Találatok a következő kifejezésre: Hiszel az kártyajósokban, (1 db)

Hiszel az internetes kártyajósokban, látnokokban, és ilyen egyéb misztikus szakértőknek?

Igazat mondanak vagy átverés az egész?

Legjobb válasz: én hiszek a kártyajóslásban, asztrológiában, szerintem nem véletlenül maradtak fenn ennyi éven át, de persze vannak csalók is, meg olyanok akik azt hiszik értenek hozzá, de nem (õk iszonyú sokan vannak, többen mint a csalók). az olyanok hogy neten kiválasztasz két kártyát és megmondják a sorsod az biztos hogy nem mûködik. a napjegy asztrológia (h elmondják mi lesz veled a csillagjegyed alapján) átverés.

én hiszek a kártyajóslásban, asztrológiában, szerintem nem véletlenül maradtak fenn ennyi éven át, de persze vannak csalók is, meg olyanok akik azt hiszik értenek hozzá, de nem (õk iszonyú sokan vannak, többen mint a csalók). az olyanok hogy neten kiválasztasz két kártyát és megmondják a sorsod az biztos hogy nem mûködik. a napjegy asztrológia (h elmondják mi lesz veled a csillagjegyed alapján) átverés.
Nem hiszek. Az egész vagy csalás, vagy önámítás.
Nem csak az internetes, de semmilyen jóslásban sem hiszek.
Kiváncsiságból, (két év kihagyással)két különbözõ jósnõhöz mentem el, és mondtak , többféle dolgot a közeljövõre, és semelyik nõ jóslata nem jött be.Én nem hiszek benne.
aki állitja magáról, hogy õ jobb mint a másik, hozzá menjenek...JÓ BORNAK NEM KELL CÉGÉR!!! pénzkidobás!!
Akár netes, akár egyéb: kóklerek.
Általában bejön!
Nem, én csak Tihanyi mesterben hiszek: http://uk.youtube.com/watch?v=Kpg1uKV0bdM


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a véleményed a Lélekpillangó, és a Tiltott gyümölcs hírlevél sorozatról - és termékeikről?

Sziasztok. Mindkét hírlevelet járatom - kedvelem őket, mert napról napra több pozitív megerősítést kapok tőlük. Viszont - különösen a Lélelpillangós társaságnak, iszonyat drágák a termékei, 20 000 - ft- os hangoskönyvek, online könyvek - hm... A hírleveleik kedvesek, de egy nagy általánosság - ha pozitív is.
A Tiltott gyümölcsös társaság is hasonló, bár kevésbé anyagias.
Várom a véleményeket!

3

Ez mi agykontroll?

Ugy érzem az ember több mint amilyen most.
Ugy érzem a december 21-i joslat erröl szolhat.
Sokat trollkodok itt meg nem is hiszek semmiben egyedül azzal értek egyet hogy van földönkívüli élet, de itt szerintem nem jártak.
Gyerek ként este a csöndben és sötétben sokat gondolkoztam és olyan nagy dolgok "láttam" meg amik most örténnek egy pl 1994-ben kb 8 éves lehettem már éreztem hogy a négereké lesz Amerika, és a cigányok követik a példájukat és övék lesz Magyarország.
De ezen ne vitatkozunk most még sokan máshogy látják.
De ugy érzem az agyunk olyan dolgokra képes ami most felfoghatatlan, szerintem a saját agyunk legyözheti még a rákot is, és ez a 3. szem dolog csak egy kulcs az ajtóba amin ha belépünk egy egész más világot láttunk.
Ugy érzem 200 éven bellül hatalmas változáson fog át esni az embriség.

5

Halál után tényleg van élet?

én ezt nehezen tudom elképzelni ezért kérdezem nektek mi a véleményetek? ha mondjuk a halál után tényleg van élet akkor a születésünk előtt is éltünk? kik foglalkoznak ezzel vannak olyanok akik ezt kutatják?

19

Melyik vallás az, ahol tilos bármilyen orvosi beavatkozást véghezvinni az emberen?

9

Paul Bruntonnak mennyibe kerul ez a konyve igazabbol? Bovebben lent.

Nekem ez a konyv fontos lenne, mert a spititualitas irant erdeklodok, allitolag Eckhart tolle is olvasta ennek az ironak a konyveit mikkor rajott, h o megvilagosodot spiritalis ertelemben (tudom h Eckhart nem a konyvektol vilagosodot meg hanem a sok szenvedestol. Csak ilyenkor ertete meg, h o spirtualis ertelemben megvilagosodot)Talaltam egy online konyves boltban ahol nagyon draga legalab duplajabba kerul vagy 3x is dragab mint egy magyar online konyves boltban itt vannak a linkek:

5

Voltatok már úgy, hogy kértetek egy jelet az Istentől, hogy létezik-e vagy nem, és a második másodpercben meg is adta?

Leírom, hogy történt: a Kossuth Rádiót hallgattam, magam alatt voltam, és arra gondoltam, hogy bárcsak adna egy jelet, hogy létezik, és a másik másodpercben bemondták, hogy: "Most következik a Kalevala: Teremtéstörténet c. műsor".
Egy másik eset: a tv-t néztem és ugyanerre gondoltam, hogy bárcsak kapnék egy jelet. Arra gondoltam, hogy ha a következő percben kimondják azt a szót, hogy Isten, akkor az egy jel. A Szombat esti láz kezdődött és sorolták a neveket, mire oda értek, hogy Istenes Bence.
Nem akartam a fülemnek hallani.
Kérem azokat, hogy írjanak, akikkel már történt hasonló eset!

18

Számmisztikusok, milyen ember vagyok? 2001. 02. 07

Érdekelne,hogy milyen a személyiségem a születési dátumom alapján. Hallottam erről egyet s mást,úgyhogy kipróbálnám

7

Hogyan tudnék kapcsolatot felvenni a halott dédimamámmal?

Dédim öt éve hunyt el, nagyon szoros kapcsolatban álltunk egymással, álmomban már többször is megjelent, mióta meghalt. Szeretnék vele újra beszélni, ha csak egy pár pillanatra is. Sok jó és rossz, fontos dolog történt azóta vele és velem kapcsolatban is, amiről be kéne számoljak. Tudom, hogy veszélyes ez az egész, hogyan foghatnék hozzá, kezdő módon?

4

Tudtok nekem Borsodban, Szabolcsban hypnoterapeutát ajánlani?

2

Meditacioval ra tudnam magam venni hogy gyakrabban pislogjak?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!