Találatok a következő kifejezésre: Hiszel az kártyajósokban, látnokokban, és (1 db)

Hiszel az internetes kártyajósokban, látnokokban, és ilyen egyéb misztikus szakértőknek?

Igazat mondanak vagy átverés az egész?

Legjobb válasz: én hiszek a kártyajóslásban, asztrológiában, szerintem nem véletlenül maradtak fenn ennyi éven át, de persze vannak csalók is, meg olyanok akik azt hiszik értenek hozzá, de nem (õk iszonyú sokan vannak, többen mint a csalók). az olyanok hogy neten kiválasztasz két kártyát és megmondják a sorsod az biztos hogy nem mûködik. a napjegy asztrológia (h elmondják mi lesz veled a csillagjegyed alapján) átverés.

én hiszek a kártyajóslásban, asztrológiában, szerintem nem véletlenül maradtak fenn ennyi éven át, de persze vannak csalók is, meg olyanok akik azt hiszik értenek hozzá, de nem (õk iszonyú sokan vannak, többen mint a csalók). az olyanok hogy neten kiválasztasz két kártyát és megmondják a sorsod az biztos hogy nem mûködik. a napjegy asztrológia (h elmondják mi lesz veled a csillagjegyed alapján) átverés.
Nem hiszek. Az egész vagy csalás, vagy önámítás.
Nem csak az internetes, de semmilyen jóslásban sem hiszek.
Kiváncsiságból, (két év kihagyással)két különbözõ jósnõhöz mentem el, és mondtak , többféle dolgot a közeljövõre, és semelyik nõ jóslata nem jött be.Én nem hiszek benne.
aki állitja magáról, hogy õ jobb mint a másik, hozzá menjenek...JÓ BORNAK NEM KELL CÉGÉR!!! pénzkidobás!!
Akár netes, akár egyéb: kóklerek.
Általában bejön!
Nem, én csak Tihanyi mesterben hiszek: http://uk.youtube.com/watch?v=Kpg1uKV0bdM


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Igaz lehet az amit az erzeseim sugallanak?

Van egy ferfi akit egy eve ismertem meg, azota Kinaba ment elni egy idore. Voltak es vannak erzeseim iranta meg... Kert par honapja, hogy majd irjak ra. Eddig nem akartam, de most eros kesztetesem van ra, hogy irjak neki, ugy erzem, hianyzom neki vagy gondol ram. Persze en mar nem keresnem meg ot semmi erzelmi okbol. Vajon csalhatnak erzeseim?

1

Mit jelent ez a szimbólum? (lent)

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ae/Valknut-S..

4

Elhiszitek nekem, hogy előre megálmodom ha az ismerőseimmel történik valami elég nagy dolog?

2010 tavaszán azt álmodtam, de sorozatosan, hogy fekete ruhát kell vennem. Sajna sehol nem találtam. Nem tudtam ezeket az álmokat mire vélni, de sajna az ilyen álmaim abba maradtak, amikor teljesültek. A nyár elején elhunyt a nagybátyám. Tényleg el kellett mennem fekete blúzt vennem a temetésre.
2012-ben az egyik falubéli lánynak volt az esküvője. Az esküvő előtti éjszakán a lány nagymamájával álmodtam, aki mindig amikor találkoztunk megkérdezte, hogy mikor házasodunk össze a barátommal. Mi persze még nem tervezzük az esküvőt és mindig azt mondtuk neki, hogy az még ráér. Az esküvő a falu templomában volt, és amikor az ifjú pár kijött onnan, gratuláltunk nekik. Csak a nagymamám mondta véletlenül azt a menyasszonynak, amikor kezet fogott vele, hogy "Õszinte részvétem!" Persze kijavította magát.
Másnap kaptuk a hírt, hogy a lány nagymamája elhunyt.
Több ilyen álmom is van, és egyszerűen, nem tudom, hogy mit kezdjek velük?

7

Sátánisták szerint mi lesz azzal aki a jobb kéz felöli utat követi?

Úgyértem a halál után

5

Szerintetek őrült vagyok (többi lent)?

Nos már mini korom óta érzem esténként (néha de van hogy mindig) hogy mintha valakik figyelnének meg a régi házba esténként olyan érzéseim voltak mintha figyelnének és olyankor hangokat kezdtem el hallani Pl:. kaparászás,suhogás... Most 2012 asszem októberében elköltöztünk és az új szobámban egyre furábbakat tapasztalok...eténként. Pl:. suhogást,mocorgást,kaparászást általában vagy az íróasztalomtól vagy a szobám ajtajától, sőt olyan is előfordult már (nem is egyszer,ha nem már többször) hogy valaki megmarkolta egyszer a lábamat, vagy úgy éreztem mintha valaki le ülne a lábam mellé de amikor oda néztem akkor meg senki nem volt ott, előfordult olyan is hogy megint fura hangokat hallottam és olyankor annyira megijedtem hogy leízadtam és félelmemben alig kaptam levegőt,sőt még megmozdulni sem merek olyankor...
előfordul még olyan is hogy szépen,nyugisan rajzolok és egyszer csak úgy érzem mintha valaki a hátam mögött figyelne illetve állna és olyan kor mindig hirtelen hátra kell figyelnem...

Nos felteszem újra eme nagy kérdést!
MI VAN VELEM!!?? :O
(ja és most decemberben leszek 15 éves)

8

Legkobb jógaoktatás budapesten?

1

Ismertek-e valódi és hitelesnek tűnő sátánszakértőt?

Olyat, aki ismeri a gonosz valódi arcát és valódi trükkjeit és cseleit azokkal elszenvedtetve, akik tényleges szálkát képezhetnek a szemében.

4

Miért van így? Miért történik?

Nem értem . Egyik embernek minden sikerül,egészséges,párkapcsolata van stb.megkapja amit akar. A másik ember hiába akarja,küszködik,nem jönnek össze a dolgok,vagyi azt a kis boldogságot is amit kap azis elmegy. Egészségileg is problémái vannak,reménytelen minden.Miért érdemel az egyik ok nélkül többet..

9

Miért hiszik egyesek okosabbnak magukat ha beszólnak valakinek itt?

Szerintem ha a logikus gondolkodásmódjuk addig sem terjed ki hogy különbséget tudjanak tenni aközött hogy mikor okosabbak valakinél,és hogy mikor butítanak le tömegeket annak érdekében hogy okosabbnak érezzék saját magukat,akkor a probléma OTT keresendő,nem a békés kérdezőnél és válaszolóknál.
+segítség:A kijelentésem nyilván valóan a komoly szándékú,nem provokatív kérdezőkre vonatkozik.Tudom hogy sokan azzal szeretnek védekezni hogy olyan sok oltári baromságot tudnak összehozni itt hogy nem lehet megállni,de ez nem mentség arra amit az egész topikkal művelnek.

7

Vannak igazi démonidézések az interneten?

Nem olyanok amik kitaláltak,vagy sorozatokból valók,hanem amiknek van valós forrása,azokból az időkből mikor az emberek még használták őket.
(íráshoz kéne)

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!