Találatok a következő kifejezésre: Hiszel az kártyajósokban, látnokokban, és ilyen (1 db)

Hiszel az internetes kártyajósokban, látnokokban, és ilyen egyéb misztikus szakértőknek?

Igazat mondanak vagy átverés az egész?

Legjobb válasz: én hiszek a kártyajóslásban, asztrológiában, szerintem nem véletlenül maradtak fenn ennyi éven át, de persze vannak csalók is, meg olyanok akik azt hiszik értenek hozzá, de nem (õk iszonyú sokan vannak, többen mint a csalók). az olyanok hogy neten kiválasztasz két kártyát és megmondják a sorsod az biztos hogy nem mûködik. a napjegy asztrológia (h elmondják mi lesz veled a csillagjegyed alapján) átverés.

én hiszek a kártyajóslásban, asztrológiában, szerintem nem véletlenül maradtak fenn ennyi éven át, de persze vannak csalók is, meg olyanok akik azt hiszik értenek hozzá, de nem (õk iszonyú sokan vannak, többen mint a csalók). az olyanok hogy neten kiválasztasz két kártyát és megmondják a sorsod az biztos hogy nem mûködik. a napjegy asztrológia (h elmondják mi lesz veled a csillagjegyed alapján) átverés.
Nem hiszek. Az egész vagy csalás, vagy önámítás.
Nem csak az internetes, de semmilyen jóslásban sem hiszek.
Kiváncsiságból, (két év kihagyással)két különbözõ jósnõhöz mentem el, és mondtak , többféle dolgot a közeljövõre, és semelyik nõ jóslata nem jött be.Én nem hiszek benne.
aki állitja magáról, hogy õ jobb mint a másik, hozzá menjenek...JÓ BORNAK NEM KELL CÉGÉR!!! pénzkidobás!!
Akár netes, akár egyéb: kóklerek.
Általában bejön!
Nem, én csak Tihanyi mesterben hiszek: http://uk.youtube.com/watch?v=Kpg1uKV0bdM


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen ebbe a kategóriába illő téma foglalkoztat a legjobban?

+korod és nemed...esetleg valamiféle tapasztalatod azzal,vele kapcsolatban

14

Betudom vonzani?

Pár héten belül érettségizni fogok. Nagyon szeretném, hogy felvegyenek egyetemre ( másrészt szeretném, ha büszke lenne rám édesapám ). Betudom vonzani azt, hogy felvegyenek egyetemre ? Persze tanulok.

6

Melyik az az arkangyal aki segít befejezni az elkezdett dolgokat?

6

Képes vagyok a szememmel keverni a színeket?

Ha nézegetek egy sárga hátteret, aztán utána visszamegyek egy kékes háttérre, akkor zöld színűnek látok hirtelen mindent. Ez mitől van? Különleges?

8

Lehet, hogy megálmodom a dolgokat? Van erre magyarázat?

Mèg csak 12 èves vagyok de már 5 olyan dolgot álmodtam ami be teljesült pl:a nagyszüleim nèmetországba menntek auotoval ès èn megálmodtam , hogy valami nagy baj lesz az úton nem kronkrèt dolgot álmodtam vsak annyit , hogy baj lesz ès karamboloztak is ès a kocsinak anyi! Vagy megálmodtak , hogy az egyik rokonomnak megfoghalni az egyik szefette! Ès meghalt a kisbabája aki igaz mèg csak a hasában volt! Szerintettek?

4

Mi a különbség a jobb és balkezesek személyiségében? Mi az egyiknek, és mi a másiknak az erőssége?

17

Ez igazi? (többi lent)

itt a videóról a link. Olvassátok el érdekes nagyon!!

2

Démon szállta meg a testvéremet, mit kell tenni ilyenkor?

még mielőtt valaki elviccelné, előre leszögezném: EZ NEM VICC.

18

Ezek szerint mégsem voltunk a Holdon?

Ki ne emlékezne, Ralph René TV2-es riportjára, melyben a vákuumban lobogó zászlóról vagy arról, hogy ha a holdkomp szétfújta a felszínről a port, miért látszódott a lábnyoma Armstrongnak volt szó és kielemezve megkaptuk egy amerikai holdutazásfan beéismerésével, hogy valami nem stimmel a képekkel. Akkor arra gondolt mindenki, hogy biztosan voltak a holdon és csak azért kellett levetíteni ezt az előre felvett videót, mert a holdon tartózkodó UFÓkat mégsem adhatta le a NASA, elvégre tagadni kívánja a kormány a létezésüket.

Most azonban azt mondom, hogy mégsem volt ember a holdon ! Az egyetlen bizonyíték az lenne, hogy található egy tükör a holdon, amit lézerrel észlelni lehet, mivel visszaveri a fényét. Most azonban azt állítom, hogy azt csak egy drónnal ledobták a felszínre és éppen azért, mert tudták, hogy egy ócska hamisítást készítettek holdraszállás címén és ha az embereknek ez feltűnik, ezzel tunak/tudnának takarózni.

Ufológusok mit szóltok ehhez ? Szerintetek az UFO-k miatt kellett letagadni vagy valóban sem voltunk ott?

Szkeptikusok láthatjátok a videon, hogy a fényszóródás értelmében alakul ki ilyen fényviszon, hogy a háttér kevésbé fényes mint ahol az "űrhajós" áll és ugye tudjuk, hogy fényszóródás csak légkőrben van és a holdnak nincsen légköre :-D. Az árnyékok sem stimmelnek és a hajszálkereszt is kilóg. Nézzétek meg

25

Mi az a meditáció? Mire jó? Mit kell közben éreznem?

13

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!