Találatok a következő kifejezésre: Hogy mutat az (477 db)

Lányok! Ti is vagytok úgy hogy nem az a fiú kell akit megkaphattok hanem valaki olyanba lesztek szerelmes aki nem mutat irántatok nagy érdeklõdést?

Legjobb válasz: Nem ez a lenyeg. Legtobbszor ha a fiu nagyon akar egy lanyt, akkor valahogy megszunik ferfiasnak lenni es atmegy nyalgepbe. Mindent megtesz a csajnak es bar jot akar, de ez oriasi hiba. Es a lanyok nem az irant erdeklodnek aki nem mutat erdeklodest, ok van amelyik, hanem az irant, akinek szemelyisege van, nem hodol be nekem csak mert rezegtetem a szempillamat. Hanem olyan akinek megvan a sajat elete es hobbijai. Es kepes hatarozott lenni, ha randira kerul a sor. Nem ramhagyja, hogy hova menjunk, mert nem mer donteni, hanem kozli, hogy itt es itt jo lesz? De van benne igazsag, pont a fentiek miatt. A pasi se legyen konnyu eset! Az illuziorombolo!

Nem ez a lenyeg. Legtobbszor ha a fiu nagyon akar egy lanyt, akkor valahogy megszunik ferfiasnak lenni es atmegy nyalgepbe. Mindent megtesz a csajnak es bar jot akar, de ez oriasi hiba. Es a lanyok nem az irant erdeklodnek aki nem mutat erdeklodest, ok van amelyik, hanem az irant, akinek szemelyisege van, nem hodol be nekem csak mert rezegtetem a szempillamat. Hanem olyan akinek megvan a sajat elete es hobbijai. Es kepes hatarozott lenni, ha randira kerul a sor. Nem ramhagyja, hogy hova menjunk, mert nem mer donteni, hanem kozli, hogy itt es itt jo lesz? De van benne igazsag, pont a fentiek miatt. A pasi se legyen konnyu eset! Az illuziorombolo!
Már van annyi sütnivalóm, hogy ne fussak reménytelen eset után. Mi vagy én, mazochista?
nalam ez mindig igy van, es mar nagyon elegem van ebbol...
Utoljára 14 évesen voltam ilyen. :D
# 9 ezt én most nem értem...hogy jött ez ahhoz, amire én gondoltam: kár, hogy nem ilyen normális lányokkal hoz össze a sors és épp tudom, hogy neki van pasija...? :D
mindnekivel történik ilyen hidd el nemtöl függetlenül. föleg tini korban, de akár felnött korban is elöfordulhat.
hát max a tiniknél meg az éretlen naiváknál, nekem az imponál ha megvan a KÖLCSÖNÖS érdeklõdés, kedveskedés, de azért nem kell átesni a ló túlsó oldalára és körbecsókolni még a lábnyomát is a hölgynek, mert az már tényleg nem vall olyan férfira akire a késõbbiekben támaszkodhat és felnézhet a nõ
"Honnan tudod, hogy a párja nem ugyanaz aki iránt 14 évesen így érzett? :) " Tényleg nem õ a párom. :) Viszont az a vicces, hogy ha nem lenne barátom, akkor összejöhetnék azzal a fiúval (aki azóta mér férfi lett), aki a gimis szerelmem volt. De már nem szeretem úgy jóideje, mint kamasz koromban, viszont emberként, barátként értékelem nagyon is. :)
Sajnos legtöbbször igen, így van.
#8 Honnan tudod, hogy a párja nem ugyanaz aki iránt 14 évesen így érzett? :)
#4 üdítõ volt ezt olvasni...ó de kár, hogy van már párod :D
Akad jó pár lány így van vele szerintem. Nem értettem sokáig, mitõl kíváncsi rám több lány is egyszerre. Aztán megértettem, pofon egyszerû... Szar színész vagyok, és szarul is játszom az érdeklõdést :DDD Ben Wallace
Úgy látom végre képes vagy megérteni a nõi lelket.
Aha akkor le kell toljnom a csajokat, hogy belém szeressenek?
igen
néha van így.10 éves koromban voltam szerelmes egy srácba, és õ is belém."megkaphattam" volna, de én hülye visszautasítottam, mert akkor már nem szerettem.de mostnában ugyanúgy vagyok mint te. (és közlöm, még nem vagyok 20 éves, ne a felhasználónevembõl ítéld meg a korom!bocsi, ez nem ide tartozik)
Ragaszkodsz a mûtéthez? Próbáltál már máshogy meggyógyulni? http://www.tenyek-tevhitek.hu/policisztas-ovarium-szindroma-..
Ha 1-2 5cm-nél nagyobb cisztád van azt meg kell mûteni , mert komoly baj lehet belõle. Mûtõ elõtt kell egy kicsit várni, majd a mûtõasztalon, pár perc. Én "vénás altatást" kaptam. De azt már nem fogod látni hogy melléd készítik az eszközöket... (személyes tapasztalat) Minden rendben lesz, ne aggódj!
Ami kínos, az az amíg a mûtõben felfekszel csupaszon az asztalra a mûtõsfiú bámészkodása mellett és lekötözik a terpeszben levõ lábaidat. Utána alvás és a többire nem emlékszel majd.
Ez így elég vacak sajnos. Emlékszem amikor Magyarországon mûtöttek akkor a mûtõben altattak és már az osztályon kaptam nyugtatot. Utána nem állhattam lábra az injekció miatt es a mûtõsök raktak ide oda ölben. Elég kínos az egész, arról nem beszélve hogy valami papírt kerestek és amikor mondtam hogy az osztályon van az ágyam mellett akkor hülyének néztek és mindenféle megjegyzéseket kaptam hogy már hülyeséget beszélek. Azóta nõvér vagyok Angliában és itt nagyon nem így mennek a dolgok. Külön altató van, ahol minél hamarabb elaltatják a betegeket, hogy minél kevesebb lelki trauman kelljen keresztül menni. Nem látnak semmi szikét, semmi lekötözést és nincs meztelenkedés.
Nem tudom, hogy nálunk miért kell ennek így lennie?...
én maszkos altatást kaptam pár percet vártam míg fel feküdtem.

Mit mutat az ovulációs mikroszkóp terhesség esetén? Az a problémám, hogy 3 hónapja csak 1-1 napig jött meg a menzesem. De akkor se görcsöltem, meg semmi. Terhességi teszetet nem csináltam.

Az ovulációs mikroszkópom van, de nem tudom mit kellene mutatnia.

Legjobb válasz: Szia! Több helyen olvastam, hogyha valaki terhes, akkor páfrányos a mikroszkóp (mint peteéréskor). De valakinél akkor sem az. Nekem pl nem jött be. Össze-vissza mutat mindent. De nagyon sokan írták, hogy kidobják, mert annyira elegük van belõle...

Szia! Több helyen olvastam, hogyha valaki terhes, akkor páfrányos a mikroszkóp (mint peteéréskor). De valakinél akkor sem az. Nekem pl nem jött be. Össze-vissza mutat mindent. De nagyon sokan írták, hogy kidobják, mert annyira elegük van belõle...
Szia! Három hónap alatt nem teszteltél egyszer sem! SOS csinálj egy tetszte, lehet már három hónapos kismama vagy!

Igaz, hogy a sötétebb bőrön bénábban mutat az alapozó, mint a világosabbon?

Legjobb válasz: Nem!!! A nem jól megválasztott vagy rossz minõségû alapozó mindegyik bõrön rosszul mutat. A másik meg az,hogy nem véletlenül van annyi színû alapozó kifejlesztve. A saját bõrtípusodhoz illõt kell megtalálnod,és akkor már minden okés. Például a négereknek is külön sminktermékek vannak kifejlesztve.

Nem!!! A nem jól megválasztott vagy rossz minõségû alapozó mindegyik bõrön rosszul mutat. A másik meg az, hogy nem véletlenül van annyi színû alapozó kifejlesztve. A saját bõrtípusodhoz illõt kell megtalálnod, és akkor már minden okés. Például a négereknek is külön sminktermékek vannak kifejlesztve.
Nem igaz. Egy sötétebb bõrön csak a jóval világosabb alapozó mutat bénán, de ez fordítva is igaz: egy világos bõrön is elég furcsán néz ki egy árnyalatokkal sötétebb alapozó. Találd meg a bõrsznedhez és bõrtípusodhoz illõ alapozót, és tuti, hogy jól fog kinézni :)
A kérdező hozzászólása: köszi a segítséget! :)

Három kockával dobunk egyszerre. Mennyi annak a valószínûsége, hogy legalább az egyik kocka hatost mutat, feltéve hogy az egyes kockák különbözõ jelzésû számokat mutatnak?

Legjobb válasz: Azt érdemes kiszámolni, hogy mennyi a valószínûsége, hogy egyik kocka sem lesz 6-os, aztán azt kivonni 1-bõl. Annak, hogy egy kocka nem hatos: 5/6 Hogy mindhárom ilyen: (5/6)³ Tehát 1 - (5/6)³ (Akkor is ennyi a valószínûség, ha a kockák egyformák, nem kell a feladatban a "feltéve hogy"...)

Azt érdemes kiszámolni, hogy mennyi a valószínûsége, hogy egyik kocka sem lesz 6-os, aztán azt kivonni 1-bõl. Annak, hogy egy kocka nem hatos: 5/6 Hogy mindhárom ilyen: (5/6)³ Tehát 1 - (5/6)³ (Akkor is ennyi a valószínûség, ha a kockák egyformák, nem kell a feladatban a "feltéve hogy"...)

Miert van az hogy valakinek az orra nem egyenes hanem ferde az orrcsontja miatt? Hogy lehet eltuntetni? Mutettel?

Legjobb válasz: Szerintem csak mûtéttel lehet, de nem ajánlom. Nem kíméli a pénztárcát és lehet hogy a végére úgy átszabják az orrod, hogy egyenesen csúnya lesz... sok ismerõsöm utálja az orrát pontosan emiatt de szerintem nincsen azzal semmi baj... ha pedig elölnézetbõl látod hogy oldalra áll ki.. akkor egy kis sminnkel meg lehet oldani.. árnyékolás ecsettel.. a youtube-on van egy Pixiwoo nevezetû csatorna ott sminkelnek és megmutatják de vannak más csatornák is csak be kell írni a keresõbe hogy pl ( how to highlight my nose?) és kidobja.. persze ez csak akkor ha lány vagy... :)

Szerintem csak mûtéttel lehet, de nem ajánlom. Nem kíméli a pénztárcát és lehet hogy a végére úgy átszabják az orrod, hogy egyenesen csúnya lesz... sok ismerõsöm utálja az orrát pontosan emiatt de szerintem nincsen azzal semmi baj... ha pedig elölnézetbõl látod hogy oldalra áll ki.. akkor egy kis sminnkel meg lehet oldani.. árnyékolás ecsettel.. a youtube-on van egy Pixiwoo nevezetû csatorna ott sminkelnek és megmutatják de vannak más csatornák is csak be kell írni a keresõbe hogy pl ( how to highlight my nose?) és kidobja.. persze ez csak akkor ha lány vagy... :)

Jobb mellemben rosszindulatú csomót találtak. Hétfőn kell sebészhez menni, onnan a továbbiakat ő mondja. Műtik az biztos, de hogyan tovább? Hogy dolgozzam én ezt föl? Judit

Legjobb válasz: Mûtét után 2-3 héttel lesz meg a szövettan. Kemoterápia és/vagy sugárterápia. Ha G3 a szövettan elképzelhetõ, hogy a teljes melledet el kell távolítani. Rendszeres kontrollok, hogy a kiújulás miatt idõben lehessen lépni. A feldolgozásról csak annyit, hogy ez mostmár végigkíséri az egész életedet. Tehát jobb, ha hozzászoksz.

Mûtét után 2-3 héttel lesz meg a szövettan. Kemoterápia és/vagy sugárterápia. Ha G3 a szövettan elképzelhetõ, hogy a teljes melledet el kell távolítani. Rendszeres kontrollok, hogy a kiújulás miatt idõben lehessen lépni. A feldolgozásról csak annyit, hogy ez mostmár végigkíséri az egész életedet. Tehát jobb, ha hozzászoksz.
Nagyon sajnálom... természetes, hogy most nagyon meg vagy ijedve, de LÉGY ERÕS és POZITIVAN GONDOLKODJ !Hidd el, hogy nem lesz semmi baj :) !!! Idõben észrevették, mindenki segiteni akar neked. És fognak is... ne add át magad az önsajnálatnak !!! Egyébként ha nem vagyok indiszkrét megkérdezhetem, hogy derült fény a betegségedre?Kitartás... és minden jót kivánok !!!! :)
z annyit jelent, hogy a tumor nem terjedt át a környéki nyirokcsomókra, minden feltétel adott a teljes gyógyulásra!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!12-én izotópvizsgálat, már nem jöhetek haza.13-án mûtét!!!
szia, örülök, hogy írtál. Az orvos mit mondd?
A kérdező hozzászólása: Az orvos azt mondta, nagyon reméli a hónaaljban nincs semmi.Majd ennek az eredménye dönti el a továbbiakat.Jutka
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Mûtét megvolt 13-ánTegnap 15-én hazajöhettem.Hónaalji nyirokcsomó negatív, varratszedés 27.én.Köszönöm annak aki szorított értem!!!!JUDIT
Szia Judit! Nagyon örülök a fejleményeknek! Minden esélyed megvan a teljes gyógyulásra! Kitartást és nagyon sok egészséget a továbbiakra is!
A kérdező hozzászólása: Szia Kedves Ismeretlen!Köszönöm a biztatást, nagyon jól esik hogy ezt mondod.Puszi Jutka
:) Ennyi;)!Csak pozitivan ;)! Nem lesz semmi gond !!!Szoritok!!!! :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Azt mondta, a cicimet nem kell eltávolítani, EKG, vérkép és röntgen ezzel kell mennem 30-án altatóorvoshoz.Dec.3-án vissza a sebészhez és valószínû azon a héten meglesz mûtét!!Ennyit tudtam meg ma.JA!És nem félek!!Judit
Szia Judit !Mizujs? Mit mondott az orvos? Remélem a körülményekhez képest minden ok ?
A kérdező hozzászólása: Legyetek szivesek miattam, értem ne vitázzatok!Ma már majd többet tudok.Sziasztok Judit
Sok erõt, és kitartást kívánok Neked, és bátorságot!Majd írd meg hogy mi van veled!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, és talán holnap már többet tudok.Judit
A kérdezõnek még annyit mondanék, hogy sok minden függ a tumor típusától, nagyságától és az esetleges áttéttõl is. A legjobb prognózisa annak van, ami még nem terjedt át a környéki nyirokcsomókra. Feldolgozni ezt akkor fogod tudni, ha már pontosan tudod a részleteket is. Nagyon sok olyan beteggel találkoztam, akik teljesen meggyógyultak belõle. Hogy személyeset is mondjak, a saját családomban is volt még anno, több mint 18 éve. Az illetõ hölgy nem szólt több, mint 1 évig, már áttétei is voltak, a kemot visszautasította, a mellamputációt is. Egyedül az injekciós kezelést vállalta, amit akkor még nagy nehezen külföldrõl hoztak be. Ennek ellenére évekig élt viszonylagos jólétben. Most már sokkal több kezelési lehetõség van, több féle gyógyszer is.
Szerencsére a mellrák az egyik legjobban kezelhetõ tumor tipus. Ha idõben elkapják, akkor operációval teljesen meggyógyítható, a kemo és a sugár az áttétek kezelésére ill. megelõzésére van.
Ha idöben észre vették lehet ne is kell kemo meg sugár. Szerintem mindneképp gondolj arra hogy ha idõben észre vették akkor milyen szerencséd van, mert igy gyógyítható. Beszéld meg az orvossal hogy ha szükségts levenni az egész melledet akkor azonnal korrigálja egy mûtét alatt. Manapság már sokszor így csinálják. ne hagyd hogy majd esetleg utána legyen a korrekció. Így is akkor több mûtét kell mert a másikat is hozzá kell igazítani, ne de legalább egy mütéttel kevesebb. Van egy vendégem akinek igy volt. Nagyon szép cicket csináltak neki. Természetesen jobb lett volna ha nem kell, de azt mondja sosem volt ilyen szép cicje mint most. De reméljük neked nem lesz szkséged ilyen komoly mûtétre. Minden jót kívánok neked, kitartást és sok erõt.
A kérdező hozzászólása: Eddig nem volt semmi gond, de tegnapra a könyökömen lett egy kis gumó a karom alig bírom emelni.Ez vajon mi, és mitõl jött elõ??????Judit

Létezik olyan, hogy egy méhen kívüli terhesség, amit épp hogy látnak az uh-n (4 hét pár nap) elhal, és magától távozik műtét nélkül?

Méhen kívüli gyanús voltam uh alapján, de a vérvétel nem igazolt MÁR terhességet. Az orvos szerint, az ott vagy baba volt, vagy ciszta, de így nem kell m?teni, majd magától megoldódik. Nekem ez elég hihetetlen. Még a ciszát csak -csak, na de ha terhesség volt....

Legjobb válasz: Mert én mindíg azt hallottam, hogy ha méhen kívüli, akkor mûtét, és hogy mostanában már szerencsére meg tudják oldani úgy is, hogy ne kelljen eltávolítani az érintett petevezetéket. Ehez képest azt mondták, még kicsi, de ne aggódjak, nem fejlõdik tovább. Persze az Uh-n gyönyöen látható. Ez egy hete volt, de még mindíg nyomásérzékeny, és néha görcsölget az az oldalam, és a vérzésem is 3 napig tartott, és alig volt valami. Szóval elég ilyesztõ. Sztk-s orvos, fáradt volt, elge volt, sokan voltak.... Nem volt meggyõzõ. De végülis mégis csak õ az orvos...

A kérdező hozzászólása: Mert én mindíg azt hallottam, hogy ha méhen kívüli, akkor mûtét, és hogy mostanában már szerencsére meg tudják oldani úgy is, hogy ne kelljen eltávolítani az érintett petevezetéket. Ehez képest azt mondták, még kicsi, de ne aggódjak, nem fejlõdik tovább. Persze az Uh-n gyönyöen látható. Ez egy hete volt, de még mindíg nyomásérzékeny, és néha görcsölget az az oldalam, és a vérzésem is 3 napig tartott, és alig volt valami. Szóval elég ilyesztõ. Sztk-s orvos, fáradt volt, elge volt, sokan voltak.... Nem volt meggyõzõ. De végülis mégis csak õ az orvos...
Hihetetlen de igaz. Létezik spontán vetélés. Sajnos.
A kérdező hozzászólása: Annyira értelmes vagy!!!!!! Képzeld, ezt én is tudtam. Csakhogy a méhen kívüli egy kicsit más mint amikor jó helyre ágyazódik be a baba, tudod?
Persze más, de ugyanúgy lehet, mintha a helyén tapadt volna meg. Tényleg megoldódhat mûtét nélkül is. Miért nem hiszel az orvosnak?
Menj el magándokihoz az nem lesz fáradt...
A kérdező hozzászólása: A magánorvosom külföldön van, bõ 2 hét múlva lesz itthon. Másikhoz addig nem megyek, de köszi.
A kérdező hozzászólása: Nem mellesleg ezért írtam ki, hogy tapasztalatokat kérek!!! Elképzeléseim nekem is voltak, és vannak kivételes esetek...

44 éves nő vagyok 15 éve van spirálom amely nem volt cserélve sajnos családi okok miat. Tudom hogy mütéttel lehet el távolitani csak azt nem tudom hogy ennek a mütétnek van e kockázata? A spirálomat ha el távolitétta az orvos lehet e gyermekem?

Legjobb válasz: Azt, hogy hogy lehet eltávolitani, csak a nögyógyás tudja megmondani vizsgálat alapján. DE 44 évesen ne akarj gyereket szülni, mert csak rönkretennéd a gyerek életét.

Azt, hogy hogy lehet eltávolitani, csak a nögyógyás tudja megmondani vizsgálat alapján. DE 44 évesen ne akarj gyereket szülni, mert csak rönkretennéd a gyerek életét.
Szerintem ehhez nem kell mûtét. Egy mozdulattal az orvos eltávolítja. Nekem is évekig fent volt. Maximum ha sokáig fent van és lejár szavatossága akkor növeli a kockázatát a teherbeesésnek. Az én esetemben viszont elgondolkodtató, hogy több mint fél éve levette a doki mert 40 évesen újra szeretnék szülni, és ennek ellenére nem tudok teherbe esni.

Hogy lehet a sims2 házi kedvencben állatot csinálni? Mármint tudok kutyát és macskát de a papíron papagájt és hörcsögöt azaz kisebb állatokat is mutat azokat hogy lehet csinálni?

Legjobb válasz: úgy hogy az állatos cuccoknál megveszed a kalitkát, aztán ha az megvan, rákattintasz, hogy feltöltés, és akkor lesz benne papagáj, höri.

úgy hogy az állatos cuccoknál megveszed a kalitkát, aztán ha az megvan, rákattintasz, hogy feltöltés, és akkor lesz benne papagáj, höri.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!