Találatok a következő kifejezésre: Hivatalos honlapról a (4 db)

Szerintem az jó hozzá.Nincs minden kártyához külön meghajtó.
A 3650 az 3600 sorozat.
A series az azt jelenti hogy sorozat, nyugodtan töltsd le azt a drivert a hivatalos honlapról, ugyanis ez való ehhez a kártyához.
Biztos van benne valami reklám amire jelez.
A kérdező hozzászólása: "igeiglenesen, a letöltés idejére!!! kapcsold ki a NOD-ot. (jobb klikk a Tálcán lévõ ikonján, Ideiglenes kikapcsolást választva) azután, az xFire.exe fájlt töltsd fel a Vírustotalra. http://www.virustotal.com/hu/ Futtatass le egy teljes ellenõrzést! Ha csak a NOD (vagy esetleg pár ismeretlen gagyi vírusírtó) jelzi veszélyesnek (kiírja a veszélyes kártevõ nevét!), és pl. a Kaspersky NEM, nyugodtan telepítsd, kiiktatott NOD mellett, majd kapcsold vissza a NOD-ot, és vizsgáltasd át vele, a telepített mappát, és a registry-t. Meggyõzõdésem, ha a gyártó oldaláról töltötted le, hogy nem valós a fenyegetés, úgy ahogy pl. az Unlocker alkalmazás LETÖLTÉSE közben is rinyál! (de, csak a NOD, a többi 42 víruskergetõ, nem) A telepített programban, már semmit nem talál, még csökkentett módban sem! /vszínû, azért van még veszélyként a NOD adatbázisában, mert kijátsza a Windows "éberségét" és olyan mappákat fájlokat is, törölni lehet vele, ami zárolás alatt van/" Köszönöm szépen, mûködik tisztán! A többieknek is köszönöm!
http://www.xfire.com/faq A telepítés és egy regisztráció után (ingyenes) a program meglesi milyen telepített, vagy felmásolt játékok vannak a gépünkön. ...tehát, átszkenneli, (kutakodik, ugyanugy mint a mikrofoss is teszi, de az "barát" a nod-nak) a gépet, és EZ nem tetszik a NOD-nak! letöltés: http://www.xfire.com/download/
használj MSE virusirtót
igeiglenesen, a letöltés idejére!!! kapcsold ki a NOD-ot. (jobb klikk a Tálcán lévõ ikonján, Ideiglenes kikapcsolást választva) azután, az xFire.exe fájlt töltsd fel a Vírustotalra. http://www.virustotal.com/hu/ Futtatass le egy teljes ellenõrzést! Ha csak a NOD (vagy esetleg pár ismeretlen gagyi vírusírtó) jelzi veszélyesnek (kiírja a veszélyes kártevõ nevét!), és pl. a Kaspersky NEM, nyugodtan telepítsd, kiiktatott NOD mellett, majd kapcsold vissza a NOD-ot, és vizsgáltasd át vele, a telepített mappát, és a registry-t. Meggyõzõdésem, ha a gyártó oldaláról töltötted le, hogy nem valós a fenyegetés, úgy ahogy pl. az Unlocker alkalmazás LETÖLTÉSE közben is rinyál! (de, csak a NOD, a többi 42 víruskergetõ, nem) A telepített programban, már semmit nem talál, még csökkentett módban sem! /vszínû, azért van még veszélyként a NOD adatbázisában, mert kijátsza a Windows "éberségét" és olyan mappákat fájlokat is, törölni lehet vele, ami zárolás alatt van/
Más oldalakról próbáltad?
A kérdező hozzászólása: user/local/temp -be rakja a vírust amit karanténba rak aztán törli. Ezt nem lehet valahogy megoldani, hogy feltelepítsem a programot vírus mentesen?
Reklámban lehet Javascriptbe ágyazott trójai. JS Win32/---
Megvetted vagy újságkódos valódi "NOD" ez? Ha nem, akkor már egész trójai ménes lehet a gépeden. Ha viszont az UpdateStar oldalt tölti be a gyártóé helyett, azzal már sok gond volt. Nekem az Adobe Flash Player miatt volt vele bajom (ESS6 megfogta a trójait).
Ezért jobb az ESET Smart Security6, abban van Játékos üzemmód, ok nélkül nem tilt le semmit.


Hivatalos honlapról letöltöttem a legújabb msn-t. Azóta nem tudok belépni gtr-be (főiskolai ellenörző, mikor lesznek vizsgák, hanyas jegyet kaptam). Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: lehet hogy a gtr verziója régi, és frissítened kéne a fõiskola honlapjáról. jobb ötlet nem jut eszembe....:/

lehet hogy a gtr verziója régi, és frissítened kéne a fõiskola honlapjáról. jobb ötlet nem jut eszembe....:/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!