Találatok a következő kifejezésre: Hiszel az kártyajósokban, látnokokban, (1 db)

Hiszel az internetes kártyajósokban, látnokokban, és ilyen egyéb misztikus szakértőknek?

Igazat mondanak vagy átverés az egész?

Legjobb válasz: én hiszek a kártyajóslásban, asztrológiában, szerintem nem véletlenül maradtak fenn ennyi éven át, de persze vannak csalók is, meg olyanok akik azt hiszik értenek hozzá, de nem (õk iszonyú sokan vannak, többen mint a csalók). az olyanok hogy neten kiválasztasz két kártyát és megmondják a sorsod az biztos hogy nem mûködik. a napjegy asztrológia (h elmondják mi lesz veled a csillagjegyed alapján) átverés.

én hiszek a kártyajóslásban, asztrológiában, szerintem nem véletlenül maradtak fenn ennyi éven át, de persze vannak csalók is, meg olyanok akik azt hiszik értenek hozzá, de nem (õk iszonyú sokan vannak, többen mint a csalók). az olyanok hogy neten kiválasztasz két kártyát és megmondják a sorsod az biztos hogy nem mûködik. a napjegy asztrológia (h elmondják mi lesz veled a csillagjegyed alapján) átverés.
Nem hiszek. Az egész vagy csalás, vagy önámítás.
Nem csak az internetes, de semmilyen jóslásban sem hiszek.
Kiváncsiságból, (két év kihagyással)két különbözõ jósnõhöz mentem el, és mondtak , többféle dolgot a közeljövõre, és semelyik nõ jóslata nem jött be.Én nem hiszek benne.
aki állitja magáról, hogy õ jobb mint a másik, hozzá menjenek...JÓ BORNAK NEM KELL CÉGÉR!!! pénzkidobás!!
Akár netes, akár egyéb: kóklerek.
Általában bejön!
Nem, én csak Tihanyi mesterben hiszek: http://uk.youtube.com/watch?v=Kpg1uKV0bdM

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A kopogó szellem miért nem csenget inkább?

6

Mi az a csakra? Hogyan irányíthatom? és, hogyan ébreszthetem fel magamban?

4

Milyen gyógykristály vagy kristálykarkötő a megfelelő szívproblémákra és légúti problémákra? Tippeket-trükköket várok általánosságban is a gyógykövekről!

Mindig is érdekeltek a gyógykövek és gyógykristályok, de eljutottam oda, hogy én is komolyabban foglalkozni szeretnék ezekkel! Ezzel kapcsolatban kérném az ebben járatosak segítségét, hogy milyen gyógykristály vagy kristálykarkötő a megfelelő szívproblémákra és légúti problémákra? Illetve minden tippet-trükköt előre is szívesen fogadok, mert másban is szeretném a gyógyköveket segítségül hívni!

12

Mi van akkor ha valaki beleszeret magába?

De KOMOLYAN.
mi lesz a kiábrándulással?

6

Új világ jön. De miért lesz gonosz?

http://maga-a-valosag.hu/?page_id=132

3

Szepes Marianak kik voltak a tanitvanyai akik meg elnek?

Macsai Pal szinesz, Revesz Sandor Piramis-tag.
Muller Sziami Peter ?

1

Ti mennyire hisztek a vonzás törvényében, abban, hogy életünk dolgait saját gondolatainkkal vonzunk magunkhoz?

10

Szkeptikusok szerintetek a spiritualitás gyenge lelkek kapaszkodója, de az ember gyarló! Akkor hogyis van ez?

szkeptikusok szerintetek a spiritualitás gyenge lelkek kapaszkodója, de az ember gyarló ! A spirituálisok és a vallásosak, de sátánisták szerint is kell egy szellemi támogató, aki pozitívan beavatkozik, ha elfogy a szufla. Lehet az Isten/Sátán/Buddha/Jehova akár ki.

Az ember gyenge. Az utcán bármikor leüt akár két késes ember vagy egyetlen hátúlról és egész életed munkája odavész. Ember egész életébe alig bírja kidolgozni a napi 8-10 órákat és már elfárad fizikailag roncs és mentálisan is padlón van.

Egész életében sorra kapja a betegségeket pl cukorbaj, koszvény, sokizületgyulladás egyéb népbetegségek ráadásúl állandóan vétkezik : Sokat paráználkodik és ha házastársa van, akkor is gondolatban vétkezik más asszonnyal vagy pornót néz esetleg az utcán más lányok fenekét. Könnyen elveszíti az ember önuralmát és kétségbeesik.

Nem sorolom a bajokat a lényeg, az hogy az ember esendő és gyenge de alapból és nem azért mert genetikailag a földönkívüliek ilyenné manipuláltak, hogy interdimenzionális lényekhez (démon,Jahve,Sátán,Angyalok stb) fohászkodjunk, hanem eleve ilyen az univerzum, ilyen az anyag ez a téridőnk szerkezete.

akkor mégiscsak gyengék vagyunk ti is.No Hogyan is van ez kérném szépen?

10

Mit gondoltok Kisfaludy Györgyről?

3

Ki tud szinvonalas magyar nyelvu ezoterikaval, metafizikaval foglalkozo oldalt ajanlani?

Mert penzert josolok, kamu-gyogyitok, feketemagiaval stb. foglalkozo oldalakbol boven van, annyira, hogy az igazi ertekrol nincs is tudomasuk az embereknek.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!