Találatok a következő kifejezésre: Hiszel az kártyajósokban, látnokokban, és (1 db)

Hiszel az internetes kártyajósokban, látnokokban, és ilyen egyéb misztikus szakértőknek?

Igazat mondanak vagy átverés az egész?

Legjobb válasz: én hiszek a kártyajóslásban, asztrológiában, szerintem nem véletlenül maradtak fenn ennyi éven át, de persze vannak csalók is, meg olyanok akik azt hiszik értenek hozzá, de nem (õk iszonyú sokan vannak, többen mint a csalók). az olyanok hogy neten kiválasztasz két kártyát és megmondják a sorsod az biztos hogy nem mûködik. a napjegy asztrológia (h elmondják mi lesz veled a csillagjegyed alapján) átverés.

én hiszek a kártyajóslásban, asztrológiában, szerintem nem véletlenül maradtak fenn ennyi éven át, de persze vannak csalók is, meg olyanok akik azt hiszik értenek hozzá, de nem (õk iszonyú sokan vannak, többen mint a csalók). az olyanok hogy neten kiválasztasz két kártyát és megmondják a sorsod az biztos hogy nem mûködik. a napjegy asztrológia (h elmondják mi lesz veled a csillagjegyed alapján) átverés.
Nem hiszek. Az egész vagy csalás, vagy önámítás.
Nem csak az internetes, de semmilyen jóslásban sem hiszek.
Kiváncsiságból, (két év kihagyással)két különbözõ jósnõhöz mentem el, és mondtak , többféle dolgot a közeljövõre, és semelyik nõ jóslata nem jött be.Én nem hiszek benne.
aki állitja magáról, hogy õ jobb mint a másik, hozzá menjenek...JÓ BORNAK NEM KELL CÉGÉR!!! pénzkidobás!!
Akár netes, akár egyéb: kóklerek.
Általában bejön!
Nem, én csak Tihanyi mesterben hiszek: http://uk.youtube.com/watch?v=Kpg1uKV0bdM


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Meditácio? Hogyan kell elérni a meditácio állapotát?

Szeretném elérni a meditácio állapotát de gondot okoz nekem. Nem tudom kiüríteni az elmém és a semmire gondolni azaz semmire se gondolni. valamint ha elérem akkor honnan tudom?és mennyi gyakorlás kell hogy elérjem ezt az állapotot?

6

Valaki használja az EFT-módszert? 21F

pl.hogyan tudnám használnitanulás közben??

1

Egy lánnyal mindig össze hoz a sors, miért? (ennyi véletlen nem lehet :D)

Én is lány vagyok.
Általános iskolában 6 évig voltunk osztálytársak,nem beszéltünk semmit kb ellenségek voltunk.Aztán kiderült,hogy ugyan abba a gimibe ment mint én.5 évig újra osztálytársak voltunk.Leérettségiztünk most júniusban.Ja de matekból ő is megbukott mint én( ne cikizzetek szar volt a tanárunk). Egymástól kértünk segítséget meg minden.Szóbelin átmentünk mind2-en :).Augusztus utolsó hetén kiderült,hogy ugyan abba a szakiskolába ment volna mint én,csak más szakra.(a suli megszűnt sajnos időközben,így se én se ő nem fogunk oda járni).
Ma találkoztam vele a Héven.Sokat beszélgettünk.Aztán az elköszönésnél azt mondta majd még találkozunk.Eskü már megijedtem ettől :D
Ja és ugyan abban a városban lakik mint én.
Gimiben többet beszéltünk,mint áltiba.
Ami fura ha összefutunk akkor sokat kérdezősködik,szóval mintha érdekelné mivan velem.Ami jó,mert sok ismerősömtől én kérdezek és ők alig kérdeznek vissza.
Ami még fura az egészben,hogy totál ellentétek vagyunk.
Õ elég felszínes,nagyszájú csaj.Én meg egy csendesebb lány vagyok.
Viszont ha beszélgetünk időnként azt érzem mint ha tök jó bnők lennénk.De vhol én utálom ezt a csajt.Áltiba sokat szemétkedett velem.Persze sokat változott azóta,velem nem is volt a gimibe bunkó.Viszont sokan utálták az osztályból,mert mindenért hisztizett.
A gimibe együtt mentünk a Héven és a buszon is.Ha olyan szitu volt egymásra néztünk és tudtuk mit gondol a másik.
Facebookon sose beszéltünk/beszélünk egymással,hogy "szia,mi újság van veled?" "hogy vagy?"

Egyik bnőm azt mondta,hogy ez nagyon furcsa,neki is elmeséltem már ezt.

Vmi racionális magyarázat lehet benne? :D

4

Ha a TV2-n felhívom Alexander mágust tényleg jobb lesz az életem?

Pl. ma olyan 4kor volt a váratlan pénz, nyeremény energia és aztán jött a gyorsító gyertya. Lehet hülyének néztek de én beveszem a szövegét meg azok a visszajelzések is... van benne valami ?

18

Hogyan érhető el az hogy egy illetőnek az eszébe jussak?

Semmilyen lehetőséget nem látok már arra, hogy újra éledjen a kontaktus köztem és az illetővel csak ha ő keres meg engem, de nem tudok mit tenni ez ügy érdekében, ezért gondoltam, hogy esetleg agykontrollal vagy más úton "üzenek" neki hogy az eszébe jussak és keressen. Tudom a szabad akaratot nem befolyásolhatom, nem is akarom, viszont beszélni nagyon akarok már vele. Mi a véleményetek? Javaslataitok?

9

Isten csak az emberbe pakolt bele lelket?

Ha testünk matériája sem atomi, sem sejt, sem egyéb szinten nem mutat lényegi eltérést a többi élőhöz képest, van-e az állatokban lélek? És miért nincs?
Ha belül ugyanolyanok vagyunk, mint a disznó, amit megeszünk, akkor a disznónak is kellene, hogy legyen esze, lelke. Vagy nem?

Miért volt tiltott évszázadokon keresztül a boncolás? Talán azért, nehogy felmerüljön valakiben ilyen kérdés?

14

Babonánál jelent valamit a pók, amikor a fejünk felett lóg, csüng?

Úgy emlékszem,hogy valamit jelent (babona) amikor pók lóg a fejünk fölött.Van ilyen jelentése?Úgy emlékszem,hogy ha ilyen van,akkor bekötik a fejünket?

3

Mitől lehet ez?

Most lehet hülyének fogtok nézni, azért amit megpróbálok megfogalmazni, bár elég nehéz lesz:)
Igazából arról van szó, hogy ha gondolok egy napra vagy egy számra akkor sokszor automatikusan társítok hozzá egy színt is. Csak egy példa: kedd-barna. Meg van olyan, hogy egy szám "szimpatikus" nekem, egy másik pedig nem, például a 12es igen, de a 13 már nem. Hallottam olyan emberekről, akik szintén így "gondolkoznak" ,csak már elég rég így nem tudom mi ez.
Mitől lehet ez? Vagy egyáltalán mi ez? Lehet ebből valami előnyöm vagy hátrányom?

7

Ha szkeptikus vagy, te miben nem hiszel és miért?

Magyarázd is meg kérlek :)

12

Ha nagyon sokszor vegzem a valosag ellenorzest akkor konnyebben megy majd a tudatos almodas? Mit kene gyakorolnom hozza?

Mert nem szoktam sokszor, mindig elfeledkezem rola.. Igy van ez a tobbi dologgal is, mint pl. lefekves elott kijelenteni hogy tudatosan fogok almodni... Egy ideig csinalom de aztan abbamarad a lelkesedesem mert nem tortenik semmi...

Mindig csak random sikerul tudatosan almodni, es csakis reggelente mikor mar hallok zajokat es megy az alom. Akkor tudom hogy almodom, de mikor probalnam iranyitani akkor mindig felebredek. :/

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!