Találatok a következő kifejezésre: Hiszel az kártyajósokban, látnokokban, és (1 db)

Hiszel az internetes kártyajósokban, látnokokban, és ilyen egyéb misztikus szakértőknek?

Igazat mondanak vagy átverés az egész?

Legjobb válasz: én hiszek a kártyajóslásban, asztrológiában, szerintem nem véletlenül maradtak fenn ennyi éven át, de persze vannak csalók is, meg olyanok akik azt hiszik értenek hozzá, de nem (õk iszonyú sokan vannak, többen mint a csalók). az olyanok hogy neten kiválasztasz két kártyát és megmondják a sorsod az biztos hogy nem mûködik. a napjegy asztrológia (h elmondják mi lesz veled a csillagjegyed alapján) átverés.

én hiszek a kártyajóslásban, asztrológiában, szerintem nem véletlenül maradtak fenn ennyi éven át, de persze vannak csalók is, meg olyanok akik azt hiszik értenek hozzá, de nem (õk iszonyú sokan vannak, többen mint a csalók). az olyanok hogy neten kiválasztasz két kártyát és megmondják a sorsod az biztos hogy nem mûködik. a napjegy asztrológia (h elmondják mi lesz veled a csillagjegyed alapján) átverés.
Nem hiszek. Az egész vagy csalás, vagy önámítás.
Nem csak az internetes, de semmilyen jóslásban sem hiszek.
Kiváncsiságból, (két év kihagyással)két különbözõ jósnõhöz mentem el, és mondtak , többféle dolgot a közeljövõre, és semelyik nõ jóslata nem jött be.Én nem hiszek benne.
aki állitja magáról, hogy õ jobb mint a másik, hozzá menjenek...JÓ BORNAK NEM KELL CÉGÉR!!! pénzkidobás!!
Akár netes, akár egyéb: kóklerek.
Általában bejön!
Nem, én csak Tihanyi mesterben hiszek: http://uk.youtube.com/watch?v=Kpg1uKV0bdM

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Volt már olyan, hogy zavarba voltatok egy olyan embertől, aki nem tetszett?

Nekem volt már,aki később végül megtetszett!Miért van ez?

7

A Biblia elszólta magát szerintem. Szerinted?

"Ahhoz, hogy Isten a választott népét, az Izraelitákat megvédje a képmások imádásától, törvényt adott nekik: Ne legyenek néked idegen isteneid én előttem. Ne csinálj magadnak faragott képet és semmi hasonlót azokhoz, amelyek fent a mennyben, vagy amelyek lent a földön, vagy amelyek a vízben a föld alatt vannak: ne hajtsd meg magadat azok előtt, ne szolgálj azoknak."

Ez nyilván azokról a mennyben lévő istenekről szól, akiket ma "Õsi idegeneknek" hívunk.
Nem azt mondja a biblia, hogy azok nem léteznek a mennyben/föld alatt. Nem azt mondja, hogy alapjaiban nem létező dolgok, hanem azt, hogy ne imádják őket! Nyilván, mert nem istenek! Akkor lehet, hogy létező dolgok voltak azok? Mi a véleményed?
(aki nem normálisan válaszol azt jelenteni fogom)

16

A Pilis a Föld szívcsakrája?

elmagyarázná ezt valaki?

6

Mi a közös bennük, Isten, Tao, Kozmosz?

13

Mikor kezdtek el az emberek istenekben hinni? Tudom, hogy Jézussal kezdődött az Istenben való hit, de én a többi Istenre is gondolok, pl: görög istenek, germán istenek, Allah, stb..

12

Majdnem sikerült az első asztrálutazásom de megijedtem hogy amikor elhagyom a testem valamilyen rosszindulatű szellem fog a szemem előtt állni. Ilyenkor mi fog történni? Rám fog ragadni? Nem fog békénhagyni? Esetleg többször megjelenik elöttem?

5

Tud nekek valaki segíteni? (lent)

jeleket látok de nem tudom melyiknek mi a jelentése...
kép:

2

Picigyereketek lássák e még az angyalokat?

23

Denevér megjelenése jelent valamit?

Cigiztem ablakban, elméláztam és durván beijesztgetett...nekem-nekem indulgatva

6

Mit gondoltok erről az elképzelésről, miszerint a föld egy börtön bolygó a lelkünk számára?

Minap mesélték nekem, hogy van egy ilyen elképzelés, miszerint a föld egy börtön bolygó a lelkünk számára, ezért nem működnek rendesen az ezoterikus dolgok, "képességek", mert ennek a börtönnek ez a célja, hogy ne legyünk képesek ilyen jellegű nagy dolgokra.Vélemény erről?

69

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!