Találatok a következő kifejezésre: Hitler miért a zsidókat (10 db)

Ha Hitler szerint a zsidók alsóbbrendűek, akkor miért félt tőlük annyira?

Legjobb válasz: "Igaz, mi is a listán voltunk..." Fejtsd már ki nekem ezt légyszíves.

"Igaz, mi is a listán voltunk..." Fejtsd már ki nekem ezt légyszíves.
Hitler nem úgy tartotta, hogy vannak kultúra teremtõ, hordozó és romboló "fajok"? Sz'al én úgy tudtam, hogy nem alsóbbrendûnek tartotta a zsidókat, hanem kultúra rombolónak, illetve, ha mégis beszélt "rendûségrõl", akkor azt így értette.
Mert az õ kezükben volt a gazdaság...azért is irtotta õket
"ti hülyék vagytok. nem veszitek észre, hogy Adolf Hitlernek adtok igazat? mi bajotok van nektek!" És nem volt igaza?
"vannak kultúra teremtõ, hordozó és romboló "fajok"" te ebbe van valami igazság nem kicsi!
Mondjuk ebben a kultúra rombolásban lehet valami:) Nem azért, de a médiában egyértelmû a zsidók felülreprezentáltsága, és mit látok? Most fáradt vagyok leírni, de borzasztó ami itt megy. Azért csak egy a rengetegbõl: http://www.youtube.com/watch?v=z5NQpm6GEQQ
Most is õk vannak hatalmon
Ahol összetartozás van, ott van erõ, van hatalom. Egy összetartó nép a mai napig, ezért is sikerül nekik minden. Ha eltekintünk a zsidóktól, mindig azt a népet akarják kiírtani, akik összetartanak, mert egy összetartó nép veszélyt jelenthet. Csak nézz körül ott, ahol nincs összetartás. Lsd: Magyarország. Magyar vagyok és ez szomorú, hogy nincs köztünk meg más, csak az irígykedés, ellenségeskedés. Így le tudnak gyõzni mindenkit. Kicsit elmentem a kérdéstõl, de ábrázolni akartam, hogy miért is kellett volna elpusztítania egy népet Hitlernek ahhoz, hogy érvényesülni tudjon. Igaz, mi is a listán voltunk...
Az akkori faj elméleteknek nagy jelentõségük volt, de nem akkora mint manapság hangoztatják. Volt fajelmélete a németeknek, magyaroknak, románoknak és még a zsidóknak is. Az igazi ok valójában a bolsevizmus volt (ma már bevallottan a zsidók terjesztették elsõ sorban, szóval nem kell antiszemitázni. Ha komolyan érdekel a téma, innen mindent megtudhatsz (egy zsidó férfi beszéde): http://www.youtube.com/watch?v=qHl6p0xR_kE&feature=related
Ez egy hülye kérdés. Az alsóbbrendûségrõl meg annyit, hogy nem olvastam még kullancstól tudományos értekezést, de fájós, hogy közelebbi kapcsolat során én húznám a rövidebbet.
Nem felek a zsidoktol nem is utalom oket.Kit erdekel mit mondott Hitler.A lenyeg az az hogy Magyarorszag a mi orszagunk, Simon Perez meg vegyen maganak mashol orszagot.
Bizony. Mert hát, hiába alsóbbrendû faj, ha egyszer képes arra, hogy tönkretegye az életedet.
nem vagyok zsidógyûlölõ, de nem is imádom õket, ahogy hitlernek sem helyeslem a , módszerét, h el kell takarítani minden más fajt. nah de, a kérdésedre a válasz. félsz egy tigristõl? pedig alattunk vannak, ha azt vesszük alsóbbrendû nálunk embereknél. mégis félsz tõle.
mert tudta, hogy ha összefognak, akár erõsebbek is lehetnek nála.. de hogy jött ez a kérdés? már az is rossz, hogy valaki nem lõtte le hamarabb

Hitler miért utálta a zsidókat?

Bárhol keresem, nem találom meg rá a választ. Hiába kérdeztem a töri tanárom, ? azt mondta, hogy nem is utálta ?ket. De utálat nélkül nem lehet kiirtani ennyi embert.

Legjobb válasz: Hitler a Mein Kampf-ban leírja, hogy "ha zsidók nem lennének, ki kellene õket találni". Tehát szerinte az az "egészséges", ha van kit utálni, ha van ellenségünk. Szerinte a "fajoknak" 3 típusa van: a kultúrateremtõk (természetesen a németek, esetleg germán népek), a kultúrahordozók (pl. magyarok), és a kultúrarombolók. Na, õk voltak a zsidók.

Hitler a Mein Kampf-ban leírja, hogy "ha zsidók nem lennének, ki kellene õket találni". Tehát szerinte az az "egészséges", ha van kit utálni, ha van ellenségünk. Szerinte a "fajoknak" 3 típusa van: a kultúrateremtõk (természetesen a németek, esetleg germán népek), a kultúrahordozók (pl. magyarok), és a kultúrarombolók. Na, õk voltak a zsidók.
Utolsó válaszolónak: Hitler anyai nagyanyja egy gazdag zsidó háznál volt szolgáló, egészen addig, amíg gyanús körülmények között teherbe nem esett. Hogy kitõl, olyannyira nem tudni, hogy amikor a nácik hivatalból átvizsgálták Hitler családfáját (kétszer is a harmincas években) esetleges zsidó õsök után kutatva, a vizsgálat eredménye az volt, hogy nem volt eredménye... :P A nagymami ugyanis soha senkinek nem árulta el, kitõl van a gyereke, aki késõbb Hitler anyja lett. Lehet tovább találgatni. :)
SZia. Az elso hozzaszolonak uzenem, hogy nem csak legenda, hanem igaz. Mivel tanultam muveszettortenelmet, a tanarunk itt-ott mondott erdekes toreneteket, amik a valosagon alapulnak. Tobbek kozott ezt is. Arra mar nem emlekszem, hogy a vizsgabizottsag tagjai kozott volt-e zsido, de azt tudom, hogy Hitler felvetelizett a kepzomuveszeti akademiara, majd nem vettek fel. En lattam Hitlertol festmenyeket (nem magat az eredetit, tanarunk muatott), ahhoz kepest hogy nem volt profi be kell vallanom eleg jol festett. DE ez a lenyegen mar nem valtoztat. KI tudja, lehet a gondok mar gyerekkorara vezethetok vissza....soha nme fogjuk megtudni
Ez az egyik, a másik meg hogy hitler dolgozott egy zsidó családnak amikor le volt égve. (minden féle házimunkákat) és valszeg ott is kapott rendesen. :)
A töri tanárom anno ezt mondta: Hitler nagyon szeretett festeni. Közepes tehetségû volt, de õ ezt nem tudta magáról, azt hitte zseni! :D Felvételizett a müncheni festõakadémiára, de nem vették fel, sõt megalázták és kinevették....stb A bizottság elnöke zsidó volt és még jó páran a bizottságból. Mivel Hitler amúgy is egy beteg ember volt, idegileg labilis stb..ez egy életre szóló lelki sérülést okozott benne...úgy érezte a zsidók tönkretették az életét, ezért meggyûlölte az összes zsidót! Persze, ez lehet csal afféle legenda, mint az, hogy miért nincs matematikai Nobel-díj...:) De én ezt hallottam a tanáromtól! ;) Remélem segítettem!
hitler azert utalta a zsidokat mert azok letelepedtek nemetorszagban.meggazdagodtak a nemetek boren, es uralni akatak az orszagot.okosan tettek a nemetetek amit tettek veluk{habar 1 kicsit durvak voltak).ezt kene tegye minden orszag.vedeni ami az ovek
Én azon a szemléleten vagyok, h nem is utálta õket, csak kellett egy indok, és a zsidók ott voltak
Volt egy olyan változat is, miszerint Hitler anyja zsidó volt, ergo maga Hitler is!
http://www.freepress-freespeech.com/holhome/kiscikk0/freedmm.. Lehet, hogy mégsem genetikailag olyan antiszemita nép a német...?
"Volt egy olyan változat is, miszerint Hitler anyja zsidó volt, ergo maga Hitler is! " Helyesbítenék: nem az anyja volt zsidó, az anyai nagyanyja. Ezáltal az anyja már csak félig. :)
Jól mondja a töri tanárod, nem utálta õket. Mindössze csak biztonsági okokból gyûjtötte õket táborokba. Háborús körülmények közt ez standard eljárás az ellenséggel szemben a zavargások és merényletek megakadályozására. Ugyanígy tettek az oroszok vagy az amerikaiak is. Azt honnan vetted hogy kiirtotta õket?
Nem irtott ki sokat mert több millió életben maradt és kiment Iraelbe (akkor jött létre) és amerikába. Sokan pedig más néven élte tovább. Elején nem utálta õket, de aztán rájött milyen egy parazita kapzsi népség és ezért ki akarta õket utálni az országból.
Hitlert a zsidók jutatták hatalomra...
Dehogy utálta õ a zsidókat!Zsidó bankárok segítették hatalomra, de még a szeretõje is zsidó volt!Csak tette a dolgát amit a megbízói kiadtak neki!
Bármennyire is "utálnék" egy népcsoportot, akkor sem lennék képes ilyesmire. Állítólag H. szerette a gyerekeket...és mégis ilyet tett velük is - vajon miért? Hogy lehet valaki képes arra, hogy egy kisgyermeket bántson? Vajon aki végrehajtotta az utasításokat, mit szólt volna ahhoz, ha a szörnyûségeket a saját gyerekeivel kellett volna mûvelnie? Legalább õket megmenthették volna...
Azért, mert gazdaságilag jobban álltak, mint a Hitler által "képviselt" nép, és jól szaporodtak, és mert azért elég okosak voltak. Mármint, ha megnézed egy csomó zsidó, vagyis na jó annyira nem sok, de azért volt zsidó feltaláló és ilyen értelmiségi.
TALÁN MERT F:SZSZOPÓK VOLTAK
Érdekességek: http://hu.wikipedia.org/wiki/Karaita "A rabbinizmussal való ellentétük miatt a nácik sem üldözték õket" http://www.youtube.com/watch?v=qHl6p0xR_kE Németország nyerte az I. Világháborút!
Hitler annyira utálta a zsidókat, hogy még a felesége is zsidó volt(azt nem tudom, hogy feleségül vette e-mindegy) pfff.erre mit léptek?!
az antiszemitizmus nem csak úgy ripsz-ropsz alakult ki az európaiakban. egyrészt az okozta, hogy nem vették fel. másrészt az I. vh után a nemzetiszocialisták a zsidókat kezdték hibáztatni a háború elvesztéséért, és hitler közéjük állt.
A kérdező hozzászólása: Azért a zsidókat kérdeztem, mert a melegekre megtaláltam a választ, a betegekre is, a cigányokat meg én is utálom, szóval õk nem érdekelnek.
Errõl szól a fajelmélet: a különbözõ emberfajok, népek, nemzetek értékbeli különbözöségét, fölé- és alárendeltségét hirdetõ reakciós, áltudományos elmélet. A fajelmélet azt állítja, hogy vannak olyan emberi fajok, amelyek átlagon felüli tulajdonságaiknál fogva eleve uralkodásra termettek, míg mások csak szolgaságra képesek. A fajelmélet elméletileg igazolni akarja a kizsákmányolást, a nemzeti és osztályelnyomást, az imperialista politikát. A fajelmélet, mint kidolgozott rendszer, elõször a gyarmatosítás kezdetén jelent meg, azt hirdetve, hogy a felsõbbrendû "fehér faj" törvényszerûen uralkodik a primitív, alacsonyabb rendû színes bõrûek felett. A fajelmélet az impenalizmus viszonyai között különösképpen eldurvult, legszélsõségesebb formái a fasiszta rendszerekben alakultak ki. A hitleri fasizmus rémtetteinek nagyrészt a fajelmélet az ideológiai alapja. Magában foglalja a zsidóüldözést (antiszemitizmus) és az angol-amerikai fajelméletbõl eredõ négerüldözést. A II. világháború alatt ennek az elméletnek a jegyében milliószámra írtották az európai zsidókat, szlávokat. cigányokat. A fajelmélet a Dél-afrikai Köztársaságban ma is elfogadott állami ideológia
Nos nemtudom, hogy te tudod e mi történik palesztínában. nézz utána! Európai tv-k ben nem fogsz semmitse találni. Arab adókon folyamatosan megy. Aztán, te hogy fogadnád, hogy átmennek a gyerekeden tankkal és az õsi földed ahol atyáid életk elfoglalják, mert az õ istenük aztmondta, hogy az övék az a te dolgod. Szerezsd a zsidókat majd tanulsz a hibádból.
Ez a buziholokauszt mikor került elõ? (A cigánnyal együtt) Ugyanis roppantul érdekes módon, a nyolcvanas években még nem tanították az iskolában a cigány- és buziholokausztot.
Mi úgy tanultuk, hogy a zsidók vallási elõírásaik miatt nem dolgozhatnak akármit és ezért már régóta a pénzügyletekkel foglalkoztak. Ebbõl meggazdagodtak és Hitler ezért szemelte ki õket.
az akkori idõben nagyon sok zsidó lakta Németoszágot, akik gazdagok voltak... nem pontosan a fajjal volt baj, hanem azzal, h Hitlernek volt egy rögeszméje, miszerint Németországot csak a németek, a tiszta árják kell lakják, akik szerinte egy felsõbrendû nép volt a többihez kepest... ezért volt tiltva pl. a németek és más nemzetiségûek között a ázasság... a Mein Kampf c. könyvében, részletesen leirta, hogy fog es hogy akarna a zsidóktól megszabadulni, megsemmisiteni õket
"Mein Kampf c. könyvében, részletesen leirta, hogy fog es hogy akarna a zsidóktól megszabadulni, megsemmisiteni õket" Mert olvastad? Tegnap fejeztem be, de pl. nincs benne az, hogy "küldjük a rohadt mocskokat az összeset a gázgamrába!" Az van benne, hogy azokat semmirekellõket, akik a háború alatt elárulték az országot, el kellett volna gázositani. Pont úgy, mint ahogy a katonákat is gázositották a harcmezõn. Mellesleg a harci gázokkal egy zsidó fiatalember kisérletezgetett.
Az utolsó mondat tök jó volt, csak kár hogy épp most eszek...
Én meg úgy tudom hogy mivel õ maga is zsidó származású volt apai ágon (Shicklgruber) apai nagymamája prostituált életmódja miatt utálta meg a zsidókat.
hitler egy bolond

Hitler miért utálta a zsidókat?

Legjobb válasz: Gazdasági világválság volt, és durvább jóval, mint most. Az emberek dögöltek éhen, a zsidók meg úszkáltak a pénzben. Nem csak Hitler utálta õket, hanem egész Európa.

Gazdasági világválság volt, és durvább jóval, mint most. Az emberek dögöltek éhen, a zsidók meg úszkáltak a pénzben. Nem csak Hitler utálta õket, hanem egész Európa.
Helyesbítek: miért utálják a zsidókat szerte a világon? (ókori egyiptomiaktól kezdve szinte mindenki...)
Aki felette állt gazdaságilag nagy hátrányt jelentett számára. Így fogta elrakta lábalól a telhetõsebbeket bankárokat.
A zsidók Isten kiválasztott népe az Ó-testamentum szerint. Hitler árja-népnek (a hinduizmusból vette át) tartotta a németeket. Két különbözõ hit csapott össze és ebben is gyõzni akart. Ha másképp gondolkodom, akkor a háború elkezdéséhez és folytatásához rendkívül sok pénz kellet. Évezredek óta a zsidó nép az eszének és pénzváltási technikáinak köszönhetõen a leggazdagabb. Hitlernek kellett egy demagóg duma, hogy elvegye ezen szerencsétlen - de gazdag - emberektõl a vagyonukat. Az utálat eredete ez is lehet.
A vallás és a hatalom a két legnagyobb "gyilkos " a földön. Nézd meg a történelmet. Isten és a hatalom nevében már sokan és milliókat gyilkoltak meg.Sajnos! Az Ostobák .
A zsidók miért utálnak minket?
Talán csak tudatlanságból, amit vagy akit nem ismer az ember, az hamar ellenszenvesnek tûnik. A Zsidó vallás nem terjeszkedõ, nem hódító, kevésbé igazán ismert és menthetetlenül elavult. Ehhez hozzájárul a kiválasztott nép és az Istennel való szövetsége fogalma. E fogalmak nagyszerû eszközök voltak a Zsidó nép túlélése érdekében; míg sokkal nagyobb létszámú népcsoportok már régen eltûntek, a Zsidó nép máig fennmaradt mint önálló nemzet. De ezek a fogalmak nem csak szívóssá tette a Zsidó népet, hanem gyûlöltté is, fõleg azok közt akik nem képesek embertársak jogait tiszteletben tartani. Ez természetesen a zsidókra is vonatkozik, hiszen köztük is vannak akik az említett fogalmakat szorosan értelmezve, nem riadnak vissza embertelenül bánni másokkal.
Mert Hitler fiatalon nagyon sikertelen volt es a zsido kereskedo-csaladok sikere nagy irigyseget valtott ki belole. Ott kezdodott a gyulolkodesenek gondolata, aztan biztos, hogy sok al-indokot fuzott ehhez es igy a szemeben a zsidok nem kivanatos nepnek nyilvanultak. Persze azt nem nezte, hogy o maga sem volt nemet voltak zsido felmenoi is illetve nem epp volt az a tipikus "nemet-tipus", akit o kivalasztott nepnek tartott. Kis ember volt, hatalmas kisebbsegi komplexussal, egy jo adag frusztracioval, duhhel es irigyseggel.
Szerintem Õ nem útálta Õket.Valahol olvastam, nem ilyen Kuruc Infó féle oldalon, hogy nem volt antiszemita... A felesége is zsidó volt....
ma 17:48 Utálnak minket a zsidók ? Nem vettem észre. Természetesen lehetnek a zsidók közt akik más népeket utálnak, de nem kellene ezt se általánosítani.
Két alkalommal jártam a legnagyobb lengyel "haláltáborban", egy alkalommal pedig ellátogattam a holokauszt vallás legszentebb helyére, a "szentföldi" Yad Vashem múzeumba is. A holokauszttal kapcsolatban mára több kérdésem van, mint korábban volt. Nem lettem hívõ. Ha nyilvánosan feltenném a kérdéseimet mehetnék 3 évre börtönbe. Ez rendben van így?
A románok 400 ezer magyart mészároltak le a nagy II. VH-s hátraarckor. Ez olyan szinten nem érdekel senkit, hogy már bántó. Még a magyarokat sem, a zsidókat meg még annyira sem. Ellenben a csapból is ez a holokauszt téma folyik, egész nap õket kell sajnálni, a saját veszteségünket meg szépen felejtsük el. Én azt mondom, hogy majd ha a zsidók Izraelben érdeklõdnek a kiirtott magyarok után, engem akkor fog érdekelni az õ veszteségük. Ráadásul õket úgy érte a baj, hogy a világ túloldalán tébláboltak, ahol semmi keresnivalójuk nem volt, a magyarokat pedig a saját földjükön mészárolták le.
"Meg mindig nagyon sok tulelo el, oket talan mind beszerveztek, hogy ugyanazt mondjak? (mert, hogy mind ugyanazt mondja!)" Erre kérnék példát is mert én ahogy olvasgattam NINCS 2 megeggyezõ leirás a táborokról. " Talan a kepeket, amiket a holttestekrol, kinzasokrol keszitettek, meghamisitottak?" Kinzások? linkelj pár képet ha találsz. kösz.
Ez nem valláskritika... A nácik is világuralmat akartak, csakúgy mint a zsidók. Ennyi.
"Engem erdekel DE! van itt egy nagy kulonbseg. Katonakrol beszelunk, itt meg civilek haltak meg. " Civilekrõl beszélek a magyarok esetében is. Látom, nagyon érdekel a téma.
Tud nekem bárki bármilyen bizonyítékot mutatni arra, hogy a II. Vh. alatt bármilyen koncentrációs táborban zsidókat, cigókat, kollaboránsokat, vagy hadifoglyokat elgázosítottak? Hogy nézett ki a gázkamra? Most zuhanyrózsából folyt a gáz, vagy bedobónyílások voltak? Tud valaki két hasonló túlélõi történetet mutatni? Vannak olyan túlélõ történetek, amik nem mondanak ellent még a fizika alapvetõ törvényeinek is? Ha már történeteknél tartunk, akkor Anna Frank naplója hiteles?
22:04 azért utálják a zsidókat mert azt mondják h izraeliták Rm2, 29Mert nem az a zsidó, a ki külsõképen az Hanem az a zsidó, a ki belsõképen az; és a szívnek lélekben
más okból meg honnan tudjam (hitler meg aztán nem érdkel)
Mert németországot is kizsigerelték. Ezen nincs mit csidálkozni, útban voltak az árjáknak, féretették õket.
Kamu minden nem volt Hitler zsidó! nem égettek zsidókat! A koncentrációs táborokban pl: Auschwitz-ban nem csak a zsidók haltak meg hanem a katonák is a járványoktól meg a bombázásoktól!
Hitler részben zsidó volt, és a háborúban támogatták a londoni zsidó bankárok: http://index.hu/kulfold/htlr12/
zsindex grat
Ja, ellátogatsz egy haláltáborba, aztán mutogatják a félelmetes halálkamrákat, amelyek nagy része, mint kiderült, az '50-es években épült, de biztos nagyondenagyon sok zsidó ott halt meg. 6 millió. Annyi nem is élt Európában, de még így is maradt sok millió utánuk. Importálták õket, vagy mi a f*sz? De ha csakugyan nem lehetett köpni egyet úgy, hogy ne találj el egy zsidót, akkor mit kell csodálkozni azon, hogy utálva voltak?
19:56: persze, az a sok artatlan gyerek es no, aki meghalt a halaltaborokban az mind felelos volt a penzugyi valsagert. Valaki szuletik valaminek, amin nem lehet valtoztatni. Ha te zsidonak szulettel volna, mit tennel? Attol te felelos lennel barmiert szemely szerint? Es aki azt irta, hogy Hitler nem utalta a zsidokat, csak kiserletekre tartotta oket, mert alsobbrendu fajnak tartotta oket, az nem latja, hogy mennyire ellentmondasos, amit ir? Ha nem nezi annyiba, amennyibe sajat magat, akkor nincs tisztelet felejuk. Persze, hogy utalta oket, feltekeny volt a sikereikre. Egyebkent a ketkedoknek ajanlom, hogy latogassanak el egy korabeli halaltaborba, mert ha eloben latjak, hogy mi zajlott ott, akkor egybol magukba szallnak es nem fognak tobbe ismeretlen emberekre olyanokat mondani, ami nem igaz! Egyes emberekkel van gond, nem fajokkal. A sok altalanositas, sztereotipiak miatt tart ott a vilag, ahol.
Ez egy hosszú történet. A történelemkönyvekben nem találtok rá választ. Itt egy érdekes link: http://www.biblestudysite.com/judea%20declares%20war%20-800p..
Hitler zsidó felmenõkkel rendelkezett, vagyis Õ maga is zsidó volt... az ég világon semmi baja nem volt a zsidókkal, mindaddig, míg az anyja meg nem halt... Az anyja egyébként már nagyon nagy beteg volt régóta... viszont Hitler ezt nem fogadta el, könnyebb volt neki az orvost hibáztatni, aki zsidó származású volt szintén... Hitler iszonyatosan anyás volt, imádta az anyját, ezért is fájt neki annyira az elvesztése, hogy mondhatni beleõrült...
1.én zsidó suliba járok és keresztény vok és nem utálják a keresztények csak a nácikat 2. meg hitler nem utálta a zsidókat teljesen szerte a világon mert a felesége zsidó volt és ez 1000%
Azért üldözte õket, mert a zsidók pénzébõl tudta finanszírozni a háborút.A harmadik birodalmat szerette volna megvalósítani és felépíteni , mert ha emlékeztek rá neki voltak a legjobb építészei Európában velük akarta felépíteni az új rendet a világban, csak hát ugye beleköptek a levesbe de addigra ez sokak életébe került és nem csak zsidókéba!
Hitler nem utálta a zsidókat, sõt a német nemzet sem utálta. Németországban szerették a zsidókat, addig amíg ki nem derült, hogy a zsidók cserbenhagyták õket, sõt eladták õket. Tessék megnézni: http://www.youtube.com/watch?v=qHl6p0xR_kE&p=D14F6989B7358BA..
Hitler nem utálta a zsidókat.Õ mindig is hitt a felsõbbrendü fajokban, az Arjakban, azt kutatta, mert meg volt gyõzõdve róla, hogy a német nemzet is közéjük tartozik.A zsidókat ellentétben "keveréknek" tartotta, és kisérletezések céljából "tartotta" õket!
Egyértelmû, hogy csak a zsidók pénzére volt szüksége "hódító" tervei megvalósításában. Hitler nagyon nem volt normális, érett személyiség. Valami indok kellett ahhoz, hogy a pénzüket használhassa, megszerezhesse, erre nagyon jó volt a gazdasági világválság idején az, hogy õket okolta a válságért, mivel jól tudtak bánni a vagyonukkal és valószínûleg nem éheztek úgy, mint annak idején az emberek. Egy éhezõ, munkanélkülinek könnyû felállítani elméleteket, ezért tudott milliónyi emberbõl hülyét csinálni, no meg gyilkost is. Végül is munkát adott akkoriban a népének, akik nem vették észre, vagy nem is akarták, hogy minek a válság idején fegyvergyárat mûködtetni....
Azért, mert mint jelenleg is , , A nagy bankokat, cégeket mind zsidók uralják. meglehet nézni Amerikában, a nagy bankok vezetõi között mindenhol megtalálható a zsidó.. És akkoriban ahogy már irták nagy válság volt, de a zsidok, akkor is megállták a helyüket és sok pénzük volt , jól éltek. Nem is kellett több az irigy és kapzsi hatalomnak.. hamar megvolt az oka De szerintem jól tették akkoriba, képzeljük csak el mi volna most? Lehet hogy minket vinnének most ilyen táborokba kivégezni, vagy rabszolgák lennénk.. Az a sok millió zsidó ha most élne, még többen lennének és õk irányitanák az egész világot.
Én halottam olyat is h Hitler félig zsidó volt!(szerintme ez hülyeség de kitudja lehet h éppen meg haragudot valamelyik szülõjére é aki zsidó volt és ezért csinálta azt.Vagy csak meg akarta akadályozni ha zsidók ki semmizék az országot és Európát
Azért mert õk robbantották ki németország (asszem) 1936-ban a pénzügyi válságot, és mert loptak, csaltak, hazudtak, mint ma is!
mint a cigányok
Eva Braun jómódú római katolikus bajor családban született 1912-ben. Sem õ sem Hitler nem volt bibsi és még a felmenõik között sem. Azért utálta a zsidajokat mert akkor is ugyanazt akakrták mint most. Hitelekben elúsztatni az országot, majd felülkerekedni rajta és irányitani. Modern országhógitás. Annak idején Iránnal is ezt csinálták, õk is csak 1978-ig tûrték. Most is azt csinálják.
tegyük fel, hogy ugyanabban a helyzetben vagyunk, mint a korabeli németországban, európában. éhezés, nincstelenség, válság, satöbbi. mindeközben egy bizonyos csoport (zsidók) életszínvonala egyáltalán nem romlik. neked nem szúrnák a szemedet? akár irigységbõl, akár dühbõl? (pláne hogy a zsidóknak igencsak sok közük volt a válság kirobbanásához, és ezzel szinte mindenki tisztában is volt.)
A társadalom lezüllesztõinek és árdrágítóknak, spekulálóknak tartotta õket.

Hitler miért gyűlölte ennyire a zsidókat?

Nem tudok sokat róla, csak azt, hogy szörny? dolgokat tett velük? De ezt milyen indíttatásból? A szülei nevelték bele, vagy esetleg gyerekkori sérelem. Azt elismerem, hogy pl. a cigókat sokan nem szeretik, de azért ilyent ok nélkül nem tennénk velük...

Legjobb válasz: Igen volt ez amit az elõttem szóló mondott. De én olyat is hallottam hogy valami zsidó szívatta õt valamivel és ott borult ki igazán állítólag. A lényeg az hogy megutálta õket és ezért akadt ki ennyire.

Igen volt ez amit az elõttem szóló mondott. De én olyat is hallottam hogy valami zsidó szívatta õt valamivel és ott borult ki igazán állítólag. A lényeg az hogy megutálta õket és ezért akadt ki ennyire.
Beszédeiben Hitler nagy kereszténynek vallotta magát. A fõhadiszálláson szûk "baráti" körben pedig állandóan arról beszélt, hogy a kereszténység(és a zsidóság) felelõs a germán faj elpuhulásáért. Zsidók nélkül nincs kereszténység így nem lett volna az "átkozott iszlám sem" ahogy mondta. Amikor alsóbrendûségüket hirdette nem pusztán a levegõbe beszélt. A szintén zsidógyûlölõ, római Tacitus ír róluk néhány érdekeset utána nézhetsz. Gyakran erre is hivatkozott amikor élesen bírálta a zsidókat csak ezt nem divat reklámozni, elkönyvelték egy hülyének és csók. Mindez csak tény, nem gyûlölöm a zsidókat nem pártolom Hitlert ezek száraz tények.
Azt mondják, hogy tehetségtelen festõmûvész volt és kidobták a fõiskoláról. Zsidó származású tanárok. Azt hiszem ez is rátett egy lapáttal.
Elárulom, hogy Hitlert is a zsidók irányították, mint ma is mindent. A holokauszt pl. egy ugyanolyan procedúra volt, mint a WTC "felrobbantása". Mindenféle teóriával tömik a fejünket, az agyunkat tudatosan mossák. Egyszerû marketingfogás az egész. Sokan voltak a zsidók, saját magukat irtották... bûnbakot pedig mindig kell keresni/találni.... Szerintetek most nem az van, hogy valaki szépen ül egy asztalnál, és a keze ott van a NAGY PIROS GOMB mellett, és csak a megfelelõ pillanatra vár, hogy megnyomhassa?? Aztán jön a nagy BUMM....
Azért amiért a középkorba Szép Fülöp kivégeztette a templomosokat Franciaországban. Kellett neki a pénz. Vagyonukat elkobozta, de ha lehetõség volt rá akkor 1941-ig ki is válthatták magukat. Hitler aztán nem volt finnyás ha pénzre vagy hadianyagra volt szüksége. Ráadásul ott volt az olcsó munkaerõ. Egyébként a németek felajánlották a szövetségeseknek, hogy tízezer teherautóért cserébe kiadnak ugyanennyi zsidót, a háború vége felé ez már nem számított volna sokat. Szerinted belementek? Frászt.
Hát annyira csak nem gyûlölte a zsidókat, ha együtt kocsikázott Krupp fegyvergyárossal. Az errõl készült fénykép benne van minden komolyabb könyvben, ami a második világháborúval foglalkozik!
Ezenkívül szabotõr forradalmakat szítottak mialatt õk sorsdöntõ csatákat vívtak a fronton.
Mert Stefanie-t egy zsidó hódította el elõle Bécsben vagy Linzben.Meg azért mert míg õk az életüket kockáztatták a patkányos lövészárkokban Németország dicsõségéért, addig a pénzzel bélelt szocdem-többnyire zsidó-politikusok, akik sosem voltak a front közelében sem, megalázó békét kötöttek az ellenséggel.
klónozzátok, oszt kérdezzétek meg tõle
A hivatalos verzió szerint azért mert a zsidók gazdaságilag veszélyt jelentettek Németországra De ez az egész megrendezett volt, igazából Hitler leszarta õket nagyívbõl.Most komolyan melyik marha támadná meg a Szovjeteket?Ki lenne az a hülye aki lényegében az egész világ ellen fordulna?Még egy ovis is tudja hogy ez tuti bukást jelentene Ez egy mesterségesen keltett háború volt, Hitlert csak bábunak használták arra a célra hogy mindenki õt utálja.Ugyanazok pénzelték mindkét oldalt, ezzel Hitler is tisztában volt természetesen és ugye nem kell ecsetelnem hogy kik pénzelték õt és a másik oldalt is
Mert nem akart egy ilyen világot amit ezek csináltak az utóbbi 70 évben.
Ha van egy szabad fél órád, nézd meg ezt: http://www.youtube.com/watch?v=e1X7QNEF-6s&feature=g-hist
Mondjuk Hitler az 1920-as évek elején munkásszálón élt, segédmunkásként dolgozott, és nagy hatással voltak rá különbözõ antiszemita újságírók és politikusok véleményei. Ez is szerepet játszhatott az egészben.
"Hitler miért gyûlölte ennyire a zsidókat?" Roppant egyszerû a válasz: tõle kéne megkérdezni! Lehet elméleteket gyártani, de nem látunk a fejébe (pláne, hogy halott).
Nagyon sok gazdag zsidó család vásárolta meg a "szabadságát" a náciktól. Nem ölték meg õket. Weiss Manfréd, csepel. Spanyolországba mehettek. Ettõl függetlenül lerabolták a nácik a zsidó embereket.
az oroszok sokkal több zsidót öltek meg, mégis Hitler lett a fõ gonosz ...
Nem gyûlölte õket, sõt szerette. A pénzüket. De hogy ne legyen annyira feltûnõ irtotta a szegény zsidókat is. Aztán a megszerzett vagyonokból lehetett fegyverkezni, terjeszkedni és tovább irtani a népeket. Mert oké, hogy vallási alapon deportálta a zsidókat, de deportálta a cigányokat is, pedig szegényeknek annyi közük volt a zsidó valláshoz, mint nekem a Stallonehoz. Ja és mielõtt elfelejteném mi, magyarok is arra a sorsra jutottunk volna, ha nem állítják le õket nagyobb hatalmak. Szövetség? Ezeknek? Míg az õ érdekük azt diktálja. Addig. Aztán ellenséggé válsz. Betyárbecsületük csak a magyaroknak van. Ha van még...
hitler nem volt hülye e téren. tegyük csak fel a kérdést melyik a leggazdagabb réteg? a zsidó. csak rájuk kent valamit hogy lehessen írtani õket

Hitler miért gyűlölte annyira a zsidókat, hogy ki akarta irtani a földől őket?

Én úgy tudom, személyes motivációja volt.

Legjobb válasz: Ez nem vallási kérdés. Semmi köze a zsidó valláshoz. Mivel nem hit alapján irtotta õket, hanem származás alapján, mivel az árja faj kategóriájába õk nem fértek bele. Ezen kívül a diktatúrák egyik mozgatórugója, hogy keresünk egy közös ellenséget.

Ez nem vallási kérdés. Semmi köze a zsidó valláshoz. Mivel nem hit alapján irtotta õket, hanem származás alapján, mivel az árja faj kategóriájába õk nem fértek bele. Ezen kívül a diktatúrák egyik mozgatórugója, hogy keresünk egy közös ellenséget.
Õk voltak az egyetlen befolyásos tulajdonságú emberek, akik gátolták volna a céljai elérésében. Pl vállalkozók, tudósok, ügyvédek, bankárok, ilyen magas poziciójú emberek 21/F
Késõbb a többi népet is ki akarta irtani (legalábbis a szlávokat), hogy legyen a tiszta árja fajnak élettere. Egyébként valahol ott keresendõ az ok, amit az elsõ válaszoló írt. Hitler meg volt gyõzõdve róla, hogy a zsidók tudják a leginkább hátráltatni õt a céljai elérésében, illetve minden zsidó eredetétõl fogva gonosz, kapzsi és ravasz, ezért ki kell õket irtani.
szerintem Hiternek a pénzük kellett és a gyáraik, mert egy akkora mértékû háború rengeteg pénzt felemészt, erre pedig jó fedõsztori volt kitalálni, hogy értéktelenebb faj. vagy az is lehet, hogy tényleg annak gondolta õket és így jött neki kapóra a dolog, hogy egyúttal szerezzük meg a vagyonukat és ezért õjet írtotta a legjobban. De ki tudja még mi jádszódhatott le egy ilyen õrült ember felyében.
A cigányokat is irtotta, tehát nem csak az volt az ok, amit 1. ír. Amúgy Hitler is állítólag zsidó származású volt, Eva Braun, a kedvese viszont nem csak állítólag. Csak elvette az eszét az árja faj ideája, azt gondolta, ezzel aztán nagy dolgot vihet véghez és õ lehet a világmindenség ura, az árja faj keresztapja. Megalomániás, hataloméhes kis senki volt.
Igen, a motivációja az elsõ által írtakból eredt, késõbb pedig egyszerûen még jobban begolyózott és jöttek a többiek által írt következmények. A tudomány mai álláspontja szerint erõs mentális problémái voltak.
"Én úgy tudom Hitler anyját (szolgáló volt egy zsidó családnál), megerõszakolta egy zsidó férfi és ez is közrejátszott abban, hogy zsidógyûlölõ lett." Ez egy amerikai városi legenda, amit még ráadásul rosszul is írtál le, mert állítólag a nagyanyját kapta el a Rothschild.
A helyes választ itt találod:Meglepõ, hogy pont egy zsidó származású ember szájából!!!Mindössze 8 perc, magyar felirattal! Érdemes rá szánni.. http://www.youtube.com/watch?v=qHl6p0xR_kE
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a hozzászólását. Már csak azért rossz a Hitler árja elmélete, mert én például szerinte árja is lehetnék, mert megfelelek a kritériumnak, de más miatt kivégeztetne. Na ennyit az agyament elméletérõl. Jó, hogy már nem zavar sok vizet. Köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Én úgy tudom Hitler anyját (szolgáló volt egy zsidó családnál), megerõszakolta egy zsidó férfi és ez is közrejátszott abban, hogy zsidógyûlölõ lett. Erre gondoltam, amikor személyes motivációról írtam. De ez nem magyarázat a többi fajta ember kiirtására. Egyébként erre semmi magyarázat épp ésszel nem létezik. Köszönöm a válaszokat.
Hitler kétszer jelentkezett a Bécsi Festõmûvészeti akadémiára, de nem vették fel, és ezért is az iskolát irányító zsidókat okolta, aztán ez a gyûlölet fokozódott. Persze ez csak egy elmélet a részemrõl.

Hitler miért utálta meg a zsidókat?

Még amikor a művészi vénáját bontogatta, sok zsidó barátja volt. Hallottam, hogy zsidó támogatok cserben hagyták egy ütközetben és ezért? Ez igaz?

Legjobb válasz: Az elsõ világháborúban elterjedt volt mind a katonák, mind a nép körében, hogy a zsidó bankárok és tõkések tehetnek a vereségrõl. Mikor Berlinbe került és szegény körülmények között élt, akkor találkozott ezzel a dologgal.

Az elsõ világháborúban elterjedt volt mind a katonák, mind a nép körében, hogy a zsidó bankárok és tõkések tehetnek a vereségrõl. Mikor Berlinbe került és szegény körülmények között élt, akkor találkozott ezzel a dologgal.
Mert gyakori tévhit volt az ún. "hátbadöfés-elmélet", hogy a háborút Németország a belsõ forradalmak - szocialisták, kommunisták és fõképp zsidók - miatt vesztette el. Természetesen az elsõ világháborúról van szó.
mondj egy zsidó barátot, akivel jóban volt hitler? August Kubizek volt a fiatalkori barátja, aki nem volt zsidó. 2. tök hülyeségeket mondtál. Egyrészt Hitler nem volt õrült, ezt minden történész és kortárs megerõsíti. Másrészt Hitler megvolt gyõzõdve a zsidók káros tevékenységérõl. Ez nem propaganda volt, hanem "zsigerbõl" jött, bécsi évei alatt vált antiszemitává, ahol sok zsidó élt, és valószínû h sikertelen felvételei (2x) is befolyásolták negatív világnézetét. Kérdezõ, te nagyon félre lettél tájékoztatva, milyen zsidó támogatókra gondolsz ? :D
úgy tûnik nagyon komoly problémák vannak a gyakorin. bár ezt már eddig is tudtam, mindenki a saját okosságát fújja: Eva Braun zsidó jézusom....hitler is zsidó volt, sõt még sztálin is meg churchill is meg te is és én is :) :)
amúgy a németeknek nem volt szüksége "ellenség képhez" nélkülük is összefogtak ( lásd az egyesítés) másrészt így általánosítani h a "primitív emberek" körében volt népszerû ez elég naív kijelentés. Számos magasrangú katona tiszt , tudós , közéleti személy, és stb meggyõzõdéses náci volt. Sokaknak vonzó volt Hitler ígérete, miszerint az elsõ vh-t követõ sokkot, a romokban heverõ németo helyett egy vezetõ kontinentális nagyhatalommá teszi sõt egyesíti az elcsatolt illetve németajkú területtel. Ez elég összetett dolog, a zsidógyûlölet "csak" 1 arca volt a rendszernek, ezért volt olyan megosztó. Ha csak buta emberek hittek volna neki, soha nem jutott volna hatalomra.
Nem utálta õket, csak szüksége volt pénzre a háborújához, neki nem volt, a zsidóknak volt, emiatt esett nekik.Eva Braun pl zsidó volt...
A kérdező hozzászólása: Sikertelen felvételije után, jó pár zsidó barátja volt, sok képet is õk vásároltak tõle, inkább te nézz utána a dolgoknak.
6/7 Idõpont 04-07 08:45 basszus, még én is? neeeeee
Amit írok azt nyugodtan készpénznek veheted. Vagy magad is utána nézhetsz akár. Szóval Hitler egyáltalában neem utálta a zsidókat. Több oka is volt rá. Egyik az, hogy benne is zsidó vér csörgedezett, az Ausztriai Rotschild ház zabi gyereke volt valójában. Késõbbi szeretõje Eva Braun szintén zsidó volt. A 2. világháború meg egyenesen zsidó biznisz volt, úgy ahogy volt még az áldozatokkal együtt is. Hitler kétkulacsos volt. A német nép felé eljátszotta a zsidóellenséget (elsõ világháború okainak okán), a zsidókkal pedig lepaktált a háttérben (a hatalom megszerzésének az okán). Csak hogy egy példát említsek, a Fanta sokan nem tudják hogy az a náci kóla. (ugyanis a kóla szintén zsidó érdekeltség, ami köztudottá vált így betiltották. Majd a kólás zsizsik a Fantát kezdték forgalmazni a németeknek. Gondolod hogy Hitlernek fogalma sem volt errõl? Ugyan már.)

Hitler miért utálta a zsidókat?

Legjobb válasz: mert ezt mondták neki... csak egy báb volt

mert ezt mondták neki... csak egy báb volt
Manapság miért szídja minden második ember a zsidókat?
"Elég ha csak a többi emberrõl való gusztustalan véleményüket nézzük." Ezen mit értesz? Forrás?
mert övék volt minden amibõl jön a pénz, de most is sok a gazdag zsidó
Sir Butcher, jól összefoglaltad. De ez miért valláskritika kérdés? Hitler a zsidó fajt pécézte ki, nem csak a vallásos embereket. A kikeresztelkedett zsidók is mentek a lágerbe.
Nyilván nem mindenért a zsidók a felelõsek, a szélsõségektõl én elhatárolódok. Viszont a zsidók alapot jócskán alapot adnak és adtak mindig is arra hogy gyûlölni lehessen õket. Elég ha csak a többi emberrõl való gusztustalan véleményüket nézzük. Ez nem történelemóra, ha jobban érdekel a téma ne fogd vissza magad, elég hamar ráfogsz jönni a lényegre.
Mert nem németek voltak.Ennyi...ez a nácizmus.Hitler a német népet magasabbrangúnak tartotta, mint más népeket, bármelyiket is nézzük.
valamibõl finanszírozni kellett a wehrmachtot, arra ott volt a zsidók pénze.
Hitler mindenkit utált és ki akart írtani, de mivel a zsidóké volt a média mindig ezért ezt terjedt el.
Mi magyarok alakítjuk ezt az országot és tesszük azzá ami. És a történelem folyamán rendszeresen rosszul tettük a dolgunkat. Széthúzás, beszûkült szemléletmód, túlzott anyagiasság, a szeretet teljes hiánya jellemzõ ma ránk mint népre. A nosztalgia, a kritikátlan múltban élés a jövõre való készülés helyett. Tanárként engem az érdekel, mit tehetek a gyerekekért, akik a jövõ Magyarországát építik majd, nem az, hogy Pistike szülei zsidók-e vagy svábok vagy szlovákok. Ha tudnád mi a szeretet, ha az Embert néznéd és nem a bûnbakkereséssel foglalkoznál, akkor eggyel több ember tenne valamit a hazáért. Egy olyan Magyarországért, ami híres a toleranciájáról, a kultúrájáról. Mert most nem arról híres, sajnos.
Zárjuk, de zárszónak írd le miért kéne felelõsséget vállalni. Jómagam, és még pár millió magyar semmi rosszat nem tettünk. Tanulunk, dolgozunk és próbáljuk kicsit jobbá tenni a hazát. Mit vétkeztem? Kit köptem le? Kit vertem meg? Kit döntöttem nyomorba? Kit öltem meg? Elárulom: senkit. Fordítva már egy hosszú listát írhatnék. Mégsem teszem, csak annyit szeretnék, hogy fejezze be mindenki a rajtunk való élõsködést és ne tapossanak át rajtunk. Szóval nem értem, miért kell butaságokat írni. Én ezért a hazáért, én ezért a népért élek. Még ha azt is nevelték az emberekbe, hogy én vagyok a gonosz mumus. Nincs bennem rossz szándék, csak igazságot és békét szeretnék (ennek elérése pedig már csak egy hajszálnyira van ettõl a közmondástól: , , Si vis pacem, para bellum.") Köszöntem.
Ezt hívják a felelõsség vállalás teljes hiányának. Pszichológiai jelenség. Nem mi vagyunk a csúnya gonosz magyarok, hanem a többség nem tud felelõsséget vállalni hozzád hasonlóan és másokat hibáztat mindenért. Tényleg zárjuk is le, nem érdemes veled errõl beszélgetni.
Ha én (mi) nem tehetek a rossz helyzetrõl, akkor valaki biztosan. Azt pedig nem én találom ki, hogy ki az. Továbbá érdemes a történelem megvizsgálása a másik oldalról is Többek között az oroszok egyik hobbija volt a történelemhamisítás (6 misi, 3 misi, alig egy misi stb.) Ja és amit nem szabad elfelejteni: , , A történelmet a gyõztesek írják" - mi vesztettünk, így mi vagyunk a csúnya gonosz nép. Részemrõl itt lezárva.
73%, Hitler is így kezdte. A bûnbakkeresés szánalmas és felelõtlen dolog. És azokat a magyarokat, akikkel nem vagy egy véleményen, hova küldenéd? Szép dolog, mondhatom. Magyarországnak nem a zsidók a problémája, hanem azok a magyarok akik homokba dugják a fejüket és másokat hibáztatnak a [email protected] helyzetért. Mindig van kit hibáztatni.
Ti zsidozassal eritek el az orgazmust? En inkabb maradok a csajoknal.
zsidócskák helyett zsidók és lemaradt egy , , t" betû Elnézést, haldoklik a net és alig vártam, hogy elküldjem.
Nem kell elítélni, csak ennek értelmében felesleges hangoztatni, hogy szegény zsidócskákat mindig, mindenhol kirekesztik és üldözik õket OK nélkül (mert ugye senki sem gondolja komolyan hogy különbözõ idõkben, különbözõ népek OK nélkül rekesztették ki és üldözték õket). Nyilván van rendes zsidó, ahogyan rendes cigány is, csak hát a fránya arányok. Tehát nem a többségi társadalomba kell keresni a hibát, nem a többséget (az õslakókat) kell hibáztatni. A kisebbségnek kell alkalmazkodni, s nem fordítva. Továbbá az aszemitizmus és az antiszemitizmust ne keverjük már. Tehát ha én magyar érdekeket képviselek és zsidómentességet szeretnék az országban, az nem egyenlõ azzal, hogy a halálukat akarom. Csak egyszerûen menjenek innen.
Tehát egy zsidó beszél róla? Érdekes. Persze ez alapján nyugodtan ítéljünk el egy egész fajt.
Na, látom, átrakták a kérdést. És igen, errõl beszéltem, amit a 69-es is belinkelt: Megbízhatatlan, nem hiteles forrásokból táplálkozó honlapok; alapon nem értem, egyáltalán hogyan létezhetnek ilyenek. Meg lehet tekinteni, hogy kikkel állnak kapcsolatban: http://www.freepress-freespeech.com/holhome/kapcsolat.htm Aztán el lehet dönteni, hogy azt elhisszük-e nekik, amit kérdeznek. Nemhogy egy hamis fordítást simán bekajálni...
Óh igen...és szerinted a XX: században így élnek a zsidók...hogy büntetlenül goj-okat rabolnak ki meg ölnek meg, rabszolgát tartanak...hogy lehet valaki ennyire idióta?!
Minket kérdezel, hogy neki mi a véleménye...érdekes, én azt hiszem, elég szájbarágósan leírta a Mein Kampf-ban.
Kérdezõ! Szándékosan tetted a kérdésedet a Valláskritika rovatba? Ha nem vallásos okok érdekelnek, akkor a Politikában jobb helye lenne, bár ott nagyon tobzódnak az antiszemiták, akik csak gyûlölködni tudnak, ill. folyamatosan azt papagájkodják vissza, amit a szélsõjobbos médiában hallanak / olvasnak (Echo tv, kurucinfó, metapédia és hasonló, nem hiteles források). Ha pedig vallásos okokra vagy kíváncsi, az akkor sem valláskritika. De azért ha jelzed, mi érdekel konkrétan, könnyebb lesz válaszolni. Üdv.
Nézd meg ezt: http://www.youtube.com/watch?v=OlDPsfL6bNI (4 részes, de ez majd látszódni fog) Egy zsidó beszél róla.
Szükség volt a pénzre a háborúnak, mert Németország bajban volt. Nagy bajban és igazságtalanságban, nameg az összes vesztes ország, kivéve Románia, aki átállt, miután a németek felfegyvereztek...durva. A pénzt pedig a zsidók forgatták.

Hitler miért utálta a zsidókat?

Én nem értem. Miért tartotta ?ket más fajnak? Az ember csak az emberek fajához tartozhat.... Meg a felesége Éva is zsidó volt. Akkor ez most hogy is van?

Legjobb válasz: Propaganda volt. Egyszerûen csak beilleszkedett az amúgy is súlyos irányzatba. A zsidógyûlölet nem a II. vh-ban robbant ki hirtelen. Megvolt az már korábban is.

Propaganda volt. Egyszerûen csak beilleszkedett az amúgy is súlyos irányzatba. A zsidógyûlölet nem a II. vh-ban robbant ki hirtelen. Megvolt az már korábban is.
Rossz életkörülményei voltak és a legkönnyebb volt a zsidókra fogni. Az antiszemitizmus egyébként nem új keletû a korban, szóval nem szart õ spanyol viaszt. Éva Braun meg nem volt zsidó.
Valóban kizsákmányolnak minket, de nem a zsidók. Ez nem vallási meg hovaszületési kérdés.
ma 21:46 Azért pontoztam le, mert marhaságot mond. Lehet itt a keresztes lovagokat is isten valódi szent harcosainak tekinteni, de ha egyszer nem voltak azok... :)
21:59 - Kizsákmányolnak téged? Te szegény... persze te véletlenül se vagy hibás, mint a ma született bárány, olyan ártatlan vagy. De az is biztos, hogy ha a kényelmesség meg a lustaság fájna, te napi 24 órában ordítanál. Kizsákmányolnak... :D
Mert megérezte azt, ami most a világ egyik legnagyobb problémája a túlnépesedés mellett: A zsidók uralnak mindent, és mindenkit. Minden állam mögött ott vannak a háttérbõl irányító zsidók, illetve a lehúzó bankok is mind zsidókézen vannak... Más elméletek szerint Hitler is "zsidóbérenc" volt, és az volt a zsidók célja, hogy a holokauszt után mindenki sajnálja majd a zsidókat(ahogy teszik is), és így rejtett módon tudjáák uralni a világot(azt siratják az emberek, akik tönkreteszik õket) Természetesen a hétköznapi zsidó ember errõl mit sem tud, velük nincsen semmi bajom.
Sejtettem, hogy ez lesz. Nem is gondolnak bele, hogy talán igaz, amit beszélek, még ha kicsit meredekene is hangzik. A zsidók kizsákmányolnak minket, és uralnak. Vegyétek már észre!
Olvasd el a Mein Kampfot, aztán rájössz, hogy miért. A gugliban ha rákeresel, biztos le tudod valahonnan tölteni, csak el ne áruld a forrást a noé hisztinának.
Hitler "senkit" sem szeretett, aki nem volt náci. Sima "felsõbbségi komplexus". Persze nem ennyire egyszerû, hisz (mint írták) kiváló politikus volt, így az is közrejátszott. De ha ma azt mondanám, hogy küldjük a [email protected] a gázba, vajon hány magyar (persze névtelenül, mert akkor nem is vagyunk hibásak...) mondaná, hogy "Éljen!"? Õszintén. És ez a szomorú. A világ nem változik túl sokat, csak úgy látjuk. G.
névtelenül én mondanám. miután nem lenne egysem, már névvel is.
A zsidót minden korban, helytõl függetlenül utálták, lévén saját maguk elszeparálódtak a többi embertõl, s nem is tekintették õket egyenrangúnak magukkal. Furcsa, a többi ember számára visszataszító és sértõ szokásaik vannak. II. Ramszesz, a babilóniai Nabukodonozor, a hellenisztikus Alexandria filozófusai (pl. Apión), Cicero, Tacitus, Luther, Széchenyi, Liszt Ferenc, Henry Ford... egyikük sem szerette õket. Három olvasmányt ajánlok, az egyik Tacitus Annalese (V.5.), a másik Luther "A zsidók és hazugságaik" c. munkája, a harmadik pedig Henry Ford "A nemzetközi zsidó" c. munkája. Egyiket sem "nácifasiszta" írta. "Ezeket a szokásokat, bármiképpen honosodtak is meg, a régiség védi: egyéb fonák és rút intézményeik ocsmányságuk miatt kaptak erõre. Mert a leghitványabbak, megvetvén õsi vallásukat, adót és pénzadományokat szoktak odahordozni; ez gyarapította a zsidók hatalmát, valamint az, hogy egymáshoz megátalkodottan hûségesek és készségesen könyörületesek, viszont mindenki mást ellenségesen gyûlölnek. Különválnak étkezésnél, félrehúzódnak pihenéskor, és ez a kéjelgésre igencsak hajlandó nemzet az idegen nõkkel való érintkezéstõl távol tartja magát; egymás közt semmi sem tilalmas. Nemi szervük körülmetélését azért vezették be, hogy a különbözõségrõl felismerhetõk legyenek. Akik az õ szokásaikra tértek át, ugyanezt mûvelik, de semmit oly hamar magukba nem szívnak, mint az istenek megvetését, hazájuk megtagadását, szüleik, gyermekeik, testvéreik semmibevételét." (Tacitus jól elkapta a lényeget)
Ja van még egy igazán jó munka, amit ráadásul egy zsidó írt: Bernard Lazare: Az antiszemitizmus okai http://www.freepress-freespeech.com/holhome/antihr/blazare.htm
A kérdező hozzászólása: Én ezt eddig nem is tudtam. Köszönöm a válaszokat, nagyon érdekesek. :-)

Amikor Hitler már uralmon volt, de még nem tört ki a világháború, miért nem kezdtek el a zsidók sokkal hamarabb menekülni?

Pl. a Kristályéjszaka után. Szerintem akkor már teljesen világos volt (azelõtt is), hogy mik voltak a nácik szándékai. Tudom, hogy utólag könnyû okosnak lenni, de akkor sem értem, hogy egy olyan országban, ahol betörik a zsidók boltjait meg felgyújtják a zsinagógákat, hogy maradhatott egyetlen szabadságában nem korlátozott zsidó is, aki azt hihette, hogy mindez majd véget ér, és nem esik majd semmi baja. Meg egyáltalán: hogyan maradhatnak épeszû emberek egy olyan országban, ami, annak ellenére, hogy örömmámorban úszik és állandóak a gyõzelmi menetelések, elviteti a másképp gondolkodókat fekete autókban és nincs szólásszabadság, meg az SA-legények bárkit megverhetnek. Tudtommal akkor még nyitva voltak a határok, nem?

Legjobb válasz: Ez nem így mûködik,hogy többmillió ember elkezd kiözönleni az országból.Az meg a másik hogy végülis a háttérbõl kik is pénzelték azt a hatalmat.

Ez nem így mûködik, hogy többmillió ember elkezd kiözönleni az országból.Az meg a másik hogy végülis a háttérbõl kik is pénzelték azt a hatalmat.
"Nagy általánosságban nem volt rossz a zsidók helyzete a német megszállásig Lengyelországban, " Több száz halálos áldozatot követelõ zsidóellenes pogromok, numerus clausus, a lengyelországi zsidóság totális kitelepítésének ötlete, a nürnbergi törvényekhez hasonló zsidóellenes rendszabályok bevezetésének elõkészületei 1939-ben, ez volt Lengyelország 1939-ben. Egyébként igaz, ehhez hozzájött még a német, ukrán és belarusz kisebbségek elleni nagyon durva üldöztetés is, ukránoknak szánt koncentrációs tábort is beleértve, és egy igen agresszív, nacionalista külpolitika követése a szomszédos országok ellen.
Hát nem, hatalmasat tévedsz. Lengyelország, mint olyan a napóleoni háborúk óta nem is létezett, ezért az elsõ vh. utáni helyzet rendkívül viharos volt a számára. Igyekezett lavírozni Németország és a Szovjetunió között, háborús konfliktusa is volt velük, meg a létrehozott Csehszlovák állammal és részben ez, meg a hagyományos lengyel-magyar barátság miatt nem lépett be a kisantantba, pedig az jelentõsen stabilizálhatta volna a kül és belpolitikáját. Állandó válságban volt az ország és a nacionalista nézetek jelentõsen felerõsödtek. A sziléziai és pomerániai küzdelmek végig megszabták a hozzáállását a politikához, amelyeket utólag némely esetben baklövésként is értékelhetünk, de az adott helyzetben gyakori volt a két rossz közötti választás, kényszerpályán mozgott a lengyel politika és mindent megpróbált, hogy helyzetén javítson. A fasiszta Németországhoz ellenben egyáltalán nem lehet hasonlítani, ez teljesen nonszensz. Lényegében végig parlamenti demokrácia volt náluk, a sok kormányválság után a Pi³sudski vezetése alatt álló hadsereg erõs befolyásával, ez igaz, de katonai juntáról egyáltalán nem lehet beszélni. A zsidók viszonylagosan nagy népessége (amely idõnként jelentõsen változott, a területi el és visszacsatolások függvényében), átlagosan a lakosság 8 % -a, amely nem volt politikaformáló erõ, lényegében megoszlottak az ellenzéki pártokban. Helyzetükre rányomta ugyan a bélyegét a lengyelek hagyományos vallásossága és a feléledõ nacionalizmus, de a lengyelek hozzászoktak már a zsidókhoz, sehol nem akadályozták õket semmiben, sem a vallásuk gyakorlásában, sem az életmódjuk megtartásában, megvolt a helyük a közéletben, az oktatásban, hiszen a lengyel nacionalizmus nem elsõsorban ellenük irányult, hanem az ukránok, a németek, a csehek és lényegében a Szovjetunió és Németország ellen. A hadsereg idõnkénti felerõsödõ befolyása alatt, pl. az "ezredesek" kormánya idejében, amikor hat miniszter katonatiszt volt, az egész társadalom katonásabb módon lett igazgatva, ez egyáltalán nem csak a zsidókkal szemben volt megnyilvánulva, hanem mindenkivel szemben. Jórészt persze az ellenzék, de gyakorta az egész ország kapott belõle, de összességében alig különbözött a Horthy féle magyar kormányzattól, amelynek szintén a revizionizmus volt a fõ kormányzati irányvonala. Nagy általánosságban nem volt rossz a zsidók helyzete a német megszállásig Lengyelországban, hasonlóan Magyarországhoz, ahol a németek nyomására meghozott zsidótörvényekig viszonylag nem volt rossz a zsidóság magítélése. A lengyeleknél még talán jobb is volt, de természetesen itt voltak területi eltérések, pl. a német lakosságú részeken hatott az anyaország propagandája valamennyire, ezt figyelembe kell venni, de ezért is Hitler propagandája a felelõs, mert a lengyelek soha nem voltak különösképpen intoleránsak. [link]
"Én úgy tanultam, hogy ez a nácik elképzelése volt." Ez konkrét eset, amit írtam. Nem volt egyébként nagy különbség a két rendszer között, ez csak utólagos mese, miszerint a gonosz, náci Németország állt szemben a szegény, szerencsétlen, ártaltanbárány Lengyelországgal. Lengyelországot egy szélsõjobboldali, fasisztoid katonai junta kormányozta, amely sok szempontból a náci Németországot próbálta utánozni, pl. a zsidókérdésben.
A kérdező hozzászólása: "Lengyelországban rengeteg zsidó élt, fõleg az ország keleti területein. A lengyel külügyminiszter 1939 februárjában Párizsban egyenesen arra próbálta rávenni a franciákat, hogy a lengyelországi zsidóságot kitelepíthessék Madagaszkárra. " Én úgy tanultam, hogy ez a nácik elképzelése volt.
"De arról nem tudtam, hogy késõbb, és hogy, fõleg, Lengyelországban erõs volt... Miért utálták ennyire a zsidókat? Mo.-n mi volt a helyzet?" Lengyelországban rengeteg zsidó élt, fõleg az ország keleti területein. A lengyel külügyminiszter 1939 februárjában Párizsban egyenesen arra próbálta rávenni a franciákat, hogy a lengyelországi zsidóságot kitelepíthessék Madagaszkárra. Késõbb a háború alatt Lengyelország német megszállásának idején is a lengyel lakosság igen-igen együtt tudott mûködni a németekkel abban, hogy a helyi zsidókat minél hamarabb lõjék már agyon vagy deportálják. Ukrán területeken ugyanez volt a helyzet. Érdekes viszont, hogy magában Németországban a nácik hatalomra jutása elõtt nemigen volt antiszemitizmus. Ezt Hitler Ausztriából "hozta magával".
A zsidók közutálatának elsõsorban a vallás volt az oka. A lengyelek köztudottan erõsen katolikusok. Egyes helyeken elõzõleg, pl. Krakkóban korábban nagyon toleránsak voltak velük, ezért az ilyen helyeken eléggé sokan megtelepedtek és késõbb ez is egy problémaforrássá változott. A zsidók életmódjában is találhatunk okokat. Ezt most minden rosszindulat nélkül mondom, mint tényt. Elsõsorban ugye akadt köztük, aki foglalkozott (uzsora)kölcsönökkel, azokat pedig, akiknek tartozunk és nyögjük a kamatokat, általában senki nem szereti. Sokan közülük törekedtek a felsõfokú képzésre és így alsó, vagy középvezetõvé válhattak, akiket szintén nem kedvelnek az emberek. Néhányan meg elég gazdagok voltak, ott meg ugye az irigység dominált. Igen elterjedt volt a szellemi foglalkozás közöttük, de a kereskedelemben is jelentõs a számuk, a zsidóknak õsidõktõl fogva passziójuk az üzlet. Könnyû elképzelni, hogy a boltosok, akik a falvakban éltek kiskereskedõként, egy-egy válság idején milyen helyzetbe kerültek. Nem a királyi politikát szidták, ha infláció volt, hanem a zsidó kiskereskedõt, aki ugye emelte az árakat, mert követte a beszerzés költségeit. Az elsõ világháború alatt sok zsidó harcolt a német, osztrák és magyar hadseregben, de magasabb mûveltségük okán elég sok tiszt volt közöttük. Hadnagy, százados, feljebb már nemigen léptették elõ õket. Horthy nem volt antiszemita, a szegedi fehér tisztjei között jócskán volt zsidó is (37, vagy 47, már nem emlékszem pontosan). Téves hát a zsidó kommunizmus gondolata, de hát ugye Kun Béla neve közismertté vált, míg a fehér tisztek neve nem. A magyar fõurak erõsen antiszemiták voltak, ezért a kormányzatban érvényesült ez késõbb, pl. volt egy megadott kvóta, hogy mennyi zsidó tanulhat felsõ iskolában, ezért a módosabb zsidók külföldön taníttatták gyermekeiket, mert itthon nem vették fel õket egyetemre. Hazánkban viszonylag árnyalt volt a kép, de a nép nagyon vallásos volt, a legtöbb vallási ünnep nálunk volt ebben az idõben és ezért legalább egy enyhe ellenszenv sok helyen érzékelhetõ volt velük szemben. A külföldi, demokratikusabb országokban, Angliában, USA-ban a külügy vezetése meglehetõsen imperialista szemléleten alapult és az ottani soviniszták nézetei vezettek ahhoz, hogy amikor megnõtt a zsidó menekültek száma, már sehol sem engedték õket beutazni. Ne felejtsük el, hogy Európa minden országából történtek kivándorlások, nem csak Németországból, ezért ijedtek meg tõlük. Ha egy konzulátus kiadott néhány tucat vízumot, akkor másnap hosszú sorok kígyóztak a bezárt kapuk elõtt, de hiába vártak szegények. A kitelepülés macerás dolog volt, mindenféle engedély kellett hozzá, pl.: az adóhivataltól, hogy az adóját megfizette e, vagy a rendõrségtõl, hogy nem körözik valamiért, de a beutazási költségek is hatalmasak voltak, akadt tisztviselõ, aki horribilis áron feketén árulta a beutazó vízumot, de a hajójegyek is sokba kerültek, így még olyan is akadt, aki megszerezte ugyan a papírokat, de a közelebbi helyekre már nem engedték be, távolabbra meg egyszerûen azért nem utazhatott, mert nem volt rá elég pénze. Sokan közülük bíztak a francia kormányban, holland semlegességben, vagy reménykedtek a békében, de csalódniuk kellett. Nálunk Horthy a németek nyomására késõbb sorra meghozta a zsidótörvényeket, mert a politikája a trianoni elcsatolt területek visszaszerzésére irányult és ez igen döntõ volt a németek szemében. Mivel a románok nem adták ki a zsidóikat a náciknak, ez jelentõsen hozzájárult az erdélyi területek visszaadásához, nagyjából igaznak tûnik, hogy Horthy eladta a zsidókat a revizionista politika érdekében, még ha saját magának nem is voltak különösebb ellenérzései velük szemben. Ezt nem minden lelkiismeret furdalás nélkül tette, volt benne némi ellenállás, de végül mégiscsak beadta a derekát, a korábbi érdemeik a zsidóknak semmit sem számítottak. Nagyjából ez a kép, de természetesen fel kell rá hívni a figyelmet, hogy a tapasztalható antiszemitizmus sehol sem vezetett volna olyan drasztikus lépésekre, mint a fasiszta Németországban, a halálukat senki nem kívánta, még a németek többsége sem, de hát a törvényeket nem az egyszerû emberek hozzák, hanem a hatalmon lévõk, ezért nagyon oda kell figyelni a legcsekélyebb jelre is a választások során, mert ha hatalomra jut valamilyen sötét erõ, akkor már késõ a bánat. A rendõrségnek, a katonaságnak ki volt adva parancsba a zsidók gettókba gyûjtése, bevagonírozása és a nép, vagy maguk a rendõrök hiába sajnálták már õket késõbb, nem tehettek semmit, illetve csak nagyon kevesen kockáztatták a saját, vagy a családjuk életét a zsidók mentésével, mert felkoncolás volt a jutalma, azoknak, akiket rajtacsíptek és ettõl sokan visszariadtak, még az emberségesebb nézeteket vallók is.
A kérdező hozzászólása: Lengyelországban kemény volt az antiszemitizmus? De hát miért? Miért volt ennyire erõs mindenhol? Azt tudom, hogy a Hitler fiatalkora-beli Bécsben baromi erõs volt, meg voltak mindenféle propagandaröplapok, amik végül Hitler agyréméhez vezettek. De arról nem tudtam, hogy késõbb, és hogy, fõleg, Lengyelországban erõs volt... Miért utálták ennyire a zsidókat? Mo.-n mi volt a helyzet?
Dehogynem, folyamatos volt a kivándorlás, bár olyan nagyon máshol sem látták õket szívesen. Az antiszemitizmus máshol is erõs volt. Mondjuk eleve nem volt sok zsidó Németországban, a lakosság 0, 7 százalékát tették ki 1933-ban. Lengyelországból meg Németországba menekültek a zsidók, mert a lengyeleknél annyira durván tombolt az antiszemitizmus, hogy a lengyel zsidóknak még Hitler Németországa is kedvezõbbnek tûnt Lengyelországnál. Persze ma már errõl nem illik nagyon beszélni...
A történelemkönyvek nem említik, de az irodalomban van válasz a kérdésedre. (pl.: Remarque, A diadalív árnyékában) Az 1. vh. gyakorlatilag fegyverszünettel ért véget, ezért a háborús rendszabályok sokáig érvényben voltak, nehezen enyhültek. A kiutazáshoz papírok kellettek, a beutazáshoz szintén, vízum, átutazó vízum, engedélyek, miegymás. Érdekes módon a nácik a kezdeti idõkben egyszerûen kitoloncolták a nemkívánatos elemeket, jó néhány zsidót is. Ezek aztán a többi menekülttel papírok nélkül bolyongtak Európában, ha elcsípték õket, akkor néhány hónap elzárás után kitoloncolták õket oda, amilyen nemzetiséget hazudtak maguknak. Több évig tartott ez, de közben durvultak a dolgok. Aztán megépültek a koncentrációs táborok elsõ példányai, ekkor már csak pénzért engedték a zsidókat kiutazni, mire végigment a hivatalokon, teljesen kifosztották. Természetesen szinte mindenki menekülni akart, sorra jöttek a zsidótörvények és akik kezdetben megúszták, késõbb azok is terítékre kerültek. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy sok zsidó Európában rekedt, Ausztriában, Csehszlovákiában, Franciaországban, Beneluxban és nálunk is, Magyarországon, mert a továbbutazás nem volt egyszerû, egyrészt komoly pénz kellett hozzá, de amikor megnõtt a forgalom, minden ország kvótákat állított fel és egy idõ múlva sehová sem akarták beengedni õket. Késõbb újra a nácik fennhatósága alá kerültek, mivel azok elfoglalták Európa jelentõs részét és ekkor már õk sem sokat alkudoztak, szó sem volt kiutazásról, hiszen a háborús körülmények minden kiutazást lehetetlenné tettek, hanem a kialakított kényszermunka és megsemmisítõ táborokba küldték õket.
Azt is vedd hozzá, hogy akkor nem volt Schengeni övezet meg munkaerõ szabad áramlása. Nem volt olyan egyszerû máshol letelepedni, mint ma. Meg nem is volt olyan fejlett a közlekedés. Ma ha nagyon el akarnám hagyni az országot felpattanhatnék egy vonatra, valahol máshol meg lepattanok és kész. De akkor nem volt ilyen lehetõsége egy közembernek.
Elkezdtek. Sokan megléptek, sokat a nácik csak úgy engedtek ki, hogy elõtte elkobozták a vagyonát. A meglépett tudósok közül aztán elég sokan Nobel-díjasok is lettek. De sokaknak nem volt hová menni és Hitler a zsidók teljes kiirtását csak a 40-es évek elején döntötte el.
Nyilván azt gondolták, hogy ez csak valami õrület lehet, ami a szabad Európában nem tarthat sokáig. Álmukban nem gondolták, hogy jóval tovább fog durvulni a helyzet. Ha itt most Magyarországon egyik napról a másikra bevezetnék, hogy mondjuk a kékszemû embereket üldözni kell, szerintem a kékszemûek többsége - és a többiek is - meg lennének gyõzõdve róla, hogy csak elgurult a miniszterelnök pirulája, majd jön a pszichiátere, és minden rendbe jön. Meg aztán nem annyira egyszerû máshol letelepedni. A szegényebbeknek útiköltségre sem nagyon volt pénzük, a gazdagok meg nehezen hagytak volna mindent hátra.
Ezt a madagaszkári kitelepítést én is a hitleristák ötleteként ismerem. A pogromokat tudtommal az ukránok követték el, talán a németek lakta övezetekben is elõfordult atrocitás, de ezt jeleztem is. Szerintem maguk a lengyelek nem foglalkoztak különösképpen a zsidókkal, ezt az is bizonyítja, hogy a megszállás után a Gestapo elvitte az egyetemekrõl a fél tanári kart, hiszen azok zsidók voltak, vagyis a lengyelek hagyták õket tanítani, lehettek ügyvédek, orvosok és mindenhol mûködtek a jesívák, a zsinagógák. De természetesen ha alá tudod támasztani, érdekelne és szívesen megnézném, milyen anyagot tudsz errõl mutatni, mert én nem ragaszkodom vakon ezekhez a tényekhez, eddig így tudtam, ha bebizonyítod, hogy nem így volt, akkor változtatok az álláspontomon. Szóval mire alapozod, hogy a lengyelek hasonlóan antiszemiták voltak, mint a nácik?

Hitlert miért tette amit tett a zsidókkal, homoszexuálisokkal, négerekkel?

És miért pont velük?

Legjobb válasz: Mert õ azt akarta, hogy csak az õ faja legyen a világon, senki más. Tehát szõke, kék szemû magas német faj. Vagyis a tiszta fajú árja!!Mellesleg megjegyzem nem volt tiszta elméjû ember, de piszok nagy hatalma volt,valahogy tudta hogyan kell manipulálni a körülötte lévõ alantosait, akik teljesítették minden kívánságát. Ugye azt is tudod, hogy akiket felsorolták után az etnikum következett volna, akiket kinyírat, de arra már nem volt ideje. Nem hiszem hogy a szõke kék szemûek divatot kreáltak, mert az orosz férfiak között is rengeteg szõke kékszemû férfi van.

Mert õ azt akarta, hogy csak az õ faja legyen a világon, senki más. Tehát szõke, kék szemû magas német faj. Vagyis a tiszta fajú árja!!Mellesleg megjegyzem nem volt tiszta elméjû ember, de piszok nagy hatalma volt, valahogy tudta hogyan kell manipulálni a körülötte lévõ alantosait, akik teljesítették minden kívánságát. Ugye azt is tudod, hogy akiket felsorolták után az etnikum következett volna, akiket kinyírat, de arra már nem volt ideje. Nem hiszem hogy a szõke kék szemûek divatot kreáltak, mert az orosz férfiak között is rengeteg szõke kékszemû férfi van.
Heimlich Himmler, Rudolf Hess nem szõkék voltak pedig magasrangú SStisztek voltak
Mert az árja fajba nem tartozhattak bele zsidók homoszexuálisok négerek
Hitler a történelmet a fajok harcának képzelte el.A zsidóságot vádolta az I.Világháború elvesztéséért, szerinte az Õ aknamunkájuk volt a vereség oka. Ugy gondolta, hogy a nemzetközi és liberális zsidó gondolkodás akadályozza a germán faj kibontakozását. Lenézte, gyûlölte a zsidóságot, kulturájukat, mentalitásukat, és mint embereket is.A homoszekszualitás tiltása, üldözése a mult század elsõ felében eléggé általános volt.A kék szem, szõke haj az északi emberek egy részének is a jellegzetessége. H.egyébként osztrák volt, ha jól tudom a Monarchia katonája, és sajnos nem halt hõsi halált az elsõ csatában.
Azért magas, szõke, kék szem, õk voltak az árja faj. A többit keresd meg
Hitler nem sok mindent tett mer egyedül nem tudta volna véghezvinni amit. Az igazán kemény kérdés az hogy a német nép miért választott magának ilyen vezért és miért cselekedett úgy ahogy a vezér kérte, még ha a legtöbb ember tudatában is volt, hogy helytelen. Ez a kemény kérdés, amit tudni kell megválaszolni, mert azok akik nem tanulnak a történelembõl, arra ítéltetnek, hogy megismételjék azt...
A kérdésekre a válasz alapvetõ ált. mûveltségi, bárhol utána tudsz nézni, ne várd el, hogy más szedje össze neked az információt, aki akár még politikai beállítottságától függõen máshogy is fogalmazhat, színezhet....
Mert õk Európa megrontói, akik veszélyeztetik Németország erejét.A németek viszik a hátukon Európát, és felvállalták, hogy megvédik a kommunistáktól. De nem csak magas, szõke SS-esek voltak, hiszen csatlakozhattak akár a Szovjetunió területén élõk is (pl. kozákok). A cél a kommunista horda megállítása volt.
mert elmebeteg volt.
Hihetetlen szintû kisebbségi érzés gyötörte legbelsõ énjét, szomorú volt hogy olyan béna hogy még négernek, bßzinak, zsidónak se sikerült születnie. A jóképû SS tisztek pedig mind melegek voltak, így akart Hitler is melegedni , és végül sikerült is neki.
"Heimlich Himmler" hahaha, ez jó :D (heimlich = titkos) ;)
Húúú ez nagyon összetett. Elõször is hitler nem a szõke kékszemû.... németeket tartotta nagyra, hanem az "északi vér fiait" (germánokat), akiknek a fõ jellemzõjük a szõke haj kékszem...(biztos megtalálod a rasszok leírásait valahol, és ezek a leírások a legjellemzõbbek a germánokra). Hitler "tudósai, orvosai" sok mindennel próbálkoztak, hogy bebizonyítsák az "árják" magasabb rendûségét, de ezek közül semmi sem állja meg a helyét. Az hogy miért tette a zsidókkal és a többiekkel amit tett, ez viszonylag egyszerû. Volt egy öregember (asszem valami tábornok volt régen neve nem jut eszembe) és asszem Rudolf Hess. Na ennek a Hessnek volt ez az öreg egy ismerõse, aki ezeket a nézeteket vallota, és tõle vette át Hitler az elveit, amiket õ aztán késõbb kissé megváltoztatott. A zsidókkal azért csinálta ezt, mert mint pl a háborús propaganda is írta a "kövér zsidók..." gazdagok voltak , Hitler egy viszonylag szegény családból származott. És a homoszexuálisokkal , mozgássérültekkel... azért csinálta, mert egyszerûen nem tartotta életre alkalmasnak õket. Volt egy kevésbé ismert programja az eutanázia program, amit nagyon elleneztek ezért látszólag felhagytak vele, de titokban tovább folytatták(itt a menthetetlen embereket a német "tudósok" halálba segítették).. Az meg hogy ma a szõke a divat az csak véletlen... Ráadásul kezd kimenni a divatból... Aférfiaknál meg sose volt divat a szõke.
Négerek ugye nagyon nem voltak Európában akkoriban, a homoszexuálisok/nyomorékok hátráltatják a társadalmat (a melegeknek ugye nem lesz gyereke, ergo veszteség a társadalomnak, és züllesztik az erkölcsöt is), a zsidók _valós_ aknamunkájáról meg épp elég helyen lehet olvasni. Az a humor, hogy itt a szemünk elõtt zajlik, múltkor egy EZO Élet nevû bulvár fosban bukkantam pont egy meglepõen õszinte cikkre az Illuminátusokról (szabadkõmûves rend, na mit akarnak a szabadkõmûvesek? egyesített világ, világkormány (globalizmus eszébe jut valakinek? Európai Únió? multikulti (és ezáltal nemzetvesztés)?), és kik a tagjai fõleg? csak nem zsidók? deeee. Kik ellen harcolt Hitler? Kik irányítják mai napig a médiát, ami irgalmatlan nagy hülyeségekkel hergelte a népeket a németek ellen? Nem folytatom).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!