Találatok a következő kifejezésre: Hiszel az kártyajósokban, látnokokban, és ilyen (1 db)

Hiszel az internetes kártyajósokban, látnokokban, és ilyen egyéb misztikus szakértőknek?

Igazat mondanak vagy átverés az egész?

Legjobb válasz: én hiszek a kártyajóslásban, asztrológiában, szerintem nem véletlenül maradtak fenn ennyi éven át, de persze vannak csalók is, meg olyanok akik azt hiszik értenek hozzá, de nem (õk iszonyú sokan vannak, többen mint a csalók). az olyanok hogy neten kiválasztasz két kártyát és megmondják a sorsod az biztos hogy nem mûködik. a napjegy asztrológia (h elmondják mi lesz veled a csillagjegyed alapján) átverés.

én hiszek a kártyajóslásban, asztrológiában, szerintem nem véletlenül maradtak fenn ennyi éven át, de persze vannak csalók is, meg olyanok akik azt hiszik értenek hozzá, de nem (õk iszonyú sokan vannak, többen mint a csalók). az olyanok hogy neten kiválasztasz két kártyát és megmondják a sorsod az biztos hogy nem mûködik. a napjegy asztrológia (h elmondják mi lesz veled a csillagjegyed alapján) átverés.
Nem hiszek. Az egész vagy csalás, vagy önámítás.
Nem csak az internetes, de semmilyen jóslásban sem hiszek.
Kiváncsiságból, (két év kihagyással)két különbözõ jósnõhöz mentem el, és mondtak , többféle dolgot a közeljövõre, és semelyik nõ jóslata nem jött be.Én nem hiszek benne.
aki állitja magáról, hogy õ jobb mint a másik, hozzá menjenek...JÓ BORNAK NEM KELL CÉGÉR!!! pénzkidobás!!
Akár netes, akár egyéb: kóklerek.
Általában bejön!
Nem, én csak Tihanyi mesterben hiszek: http://uk.youtube.com/watch?v=Kpg1uKV0bdM


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért van az, hogy az "ufológusok" szerint minden tudást csakis egy földönkívüli civilizációtól kaphattunk?

Ennyire kishitűek? Vagy egyszerűen csak tudatosan/tudat alatt irigyek a nagy elmékre?

10

Mi lehetett ez a furcsa élmény?

Előre is leszögezem hogy ez egy paranormális kérdés lesz, szal az ilyen "igen, az 100% hogy szellem volt" meg hogy "félős kis csicska vagy" az ilyen válaszokat mellőzzétek! Nos, én egy 700-as kis faluban élek a dunántúli dombság közepe fele Tolna megyében, és a falu végén van egy kis patak ami fölött van egy híd (fehérhídnak nevezzük) most fúj a szél meg midnen, és a nádakat is fújta, de ez nem a szél volt, mert hallottam hogy egy járás féle hang volt! Én szellemre gyanakszok. És mégegyszer, kérlek a felül leírt példákat ne válaszoljátok! Köszönöm! :D XD

6

Vámpírok a Bibliában. Hol is?

Sziasztok:)!!
Én hiszek Istenben és sokszor hallottam h a vámpírok benne vannak a Bibliában...melyik résznél????

10

Mitől lehet ez? (bővebben lent)

Lehet, hogy hülyeségnek fog tűnni amit leírok, szerintem is az, de ma elgondolkodtam.
Ha megyek valami idegen helyre nagyon gyakran (szinte mindig) előfordul, hogy tönkre mennek az elektromos gépek, vagy bennük valami, pedig nem csinálok semmit. Ilyesmit láttam a Rejtélyek kalandorai egyik részében is régen.
Az utcán szinte minden este ha megyek 1-2 lámpa lekapcsol pont amikor alá érek, de legtöbbször csak akkor amikor egyedül vagyok és nincs körülöttem ismeretlen ember se nagyon, max 1-2 messzebb (lehet máskor is van, csak akkor ha társasággal vagyok nem nagyon figyelem).
De nem is ez ami megdöbbentett, hanem ma amikor mentem be megcsináltatni az Uniós egészségügyi kártyámat leállt a számítógépben valami rendszerük, egyszerűen nem töltött be. Mondták hogy elnézést, sose volt ilyen, jöjjek vissza később. Elmentem hát a Vodafone-ba, mert elhagytam a telefonom és hogy lehet e az a régi számom ami volt, a srác elkezdett nézelődni ezügyben a gépén, de az is leállt, szintén nem tudott csinálni vele semmit.. És ez csak 2 eset a számtalanból, ami történt már.. És ezek jelentős része (kb 20ból 1) nem közvetlenül rokonoknál történik, hanem ha valami intéznivalóm van akkor.
Először véletlennek gondoltam, de ennyiszer? Lehetséges, hogy valami különleges energiamező segítségével, ha tudat alatt szorongás van bennem vagy valami akkor blokkolom az ilyen rendszereket? Ha elmegyek általában megjavulnak.

10

Mit kell abból megtanulni, ha nem bírom az átverést, és mégis mindig megpróbálnak átverni?

10

Mi lehet a telefonommal? :o

Lerakom az ágyam szélére és mikor felkelek a földön van. Vándorol? Vagy szellemek járnak a lakásban? Mert mindig mikor felszedem karcos a képernyője és kicsit levan pattanva a széle... nagyon félek. Vagy csak azért mert a garancia lement róla és úgy van programozva hogy essen szét utána? Hát nem tudom HELP!!!!! 19/f

6

Deja vu, extrém megközelítésből?

Mindenkinek volt már ilyen érzése, sokféle magyarázat létezik, sokra rácáfolnak. De mi van, ha teljesen másról van szó? Az univerzumunk egy apró, borsószemnyi anyaghalmazból tágul végtelen nagyságúra, de ez vissza is húzódik. Itt most évmilliárdokról beszélünk. Ez a folyamat ismétli önmagát, ugyanabban a formában, tehát minden ugyan úgy történik, ahogy előtte, lehet, hogy már hosszú évmilliárdok óta leéljük ugyanazt az életet, amit előtte már rengetegszer, ugyan nem emlékszünk rá, hisz meghalunk mindannyian, de mi van, ha apró részletek, halovány emlékek felélénkülnek bennünk az "újraélés" következtében, és mi ezt elneveztük deja vu-nak, sokak állítják, hogy megálmodják a jövőt, mindez magyarázatául szolgál. Valószínűleg orbitális baromság, és az univerzum "visszahúzódása" is csak egy lehetőség, a sok közül, ennek ellenére megkérdezem: vélemény?

4

Hogyan lehet ki jonni rovid idon belul a depibol? Hogyan lehet az ember kisugarzasa pozitiv?

koszonom a valaszokat.:)

9

Mik ezek a nyomások a mellkasomban?

Időnként ilyen egy másodperces nyomás vagy valami érzés van a mellkasomban mintha lenne ott valami. Mi ez?

6

Miért kell minden ilyen "energiával" kapcsolatos dologra rányomni, hogy titkos? Nem beszélhetek róla. Akkor mégis hogy ismerte meg a többi ember?

Eddig a Pprána Nadinál tapasztaltam ezt. Egyik ismerősöm eljárt ilyen tanfolyamra, hogy energiával kézrátétellel gyógyít, erre kérdeztem, és "Nem mondhatom el, titkos!"
Utána néztem ennek a Prána Nadinak, és kiderült, hogy bárki mehet tanfolyamra, csak csengesse ki a pénzt.

Aha... Szóval "titkos" de ha kicsengeted a lvét, akkor már te is megtudhatod a titkot.
Értem!

Miért kell rányomni sok dolgora, hogy titkos?
Akkor a többi ember hogy ismerhette volna már meg?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!