Találatok a következő kifejezésre: Hivatalosan mikor férfinap (1 db)

Hivatalosan mikor van férfinap?

Legjobb válasz: Május 19-én van nemzetközi férfinap.

Május 19-én van nemzetközi férfinap.
A nemzetközi férfinapot (november 19.) elõször 1999-ben tartották meg Trinidad és Tobagóban, az ENSZ támogatásával. Az esemény ezt követõen nagy elismertséget kapott a férfiaktól világszerte, például az Amerikai Egyesült Államokból, Európából, Afrikából, Ázsiából és a Karibi térségbõl. Magyarországon 2009-tõl szerveznek a nemzetközi férfinaphoz köthetõ rendezvényeket. Az UNESCO nevében, Ingeborg Breines, a Women and Culture of Peace-tõl elmondta, hogy „Ez egy kiváló ötlet, ami a nemeknek egyensúlyt adhat.” Hozzátette, hogy szervezete örömmel várja az együttmûködést a nemzetközi férfinap szervezõivel.[1]
idén november 18.-án lesz
Minden más nap a nõnapon kívül :P
én november 19-et olvastam valahol...
Na és a világ többi országában, hogyan ünneplik a férfiak napját ?
A nõk már csak ilyenek. Mindent elvárnak tõlünk, és tojnak ránk. Akinek nem inge, ne vegye magára.
Hivatalosan május 19-e a nemzetközi férfinap, nemzetközi apák napja pedig június harmadik vasárnapja.Egyébként elég bosszantó, hogy míg a férfiak megtisztelik a nõket azzal, hogy felköszöntik nõnap alkalmából, a nõk leidiótázzák a férfiakat az április elejézésükkel.
Európa több országában ünneplik a Férfiak napját (február 23-án).
Bocsi, az elõzõt én irtam. elszúrtamm: Április 1. nem vonalXD. bocsi
Aprilis ' az apák napja! nem vicc, tényleg az. ugyhogy kizárásos alapon a válasz: az elsõ válaszadó
Na akkor döntse el az ember, hogy melyikük tudja jól... xD
Aprilis 1 :)
Tegnap volt.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Érdekelne valakit egy ilyen történet?

Az alaptörténet az lenne, hogy van egy tizenhat éves lány, aki kilenc éve nem tartja a kapcsolatot nővérével, ám a kilencedik évben, pontosan a lány szülinapja előtt megjelenik nővére, hogy béküljenek ki, és hogy felejtség el a múltat. A főszereplő lány természetesen nem hajlandó elfújni a békepipát a múltban szerzett sebei miatt. Másnap belekerül egy ismeretlen világba az egyik barátjával és az egyik ősellenségével, és mindenféle furcsa lénnyel találkoznak, akik persze megakarják őket ölni. A lényeg az lenne, hogy a főszereplő nővérének köze van ehhez a világhoz; ő hozta létre a nagyon élénk fantáziájával, mivel neki már csak a húga maradt VOLNA, de őt is elvesztette, és egy álomvilágba burkolódva megírta a saját fejéből kipattant történetet, és ez sajnos a valóéletre is kihat.
(Nem mondok el sokat, mert nagyon összetett még a bevezetője is...)

9

Mivan akkor ha a melóhelyen interjúkor megkérdezték van e por allergiám és én nem tetem fel a kezem de az üzemi orvosnak elmondtam, hogy asztmás vagyok és későiekben közöltem főnökkel, hogy van egy asztmám. Ezért feljelenthet vagy vlami?

3

Hány éves kórtól dönthetek arról hogy kivel akarok élni egy háztartásban?

1

Ez melyik zene? Gyakran megy a rádióban, és a klippje pedig egy kastélyban játszódik ahol egy nő bujtat valami robotszerű lényt. A szövege valami ilyesmi : alone in the dark vagy above from the shine.

2

A lego minifigurák kb mennyibe kerülnek? és ki lehet tapintani hogy melyik van benne? Olyan üzletet tudtok ahol az összes sorozatot árulják?

lego,minifigura

0

Budapesten merre lehet BIC öngyújtót vásárolni? A trafikos rendszer előtt még voltak boltok ahol lehetett, de azokban már nem forgalmaznak öngyújtót.

0

Tudtok nekem jó animéket ajánlani?

Ha lehet ne legyen 100-nál több részes!

6

Hogyan bulizzak ma Halloweenkor ha csak egyedül vagyok, nincs kivel bulizni?

uli :(

2

Miért nem megy az M1, TV2, és az RTL klub?

Úristen segítsetek nem tudom hogy mi történt és mit csináljak?
és a szomszédomnál sem megy

2

Mi az a CLAMP-anime?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!