Találatok a következő kifejezésre: Hiszel az kártyajósokban, látnokokban, (1 db)

Hiszel az internetes kártyajósokban, látnokokban, és ilyen egyéb misztikus szakértőknek?

Igazat mondanak vagy átverés az egész?

Legjobb válasz: én hiszek a kártyajóslásban, asztrológiában, szerintem nem véletlenül maradtak fenn ennyi éven át, de persze vannak csalók is, meg olyanok akik azt hiszik értenek hozzá, de nem (õk iszonyú sokan vannak, többen mint a csalók). az olyanok hogy neten kiválasztasz két kártyát és megmondják a sorsod az biztos hogy nem mûködik. a napjegy asztrológia (h elmondják mi lesz veled a csillagjegyed alapján) átverés.

én hiszek a kártyajóslásban, asztrológiában, szerintem nem véletlenül maradtak fenn ennyi éven át, de persze vannak csalók is, meg olyanok akik azt hiszik értenek hozzá, de nem (õk iszonyú sokan vannak, többen mint a csalók). az olyanok hogy neten kiválasztasz két kártyát és megmondják a sorsod az biztos hogy nem mûködik. a napjegy asztrológia (h elmondják mi lesz veled a csillagjegyed alapján) átverés.
Nem hiszek. Az egész vagy csalás, vagy önámítás.
Nem csak az internetes, de semmilyen jóslásban sem hiszek.
Kiváncsiságból, (két év kihagyással)két különbözõ jósnõhöz mentem el, és mondtak , többféle dolgot a közeljövõre, és semelyik nõ jóslata nem jött be.Én nem hiszek benne.
aki állitja magáról, hogy õ jobb mint a másik, hozzá menjenek...JÓ BORNAK NEM KELL CÉGÉR!!! pénzkidobás!!
Akár netes, akár egyéb: kóklerek.
Általában bejön!
Nem, én csak Tihanyi mesterben hiszek: http://uk.youtube.com/watch?v=Kpg1uKV0bdM


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nem érzitek magatokat mostanában levertnek? Vajon ez a HAARP program miatt van?

26

Segitség! Varázsoltam mitcsináljak?

a neten találtam egy sebgyógyító varázsigét.rámondtam a kisösém sebére elvégeztem az utasitást.azóta itt szenved hogy fáj a lába pedig ez gyógyvarázslat volt.Mit tegyek?ez igaz vagy csak csinálja?,Segitséééég!!!!

16

Ki hiszik a titokban? Alkalmazzátok? Beválik?

13

Hogyan vonzam be azt akit két éve szeretek? 14/L

Két éve szerelmes vagyok egy fiúba és hallottam a bevonzásról. Így utolsó probaként szeretném kipróbálni mert nagyon régóta ismerem és nem akarom feladni. :)

10

A spontán öngyulladás bizonyítja a vril energia létét?

Köztudott, hogy az emberi testen energiák áramolnak át és egyfajta csatornaként működik . A vril energiáról tudjuk, hogy nem csak jótékony, hanem képes pusztító erők kiváltására . Ilyen lehet az eleven elégés . Hasonló történt meg 1945 Januárjában a Naudabaum kastélyban ahol egy félresikerült szertartás után felrobbant a szoba és olyan hő szabadult fel, hogy mindenki porig égett .
De vannak más beszámolók is :

OM

14

Kinél voltál családállításon?

Van sok családfelállító az országban, de te kinél voltál, vagy kiről hallottál jót? Ha a nem jót szeretnéd megosztani, azt is várom, akár priviben!

Köszi.

ui. Én Louise Bloemenrol, Volni Verarol hallottam jokat.

1

Ez lehetseges? Lehetseges hogy megtudtam az orangyalom nevet?

Elore szolok hogy aki nem hivo ne is olvassa tovabb:D akarmit fogtok mondani akkor is hinni fogom hogy ez igaz es ez az o neve es nem veletlen tortent ez az egesz! es IGAZ! Eppen most tortent. Es egyszeruen hihetetlen boldogsag fog el! Ma raszantam magam arra, hogy kideritem mi a neve az orangyalomnak.tobb ilyen kerdes volt itt gyk-en, es volt egy ami alatt valaki belinkelt egy oldalt ahol megvan; hogyan kell.. probalkoztam 1x, 2x , semmi.. mondtam hogy feladom hulyeseg az egesz.. benyultam innivaloert a hutobe es hirtelen 3uveg egymas mellett.. 3kezdobetu.. MFH. Es igy hirtelen jott az egesz egybol ez a harom kezdobetu ugrott be.. hozzatettem az a betut es az -el vegzodest ahogy szokas. "Famhel"ez jott ki.. most nem tudom hogy Famhela, vagy Famhel siman de az biztos hogy ez nem veletlen.. Mikor kimondtam a Famhel nevet megreccsent a padlas. Ne nezzetek hulyenk nem vagyok bekattanva xD es nem is uldozom az angyalokat hogy "uristen most leteznek stb" csak szimplan erdekel ez a tema es ez most furcsa volt:)

17

Ti mit gondoltok, túl jók a megérzéseim?

Mindig is érdekelt voltam az ezotéria témában. Kiskorom óta foglalkoztatnak ezek a dolgok engem, túlságosan is, de ez addig tartott, míg nem láttam egyszer szellemet, ott megfogadtam hogy soha többet nem foglalkozom ilyesmivel, mert félek ezektől, és egyedül sem tudok aludni.. Ez az érdeklődés biztos azért alakult ki nálam, mert a családomban több fura, szellemes történet is volt már, egészen a dédszülőkre felmenőleg, vagy tovább is, nem tudom..
Ezt csak azért meséltem el, mert lehet hogy mindennek köze van ahhoz, hogy a családomban több embernek is jók a megérzései. Nem kell itt túl nagy dolgokra gondolni, csak pl anyukám többször megálmodott dolgokat(, ja és látta elsétálni az utcán a rég meghalt szomszéd lányt.) Tehát nyitottak vagyunk az ilyen dolgokra..sajnos, vagy nem sajnos, én pl nem örülök ezeknek a fura eseteknek, beleborzongok. Szerencsére ilyenek már régen történtek velünk, abban az időben volt sok amikor meghalt nagyapám, de utána kértük hogy ne történjenek ilyenek, és abbamaradtak. Azóta inkább csak ilyen megérzések voltak, pl én észrevettem magamon, hogy megérzek dolgokat. PL. tavaly szilveszterkor amikor tombolán épp kiakarták mondani hogy ki nyerte meg az egyik díjat, azelőtti pillanatban olyan nagy megérzésem támadt, hogy fejemet tettem volna rá hogy mi fogjuk nyerni, még fel is kiáltottam hangosan, hogy ezt mi nyerjük! Néztek is utána sokan, hogy ezt meg honnan a francból tudtam. Vagy másik dolog pl apukám vett pár cs. konzum szaloncukrot, aminek egységesen ezüst a csomagolója, viszont van benne több fajta íz. Elkezdtem játszadozni vele, hogy na vajon azt is eltalálom e, hogy melyik az epres. Ha hiszitek ha nem, mindet eltaláltam. Egyszerűen megéreztem hogy melyik az epres, de úgy, hogy a szememmel úgy láttam hogy az domborodik ki a sok közül. Mintha pl letennének pár kártyát elém lefordítva, és az egyik erőteljesebb mint a többi, így érzem. Régebben is sok megérzésem volt, és sokszor megsegített engem a jóisten, többször megmentett a haláltól csecsemő koromban, csodákat tett velem és az öcsémmel is. Pl az öcsém annyira beteg volt, hogy az orvosok aláíratták a papírokat a szüleimmel, hogy nem vállalnak tovább felelősséget érte, és semmi baja azóta! Vagy én pl úgy félrenyeltem baba koromban, hogy ellilultam, nem kaptam levegőt percekig, kocsiba pattant velem apukám, hogy elvigyen a városi kórházba, ezalatt anyukám otthon felkiáltott az égre és kérte a szűzanyát hogy segítsen meg, pont ezután érkezett a hívás apukámtól, hogy helyrejöttem. Volt még más is..túl sok hogy véletlen legyen. Úgy érzem kezdetektől megvan mellettünk az isteni segítség. Most nemrég is nagymamámmal is történt egy eset, keresztanyámmal is, de túl sok lenne már hogy részletezzem.
Azt szerettem volna még mondani, hogy ez a jó megérzés dolog akkor teljesedett ki nálam nagyon, mikor a szaloncukrokkal játszadoztam, azóta viszont mintha megszűnt volna. Gyermekkorom óta végigkísért a szerencse, tételek húzásában is vannak durva történeteim, stb, és most miért szűnt volna meg? Lehet azért mert hasztalan célokra használtam a megérzéseimet, hülyeségekre, bohóckodásokra? Vagy próbáltam a lottószámokat megjátszani? Utólag már nagyon bánom, és remélem nem szűnt meg ez a "képességem", mert úgy érzem, nem hiába van.

Ti mit gondoltok erről az egészről? Nem nagyon foglalkoztam ezekkel a megérzésekkel soha, de mióta "eljátszottam", azóta bánt a dolog, és gondolkodom rajta, és most tudatosult az bennem, hogy ez lehet hogy tényleg egy képesség volt nekem, nem pedig egy szimpla jó megérzés és szerencse.

1

Mivel lehet elérni a lelki békénket, a tökéletes nyugalmat?

12

Milyen keistályt vagy fémet javasoltok pszi képességek támogatására?

Konkrétan melyek azok az ásványok vagy fémek, melyek marokkőként vagy élszerként magunknál tartva támogatják, erősítik a (már meglévő) pszi képességeket? (Pl. Telepatikus kommunikációt, claircoyanxe-t, stb...)

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!