Találatok a következő kifejezésre: Hiszel az kártyajósokban, látnokokban, és ilyen (1 db)

Hiszel az internetes kártyajósokban, látnokokban, és ilyen egyéb misztikus szakértőknek?

Igazat mondanak vagy átverés az egész?

Legjobb válasz: én hiszek a kártyajóslásban, asztrológiában, szerintem nem véletlenül maradtak fenn ennyi éven át, de persze vannak csalók is, meg olyanok akik azt hiszik értenek hozzá, de nem (õk iszonyú sokan vannak, többen mint a csalók). az olyanok hogy neten kiválasztasz két kártyát és megmondják a sorsod az biztos hogy nem mûködik. a napjegy asztrológia (h elmondják mi lesz veled a csillagjegyed alapján) átverés.

én hiszek a kártyajóslásban, asztrológiában, szerintem nem véletlenül maradtak fenn ennyi éven át, de persze vannak csalók is, meg olyanok akik azt hiszik értenek hozzá, de nem (õk iszonyú sokan vannak, többen mint a csalók). az olyanok hogy neten kiválasztasz két kártyát és megmondják a sorsod az biztos hogy nem mûködik. a napjegy asztrológia (h elmondják mi lesz veled a csillagjegyed alapján) átverés.
Nem hiszek. Az egész vagy csalás, vagy önámítás.
Nem csak az internetes, de semmilyen jóslásban sem hiszek.
Kiváncsiságból, (két év kihagyással)két különbözõ jósnõhöz mentem el, és mondtak , többféle dolgot a közeljövõre, és semelyik nõ jóslata nem jött be.Én nem hiszek benne.
aki állitja magáról, hogy õ jobb mint a másik, hozzá menjenek...JÓ BORNAK NEM KELL CÉGÉR!!! pénzkidobás!!
Akár netes, akár egyéb: kóklerek.
Általában bejön!
Nem, én csak Tihanyi mesterben hiszek: http://uk.youtube.com/watch?v=Kpg1uKV0bdM

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen cég, szervezet áll az életrőlszólóélmény.hu szolgáltatásai mögött?

Nagyon érdekes, hogy reklámozzák magukat, kollégákat keresnek, de semmilyen információt nem hajlandóak még kérdésre sem elmondani ezekkel kapcsolatban. :-o

6

Nektek be szokott válni az inga jóslata?

12

Meditálás, hogyan tovább?

Üdv mindenkinek, már 3.napja gyakorlom a meditálást, de amilyen rögtön rá is éreztem, hogy hogyan is kellene ezt csinálni, annyira rögtön el is akadtam, mindig ugyan az a probléma... Amikor már kezdenék rendesen elmerülni és azonosulni azzal ami valójában vagyok rögtön az van, hogy mintha ne tudnék lélegezni, és ez nem hagy tovább menni... Lélegzik a testem tovább is magától, és én kezdhetem az utazásom a testtől független, vagymi hogy ááá... Megfulladni nem szeretnék, gondolom nem is tudnék nyilván de a kérdés, hogy essek túl azon a félelmen vagy vegyem csak szépen a levegőt akarattal, aztán majd megyek tovább, ha eleget gyakoroltam?

6

Hogy kell helyesen mondani? 404 ufológus vagy 404 asztrobiológus?

17

Ezotéria hívők. Elmondanátok a természetetek lényegét?

16

Kislányom 5-6 évesen látott a lakásban a szék alatt összekuporodva egy kisfiut, behivot mert meg akarta mutatni nekem de én nem láttam semmit, 2szer is rákérdezett hogy tényleg nem látom?

30

Mit jelent az, hogy a Föld napján sújtotta Magyarországot földrengés?

Izgi volt mi? :)

20

Milyen olcsó gyógyszert szedjek hogy ne legyen ilyen híg az eszem?

most az iskolában 4 tantárgyból kell javítanom, de nagyon híg az eszem, évvégéig ki kell javítanom hogy ne bukjak meg, de hül.ye vagyok mint a pi.csám, mit csináljak hogy könyebben tanuljak? meg mit csináljak hogy tanulás közben ne járjon az agyam 100 félén, és oda tudjak koncentrálni a tanulásra?

9

Hová tűnt tegnap az az ufós kérdés?

Amikor valaki élőben látott ufót fényes nappal.

9

Az Ezo TV-vagy az Asztro Show-ban lehet 10000000× -os pénisz energiát kérni? XP

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!