Találatok a következő kifejezésre: Hiszel az kártyajósokban, látnokokban, (1 db)

Hiszel az internetes kártyajósokban, látnokokban, és ilyen egyéb misztikus szakértőknek?

Igazat mondanak vagy átverés az egész?

Legjobb válasz: én hiszek a kártyajóslásban, asztrológiában, szerintem nem véletlenül maradtak fenn ennyi éven át, de persze vannak csalók is, meg olyanok akik azt hiszik értenek hozzá, de nem (õk iszonyú sokan vannak, többen mint a csalók). az olyanok hogy neten kiválasztasz két kártyát és megmondják a sorsod az biztos hogy nem mûködik. a napjegy asztrológia (h elmondják mi lesz veled a csillagjegyed alapján) átverés.

én hiszek a kártyajóslásban, asztrológiában, szerintem nem véletlenül maradtak fenn ennyi éven át, de persze vannak csalók is, meg olyanok akik azt hiszik értenek hozzá, de nem (õk iszonyú sokan vannak, többen mint a csalók). az olyanok hogy neten kiválasztasz két kártyát és megmondják a sorsod az biztos hogy nem mûködik. a napjegy asztrológia (h elmondják mi lesz veled a csillagjegyed alapján) átverés.
Nem hiszek. Az egész vagy csalás, vagy önámítás.
Nem csak az internetes, de semmilyen jóslásban sem hiszek.
Kiváncsiságból, (két év kihagyással)két különbözõ jósnõhöz mentem el, és mondtak , többféle dolgot a közeljövõre, és semelyik nõ jóslata nem jött be.Én nem hiszek benne.
aki állitja magáról, hogy õ jobb mint a másik, hozzá menjenek...JÓ BORNAK NEM KELL CÉGÉR!!! pénzkidobás!!
Akár netes, akár egyéb: kóklerek.
Általában bejön!
Nem, én csak Tihanyi mesterben hiszek: http://uk.youtube.com/watch?v=Kpg1uKV0bdM


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Reiki mester tanfolyamot megéri elvégezni?

Már van Reiki I, és II. tanfolyamom, a R.A.I.-nál végeztem. Nagyon meg vagyok elégedve, a beavatások után napokig nagyon éreztem az emelkedett rezgésszintet.
Szívesen elvégezném a mesteri tanfolyamot, de horror összeg, 45 000 Ft, és csak egy fél napos oktatás. Mondják, nagyon hasznos, hatékony - de kissé kételkedek - megér-e ennyi pénzt?
Hiszen az eddigiekkel is simán tudok energiát adni.
Azoktól kérdezem, akik elvégezték - érdemes volt? Jelentett jelentős változást az életetekben? Azóta kevesebbet vagytok betegek? Mit éreztetek utána? Megéri-e az árát?

17

Van olyan, hogy "személyiség látó"?

Hogy érzem mások lelkét, személyiségét. Már többször sztornóztam ezt a megérzést, de végül kiderült, hogy az első benyomás volt a jó.
Nem vagyok gondolat olvasó, vagy ilyesmi, de pillanat alatt leveszem, hogy ki milyen alapból, és mivel eredetileg reál beállítottságú vagyok, sokszor tudatosan elfojtom a megérzéseimet, vagy ne annak nevezzük, hanem az egyéb benyomásaimat, és a végén kiderül, hogy azok voltak a jók.
Egyszerűen, ha valakit meglátok, azonnal tudom, hogy milyen ember. Nem a konkrét dolgokat, hanem hogy mire lehet tőle számítani, hogyan fog viselkedni, milyen a lelke.
Ja, és meglátok képletes volt, nem is kell látnom, elég, ha ír, vagy beszélünk telefonon. Úgy érzem, mintha nyitott könyv lenne.

Sok olyan van, aki, az én megfogalmazásom szerint "érzi a lelkeket"?

Nem vagyok ezo hívő, műszaki beállítottságú és végzettségű nő vagyok, de nagyon sokszor tapasztaltam, hogy amit én rögtön észreveszek, a legtöbben nem.

11

Mikor Eckart Tolle azt irja: koncentralj a 'belso testre' mit ert alatta?

Amit Tolle 'inner body'-nak nevez, az alatt az etertestet erti, vagypedig a mentalis testet, ami az Ego, az Onvalo szekhelye ?
Az nyilvanvalo, hogy az erzelmi test az asztralis test.
(a kovetkezo folosztast hasznalom:
1.fizikaitest 2.etertest 3.asztraltest. 4.mentaltest)

1

Mit láthatott a párom? Nem hiszem, hogy hazudott de elég különös.

Tegnap előtt olyan 20-21óra körül jött haza a munkából.Azt mondja, hogy amikor a kivilágítattlan részhez ért az úton észre vett kb.10m magasan egy fura ovális fénykört amibe volt még kb.20-30 világító fény.Előtte mozgott a magasba olyan "kifli alakzatba".
Azt mondta, végig ment előtte kb. 10-15m-rel.Először azt hitte valami oda világít aztán látta, hogy semmi nem világít oda.Pár perc után már parázni kezdett, mert ha lelasított a fény is lassabban haladt, ha gyorsított akkor a fény is és a kapunknál megállt és ott egy helyben mozgott ugyan úgy, mint menet közben és addig nem hallatszó különös hangott hallott aztán berohant.Mikor bejött levolt főve teljesen, zihált és megse tudott szólalni csak mutogatott és folyt a könnye.Biztos vagyok benne, hogy nem csak kitalálta.Egy felnőtt,komoly nő és azt a félelmet ami rajta látszott senki sem tud megjátszani.
Elképzelésem sincs milehetett az..kiakartam menni megnézni de könyörgött, hogy ne menjek ki.Még egy óra múlva is remegett.

8

Hogy van ez? Miért ragaszkodom ennyire a farkasokhoz (és a kutyákhoz)? Mit jelent a totemük?

Kicsi korom óta farkasbolond vagyok, a szobám a mai napig tele van különböző farkasos díszekkel, plüssökkel, műanyag figurákkal. Ha jól emlékszem minden a Balto- című mesével kezdődött, azt is egy nap 4-5× biztosan megnéztem. Még most is kedvet kapok hozzá. Régebben, amikor még PonyClubbos voltam, és olvasgattam a lovas könyveket(mert imádok olvasni) úgy éreztem, mintha cserben hagynám a farkasokat. Nem tudom, hogy miért éreztem ezt, de így volt. Nem sokkal később volt egy lovas balesetem, talán ez okból, de azóta tartózkodom a lovaktól, és eltűnt az a "cserbenhagyásos" érzés. Amikor állatkertbe mentünk képes voltam csak a farkasoknál állni, és nézni őket 1 órán keresztül.(Tovább is tudtam volna, csak anyáék ideggörcsöt kaptak már:D) Nem féltem tőlük simán benyúltam volna a rácson, de tudtam, hogy nem emberek, talán fenyegetésnek veszik,és nem szerettem volna megcsonkult kézzel hazamenni,pedig bíztam bennük. Na a kutyáktól meg abszolút nem félek. (kivéve az idegbetegektől..azok aztán tudnak harapni, és féltem a hátsó felemet) De hamar összebarátkozok minden kutyaféle élőlénnyel. Valamiért annyira kötődök hozzájuk, és ez nem halványodik már több mint 10 éve, pedig most is csak 16 vagyok :D Van valami oka ennek? Vagy simán véletlen? És mi a farkas totem jelentése?

Előre is köszönöm a válaszokat.( de az olyanoktól kíméljetek, hogy az egyik felmenőm farkas volt, vagy vérfarkas vagyok, mert biztos, hogy nem :D)
16/L

9

Sátánizmus? Mi a lényege?

27

Miert van az hogy mikor megnezem az orat mindig 02. 02 vagy 03. 03 vagy 22.22 vagy 11.11?

mindig ez van masr 1 vagy 2 hete mindig csak ilyenkor nezek az orara az ora megegyezik a perccel. van valami jelentösége?

5

Idoseket apolok, ti elbeszelgettek a haldokloval a tulvilagrol es hasonlo az eg es fold kozotti dolgokrol?

Erdekel a hospice szolgalat, pontosan a fent emlitett dolog miatt ...Akik idosek apolojakent dolgoznak, a beteg testi szuksegleinek elletasa mellett, szoba kerulnek azok a temak, amelyek a halal kuszoben allo embert erintik ? Vagy ezt a csaladtagokkal beszelik meg, esetleg a pappal ? Van igeny ilyen lelki beszelgetesekre ?

8

Mi a élettapasztalatod?

Idős okos bölcs emberek leírnátok pár mondatba mit tapasztaltatok tik az életbe?

Ilyen velősek érdekelnek, hogy pl soha ne vegyél kölcsönt bankba, mert eladósodsz vagy vegyél fel kölcsönt, mert az a továblépés meg ilyenek. Köszi :-).

11

Hol találkoztál előszőr a spiritualitás / Titok kvantumfizikai bizonyítékával?

Zoltán Kvantumfizikus kérdése :

Televízion keresztül : Tudományos ismeretterjesztő müsoron át vagy egyéb spirituális, tudományos adásban?

Imserettejesztő folyóíratokban vagy tudományos publikációkban?

Neten olvastad valahol?

Ismerősöd ismertette veled?

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!