Találatok a következő kifejezésre: Hivjam az Ma reggel (2 db)

Hivjam az orvosom? Ma reggel pisilés után megtöröltem magam és egy csepp vért vettem észre a wc papiron. Azota semmi, ez normális?

37.hétre vagyok kiirva,most 36 hetes vagyok.Ez normális? Nem volt szex,nem volt semmi a méhszájam C1111.

Legjobb válasz: Szia szerintem ilyennel nem lehet játszanni,szólj az orvosodnak,mert lehet a nyákdugó volt.Nálam is így kezte az elsõ babánál.Reggel pár csepp pecsételõ vérrel.Az orvosod fogja tudni mi a tehendõ ilyenkor.És ne aggódj ha baba 36 hét után jön!!!!Majd irj hogy mi lett veled.Privitet is írhatsz.34 hetes kismama.

Szia szerintem ilyennel nem lehet játszanni, szólj az orvosodnak, mert lehet a nyákdugó volt.Nálam is így kezte az elsõ babánál.Reggel pár csepp pecsételõ vérrel.Az orvosod fogja tudni mi a tehendõ ilyenkor.És ne aggódj ha baba 36 hét után jön!!!!Majd irj hogy mi lett veled.Privitet is írhatsz.34 hetes kismama.
Szia Szeritnem is hivd fel a dokid, abbol baj nem lehet, es Te is megnyugszolhaa lat az orvos. Nagyon konnyu szulest kivanok nektek!! 22 hetes kismama

Ma reggel, negyed tíz körül az egyik rádióban -sajnos nem tudom, melyikben- egy etióp származású szülész-nőgyógyász doktornővel beszélgettek. Hogy hívják őt? Hol dolgozik? Mi a véleményetek róla?

A m?sor elejét nem hallottam, így nem tudom, ki is ?, de nagyon-nagyon szimpatikus volt, szeretném megkeresni, de ett?l többet nem tudok róla.

Legjobb válasz: http://www.robertklinika.hu/index.php/szakembereink/orvosok/.. Ismerni nem ismerem illetve a rádiót sem hallgattam. Csak keresgéltem egy kicsit, nem hiszem, hogy túl sok etióp származású nõgyógyász nõ praktizálna az országban.

http://www.robertklinika.hu/index.php/szakembereink/orvosok/.. Ismerni nem ismerem illetve a rádiót sem hallgattam. Csak keresgéltem egy kicsit, nem hiszem, hogy túl sok etióp származású nõgyógyász nõ praktizálna az országban.
Én nem hallgattam a mûsort, de, ha valóban a Nega doktornõ volt benne akkor róla csak jót tudok mondani. Én évekig hozzá jártam, amig a Nyirõ kórház Nyirõ kórház volt. Most, hogy átalakultak magánklinikává már sajnos nem engedhetem meg magamnak, pedig 9. hónapos terhes vagyok és nagyon szivesen "csináltam" volna vele végig ezt az idõszakot is.
Magyar orvos miért nem jó? Miért kell egy feka zsebébe csúsztatni a pénzt??? Ha a Nyírõben dolgozik/dolgozott én nem bíznék ott senkiben, hírhedt kórház és alátámasztom ott voltam ápolónõ!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!