Találatok a következő kifejezésre: Hogy mutat az (465 db)

Lányok! Ti is vagytok úgy hogy nem az a fiú kell akit megkaphattok hanem valaki olyanba lesztek szerelmes aki nem mutat irántatok nagy érdeklõdést?

Legjobb válasz: Nem ez a lenyeg. Legtobbszor ha a fiu nagyon akar egy lanyt, akkor valahogy megszunik ferfiasnak lenni es atmegy nyalgepbe. Mindent megtesz a csajnak es bar jot akar, de ez oriasi hiba. Es a lanyok nem az irant erdeklodnek aki nem mutat erdeklodest, ok van amelyik, hanem az irant, akinek szemelyisege van, nem hodol be nekem csak mert rezegtetem a szempillamat. Hanem olyan akinek megvan a sajat elete es hobbijai. Es kepes hatarozott lenni, ha randira kerul a sor. Nem ramhagyja, hogy hova menjunk, mert nem mer donteni, hanem kozli, hogy itt es itt jo lesz? De van benne igazsag, pont a fentiek miatt. A pasi se legyen konnyu eset! Az illuziorombolo!

Nem ez a lenyeg. Legtobbszor ha a fiu nagyon akar egy lanyt, akkor valahogy megszunik ferfiasnak lenni es atmegy nyalgepbe. Mindent megtesz a csajnak es bar jot akar, de ez oriasi hiba. Es a lanyok nem az irant erdeklodnek aki nem mutat erdeklodest, ok van amelyik, hanem az irant, akinek szemelyisege van, nem hodol be nekem csak mert rezegtetem a szempillamat. Hanem olyan akinek megvan a sajat elete es hobbijai. Es kepes hatarozott lenni, ha randira kerul a sor. Nem ramhagyja, hogy hova menjunk, mert nem mer donteni, hanem kozli, hogy itt es itt jo lesz? De van benne igazsag, pont a fentiek miatt. A pasi se legyen konnyu eset! Az illuziorombolo!
Már van annyi sütnivalóm, hogy ne fussak reménytelen eset után. Mi vagy én, mazochista?
nalam ez mindig igy van, es mar nagyon elegem van ebbol...
Utoljára 14 évesen voltam ilyen. :D
# 9 ezt én most nem értem...hogy jött ez ahhoz, amire én gondoltam: kár, hogy nem ilyen normális lányokkal hoz össze a sors és épp tudom, hogy neki van pasija...? :D
mindnekivel történik ilyen hidd el nemtöl függetlenül. föleg tini korban, de akár felnött korban is elöfordulhat.
hát max a tiniknél meg az éretlen naiváknál, nekem az imponál ha megvan a KÖLCSÖNÖS érdeklõdés, kedveskedés, de azért nem kell átesni a ló túlsó oldalára és körbecsókolni még a lábnyomát is a hölgynek, mert az már tényleg nem vall olyan férfira akire a késõbbiekben támaszkodhat és felnézhet a nõ
"Honnan tudod, hogy a párja nem ugyanaz aki iránt 14 évesen így érzett? :) " Tényleg nem õ a párom. :) Viszont az a vicces, hogy ha nem lenne barátom, akkor összejöhetnék azzal a fiúval (aki azóta mér férfi lett), aki a gimis szerelmem volt. De már nem szeretem úgy jóideje, mint kamasz koromban, viszont emberként, barátként értékelem nagyon is. :)
Sajnos legtöbbször igen, így van.
#8 Honnan tudod, hogy a párja nem ugyanaz aki iránt 14 évesen így érzett? :)
#4 üdítõ volt ezt olvasni...ó de kár, hogy van már párod :D
Akad jó pár lány így van vele szerintem. Nem értettem sokáig, mitõl kíváncsi rám több lány is egyszerre. Aztán megértettem, pofon egyszerû... Szar színész vagyok, és szarul is játszom az érdeklõdést :DDD Ben Wallace
Úgy látom végre képes vagy megérteni a nõi lelket.
Aha akkor le kell toljnom a csajokat, hogy belém szeressenek?
igen
néha van így.10 éves koromban voltam szerelmes egy srácba, és õ is belém."megkaphattam" volna, de én hülye visszautasítottam, mert akkor már nem szerettem.de mostnában ugyanúgy vagyok mint te. (és közlöm, még nem vagyok 20 éves, ne a felhasználónevembõl ítéld meg a korom!bocsi, ez nem ide tartozik)
Ragaszkodsz a mûtéthez? Próbáltál már máshogy meggyógyulni? http://www.tenyek-tevhitek.hu/policisztas-ovarium-szindroma-..
Ha 1-2 5cm-nél nagyobb cisztád van azt meg kell mûteni , mert komoly baj lehet belõle. Mûtõ elõtt kell egy kicsit várni, majd a mûtõasztalon, pár perc. Én "vénás altatást" kaptam. De azt már nem fogod látni hogy melléd készítik az eszközöket... (személyes tapasztalat) Minden rendben lesz, ne aggódj!
Ami kínos, az az amíg a mûtõben felfekszel csupaszon az asztalra a mûtõsfiú bámészkodása mellett és lekötözik a terpeszben levõ lábaidat. Utána alvás és a többire nem emlékszel majd.
Ez így elég vacak sajnos. Emlékszem amikor Magyarországon mûtöttek akkor a mûtõben altattak és már az osztályon kaptam nyugtatot. Utána nem állhattam lábra az injekció miatt es a mûtõsök raktak ide oda ölben. Elég kínos az egész, arról nem beszélve hogy valami papírt kerestek és amikor mondtam hogy az osztályon van az ágyam mellett akkor hülyének néztek és mindenféle megjegyzéseket kaptam hogy már hülyeséget beszélek. Azóta nõvér vagyok Angliában és itt nagyon nem így mennek a dolgok. Külön altató van, ahol minél hamarabb elaltatják a betegeket, hogy minél kevesebb lelki trauman kelljen keresztül menni. Nem látnak semmi szikét, semmi lekötözést és nincs meztelenkedés.
Nem tudom, hogy nálunk miért kell ennek így lennie?...
én maszkos altatást kaptam pár percet vártam míg fel feküdtem.

Mit mutat az ovulációs mikroszkóp terhesség esetén? Az a problémám, hogy 3 hónapja csak 1-1 napig jött meg a menzesem. De akkor se görcsöltem, meg semmi. Terhességi teszetet nem csináltam.

Az ovulációs mikroszkópom van, de nem tudom mit kellene mutatnia.

Legjobb válasz: Szia! Több helyen olvastam, hogyha valaki terhes, akkor páfrányos a mikroszkóp (mint peteéréskor). De valakinél akkor sem az. Nekem pl nem jött be. Össze-vissza mutat mindent. De nagyon sokan írták, hogy kidobják, mert annyira elegük van belõle...

Szia! Több helyen olvastam, hogyha valaki terhes, akkor páfrányos a mikroszkóp (mint peteéréskor). De valakinél akkor sem az. Nekem pl nem jött be. Össze-vissza mutat mindent. De nagyon sokan írták, hogy kidobják, mert annyira elegük van belõle...
Szia! Három hónap alatt nem teszteltél egyszer sem! SOS csinálj egy tetszte, lehet már három hónapos kismama vagy!

Igaz, hogy a sötétebb bőrön bénábban mutat az alapozó, mint a világosabbon?

Legjobb válasz: Nem!!! A nem jól megválasztott vagy rossz minõségû alapozó mindegyik bõrön rosszul mutat. A másik meg az,hogy nem véletlenül van annyi színû alapozó kifejlesztve. A saját bõrtípusodhoz illõt kell megtalálnod,és akkor már minden okés. Például a négereknek is külön sminktermékek vannak kifejlesztve.

Nem!!! A nem jól megválasztott vagy rossz minõségû alapozó mindegyik bõrön rosszul mutat. A másik meg az, hogy nem véletlenül van annyi színû alapozó kifejlesztve. A saját bõrtípusodhoz illõt kell megtalálnod, és akkor már minden okés. Például a négereknek is külön sminktermékek vannak kifejlesztve.
Nem igaz. Egy sötétebb bõrön csak a jóval világosabb alapozó mutat bénán, de ez fordítva is igaz: egy világos bõrön is elég furcsán néz ki egy árnyalatokkal sötétebb alapozó. Találd meg a bõrsznedhez és bõrtípusodhoz illõ alapozót, és tuti, hogy jól fog kinézni :)
A kérdező hozzászólása: köszi a segítséget! :)

Miert van az hogy valakinek az orra nem egyenes hanem ferde az orrcsontja miatt? Hogy lehet eltuntetni? Mutettel?

Legjobb válasz: Szerintem csak mûtéttel lehet, de nem ajánlom. Nem kíméli a pénztárcát és lehet hogy a végére úgy átszabják az orrod, hogy egyenesen csúnya lesz... sok ismerõsöm utálja az orrát pontosan emiatt de szerintem nincsen azzal semmi baj... ha pedig elölnézetbõl látod hogy oldalra áll ki.. akkor egy kis sminnkel meg lehet oldani.. árnyékolás ecsettel.. a youtube-on van egy Pixiwoo nevezetû csatorna ott sminkelnek és megmutatják de vannak más csatornák is csak be kell írni a keresõbe hogy pl ( how to highlight my nose?) és kidobja.. persze ez csak akkor ha lány vagy... :)

Szerintem csak mûtéttel lehet, de nem ajánlom. Nem kíméli a pénztárcát és lehet hogy a végére úgy átszabják az orrod, hogy egyenesen csúnya lesz... sok ismerõsöm utálja az orrát pontosan emiatt de szerintem nincsen azzal semmi baj... ha pedig elölnézetbõl látod hogy oldalra áll ki.. akkor egy kis sminnkel meg lehet oldani.. árnyékolás ecsettel.. a youtube-on van egy Pixiwoo nevezetû csatorna ott sminkelnek és megmutatják de vannak más csatornák is csak be kell írni a keresõbe hogy pl ( how to highlight my nose?) és kidobja.. persze ez csak akkor ha lány vagy... :)

Jobb mellemben rosszindulatú csomót találtak. Hétfőn kell sebészhez menni, onnan a továbbiakat ő mondja. Műtik az biztos, de hogyan tovább? Hogy dolgozzam én ezt föl? Judit

Legjobb válasz: Mûtét után 2-3 héttel lesz meg a szövettan. Kemoterápia és/vagy sugárterápia. Ha G3 a szövettan elképzelhetõ, hogy a teljes melledet el kell távolítani. Rendszeres kontrollok, hogy a kiújulás miatt idõben lehessen lépni. A feldolgozásról csak annyit, hogy ez mostmár végigkíséri az egész életedet. Tehát jobb, ha hozzászoksz.

Mûtét után 2-3 héttel lesz meg a szövettan. Kemoterápia és/vagy sugárterápia. Ha G3 a szövettan elképzelhetõ, hogy a teljes melledet el kell távolítani. Rendszeres kontrollok, hogy a kiújulás miatt idõben lehessen lépni. A feldolgozásról csak annyit, hogy ez mostmár végigkíséri az egész életedet. Tehát jobb, ha hozzászoksz.
Nagyon sajnálom... természetes, hogy most nagyon meg vagy ijedve, de LÉGY ERÕS és POZITIVAN GONDOLKODJ !Hidd el, hogy nem lesz semmi baj :) !!! Idõben észrevették, mindenki segiteni akar neked. És fognak is... ne add át magad az önsajnálatnak !!! Egyébként ha nem vagyok indiszkrét megkérdezhetem, hogy derült fény a betegségedre?Kitartás... és minden jót kivánok !!!! :)
z annyit jelent, hogy a tumor nem terjedt át a környéki nyirokcsomókra, minden feltétel adott a teljes gyógyulásra!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!12-én izotópvizsgálat, már nem jöhetek haza.13-án mûtét!!!
szia, örülök, hogy írtál. Az orvos mit mondd?
A kérdező hozzászólása: Az orvos azt mondta, nagyon reméli a hónaaljban nincs semmi.Majd ennek az eredménye dönti el a továbbiakat.Jutka
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Mûtét megvolt 13-ánTegnap 15-én hazajöhettem.Hónaalji nyirokcsomó negatív, varratszedés 27.én.Köszönöm annak aki szorított értem!!!!JUDIT
Szia Judit! Nagyon örülök a fejleményeknek! Minden esélyed megvan a teljes gyógyulásra! Kitartást és nagyon sok egészséget a továbbiakra is!
A kérdező hozzászólása: Szia Kedves Ismeretlen!Köszönöm a biztatást, nagyon jól esik hogy ezt mondod.Puszi Jutka
:) Ennyi;)!Csak pozitivan ;)! Nem lesz semmi gond !!!Szoritok!!!! :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Azt mondta, a cicimet nem kell eltávolítani, EKG, vérkép és röntgen ezzel kell mennem 30-án altatóorvoshoz.Dec.3-án vissza a sebészhez és valószínû azon a héten meglesz mûtét!!Ennyit tudtam meg ma.JA!És nem félek!!Judit
Szia Judit !Mizujs? Mit mondott az orvos? Remélem a körülményekhez képest minden ok ?
A kérdező hozzászólása: Legyetek szivesek miattam, értem ne vitázzatok!Ma már majd többet tudok.Sziasztok Judit
Sok erõt, és kitartást kívánok Neked, és bátorságot!Majd írd meg hogy mi van veled!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, és talán holnap már többet tudok.Judit
A kérdezõnek még annyit mondanék, hogy sok minden függ a tumor típusától, nagyságától és az esetleges áttéttõl is. A legjobb prognózisa annak van, ami még nem terjedt át a környéki nyirokcsomókra. Feldolgozni ezt akkor fogod tudni, ha már pontosan tudod a részleteket is. Nagyon sok olyan beteggel találkoztam, akik teljesen meggyógyultak belõle. Hogy személyeset is mondjak, a saját családomban is volt még anno, több mint 18 éve. Az illetõ hölgy nem szólt több, mint 1 évig, már áttétei is voltak, a kemot visszautasította, a mellamputációt is. Egyedül az injekciós kezelést vállalta, amit akkor még nagy nehezen külföldrõl hoztak be. Ennek ellenére évekig élt viszonylagos jólétben. Most már sokkal több kezelési lehetõség van, több féle gyógyszer is.
Szerencsére a mellrák az egyik legjobban kezelhetõ tumor tipus. Ha idõben elkapják, akkor operációval teljesen meggyógyítható, a kemo és a sugár az áttétek kezelésére ill. megelõzésére van.
Ha idöben észre vették lehet ne is kell kemo meg sugár. Szerintem mindneképp gondolj arra hogy ha idõben észre vették akkor milyen szerencséd van, mert igy gyógyítható. Beszéld meg az orvossal hogy ha szükségts levenni az egész melledet akkor azonnal korrigálja egy mûtét alatt. Manapság már sokszor így csinálják. ne hagyd hogy majd esetleg utána legyen a korrekció. Így is akkor több mûtét kell mert a másikat is hozzá kell igazítani, ne de legalább egy mütéttel kevesebb. Van egy vendégem akinek igy volt. Nagyon szép cicket csináltak neki. Természetesen jobb lett volna ha nem kell, de azt mondja sosem volt ilyen szép cicje mint most. De reméljük neked nem lesz szkséged ilyen komoly mûtétre. Minden jót kívánok neked, kitartást és sok erõt.
A kérdező hozzászólása: Eddig nem volt semmi gond, de tegnapra a könyökömen lett egy kis gumó a karom alig bírom emelni.Ez vajon mi, és mitõl jött elõ??????Judit

Létezik olyan, hogy egy méhen kívüli terhesség, amit épp hogy látnak az uh-n (4 hét pár nap) elhal, és magától távozik műtét nélkül?

Méhen kívüli gyanús voltam uh alapján, de a vérvétel nem igazolt MÁR terhességet. Az orvos szerint, az ott vagy baba volt, vagy ciszta, de így nem kell m?teni, majd magától megoldódik. Nekem ez elég hihetetlen. Még a ciszát csak -csak, na de ha terhesség volt....

Legjobb válasz: Mert én mindíg azt hallottam, hogy ha méhen kívüli, akkor mûtét, és hogy mostanában már szerencsére meg tudják oldani úgy is, hogy ne kelljen eltávolítani az érintett petevezetéket. Ehez képest azt mondták, még kicsi, de ne aggódjak, nem fejlõdik tovább. Persze az Uh-n gyönyöen látható. Ez egy hete volt, de még mindíg nyomásérzékeny, és néha görcsölget az az oldalam, és a vérzésem is 3 napig tartott, és alig volt valami. Szóval elég ilyesztõ. Sztk-s orvos, fáradt volt, elge volt, sokan voltak.... Nem volt meggyõzõ. De végülis mégis csak õ az orvos...

A kérdező hozzászólása: Mert én mindíg azt hallottam, hogy ha méhen kívüli, akkor mûtét, és hogy mostanában már szerencsére meg tudják oldani úgy is, hogy ne kelljen eltávolítani az érintett petevezetéket. Ehez képest azt mondták, még kicsi, de ne aggódjak, nem fejlõdik tovább. Persze az Uh-n gyönyöen látható. Ez egy hete volt, de még mindíg nyomásérzékeny, és néha görcsölget az az oldalam, és a vérzésem is 3 napig tartott, és alig volt valami. Szóval elég ilyesztõ. Sztk-s orvos, fáradt volt, elge volt, sokan voltak.... Nem volt meggyõzõ. De végülis mégis csak õ az orvos...
Hihetetlen de igaz. Létezik spontán vetélés. Sajnos.
A kérdező hozzászólása: Annyira értelmes vagy!!!!!! Képzeld, ezt én is tudtam. Csakhogy a méhen kívüli egy kicsit más mint amikor jó helyre ágyazódik be a baba, tudod?
Persze más, de ugyanúgy lehet, mintha a helyén tapadt volna meg. Tényleg megoldódhat mûtét nélkül is. Miért nem hiszel az orvosnak?
Menj el magándokihoz az nem lesz fáradt...
A kérdező hozzászólása: A magánorvosom külföldön van, bõ 2 hét múlva lesz itthon. Másikhoz addig nem megyek, de köszi.
A kérdező hozzászólása: Nem mellesleg ezért írtam ki, hogy tapasztalatokat kérek!!! Elképzeléseim nekem is voltak, és vannak kivételes esetek...

Hogy történik az orrsövény műtét, és milyenek az elkövetkezendő napok?

Hamarosan m?tenek. Köszi

Legjobb válasz: Engem altattak, azt mondta utána a dr., hogy még szerencse, hogy altatásban csinálta, mert nagyon sok melója volt vele... Utána az volt kellemetlen, hogy benne volt pár napig a szilikon, így csak a számon tudtam levegõt venni. Folyton kiszáradt a torkom, aludni sem tudtam vmi sokat emiatt. Egyébként közel sem volt annyira fájdalmas dolog számomra, mint amikor a mandulámat vették ki. Szóval annyira azért nem vészes, és mindenképpen megéri! Azóta semmi gondom vele, s a mûtét óta (kb.4-5éve) szinte nem is használtam orrcseppet. Elõtte pedig óránként kellett cseppentenem. Úgyhogy ne izgulj, készülj fel, hogy nem lesz túl kellemes, de a cél érdekében mindenképp megéri! :)

Engem altattak, azt mondta utána a dr., hogy még szerencse, hogy altatásban csinálta, mert nagyon sok melója volt vele... Utána az volt kellemetlen, hogy benne volt pár napig a szilikon, így csak a számon tudtam levegõt venni. Folyton kiszáradt a torkom, aludni sem tudtam vmi sokat emiatt. Egyébként közel sem volt annyira fájdalmas dolog számomra, mint amikor a mandulámat vették ki. Szóval annyira azért nem vészes, és mindenképpen megéri! Azóta semmi gondom vele, s a mûtét óta (kb.4-5éve) szinte nem is használtam orrcseppet. Elõtte pedig óránként kellett cseppentenem. Úgyhogy ne izgulj, készülj fel, hogy nem lesz túl kellemes, de a cél érdekében mindenképp megéri! :)
Szia!Ha hamarosan mûtönek akkor bizonyára fel is készítettek a részletekre.El fognak érzésteleníteni és egy kis vésõvel az orrod belsõ falán igazítanak.Én altatásban kértem amit nagy nehezen teljesített a doki bár nem javasolta és próbált lebeszélni arról, hogy átaludjam.Mûtét után be lesz tamponozva az orrod meg be is lesz kötözve úgynevezett parittyakötéssel.Ezt a kötést majd magadnak kell cserélgetned.Kicsit furcsa lesz majd úgy nyelned, hogy az orrodon nem kapsz levegõt de meg lehet szokni.Pár nam múlva majd lazítani fognak a tamponon.Ez annyit jelent, hogy kb.a felét kiszedik.Megjegyzem, hogy ez elég kellemetlen érzés lesz.Miután az egész tampont eltávolították akkor kapsz majd orrkenõcsöt meg nasivin orrcseppet és felváltva csepegtetsz kenegetsz magadnak.Nózikád kicsit meg lesz dagadva de elmúlik hamar és rendesen tudsz majd lélegezni orron át.Sok sikert és szerencsét a mûtéthez.Remélem nem ijesztettelek el.
Utolsónak: próbáld csak meg! Nekem is megcsinálták: ég és föld! Elõtte egyszer 200 papírzsebkendõt használtam el egy nap... azóta alig voltam beteg. Akkor is talán 20 zsebkendõ ment... A leírásom megvan itt valahol.
Engem nem altattak. Nem volt semmi gond. Olyan erõs koktélt kaptam, hogy még csak nem is féltem. Szerintem nem árt, ha ébren vagy, mert elég erõsen ütnek.
Itt nincs annyi vér. Ami jön, az meg kifolyik az orrodból. Ülsz közben, és fölfelé nem fog folyni. Neked kell tartani a tálcát (már, ha ébren vagy).
Huh... Nekem is kellett volna, be is jelentkeztem a mûtétre, de mikor megtudtam mi lesz, lemondtam és azóta se mentem el, mert félek :S
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. Szerintetek kérjek altatást? Annál attól félek, hogy vért nyelek, megfulladok és nem kelek fel többet... Mandulamûtétem volt 2 éve, annál nem altattak, de elég gáz volt. Orrmûtétnél is nyelek vért?
Második válaszoló vagyok.Kérd ki az orvos tanácsát.Ha kérsz altatást akkor azt jóval mûtét elõtt jelezd mert a dokid akkor elküld aneszteziológushoz aki esetleg még további vizsgálatokat kérhet és amíg azokat meg nem csináltatod addig nincs mûtét.Megjegyzem, hogy nagyon erõs érzéstelenítõt kapol ha nem az altatást választod és nem sok mindent érzel.Én is a mûtétem után végeztem egy kis közvéleménykutatást a többi betegtõl onnan tudom.
A kérdező hozzászólása: És nem nyeltetek vért? Mert mandulamûtétnél kis ideig levegõt sem kaptam a vértõl, ettõl félek a legjobban, az nagyon rossz volt.

Létezik, hogy valakire azt mondják hogy szép, közben meg szinte minden fotón pocsékul mutat?

Aki szép, az fotón is szép, nem?

Legjobb válasz: vannak kevésbé fotogén emberek nem véletlen ez a jelzõ h "fotogén"

vannak kevésbé fotogén emberek nem véletlen ez a jelzõ h "fotogén"
Persze, az ilyen facebook celeb típusú ribik nagy része ilyen.
Ez teljesen igaz nem mindenki fotogén.
A kérdező hozzászólása: Miért, milyen az aki fotogén? :D
Nem mindenki fotogén, pl. Én sem vagyok az. Távol álljon tõlem a nagyképûség, de szerintem élõbe jobban nézek ki mint fotókon, pedig nem tartom magam jóképûnek vagy ilyesmi, de amikor fényképen látom viszont magamat ég és föld ahhoz képest ahogy pl a tükörben látom magamat... Szoktam is szörnyûlködni a rólam készült fotókon :D Egyszerûen magunkat sokkal kritikusabb szemmel nézzük és ettõl is hisszük azt h a fényképen csúnyák vagyunk.
megfordítanám a kérdést egy tök átlagos lány, ha szépen ki van sminkelve, jó a beállítás, szted nem lehet ezerszer szebb képen kedves kérdezõ? dehogynem. lehet, h a fotóra rácsöppenne a nyálad, az életben meg egy gondolat nélkül elmennél mellette az utcán
a fotóson és az elõ munkán múlik. egy jó fotós és sminkes csodákat tud mûvelni egy tök átlagos lánnyal, míg egy szép lányról is borzalmas képeket lehet csinálni ha valaki nem ért hozzá. szóval ha "családi fotó" kategóriájú képekrõl beszélünk akkor könnyen meglehet, hogy a csaj élõben szebb mint azokon a képeken.
Szerintem pedig a fénykép a valóságot adja vissza. Mert én még a házi készítésû fotókon sem láttam olyat senkirõl, hogy a fotón annyira másképp nézne ki, mint élõben. Saját magáról mindenki azt hiszi, hogy õ nem is olyan, mint azon a képen, de a valóság az, hogy igenis olyan. Csak saját magunkról hajlamosak vagyunk azt képzelni, hogy hû, de bénán mutatunk azon a fotón, közben meg nem így van.

Fiúk! Mi a véleményetek az obey sapkákról? Szerintetek hogy mutat egy lányon?

Kérlek ne bántsatok, nem vagyok jártas a márkában :D xd Csak kíváncsi vagyok hogy mit gondoltok ezekről :)

Legjobb válasz: Teljes õszinteséggel megmondom, hogy nekem sosem tetszettek a sapkás csibék. Valahogy egybõl azt vágom le, hogy divatzsiráfok.

Teljes õszinteséggel megmondom, hogy nekem sosem tetszettek a sapkás csibék. Valahogy egybõl azt vágom le, hogy divatzsiráfok.
Nekem éppen hogy tetszenek a sapkás lányok. Csak légy hozzá mosolygós, élettel teli és ne az a világgyûlölõ, buta pitsa jellem. :D Szerintem elég szexi tud lenni, jó kis punk-rock, vagy hip-hop stílus. :)
Nekem meg kifejezetten tetszenek a satyekos csajok, satyek kiemeli az arcukat. De figyu, ha jó csaj vagy akár még a wc ajtót is magadra húzhatod (akár szó szerint) bármit megtehetsz, akkor is jó csaj vagy és slussz.
Egyébként vannak akiknek nem áll rosszul. Kivéve a baseball verzió... Szval nyugodtan megveheted ha gondolod ;D De vki elmondaná h mi a rák ez a márka, honnan jött egyáltalán miez?
Ugy mint rajtam egy szormekucsma! Radiatorossan! Semmi noiesseg nincs benne!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!