Találatok a következő kifejezésre: Hiszel az kártyajósokban, látnokokban, és ilyen (1 db)

Hiszel az internetes kártyajósokban, látnokokban, és ilyen egyéb misztikus szakértőknek?

Igazat mondanak vagy átverés az egész?

Legjobb válasz: én hiszek a kártyajóslásban, asztrológiában, szerintem nem véletlenül maradtak fenn ennyi éven át, de persze vannak csalók is, meg olyanok akik azt hiszik értenek hozzá, de nem (õk iszonyú sokan vannak, többen mint a csalók). az olyanok hogy neten kiválasztasz két kártyát és megmondják a sorsod az biztos hogy nem mûködik. a napjegy asztrológia (h elmondják mi lesz veled a csillagjegyed alapján) átverés.

én hiszek a kártyajóslásban, asztrológiában, szerintem nem véletlenül maradtak fenn ennyi éven át, de persze vannak csalók is, meg olyanok akik azt hiszik értenek hozzá, de nem (õk iszonyú sokan vannak, többen mint a csalók). az olyanok hogy neten kiválasztasz két kártyát és megmondják a sorsod az biztos hogy nem mûködik. a napjegy asztrológia (h elmondják mi lesz veled a csillagjegyed alapján) átverés.
Nem hiszek. Az egész vagy csalás, vagy önámítás.
Nem csak az internetes, de semmilyen jóslásban sem hiszek.
Kiváncsiságból, (két év kihagyással)két különbözõ jósnõhöz mentem el, és mondtak , többféle dolgot a közeljövõre, és semelyik nõ jóslata nem jött be.Én nem hiszek benne.
aki állitja magáról, hogy õ jobb mint a másik, hozzá menjenek...JÓ BORNAK NEM KELL CÉGÉR!!! pénzkidobás!!
Akár netes, akár egyéb: kóklerek.
Általában bejön!
Nem, én csak Tihanyi mesterben hiszek: http://uk.youtube.com/watch?v=Kpg1uKV0bdM

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi van akkor ha valaki beleszeret magába?

De KOMOLYAN.
mi lesz a kiábrándulással?

6

Új világ jön. De miért lesz gonosz?

http://maga-a-valosag.hu/?page_id=132

3

Szepes Marianak kik voltak a tanitvanyai akik meg elnek?

Macsai Pal szinesz, Revesz Sandor Piramis-tag.
Muller Sziami Peter ?

1

Ti mennyire hisztek a vonzás törvényében, abban, hogy életünk dolgait saját gondolatainkkal vonzunk magunkhoz?

10

Szkeptikusok szerintetek a spiritualitás gyenge lelkek kapaszkodója, de az ember gyarló! Akkor hogyis van ez?

szkeptikusok szerintetek a spiritualitás gyenge lelkek kapaszkodója, de az ember gyarló ! A spirituálisok és a vallásosak, de sátánisták szerint is kell egy szellemi támogató, aki pozitívan beavatkozik, ha elfogy a szufla. Lehet az Isten/Sátán/Buddha/Jehova akár ki.

Az ember gyenge. Az utcán bármikor leüt akár két késes ember vagy egyetlen hátúlról és egész életed munkája odavész. Ember egész életébe alig bírja kidolgozni a napi 8-10 órákat és már elfárad fizikailag roncs és mentálisan is padlón van.

Egész életében sorra kapja a betegségeket pl cukorbaj, koszvény, sokizületgyulladás egyéb népbetegségek ráadásúl állandóan vétkezik : Sokat paráználkodik és ha házastársa van, akkor is gondolatban vétkezik más asszonnyal vagy pornót néz esetleg az utcán más lányok fenekét. Könnyen elveszíti az ember önuralmát és kétségbeesik.

Nem sorolom a bajokat a lényeg, az hogy az ember esendő és gyenge de alapból és nem azért mert genetikailag a földönkívüliek ilyenné manipuláltak, hogy interdimenzionális lényekhez (démon,Jahve,Sátán,Angyalok stb) fohászkodjunk, hanem eleve ilyen az univerzum, ilyen az anyag ez a téridőnk szerkezete.

akkor mégiscsak gyengék vagyunk ti is.No Hogyan is van ez kérném szépen?

10

Mit gondoltok Kisfaludy Györgyről?

3

Ki tud szinvonalas magyar nyelvu ezoterikaval, metafizikaval foglalkozo oldalt ajanlani?

Mert penzert josolok, kamu-gyogyitok, feketemagiaval stb. foglalkozo oldalakbol boven van, annyira, hogy az igazi ertekrol nincs is tudomasuk az embereknek.

1

A valóság valóban illúzió?

"Átfogó értelmezés: kezdetben volt a semmi. A semmi részecskéi egy napon összesűrűsödtek, és akkorát robbantak, hogy abból valami lett. " ""Kezdetben nem "volt a semmi", hanem "nem volt semmi", még idő sem. Tehát nem volt olyan időpont, amikor az energiamegmaradás ne teljesült volna. Az ősrobbanásnak nincs előzménye, hiszen nincs olyan hogy "az ősrobbanás előtt". ""? egy válaszadó

Még ma se nincsen se idő, se tér. E kettő és minden más csak az ember számára valós és létező. Még az elme számára sem létező dolgok. Hisz korszakokat lehet átlépni gondolatban, és a legtávolabbi pontokat is elérheted. Az időt csak az észleli, ami véges. Az ember számára megvan határozva az idő. De mi van azzal aminek nem a föld forgása szabja meg az életét?

22

Az illuminati az most rossz?

Valaki magyarázza már el hogy az rossz-e és ha rossz akkor miért?

11

Tudtok olyan rúnát vagy bármilyen egyszerű kicsi szimbólumokat, amik negatív dolgokat mondanak?

halál, pusztulás,ármány, de legfőképp kegyetlenség és gonoszság. linket kérhetnék róla? köszönöm előre is.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!