Találatok a következő kifejezésre: Hiszel az kártyajósokban, látnokokban, (1 db)

Hiszel az internetes kártyajósokban, látnokokban, és ilyen egyéb misztikus szakértőknek?

Igazat mondanak vagy átverés az egész?

Legjobb válasz: én hiszek a kártyajóslásban, asztrológiában, szerintem nem véletlenül maradtak fenn ennyi éven át, de persze vannak csalók is, meg olyanok akik azt hiszik értenek hozzá, de nem (õk iszonyú sokan vannak, többen mint a csalók). az olyanok hogy neten kiválasztasz két kártyát és megmondják a sorsod az biztos hogy nem mûködik. a napjegy asztrológia (h elmondják mi lesz veled a csillagjegyed alapján) átverés.

én hiszek a kártyajóslásban, asztrológiában, szerintem nem véletlenül maradtak fenn ennyi éven át, de persze vannak csalók is, meg olyanok akik azt hiszik értenek hozzá, de nem (õk iszonyú sokan vannak, többen mint a csalók). az olyanok hogy neten kiválasztasz két kártyát és megmondják a sorsod az biztos hogy nem mûködik. a napjegy asztrológia (h elmondják mi lesz veled a csillagjegyed alapján) átverés.
Nem hiszek. Az egész vagy csalás, vagy önámítás.
Nem csak az internetes, de semmilyen jóslásban sem hiszek.
Kiváncsiságból, (két év kihagyással)két különbözõ jósnõhöz mentem el, és mondtak , többféle dolgot a közeljövõre, és semelyik nõ jóslata nem jött be.Én nem hiszek benne.
aki állitja magáról, hogy õ jobb mint a másik, hozzá menjenek...JÓ BORNAK NEM KELL CÉGÉR!!! pénzkidobás!!
Akár netes, akár egyéb: kóklerek.
Általában bejön!
Nem, én csak Tihanyi mesterben hiszek: http://uk.youtube.com/watch?v=Kpg1uKV0bdM


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy az "Ezotéria" tele van, Álomfejtéssel kapcsolatos kérdésekkel. /Többi lent? /

Bugyutábbnál bugyutább kérdések tömkelege. Egyszerűen nevetségesnek tartom. Olyan primitív, idióta kérdéseket tudnak írni az emberek, hogy lassan már félek megnyitni az Ezotéria "menüt". (Jelenthet az valamit, ha azzal álmodok, aki tetszik?

Tehát ilyet hogy lehet kiírni?????? Hogy lehet valaki ennyire buta??????

:DDnevetséges komolyan..

.... és még sorolhatnám kérdések......

Emberek, normálisak vagytok?

8

Nagyon hiányzik az embereknek egy újabb világháború?

Nukleáris háború esetleg? Nézzetek szét az ezotériás kérdések között! Õrület!444!4

12

A holografikus univerzum elmélete alapján lehetséges-e az alábbi? (és vajon milyen módszerrel lehet elérni)

Az elmélet szerint minden összefügg mindennel, a legkisebben is ott van az egész. Tehát az információ hozzáférhető bármiről, bárkinek.
Na már most én szeretném megtudni mi van a Plútón. Módosult tudatállapotban szeretnék oda eljutni és körbenézni A félálom állapotát szeretném kihasználni az információkhoz való hozzáféréshez és az utazáshoz.
Bárki gondolatát, tapasztalatát ezzel kapcsolatban szívesen veszem.

8

Egy regota benso utat jaro, onismerettel foglalkozo ember tanitomestert keres itt es most. Talal?

Vannak meg kerdesek, melyekre nem talalt valaszt konyvekben; ha legalabb beszelgetni lehetne roluk valakivel aki valoban tapasztalt. Muller Peterhez, Szepes Mariahoz, Wictor Charonhoz hasonlo kaliberu valaki ...

3

Valaki ért a telekinézishez, asztrális kivetítéshez vagy a levitációhoz?

2

Nem érzitek magatokat mostanában levertnek? Vajon ez a HAARP program miatt van?

26

Segitség! Varázsoltam mitcsináljak?

a neten találtam egy sebgyógyító varázsigét.rámondtam a kisösém sebére elvégeztem az utasitást.azóta itt szenved hogy fáj a lába pedig ez gyógyvarázslat volt.Mit tegyek?ez igaz vagy csak csinálja?,Segitséééég!!!!

16

Ki hiszik a titokban? Alkalmazzátok? Beválik?

13

Hogyan vonzam be azt akit két éve szeretek? 14/L

Két éve szerelmes vagyok egy fiúba és hallottam a bevonzásról. Így utolsó probaként szeretném kipróbálni mert nagyon régóta ismerem és nem akarom feladni. :)

10

A spontán öngyulladás bizonyítja a vril energia létét?

Köztudott, hogy az emberi testen energiák áramolnak át és egyfajta csatornaként működik . A vril energiáról tudjuk, hogy nem csak jótékony, hanem képes pusztító erők kiváltására . Ilyen lehet az eleven elégés . Hasonló történt meg 1945 Januárjában a Naudabaum kastélyban ahol egy félresikerült szertartás után felrobbant a szoba és olyan hő szabadult fel, hogy mindenki porig égett .
De vannak más beszámolók is :

OM

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!