Találatok a következő kifejezésre: Hiszel az kártyajósokban, látnokokban, és (1 db)

Hiszel az internetes kártyajósokban, látnokokban, és ilyen egyéb misztikus szakértőknek?

Igazat mondanak vagy átverés az egész?

Legjobb válasz: én hiszek a kártyajóslásban, asztrológiában, szerintem nem véletlenül maradtak fenn ennyi éven át, de persze vannak csalók is, meg olyanok akik azt hiszik értenek hozzá, de nem (õk iszonyú sokan vannak, többen mint a csalók). az olyanok hogy neten kiválasztasz két kártyát és megmondják a sorsod az biztos hogy nem mûködik. a napjegy asztrológia (h elmondják mi lesz veled a csillagjegyed alapján) átverés.

én hiszek a kártyajóslásban, asztrológiában, szerintem nem véletlenül maradtak fenn ennyi éven át, de persze vannak csalók is, meg olyanok akik azt hiszik értenek hozzá, de nem (õk iszonyú sokan vannak, többen mint a csalók). az olyanok hogy neten kiválasztasz két kártyát és megmondják a sorsod az biztos hogy nem mûködik. a napjegy asztrológia (h elmondják mi lesz veled a csillagjegyed alapján) átverés.
Nem hiszek. Az egész vagy csalás, vagy önámítás.
Nem csak az internetes, de semmilyen jóslásban sem hiszek.
Kiváncsiságból, (két év kihagyással)két különbözõ jósnõhöz mentem el, és mondtak , többféle dolgot a közeljövõre, és semelyik nõ jóslata nem jött be.Én nem hiszek benne.
aki állitja magáról, hogy õ jobb mint a másik, hozzá menjenek...JÓ BORNAK NEM KELL CÉGÉR!!! pénzkidobás!!
Akár netes, akár egyéb: kóklerek.
Általában bejön!
Nem, én csak Tihanyi mesterben hiszek: http://uk.youtube.com/watch?v=Kpg1uKV0bdM


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Álmomban állítólag hangosan beszéltem. Szerbül. Hogyan lehetséges, ha csak néhány szót tudok?

Magam sem hiszem, de állítólag álmomban sikítoztam, kiabáltam szerb nyelven. Nem egykét szót, hanem hosszabban. Még káromkodtam is. Pedig azt magyarul sem teszem soha.
Buta ötlet, de este kerestem szerb rádiióadásokat. Semmit nem értettem abból, amit beszéltek. Ugrat valaki, vagy igaz lehet ez?

6

A felejtésnek van valami szimbóluma vagy valami ősi jele?

1

Volt már valakinek rozsdás kése, történt valami?

6

Hol van a gyökércsakra? Ahova helyezhettem a kristálykövet.

Segítsetek hol helyezkedik el a gyökércsakra?!A válaszokat köszönöm!Csak olyan írjon aki tudja is hogy egyáltalán a választ!

3

Mit jelent a Bolondjáték utolsó lapjaként a Torony?

3

Szeretnék jósoltatni, szerintetek érdemes?

Nem tudom hiszek e ezekben a hókuszpókuszokban, de nagyon sok rossz történt mostanában.
Mintha megátkoztak volna, vagy nem tudom.
Azt se tudom hol kell az ilyen embert megkeresni, aki jósol, esetleg leveszi az átkot, már ha van...

Akinek van tapasztalata, mesélje el..köszönöm

10

Elképzeltem egy embert, és megláttam :D hogyan lehetséges ez? Miért?

Egyszer, sőt, nem is egyszer elgondolkodtam rajta, hogy vajon milyen lehet a tökéletes pasi :D Külső, belső.. minden. Aztán egyszer megláttam egy kb. teljesen ugyanilyen személyt. A belső tulajdonságait persze nem ismerem :), de az arcvonásai meg minden más annyira stimmelt.. nem akartam elhinni, nem akartam az ''elérhetetlen'' után kapkodni. Mondjuk pl álmodozol egy nagyon raj dologról, és nem is gondolod komolyan az ábrándjaidat, mert azok olyan, de olyan tökéletesek, hogy szinte fáj. :D Aztán felszálltam a buszra, és ő is a sajátjára. Úgy voltam vele, hogy mi többet sosem látjuk egymást, kész. De nem nagyon ment az elfelejtése. Mintha valahogy saját magamra ismertem volna benne.. és mintha lenne mihez kapcsolnom a személyét. Valami mélyen gyökerező hülyeségre gondolok. Hülyén hangzik, tudom. Szóval megpróbáltam beletörődni, hogy eltűnt. De néhány héttel később újra láttam. Vagy rajtam, vagy rám mosolygott.. nem tudom, de abban biztos vagyok, hogy észrevett. Néhány nap múlva a busz ablakból láttam meg, pont akkor nézett felfelé, amikor kifelé bambultam. Most pedig már azt hiszem tudom hová jár iskolába. Nem tudok nem ezen gondolkodni. Álmaim is voltak vele, de szerintem az durvább, hogy a ''képzeletem szüleménye'' egyszer csak szemben áll velem az állomáson. Nem hiszek alapjáraton a véletlenekben, de ha vannak is :) ez túl abszurd lenne egy véletlennek. Vajon ő is elképzelt engem? Ha nem is mint ideális barátnőt.. xD hanem csak egyszerűen lefesthetett a lelki szemei előtt? Szeretnék véleményeket, mondjuk akik kb. otthon vannak ebben a ''bevonzom a dolgokat'' témában. :DD Nem élek tudatmódosító szerekkel! :3 Tök józan vagyok, tényleg.

10

Mit is jelent, ha találunk az utcán egy ezrest?

Anyukám talált egyet, és mintha egyszer azt hallottam volna, hogy az nem jelent jót ha elvesszük, hogy balszerencsét jelent vagy ilyesmi.

9

Azt akarom megtudni hogy kell szamarát megidézni azt a szellemet?

aki tudja feltétlenül válaszoljon köszi

7

A kaszás tényleg hármat kopogtat az ajtón?

19

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!