Találatok a következő kifejezésre: Hiszel az kártyajósokban, látnokokban, és ilyen (1 db)

Hiszel az internetes kártyajósokban, látnokokban, és ilyen egyéb misztikus szakértőknek?

Igazat mondanak vagy átverés az egész?

Legjobb válasz: én hiszek a kártyajóslásban, asztrológiában, szerintem nem véletlenül maradtak fenn ennyi éven át, de persze vannak csalók is, meg olyanok akik azt hiszik értenek hozzá, de nem (õk iszonyú sokan vannak, többen mint a csalók). az olyanok hogy neten kiválasztasz két kártyát és megmondják a sorsod az biztos hogy nem mûködik. a napjegy asztrológia (h elmondják mi lesz veled a csillagjegyed alapján) átverés.

én hiszek a kártyajóslásban, asztrológiában, szerintem nem véletlenül maradtak fenn ennyi éven át, de persze vannak csalók is, meg olyanok akik azt hiszik értenek hozzá, de nem (õk iszonyú sokan vannak, többen mint a csalók). az olyanok hogy neten kiválasztasz két kártyát és megmondják a sorsod az biztos hogy nem mûködik. a napjegy asztrológia (h elmondják mi lesz veled a csillagjegyed alapján) átverés.
Nem hiszek. Az egész vagy csalás, vagy önámítás.
Nem csak az internetes, de semmilyen jóslásban sem hiszek.
Kiváncsiságból, (két év kihagyással)két különbözõ jósnõhöz mentem el, és mondtak , többféle dolgot a közeljövõre, és semelyik nõ jóslata nem jött be.Én nem hiszek benne.
aki állitja magáról, hogy õ jobb mint a másik, hozzá menjenek...JÓ BORNAK NEM KELL CÉGÉR!!! pénzkidobás!!
Akár netes, akár egyéb: kóklerek.
Általában bejön!
Nem, én csak Tihanyi mesterben hiszek: http://uk.youtube.com/watch?v=Kpg1uKV0bdM


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A Transzcendentális Meditáció tájékoztató előadásán körülbelül miről van szó?

Köszönöm!

4

Hogyan hal meg yaki kadafi le tudná valaki írni magyarul?

4

Hogyan engedheti meg az RTL?

Hogyan engedheti meg az RTL hogy az ő csatornájukon az EZO tv jósok elszedjék nyugdíjasok pénzét? Hiszen nyilvánvaló hogy semmi valóságalapja az egésznek.

10

Hogyan alapítsak vallást, írjak szent könyvet? (komoly válaszokat)

Akkor röviden: Mindent kigondoltam, jóideje tanulmányozom a különféle vallásokat (Thelema, Buddhizmus, sátánizmusból mindkétféle stb) Az volna a kérdésem, hogyan álítsam össze a szent könyvemet, esetleg van erre valami szerkezeti séma segítségként, történeteket tartalmaz majd, kinyilatkoztatásokat a hejes életútra és jóslatokat.Illetve aki ismer általam nem felsorolt KÖZTUDATBAN KEVÉSBÉ ISMERT vallásokat azt is megírhatja, és ez nem egy LOPOTT vallás,, mint azek a keresztény alapú adventista, pünkösddista stb, ez eredeti politeista vallás lesz!

11

Mi történhet velem ha alvásparalízis alatt ébresztenek fel?

6

Ismeritek a "szolgakurzust"? Gyurkovics László a megalkotója. Milyen?

Csak hétvégén lesz rá időm de kiváncsi lennék érdemes-e időt szánni rá?

2

Angyalok léteznek?

8

Ti hisztek az ilyesmiben?

A napokban anyukám egyik közeli ismerőse - már szinte családtag - meghalt, és nem volt alkalmuk elbúcsúzni sem, de tegnap amikor anya épp a tesómat fürdette, egy kis buborék kiszállt a tusfürdő flakonból. Nosh, köztudott ugyebár, hogy a buborék általában felszáll majd le, vagy egyből le, de ez kicsit furcsa volt, ugyanis felszállt egy kicsit, majd ott elkezdett lebegni, felszállt a plafonhoz, majd le, és végül még oldalra is bejárta a szobát, de végül visszatért az eredeti helyéhez. Anya kicsit megijedt ettől, így hirtelen meghátrált, mire a buborék is hátrébb ment, és leszállt a kistesóm törölközőjére. Mondjuk még ott se durrant ki, csak mikor anya ráfújt. Ez így kb. 2 perc leforgása volt, anya szerint így akart elköszönni tőlük vagy valami. Ti mit gondoltok?

5

Mi lehetett ez? Tegnap este, amikor az egyik szobában voltam, valami zöld fényt láttam 2× is felvillanni, de csak egy pillanatra.

Először azt hittem, hogy a klaviatúra, hangszóró, vagy a nyomtató villant fel egy pillanatra (kóbor áram), de aztán észrevettem, hogy a számítógép nincs áram alá helyezve.
Lehet, hogy egy Szín az űrből? :)

4

Tényleg a halak a legszerencsétlenebb jegy?

http://affection.add-to.net/?i=horoszkop_osszesito-halak

Én is az vagyok, de eddig ez volt a leglerombolóbb írás a halakról. A maradék önbizalmam is elment.

15

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!