Találatok a következő kifejezésre: Hiszel az kártyajósokban, (1 db)

Hiszel az internetes kártyajósokban, látnokokban, és ilyen egyéb misztikus szakértőknek?

Igazat mondanak vagy átverés az egész?

Legjobb válasz: én hiszek a kártyajóslásban, asztrológiában, szerintem nem véletlenül maradtak fenn ennyi éven át, de persze vannak csalók is, meg olyanok akik azt hiszik értenek hozzá, de nem (õk iszonyú sokan vannak, többen mint a csalók). az olyanok hogy neten kiválasztasz két kártyát és megmondják a sorsod az biztos hogy nem mûködik. a napjegy asztrológia (h elmondják mi lesz veled a csillagjegyed alapján) átverés.

én hiszek a kártyajóslásban, asztrológiában, szerintem nem véletlenül maradtak fenn ennyi éven át, de persze vannak csalók is, meg olyanok akik azt hiszik értenek hozzá, de nem (õk iszonyú sokan vannak, többen mint a csalók). az olyanok hogy neten kiválasztasz két kártyát és megmondják a sorsod az biztos hogy nem mûködik. a napjegy asztrológia (h elmondják mi lesz veled a csillagjegyed alapján) átverés.
Nem hiszek. Az egész vagy csalás, vagy önámítás.
Nem csak az internetes, de semmilyen jóslásban sem hiszek.
Kiváncsiságból, (két év kihagyással)két különbözõ jósnõhöz mentem el, és mondtak , többféle dolgot a közeljövõre, és semelyik nõ jóslata nem jött be.Én nem hiszek benne.
aki állitja magáról, hogy õ jobb mint a másik, hozzá menjenek...JÓ BORNAK NEM KELL CÉGÉR!!! pénzkidobás!!
Akár netes, akár egyéb: kóklerek.
Általában bejön!
Nem, én csak Tihanyi mesterben hiszek: http://uk.youtube.com/watch?v=Kpg1uKV0bdM


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi történhetett velem?

Sziasztok. elég nagy trauma ért párnapja családi kapcsolat ami a lehető legrosszabb módon ért vége. tegnap szakitottunk 8év után.
Feküdtünk egymás mellett én még nem aludtam csak próbáltam. bevillant 2 fehér kéz és összement zsugorodott. nemtudom hogy mindkettő kéz az enyém volt. de amikor összement olyan érzésem volt mintha valamit kiszívna belőlem ,valamit talán a lelkem, a hideg is kirázott pedig meleg volt, és ez tuti hogy nem álom volt. ez biztos.

2

404 miért csinálhat privát fórumot a mey. Moy. Su-ból?

5

Griffor tesztet hol tudok kitölteni interneten? Link?

Lehetőleg magyarul, ha nem angolul. előre is köszi! (lehet hogy nem jó témába írtam..)

7

Az normális ha sokszor beleélm magam a filmbe v. könyvbe és ha vége rosszul érzem magam?

8

Anyám összetört egy tükröt, lehet belőle baj?

Minket 40 év alatt tragédiák és bajok sorozata ért idáig is,azóta csak szenvedünk.Mi lesz most?
14/F

7

Szerintetek igaz a mondás, miszerint 21 nap kell ahhoz hogy valaki megszokjon egy új szokást?

1

Indiában vannak 2000 éves pálmalevelek amin esetleg a sorsunk meg van írva. Ti hisztek ebben?

9

Szeretnék átkozni, de nem úgy, hogy az illetőnek törjön el a lába, keze stb. Hanem, romoljon el a hűtője, telefonja, tévéje. Ilyet hogyan kell?

20

Hogy/honnan alakultak ki a babonák a hullócsillagokról? Milyen babonákat ismersz róluk?

1

Úgy érzem valami gonosz erő szállta meg a kutyámat, már csak kereszttel merek a közelébe menni, hogyan űzzem ki belőle a gonoszt?

Szerda óta furcsán viselkedik a kutyám, a hangja is nem mindig ugatásnak hangzik, hanem mintha valami érthetetlen nyelvet beszélne, és a mozdulatai is teljesen megváltoztak, meg az arca, olyan mintha mosolyogna de nagyon rémisztő, olyan sunyi mosoly van az arcán. A táljába tettem már szenteltvizet, de nem segített és elmondtam rá tíz miatyánkot is, de most már tényleg nem tudom, hogy mit tegyek.

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!