Találatok a következő kifejezésre: Hogy mutat az új (13 db)

Missedesek! Mennyit vártatok a műtét után, hogy újra próbálkozzatok? És mennyi idő után jött össze a baba? Hogyan élitek meg az új várandóságot?

Legjobb válasz: Szia! Nekem meg kellett várnom a mensit, és lehetett próbálkozni. 3 hónap kellett, hogy újra összejöjjön, nagyon féltem, hogy mi lesz, de minden jóra fordult, itt ül az ölemben a fél éves lányom. Kívánom a legjobbakat!!

Szia! Nekem meg kellett várnom a mensit, és lehetett próbálkozni. 3 hónap kellett, hogy újra összejöjjön, nagyon féltem, hogy mi lesz, de minden jóra fordult, itt ül az ölemben a fél éves lányom. Kívánom a legjobbakat!!
Szia!Nekem pont fél évre rá sikerült teherbe esnem. 22hetes pocis
Én 10 hetesen vesztettem el a magzatot, uh-n derült ki, hogy nem él. Ez volt márc. 25én, majd mûtét 27-én. Máj. 2án megjött és utánna mi nem védekeztünk. Tegnap teszteltem halvány pozitivat. Tudom, hogy milyen nehéz a várakozás, fõleg az az idõ amig meg nem jön elöször. Nagyon sajnálom és sok sikert kívánok!!
A mûtét után 2mensit kellet megvárni, utána a 2.hónapra összejött a baba(ovu tesztel), és már 9hónapos a kisfiam.A terhességemet elég nehezen viseltem, paráztam mindig, hogy nehogy baj legyen és már 7hetesen táppénzen voltam itthon, szóval nagyon lassan ment el, de nem volt gond.Pozitív gondolkodás:D
Nekem a doki egy mensi megvárását javasolta, és utánna mehetett a próbálkozás. Sikerülni csak 6 és fél hónapra sikerült, de azóta már 21 hetes km vagyok. Sok sikert nektek és türelem.
Szia.Nekem kettõ volt, egy korai, meg sajna egy kései is.Mindkettõnél 3 hónapot mondtak.Az elsõ után második próbálkozásra sikerült, de ugye a 19. héten megszakadt, ezután pedig majdnem egy év volt mire ismét terhes lettem, már épp akartunk menni vizsgálatokra.De már a terhesség miatt kellett menni, hála az égnek. Hát nem mondom hogy nem féltem, vagy félek még most is(27 hetes vagyok), de azért bizakodtam, és bizakodom most is.Már várom hogy megszülessen, és hogy végre túl tegyem magam az elõzõ kettõ vetélélésen. Minden jót nektek is.
Szia! Nekem felszívódott a terhességem, nem kellett mûteni. A doki azt mondta, hogy nyugodtan próbálkozhatunk egybõl, de három hónapig nem valószínû, hogy össze fog jönni. Az elsõ két hónapot így ki is hagytuk, de a harmadik hónapban már sikerrel is jártunk! :) Én nagyon örülök neki, de nagyon bennem van a félsz. Most már túlvagyok a 12. héten, de ritka volt az olyan pillanat, amikor nem azon stresszeltem, hogy de ugye nem lesz semmi baj. Hiába volt rendben minden, azért az emberben csak ott motoszkál a kisördög, hogy mi van, ha megint baj lesz. De azzal próbálom nyugtatni magam mindig, hogy a villám se csap kétszer ugyanoda. Szóval ha te is hasonló helyzetben vagy, próbáld meg csak a jó dolgokat meglátni, a múlton meg már úgyse tudunk változtatni.
Szia! Nekem 6 hetet mondott a doki, közben 1 menzim volt, a kontrollon minden rendben volt, mondta, hogy lehet próbálkozni. Ez pénteken volt, hétvégén együtt voltunk és már utána nem jött meg, köv. hónapban + tesztem volt. A következõ terhességem alatt minden UH-ra remegõ lábakkal mentem, ha a dokim nem találta meg egybõl a baba szívhangját, már a gyomrom egybõl görcsbe ugrott. Akkor is paráztam, ha a babám nem mocorgott egy ideig, vagy furcsán mozdult. 9 hónapos a kisfiam, de még mindig fáj az elsõre gondolnom és néha meg is siratom. Kívánom, hogy mihamarabb neked is sikerüljön a kisbaba!
Teljesen átérzem a helyzeted. Nekem hamarosan 3 hónapja, hogy elhalt a terhességem. A mûtét után minden rendben volt, azt mondta az orvosom, hogy egy mensit várjunk meg, és megint próbálkozhatunk. Annyira vártam már. Erre 2 hónapra jött meg az elsõ vérzés. Azt hittem, hogy már megõrülök. Mire éppen bejelentkeztem orvoshoz, addigra pont megjött. Úgyhogy én most tartok ott, hogy megint a napokban lenne esedékes, de remélem nem jön. Borzasztó ez a várakozás, ezt én is kihagynám. Kitartást neked is! Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: Még sajnos a türelmi idõben vagyunk.:(( Csak telne már gyorsabban.... Köszönöm a válaszokat.

Amikor nem biztosak benne, hogy egy mûszer jót mutat-e megkopogtatják az ujjukkal a filmekben az emberek. A valóságban ér ez valamit?

Szóval a filmekben, van egy gép, reaktor, akármi, ami ilyen nyomás, meg mindenféle mérõkkel megy: <[link]

Legjobb válasz: Elõfordulhat, hogy beszorul a mutató, és olyankor tényleg segíthet a kocogtatás.

Elõfordulhat, hogy beszorul a mutató, és olyankor tényleg segíthet a kocogtatás.
Igen, mint #1 írta a beszorult mutató ellen jó megoldás, de akkor is segíthet, ha esetleg kontakthiba van egy elektronikus kijelzõ környékén. Másrészt ez a legegyszerûbb problémamegoldási módszer, kb. 1 másodperc alkalmazni és meglepõdnél, hogy a régi cuccoknál milyen sûrûn bejön. :) G.
Nem megkocogtatni kell, hanem lecserélni, ha bedöglött a mutató... Nem csoda, hogy japánban is majdnem felrobbant az atomerõmû.
Itt nálunk melóban a kv-automatát rugdalják, ha elakad és állítják, hogy használ.
Wadmalac, a rugdosás, ütögetés köztudottan a legstresszoldóbb problémamegoldási mód! :D Amúgy ha már itt tartunk én is rendszeresen hallgattatom el egy könnyed ám de határozott rácsapással a régi (7 éves) számítógépem kerregõ ventilátorát... és mindig bejön! G.
Hmmm, a régi szép idõkben, amikor még Trabantom volt, ha kigyulladt a piros lámpa, hogy nincs töltésem, felmásztam jobb kerékkel a járdaperemre meg leléptem és mindig kialudt. Épp ezért gépész létemre nem is tettem további lépéseket hibaelhárításra. :D
Egyébként bármilyen mechanikus kijelzõnél, mármint az ilyen mutatós-skálás mûszereknél fennáll egy ilyen felakadási hiba veszélye. Minél öregebb és kevésbé karbantartott kijelzõrõl van szó, annál inkább. Ezért a gyakorlott (fõleg a régebbi, már sokat "futott" mechanikus kijelzõk ismeretében rutinos) szakik már megszokásból kopogtatnak az ilyen órákon. Egy digitális kijelzõt kár püfölni. Egy 7-szegmenses led display-en, ha kiesik egy szegmens, a zörömbölés nem segít. Pedig az az igazán kutya dolog, 8 vagy 9 helyett 7-et látni, 8 helyett 1-et, 6 helyett 5-öt azért csinálhat bajt. A biztonságos ilyen kijelzõkön ezért van egy tesztgomb, amire mind a 7 szegmens kigyullad, hogy jelezze, jó a kijelzõ.
Én alkalomadtán a saját fejemmel csinálom ezt, az is bejön néha.

Ha a párod hosszú kapcsolat után bevallaná, hogy transzszexuálisként az ellenkező nem tagjaként született, és műtéttel kapott "új életet", el tudnád fogadni őt így is? Hogyan reagálnál rá?

Kérem a válaszolókat, ne keverjék a fogalmakat! Nem transzvesztitáról, vagy homoszexuálisokról van szó. A transzszexuális olyan n?, aki lélekben n?ként, testben férfiként született, vagy fordítva.

Legjobb válasz: Szerintem ez egy rövid kapcsolat alkalmával is bizonyítást nyer, nem kell bevallania semmit.

Szerintem ez egy rövid kapcsolat alkalmával is bizonyítást nyer, nem kell bevallania semmit.
Minden búza gabona, de nem minden gabona búza :D
14:36 - elég szomorú, hogy leendõ orvosként "mutáns valakikrõl" beszélsz... nem szeretnék az a "mutáns valaki" lenni a késed alá fekszik, mert hidd el, orvoshoz nem "tökéletes példányok" kerülnek...
Azért az messzirõl látszik ha egy férfi átoperáltatta magát. Egyébként meg nincs olyan isten, hogy egy ilyennel is kapcsolatba kerüljek. Már a gondolattól is kiráz a hideg. 20/f
aki alaposabb, észreveheti a dolgot... egyébként nem tudom-
Jó nehéz kérdés ez... Én magam maximálisan toleránsnak, és liberálisnak tartom szexuális téren is, és más téren is, így azt mondom, hogy ha szeretem, akkor nem számít semmi, csak az, hogy szeretem.
Szakítanék. Egyrészt, mert hazudott nekem egy nagyon fajsúlyos kérdésben, és elvesztegette az idõmet, hogy rendes párt találjak. Másrészt, mert õ onnantól a szememben nem férfi, hanem egy mutáns valami, akitõl soha nem lehet gyerekem. Ez pont elég indok arra, hogy szakítsak. De szerencsére hamar kiszúrom az ilyet, így ez velem nem történhet meg (orvosnak tanulok). 20/L
Pontosan tudom, hogy az orvoshoz beteg emberek kerülnek, köszönöm. Számomra õk mutáns valamik, vagy fogalmazhatnék úgy is, hogy megcsonkított férfik és nõk. De soha nem lesznek a szememben másik nemûek. Szerencsére nem sebész leszek, de amúgy sem vállalnék el ilyen mûtétet, mert véleményem szerint ez egyszerû csonkítás, nem más.
Egyrészt hazudott, másrészt tényleg sosem lesz ebbõl gyerek. Meg hát mégiscsak férfi volt valamikor. Hiába öltött most más alakot.

Hogy "mutat" ha az új házban a fürdőszoba, és a különálló(! ) WC csempéje (burkolata) nem teljesen egyforma?

A fürd?szobába amit néztünk az matt bézs, de elég drága, viszont NAGYON tetszik. Amit a Wc-be néztünk az majdnem ugyan-olyan szin? csak egy kicsit fényes. A díszcsík viszont teljesen különböz?.

Legjobb válasz: Köszi a választ! Igazából én sem tudom, csak felmerült, hogy álltalában egyforma szokott lenni.

A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Igazából én sem tudom, csak felmerült, hogy álltalában egyforma szokott lenni.
Abszolút semmi szempontja nincs az egyformaságnak. Nálunk pl. a wc és a fürdõszoba hasonló mintázatú, de különbözõ színû csempébõl van kirakva, mert direkt így akartuk. A fürdõszoba kék, a wc pedig bordó. És jól mutat :) Ha te jól érzed magad, ha nem egyforma, akkor miért ne? :) Nem a szomszéd fog ott lakni éveket, évtizedeket, hanem te. Ha neked megfelel, akkor bármilyen lehet :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Ha teljesen külön van, akkor miért ne nézne ki jól?
Nekem 2 furdom van 2 Wc-vel kulonallo mosokonyha. Mindenhol ugyanolyan a csempe es a kovezet plusz diszcsik sot meg a konyhaban is ugyanaz a csempe van. A mosdo beepitett es ugyanaz az anyag lett hasznalva a konyha butorra is egyedileg tervezett, a kulonbseg h a konyhaban granitlap van mig a beepiett mosdonal a zolcsobb laminaltat hasznaltam de ugyanaz a minta es szinezettel. en az egyforma hive vagyok...
mi a gyerek fürdöbe fehéret gyerek mintákkal tettünk a mi fürdönk halvány sárga csillagos, a vendég wc nagyon erös rózsaszin olyan pünkösd lilás ezüst mintákkal és fehér egyébbel, naggggyon jó.
mi is ezen gondolkodunk de mi azért mert a wc csempe nagyon jo lett.szerintem teljesen mindegy ha szép akkor szép.
szerintem az úgy pont jó!!Ha egybe lennénnek akkor... de így!!Sztem ha másfajta kkor sokkal jobb!
esetleg szarrá ment a VGA-d. ha bõvítõkártyás, akkor szedd ki, és alaplapival próbáld meg!
A kérdező hozzászólása: éz mi ez ??: PCI videokarid
olyan mintha nem lenne rajta integrált VGA (??WTF??) szerintem meghalt a PCI videokarid. próbáld meg másikkal
A kérdező hozzászólása: Asus psb se
az egér bemenet lesz. milyen alaplapod van?
A kérdező hozzászólása: az elsõ csak fordítva hogy vas pöckök állnask ki
A kérdező hozzászólása: honnan lehet beszerezni és mi annak a neve??
A kérdező hozzászólása: de ott csak egy forditott csatlakozó van olyan átalakítom meg nincs
konkrétan oda, ahova belemegy
A kérdező hozzászólása: és hova dugjam be a monitort ??
amit beleteszel a géped alaplajára: https://www.google.hu/search?hl=hu&site=&tbm=isch&source=hp&..

Miért lehet az, hogy az új honlapom webstat oldalán a Hits/visit számláló több mint ezret mutat? Ez lehetetlen nem? Vírus vagy mi lehet ez?

Tök új honlap, kb. 1 hónapos, még a google keres?ben sincs kijelezve.

Legjobb válasz: Vsz minden egyes oldallekérdezésnél növekszik a számláló. Nem csak a google indexel a weben, bármilyen spider ott járhatott és növelhette a számlálót.

Vsz minden egyes oldallekérdezésnél növekszik a számláló. Nem csak a google indexel a weben, bármilyen spider ott járhatott és növelhette a számlálót.
A kérdező hozzászólása: kb. 20 napja van meg az oldal, a google ég nem indexelte be, és csak kb. 30 egyedi látogató volt. Ehhez van több mint 24e kattintás. Valami Wp-admin/admin-ajax.php nevû fájlal van a baj, arra van a zöme. Nem tudom mi lehet ez.
Pontos típusa?
Távolítsd el a hangkártyát a listáról, utána restart. Újraindulás után fel fogja ismerni, hogy van egy új hardver, megkeresi a neten az illesztõ szoftvert. Nekem is volt ilyen problémám (win 7 frissítés után), ezzel a megoldással sikerült életet lehetnem a hangfalakba.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem adta ki az illesztõprogram keresését. Kijött a telepítõ varázsló, de avégén azt írta hoy nem lehet telepíteni/frissíteni.
A kérdező hozzászólása: illesztõszoftver*
Sokan nem tudják, de a legtöbb komoly gyártó, gondolt arra, hogy egyszer probléma lesz a géppel. A megoldást az úgy nevezett Autodetekt programot használ. Ezeket internet Explorer alatt tudjuk elérni. Úgy mûködik, hogy felmegyünk a gyártó weblapjára, és ott, ha van ilyen, akkor válaszuk ez a lehetõséget némi angoltudás szükséges vagy a web fordítót használjunk
Hello, nekem is lenovom van , és pont ez volt a gond, sarga kerdojelet mutatott a drivernel. Vegul talaltam megfelelo drivert. Innen letoltheted.: Csak a modelljet kell tudnod, amit megnezhetsz a bioszban . http://support.lenovo.com/en_US/downloads/default.page?

Megérkezett az email, hogy új válasz érkezett a kérdésemre, de csak 1-et mutat, ha belépek, a levélben viszont 4-et írtak. Hova tűntek a válaszok?

Legjobb válasz: ma velem is pont ez történt.nem is az volt a levélben mint amire válasz jött.de volt olyan is hogy kiküldte új válasz érkezett.megnéztem és nem volt egy se arra a kérdésre.

ma velem is pont ez történt.nem is az volt a levélben mint amire válasz jött.de volt olyan is hogy kiküldte új válasz érkezett.megnéztem és nem volt egy se arra a kérdésre.
ez is megvan!köszi
szia.lehet hogy egy régebbi kérdésedre is érkezett válasz.és azt meg se nézted.ha nem így van, akkor engem is érdekelne mert velem is volt már így.
A kérdező hozzászólása: Igen, régebbi kérdésre jött a válasz, csak nem azt a kérdést írta ki.
Valószínûleg nem a válasz tûnt el, hanem valami programhiba van az értesítõ levél küldésben. Utánanézünk.
köszönjük!
Válasznak számít az is, amit a kérdezõ ír. Mivel ez is új fejlemény, errõl is megy az e-mail. Na mindjárt beleírjuk a levélbe is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!