 gramm volt a két baba és a 39. hét végén császároztak meg , de csak mert a doki nem akarta hogy túl vigyem. Nekem egyszer sem nézték a heget vagy akár nézhetták is, de papíron sehol nem volt rajta és nem mindig csak az én dokim ultrahangozott.
Szia!A heg vastagságát UH-gal nézik.Ha sikerül spontán megszülnöd, akkor szülés után a doki betapint kézzel a méh üregébe, és ellenõrzi, hogy a heg rendben van-e.Nekem a két gyerekem között 5 év 3 hónap van, az elsõ császár relatív téraránytalanság miatt volt, nem tudott beilleszkedni a buksija.(4330 grammos lett a lányom).Másodszorra a dokim már a 32.héten mondta, hogy nem visz bele spontán szülésbe, az UH alapján õ sem lesz kisebb bébi.A kiírt elõtt 3 nappal megoperált, 4050 grammos lett a csemetém.Örültem neki, hogy így alakult, nagyon féltem volna egy esetleges komplikációtól.Egyébként igaz az, hogy oxitocint nem adnak ilyen esetben, illetve EDÁ-t sem lehet kérni, mert ha szülés alatt probléma lenne a heggel, akkor azt sem éreznéd.Az orvosod fogja azt látni, hogy mi a biztonságos, emiatt ne aggódj!!Boldog babavárást, és könnyû szülést neked!!Egy szülésznõ
Az elsõt császárral szültem, a 2.-at spontán.7 és fél év telt el.Oxitocint is kaptam.5 óra alatt meglett a gyerek.
Én is kaptam oxit, 2év telt el a császár után, heget uh-val nézte a terhesség vége felé, eda-t viszont tényleg nem hogy érezzem ha baj van a heggel, gázt kaptam helyette.Magzatvíz után 4óra alatt, nem voltgond a heggel, remélem nálatok is minden rendben lesz, írd majd meg!

Éjjel hogyan nézed, hogy lázas-e a babád? A homlokát, hogy melegebb-e?

Legjobb válasz: Igen, én a homlokát megfogom, vagy megpuszilom óvatosan, és addig nem macerálom tovább, míg nem érzem nagyon forrónak. Minden jót!

Igen, én a homlokát megfogom, vagy megpuszilom óvatosan, és addig nem macerálom tovább, míg nem érzem nagyon forrónak. Minden jót!
Ja, ha pedig úgy érzem lázas, beadom a szájába a lázmérõs cumiját, és úgy ellenõrzöm. Mihamarabbi jobbulást a Picúrnak!
A száddal nézd a homlokát, mert ha a szád forrónak érzi, akkor valószínû lázas. A kezed becsaphat, a szád nemigen.
Egyszerûen a kezemmel, vagy a csuklómmal. Ha napközben is volt magas láza, akkor tettem a hóna alá lázmérõlapocskát.Laza ruhába öltöztettem, és akkor csak bekukkantottam a hóna alá, hogy mennyi a hõje.Fürdés után felragasztottam a lapot, ami még másnap is egész nap ott volt a bõrén.Jó, mert tized pontossággal mér és nem kell lázmérõzgetnem napközben sem..A hátránya csak az, hogy egy picit kipirosodik tõle a bõre, de a Bepanthen segít rajta.
A kérdező hozzászólása: 11 hós a kisfiam és délután óta hõemelkedése van, náthás. 37, 2-37, 5 C. Félek éjjel feljebb ne menjen. Te hogyan szoktad nézni?
Gyógyszertárban lehet kapni, de nem mindegyikben.Szív alakú.A mama szokta hozni, de az árát nem árulta el.Annyit mondott, hogy pár száz Forint. Itt megnézheted: http://www.tiva-med.hu/homerok.htm
Kézzel. Ha melegnek érzem megmérem a popsijában digitális hõmérõvel, általában fel sem ébred rá.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, errõl a lapról még nem is hallottam. Hol veszed? Mennyibe kerül?
nem nézem, mert nálunk legalábbis mindig felébredt ha felment a láza és olyankor van, hogy nem is mérem, hanem adok lázcsillapítót és rá félórára azt nézem meg, levitte. Olyankor kiizzad és határozottan hûvösebb érintésû a homloka. Egyébként nem abajgatom, mert önmagában a láz nem betegség és még jobb is ha nem csillapítják. Persze tudom, lázgörcs és egyebek. De nálam rögtön ébredtek ha 38 fölé ment. Sõt a kicsi már 37.2-nél nyugtalan, neki azt is csillapítani kell.
Kézzel !
én sem érem el a számmal . kezemmel szoktam nézni.
A kérdező hozzászólása: Hát csak elég mélyen van az ágyában, nem igazán érem el a számmal sajna.
A kérdező hozzászólása: Köszike!!!

Szerintetek egy olyan fiú, akivel nem ismerjük egymást, hogy mutatja ki, hogy tetszem neki? Olyasmire gondolok, h hogy néz meg mikor meg ilyesmi.

Legjobb válasz: Erre a kérdésre pontosan nem lehet válaszolni, de azért megpróbálok. Általában fiú típus válogatja. 1. ha egy fiú nem mer a szemedbe nézni, elnéz melletted, vagy hosszabb ideig nem néz a szemedbe amikor õt nézed, akkor ez általában azt jelenti hogy zavarba hoztad, és akkor tetszel neki. 2. ha egy fiú hosszan a szemedbe néz akkor az azt jelenti hogy lehet hogy akar valamit, de még nem biztos benne, ha bejön a lánynak a fiú akkor ez általában kapcsolattal végzõdik, de van rá esély hogy csak 1 oldalú lesz. Egy fiú kimutathatja tetszését abban hogy amikor nem figyelsz, folyton téged néz, ha észreveszed, akkor is csak nem túl feltûnõen, ez azért kapcsolható össze, mert ha valaki nem tetszik azt nyílván nem nézi az ember :D Szóval nagyon sok mindenben lehet kimutatni, általában ha egyoldalúnak gondolja a dolgot akkor a fiú nem fog lépni. De hogy is szokták mondani? Örök vesztes aki nem mer kockáztatni, mert fél hogy többet veszíthet mint nyerhet. Sok szerencsét, remélem tudtam segíteni!

Erre a kérdésre pontosan nem lehet válaszolni, de azért megpróbálok. Általában fiú típus válogatja. 1. ha egy fiú nem mer a szemedbe nézni, elnéz melletted, vagy hosszabb ideig nem néz a szemedbe amikor õt nézed, akkor ez általában azt jelenti hogy zavarba hoztad, és akkor tetszel neki. 2. ha egy fiú hosszan a szemedbe néz akkor az azt jelenti hogy lehet hogy akar valamit, de még nem biztos benne, ha bejön a lánynak a fiú akkor ez általában kapcsolattal végzõdik, de van rá esély hogy csak 1 oldalú lesz. Egy fiú kimutathatja tetszését abban hogy amikor nem figyelsz, folyton téged néz, ha észreveszed, akkor is csak nem túl feltûnõen, ez azért kapcsolható össze, mert ha valaki nem tetszik azt nyílván nem nézi az ember :D Szóval nagyon sok mindenben lehet kimutatni, általában ha egyoldalúnak gondolja a dolgot akkor a fiú nem fog lépni. De hogy is szokták mondani? Örök vesztes aki nem mer kockáztatni, mert fél hogy többet veszíthet mint nyerhet. Sok szerencsét, remélem tudtam segíteni!

Miert van ha alvas kozben neznek engem azonnal felebredek? tobbszor is ugy erzem hogy neznek almomban, de tudom hogy nincs ott senki. Altalaban megerzem ha neznek engem, ez mire utal?

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Engem is irritál, hogyha néznek! Velem még nem fordult elõ, hogy csalt az érzékem. Van amikor ha valaki bejön a szobámba, arra kelek azonnal, hogy valaki néz. Sokszor össze is vesztem édesapámmal, hogy ne jöjjön be a szobámba és ne bámuljon, hiába azt akarja megnézni, hogy jól vagyok-e, de nem tudok aludni úgy! De ha pl a kutyám bámul rám, arra is felkelek! Semmire nem utal! Egyszerüen csak nem alszol mélyen, ha ébren van az ember is érzi, hogyha valaki nézi. Ennyi.

Kedves Kérdezõ! Engem is irritál, hogyha néznek! Velem még nem fordult elõ, hogy csalt az érzékem. Van amikor ha valaki bejön a szobámba, arra kelek azonnal, hogy valaki néz. Sokszor össze is vesztem édesapámmal, hogy ne jöjjön be a szobámba és ne bámuljon, hiába azt akarja megnézni, hogy jól vagyok-e, de nem tudok aludni úgy! De ha pl a kutyám bámul rám, arra is felkelek! Semmire nem utal! Egyszerüen csak nem alszol mélyen, ha ébren van az ember is érzi, hogyha valaki nézi. Ennyi.
Illetve lehet erre más magyarázat is, ha az ember hisz a szellemvilágban, vagy csak nézd meg a paranormal activity 2-t. :)

A 32. heti Uh-on mit néznek? A baba méretein kívül? Néznek ilyenkor már lepény érettséget, és megbecsülik a baba súlyát is? A lepény érettséget is Uh-al nézik meg? Vagy azt hogyan nézik meg? A baba súlyát pedig a méreteiből becslik majd meg?

Hanyadik hétt?l kellesz már 2 hetenként járni véd?n?höz tanácsadásra?

Legjobb válasz: Lepényt nekem minden UH-n néztek, már korábban is. Ultrahanggal nézik azt is, lehet hogy neked is nézték eddig csak nem tudtad mert az nem egy látványos mûvelet. A súlyát is mindig becsülték, egészen pici korától kezdve, három ultranahgon mért adatból: haskörfogat, fejkörfogat és a combcsont hossza. A 2 hetenkénti tanácsadásban nem tudok segíteni, én hamarabb szültem, nekem a 38. hétig nem kellett ilyen gyakran mennem, hogy utána kellett-e volna, azt nem tudom.

Lepényt nekem minden UH-n néztek, már korábban is. Ultrahanggal nézik azt is, lehet hogy neked is nézték eddig csak nem tudtad mert az nem egy látványos mûvelet. A súlyát is mindig becsülték, egészen pici korától kezdve, három ultranahgon mért adatból: haskörfogat, fejkörfogat és a combcsont hossza. A 2 hetenkénti tanácsadásban nem tudok segíteni, én hamarabb szültem, nekem a 38. hétig nem kellett ilyen gyakran mennem, hogy utána kellett-e volna, azt nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Nekem eddig nem becsülték meg a babám súlyát és lepény érettséget sem néztek, mert soha nem volt rajta a leletemen és az orvos sem mondta vizsgálat közben.Annyit néztek csak, hogy hol van tapadva a lepény, de hogy milyen érett azt nem. Én úgy tudom, hogy a 30. hét felett már 2 hetenként kell járni védõnõhöz, csak azt nem tudom, hogy harminc hanyadik héttõl?!Na majd akkor megkérdezem a védõnõmet amikor megyek hozzá legközelebb.

Ha egy nõt sokáig bámulok akkor azért néz rám mert látja hogy nézem? Vagy bejövök neki?

Legjobb válasz: Én általában csak azért nézek vissza, mert látom, hogy a másik néz. Sajnos akkor sem merek "flörtölõsen" nézni vagy rámosolygni, ha nekem is tetszik, mert nagyon félénk vagyok és ideges leszek ha valaki néz... (@[email protected])

Én általában csak azért nézek vissza, mert látom, hogy a másik néz. Sajnos akkor sem merek "flörtölõsen" nézni vagy rámosolygni, ha nekem is tetszik, mert nagyon félénk vagyok és ideges leszek ha valaki néz... (@[email protected])
elõször is észreveszi, hogy nézed, azért. látnád jelekbõl, hogy tetszel neki. ha pl. elmosolyodik...
A kérdező hozzászólása: de ha éreztem azt a bizonyos 'szikrát' mikor találkozott a tekintetünk?
Folyamatosan ne bámuld, mert az rémisztõ és baromi idegesítõ is tud lenni. Ha a szemedbe néz, akkor mosolyogj te rá. Vagy veszi a lapot és visszamosolyog, vagy pedig azt hiszi hogy hülye vagy. Hát ez ilyen...:-)

Hogy néz ki Samsungon (nem a legújabb galaxyn) a facebook üzenetek megnyitás után és hogy néz ki a facebook hírfolyam a mobilon?

tudna valaki képet küldeni? Köszi!!! Fontos lenne.

Legjobb válasz: tehát ha belép valaki a facebookra és rámegy az ünetekre akkor hogy néz ki képen ami megjelenik? és hogy néz ki amikor hifolyamot mutatja az ismrõsökkel.

A kérdező hozzászólása: tehát ha belép valaki a facebookra és rámegy az ünetekre akkor hogy néz ki képen ami megjelenik? és hogy néz ki amikor hifolyamot mutatja az ismrõsökkel.
hat ez eltero mert nezhet ki maskepp asziszem a samsung miatt is maskepp de attol fugg milyen verzo a fb

Póni Klubbos (minősítő) versenyeken mennyire nézik, hogy milyen fajtájú a lovad?

Most amerikai foltoson lovagolok, és szeretnék vele versenyre menni (díjlovagló-minősítő). És hát, az amerikai foltos lovak nem épp díjlovaglásra specializálódtak, ennek ellenére nagyon szépen megy, támaszkodik... Szóval, szerintetek azért vonnak le pontot, mert nem díjlóval indulok, vagy figyelmen kívül hagyják, hogy a foltjaival kirí a többiek közül? Válaszokat előre köszönöm! UI.: aki esetleg tudja: hogyha én két lóval indulok két különböző versenyszámban, akkor igazítják úgy a rajtomat, hogy mindkét lovat be tudjam melegíteni, illetve lesétáltatni? Vagy azt mondják: "Hát sajnálom, oldd meg!!" Mert ha egymás után mittomén 10 perc eltéréssel indulok a második versenyszámban, akkor a másik lovat nem tudom bemelegíteni, a szabályzatban pedig az áll, hogy más a versenyzőn kívül nem ülhet verseny előtt a versenyző lóra...?

Legjobb válasz: Nem nézik a fajtáját, azt nézik, hogyan teljesít, bár díjlovas versenyeken nézik, hogy mennyire emeli a lábát, milyen stílusban közlekedik, milyen az összhang, a megjelenés, tehát egy dolog, hogy támaszkodik, de ha egyébként meg rohan, nincs lovaskontroll, és a támaszkodás felett egyáltalán a kiképzési skála sincs meg, akkor ott gond van. Bármilyen ló lehet eredményes jó lovassal, fõleg, amíg nem S2 kategóriában indul - bõ ML szintig minden lónak képzettnek kellene lennie, és ezt reprezentálni is tudni kell, ne aggódj. Azt nem tudom, ezeknél hogy van, hivatalos versenyen elvileg 2 rajt között 1 órának el kell telnie, akkor is, ha egy lóval indulsz, ami adott esetben szerintem még külön rossz, mert addigra annyi idõ nem telik el, hogy megérje leszerelni, annyi viszont igen, hogy újra kelljen majd melegíteni...

Nem nézik a fajtáját, azt nézik, hogyan teljesít, bár díjlovas versenyeken nézik, hogy mennyire emeli a lábát, milyen stílusban közlekedik, milyen az összhang, a megjelenés, tehát egy dolog, hogy támaszkodik, de ha egyébként meg rohan, nincs lovaskontroll, és a támaszkodás felett egyáltalán a kiképzési skála sincs meg, akkor ott gond van. Bármilyen ló lehet eredményes jó lovassal, fõleg, amíg nem S2 kategóriában indul - bõ ML szintig minden lónak képzettnek kellene lennie, és ezt reprezentálni is tudni kell, ne aggódj. Azt nem tudom, ezeknél hogy van, hivatalos versenyen elvileg 2 rajt között 1 órának el kell telnie, akkor is, ha egy lóval indulsz, ami adott esetben szerintem még külön rossz, mert addigra annyi idõ nem telik el, hogy megérje leszerelni, annyi viszont igen, hogy újra kelljen majd melegíteni...
A kérdező hozzászólása: Múltkor szintén minõsítõ versenyen egy lóval indultam két számban, a két rajt között 20 perc volt. Ezek gondolom nem hivatalos versenyek, ezért vannak aggályaim. :/
Póni klubos versenyek tudomásom szerint nagyon korrektek, ráadásul Schaller Gáborék csinálják (többek között), akikrõl csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni. Szóval szerintem ne aggódj, semmiféle hátrány nem fog érni téged a lovad színe miatt, egyáltalán nem azt nézik.
PKs versenyeken sok tarka póni megfordul, sokszor shetlandikkal indulnak.... XP

Van egy srác, aki nagyon tetszik és sokszor látom, hogy néz engem. Vajon csak azért néz mert én nézem őt?

Mert ha nem érdekelném, akkor nem nézne rám, vagy mégis? Teljesen bizonytalan vagyok, egyszer mintha rám is mosolygott volna, de lehet, hogy csak beképzelem. Szerintetek nézne ha nem érdekelném? 16/L

Legjobb válasz: Nézd, nekem is tetszett sok lány, akit néztem és nézett engem és semmi nem lett belõle. Mert se õk, se én nem kezdeményeztem.

Nézd, nekem is tetszett sok lány, akit néztem és nézett engem és semmi nem lett belõle. Mert se õk, se én nem kezdeményeztem.

Fiuk! Mit csinaljak ha a parom pornot nez? Hogy tegyem tul magam rajta? Miert nezi? A szexualis eletunk tokeletesen rendben van.

Legjobb válasz: akkor mi van? nézd te is! én is nézek, pedig nekem is rendben van a szexuális életem x) 19/L

akkor mi van? nézd te is! én is nézek, pedig nekem is rendben van a szexuális életem x) 19/L
Én ugyan lány vagyok, de ha nem haragszol, válaszolok. Nem értem, miért okoz problémát a kapcsolatokban az, ha az egyik fél pornót néz. Az én párom is néz, és én is nézek (egyedül is, és sokszor együtt is). Ha nincs otthon a párom, és maszturbálok, akkor rendszeresen nézek pornót. Ezzel nincs semmi probléma. Hozzáteszem, a szexuális életünk tökéletesen rendben van, talán jobb már nem is lehetne. Miért is nézek akkor pornót? Mert izgat a látvány. Ennyi. Gondolom, egy férfi is ezért nézi. Attól még a barátod szeret téged, és szexuális téren is megvan veled elégedve, hidd el. Nem kell ezt úgy felfújni. Egyszerûen ne gondolkodj ilyen butaságokon és ne kombinálj. El kell hinned, hogy szeret, hogy meg van veled elégedve az ágyban, és kész. A pornó meg ne érdekeljen.
Én is lány vagyok, az én párom mielõtt megismerkedtünk egy csomó pornót nézett, rengeteg gyûjteménye volt. Majd mondtam, hogy mostmár hello itt vagyok, nem kéne mert zavar. Törölte szó nélkül, azóta nem néz, nem igényli, csinálunk mi magunk házi videókat, azt nézi. Szerencsére õ olyan kedves, hogy megteszi a kedvemért hogy nem nézi, sõt azt is mondja, hogy nincs is rá szüksége (pedig 8 hónapja egészségügyi okok miatt nem tudunk szeretkezni), de õt attól még kielégítem. Szóval ha zavar, mond meg neki, és lehet hogy változtat ezen, de az is lehet, hogy nem fogja érteni téged miért zavar.
Szerintem pedig igen, mert én sem panaszkodtam mikor pornót néztem:) De te csak nyugtasd meg magad:) rád fér.
Tudod a jót is lehet fokozni;) jó>jobb>nagyon jó>legjobb>tökéletes!!
A kérdező hozzászólása: Sztem te eleg keveset tudsz a kapcsolatomrol, nem vgayok kivancsi az ilyen velemenyekre. Nem magamat nyugtatom, nem errol van szo.
Jaj, de ideges vagy:) Hát így segítsen egy ember neked?? Akkor minek teszed fel a kérdésed, ha nem vagy hajlandó elfogadni mások véleményét:S Nem kell titeket ismerni ahoz, hogy tudjam, hogy nem tökéletes:) Ezzel én befejeztem, tartsd magad nagyra továbbra is, pusz:)
Ha jó lennél nem nézne pornót!
Tudtom a kérdésedre válaszoltam. "Miert nezi?"
De ha ilyen vagy az ágyban is akkor ajaj:D
A kérdező hozzászólása: En elfogadom a velemenyeket persze, nem azzal van a gond, csak nem szeretem az ilyen jellegu valaszokat ami szemelyesen erint, mivel nem azt kerdeztem h iteld meg milyen a kapcsolatom. Eddig egy partnerem sem nezett pornot azert erdekelt h ez miert lehet, mivel nincsen tapasztalatom ilyen teren.
Na látod? Mégis csak van különbség, nem?
A kérdező hozzászólása: A leneyg hogy tudni akartam hogy miert lehet ennyi. Mivel megbeszelunk mindent, ezert ha nem lennek neki eleg jo azt is mondana, szoval nem hinnem hogy errol van szo, oszinte ember, nem hazudik, plane nem ilyen teren.
Nem minden ember egyforma, van aki néz pornót, van aki nem. Engem pl izgat az egymás elõtti szeretkezés, másik párral, van akit nem...
Én egyszerûen nem értem a csajoknál ezt a pornóellenességet! Mért baj, ha a srác pornót néz? Hát persze, hogy nézi, mert a férfi alapból erõsebb vizuális ingerekre bukik, és hát szereti a partnerén kívül megnézni mindazt, ami tetszik neki. Nézd vele együtt, és szexeljetek közben!
A kérdező hozzászólása: Koszonom a velemenyeket!
A kérdező hozzászólása: en nem gondolnam ezt, mert mindent megbeszelunk, minden rendben van, szoval nem nyert az otlet:) csak erdeklodtem h miert lehet ez.
Képzeld el, hogy nincs rendben a szexuális életettek:) Azért néz pornót, mert többre vágyik. Én is voltam úgy néztem pornót és volt olyan kapcsolatom is hogy nem néztem pornót és nem is érdekelt. Nem tökéletes a kapcsolatotok:)
A kérdező hozzászólása: Koszonom a tanacso, igen nehez nekem tullepni ezen, csak magamat sem ertem teljesen az a masik gond:) nagyon szeretem a szexet es tenyleg ugy erzem h akarhol akarmikor, csak ez a resze nehez szamomra.
ne viccelj, nézzétek együtt akkor! az hogy nézi, nem azt jelenti, hogy nincs rendben a szexuális élet, szal min akarod túltenni magad ?? azért nézi, mert egészséges :) )
Fogadd el.Nincs veled semmi gond, csak prûd az agyad.Azért nézi, mert többször igényelné a sexet.A pornó pedig azért kell, hogy valami élvezet is legyen a hokiban amíg el nem jön az orgazmus.Elõtted is nézett pornót, nem kell hibát keresned magadban.Minden srác néz pornót, ez nekünk alanyi jogon jár, mint nektek a smink.Ámen
A kérdező hozzászólása: Nem igenyli tobbet a szexet, ebbe biztos vagyok, mivel en igenyelnem tobbet:D szoval ez nem valasz.
Nem kell túltenned magad rajta, csak fogadd el. Természetes, hogy a fiúk ilyeneket néznek. Nekik éjjel nappal a szexen jár az agyuk, de nem szexelhetnek napi 24 órában... ne fogd ezt fel traumaként. 21L
"Nem igenyli tobbet a szexet, ebbe biztos vagyok, mivel en igenyelnem tobbet:D szoval ez nem valasz."Van amit jó egyedül is csinálni.:D ..ha hiszed, ha nem.Egyébként meg féltékeny vagy egy sexfilmre?Elég beteg..
A kérdező hozzászólása: Utolso: nem feltekeny vagyok, csak velem eddig nem volt ilyen, vagyis lehet nem tudtam rola, most meg tudok. nehez feldolgozni, de rajta vagyok az ugyon:)
Ezzel semmi baj nincsen. Én is nézek a párom mellett pornot és nincs semmi baja vele és remek a sexuális életünk. Egy ilyenen nem értem mért akadsz ki, full normális dolog... 19/F
A kérdező hozzászólása: Oszinten en sem tudom miert akadok ki, de szarul esett az elejen, mondtam h nekem ez uj. furcsa erzeseket valt ki belolem!!
Mi mindig együtt nézünk pornót a párommal, és õ is izgul rá, és nekem ez tetszik is.34/29pár.
A kérdező hozzászólása: Nagyon koszonom a valaszokat, aranyosak vagytok, senki nem irta azt hogy ez gaz, muszaj lesz atertekelnem a dolgokat:)
Mi a bajod egyáltalán? Bûn ha nézi Irigy vagy!
A kérdező hozzászólása: Miert vagyok irigy?
Ne foglalkozz az elõtted szólóval, nem vagy irigy, csak nem tudtad mire vélni a dolgot.De nincs ezzel gond szerintem, ha együtt nézitek.Néha még fel is dobja a szexet.
Ezt a kérdést már annyiszor feltették, keress vissza. Miért kell kiakadni, ha az ember fia, néha, vagy akár rendszeresen pornót néz? Jobb lenne, ha inkább felszedne valakit? Ez egy természetes dolog, úgy, mint nálatok a felesleges vásárolgatás és ez ráadásul még nem is kerül annyiba.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!