Találatok a következő kifejezésre: Hiszel az kártyajósokban, látnokokban, és (1 db)

Hiszel az internetes kártyajósokban, látnokokban, és ilyen egyéb misztikus szakértőknek?

Igazat mondanak vagy átverés az egész?

Legjobb válasz: én hiszek a kártyajóslásban, asztrológiában, szerintem nem véletlenül maradtak fenn ennyi éven át, de persze vannak csalók is, meg olyanok akik azt hiszik értenek hozzá, de nem (õk iszonyú sokan vannak, többen mint a csalók). az olyanok hogy neten kiválasztasz két kártyát és megmondják a sorsod az biztos hogy nem mûködik. a napjegy asztrológia (h elmondják mi lesz veled a csillagjegyed alapján) átverés.

én hiszek a kártyajóslásban, asztrológiában, szerintem nem véletlenül maradtak fenn ennyi éven át, de persze vannak csalók is, meg olyanok akik azt hiszik értenek hozzá, de nem (õk iszonyú sokan vannak, többen mint a csalók). az olyanok hogy neten kiválasztasz két kártyát és megmondják a sorsod az biztos hogy nem mûködik. a napjegy asztrológia (h elmondják mi lesz veled a csillagjegyed alapján) átverés.
Nem hiszek. Az egész vagy csalás, vagy önámítás.
Nem csak az internetes, de semmilyen jóslásban sem hiszek.
Kiváncsiságból, (két év kihagyással)két különbözõ jósnõhöz mentem el, és mondtak , többféle dolgot a közeljövõre, és semelyik nõ jóslata nem jött be.Én nem hiszek benne.
aki állitja magáról, hogy õ jobb mint a másik, hozzá menjenek...JÓ BORNAK NEM KELL CÉGÉR!!! pénzkidobás!!
Akár netes, akár egyéb: kóklerek.
Általában bejön!
Nem, én csak Tihanyi mesterben hiszek: http://uk.youtube.com/watch?v=Kpg1uKV0bdM


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A kínaiaknak sose volt Istenük amiben hittek?

most tudom hogy nem hisznek vagy lehet hogy hisznek Istenben de a vallásuk nem Istenen alapul hanem egy emberen, Buddhán! de a Buddhizmus előtt nem volt olyan Istenségük mint a nagy ókori birodalmaknak pl Római bir. Egyiptom, vagy a Görög Istenek, a kínaiaknak és a keleti nagy népeknek miért nincs vagy csak nem hallottam róla? japánban is hallottam hogy vannak szellemek, démonok meg sok természet feletti lények de ezek vagy jók vagy rosszak nincs olyan ami képviselné a jót vagy a rosszat pl angyalok vagy ördögök. bár nem ismerem a Budhhizmust sem a Hinduizmust sem a Lámaizmust és a sintoizmust. lehet hogy csak tudatlan vagyok.

5

Budapesten hol lehet venni álomcsapdát?

2

Ez csak véletlen? Bővebben lent.

Most éjfélkor eszembe ötlött hogy felmegyek nCore-ra és böngészgetek a játékok között. Egy furcsaságra lettem figyelmes. Majdnem az összes Rossz PC Játékok Sorozatban szerepelt játékot megtaláltam, egymás után. Mint például: Evel Knievel, Akimbo, stb. Ez csak véletlen vagy az UFOk voltak? De most komolyan ezt valaki direkt feltöltötte egymás után vagy csak véletlen egybe esés?

3

Mesélnétek A Titokkal kapcsolatban?

Hogy nektek hogyan használt? Miben segített? Mikor hittétek el igazán, hogy attól történtek a dolgok? Melyik rész fogott meg titeket a legjobban?

5

Ti mit gondoltok a pozitív életszemléletről?

Van tapasztalatotok? Vagy elutasítjátok?

Az én világképemet egy az egyben átformálta az, hogy pozitívan gondolkodom és hogy a jóra és az építő jellegű gondolatokra összpontosítok. (Persze ez nem ment gyorsan.) Kíváncsi lennék, más hogy van ezzel.

7

Nektek volt már testen kívüli élményetek (TKÉ)? Tapasztalatok?

Nekem két alkalommal volt, amikor meditáció közben kipattantam a testemből. A páromnak még gyermekkorában volt, amikor feküdt az ágyában és "álmában" átment a falon a szülei szobájába és látta a tévét bekapcsolva.
Szkeptikusok, ez nem alvási paralízis.

5

Mennyire mered felvállalni a mai világban, hogy spirituális értékrendet vallasz?

ZoltánKvantumfizikus kérdése :

Ha megnézzük akár az itteni magukat szkeptikusoknak nevező ateisták, szűklátókörű materialisták válaszait kézenfekvő a kérdés.

9

Lenne kedve valakinek velem közösen egy saját egyházat alapítani?

Már régóta szeretném de szerintem egyedül kevés vagyok hozzá, minnél több embert kéne beszervezni és a nevét is ki kellene találni, meg egy csomó mindent. Jelentkezők?

9

Ti hisztek e a körlevelekben?

Kaptam a Facebookon egy levelet ami ez lenne

Ez nem vicc. Élt egyszer egy kislány aki egy baleset során súlyos sebesülést szenvedett. A szemét valamilyen oknál fogva többénem tudták visszatenni a helyére.Már csurgott neki szét.Aki ezt a levelet nem küldi tovább annak éjjel az ágya mellett ott fog állni a kislány és a ......kicsurgott szemgolyójából csöpögtet az ember szájába. Ez egy igaz történet. Egy fiú akit nem nevezünk nevén már tapasztalta.Utána komoly betegségei lettek. Õ sem hitt a körlevelekben. De kérlek küldjétek tovább 10 embernek. Nem akarom, hogy bajotok essenküld tovább gyorsan!!ha szereted az anyukádat küld el 20 embernek vagy 365 nap alatt meghal (sorry) nekem is úgy küldték én nem kockáztatok....

Ti hisztek e az ilyen körlevelekben???

10

Mit lehet tenni akkor ha a 6. csakra túltöltődött?

nem kérek olyan válaszokat hogy merítsd le meg hasonló hülyeségeket meg hogy csinályak valami élrtelesmeset a szabad időmben semmi közötök hozzá hogy mit csinálok otthon!!!
csak hozzáértők válaszát várom

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!