Találatok a következő kifejezésre: Hiszel az kártyajósokban, (1 db)

Hiszel az internetes kártyajósokban, látnokokban, és ilyen egyéb misztikus szakértőknek?

Igazat mondanak vagy átverés az egész?

Legjobb válasz: én hiszek a kártyajóslásban, asztrológiában, szerintem nem véletlenül maradtak fenn ennyi éven át, de persze vannak csalók is, meg olyanok akik azt hiszik értenek hozzá, de nem (õk iszonyú sokan vannak, többen mint a csalók). az olyanok hogy neten kiválasztasz két kártyát és megmondják a sorsod az biztos hogy nem mûködik. a napjegy asztrológia (h elmondják mi lesz veled a csillagjegyed alapján) átverés.

én hiszek a kártyajóslásban, asztrológiában, szerintem nem véletlenül maradtak fenn ennyi éven át, de persze vannak csalók is, meg olyanok akik azt hiszik értenek hozzá, de nem (õk iszonyú sokan vannak, többen mint a csalók). az olyanok hogy neten kiválasztasz két kártyát és megmondják a sorsod az biztos hogy nem mûködik. a napjegy asztrológia (h elmondják mi lesz veled a csillagjegyed alapján) átverés.
Nem hiszek. Az egész vagy csalás, vagy önámítás.
Nem csak az internetes, de semmilyen jóslásban sem hiszek.
Kiváncsiságból, (két év kihagyással)két különbözõ jósnõhöz mentem el, és mondtak , többféle dolgot a közeljövõre, és semelyik nõ jóslata nem jött be.Én nem hiszek benne.
aki állitja magáról, hogy õ jobb mint a másik, hozzá menjenek...JÓ BORNAK NEM KELL CÉGÉR!!! pénzkidobás!!
Akár netes, akár egyéb: kóklerek.
Általában bejön!
Nem, én csak Tihanyi mesterben hiszek: http://uk.youtube.com/watch?v=Kpg1uKV0bdM


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért van az, hogy az emberek sokkal inkább fogékonyak a hülyeségre, mint az okosságra?

28

Időhöz kötött félelmek, alvászavar? Mit lehet az oka, mit lehet vele kezdeni? Valakinél hasonló?

Már évek óta ez van.. hogy a kis szobában 2.40 és 3-óra között rendszeresen felriadok, általában valami igen kellemetlen álomra, mindig pont ugyan ebben az időpontban.De előfordul, hogy nem álomra riadok ilyenkor, hanem pl valami szokatlan zajra, vagy érzésre.Egy időben arra ébredtem, hogy úgy éreztem, valaki rácsap a lábamra.
Régebben rendszeresek voltak nálam az alvás paralizisek, testen kívüli élmények.Szintén ugyan ezen a helyen, 2-3 óra között, de volt durvább dolog is, hogy láttam fura dolgokat, teljesen éberen.Talán ennek köszönhető, hogy bár nem félek, de nem szívesen alszom egyedül,pláne tök sötétben, szóval, ha egyedül vagyok éjjel, akkor megy a tv úgy alszom, de még így is felriadok az említett időpontban , aztán 1-2 óra úgy telik el, hogy nagyon nyugtalan vagyok, de ezek a rossz érzések 4 órára teljesen megszűnnek, lekapcsolom a tévét és ilyenkor már képes vagyok a sötét ellenére is jól aludni és rémálmom sincs már ilyenkor.
A nagyszobában hasonló a helyzet, annyi különbséggel, hogy ott nem 2-3 óra között riadok fel, hanem mindig 1-órakor!
Mi lehet ezeknek az oka?Gondoltam vízérre is, de az állandóan problémát okozna nem?Az is furcsa számomra, hogy ha hajnalban képes vagyok nyugodtan aludnia sötétben és jól aludni, akkor az éjszaka korábbi részében vajon miért nem?Talán furán hangzik, de mintha a problémás időszakban a szoba "atmoszférája" lenne másabb, szóval érzek ott valami nyugtalanítót, de nem tudnám megfogalmazni, mi az.Aztán hajnalra megszűnik...

3

Szkeptikus vagyok, de hinni szeretnék, valaki meggyőzne a hívők közül?

Szétcsúszott, reménytelen és sivár az életem, sokat gondolkoztam azon, hogy lehet, hogy a spiritualitásban van mégis a megoldás az életre, de bizonyíték nincs erre, meg tudna valaki győzni mégis demagógiák nélkül persze?

13

Hisztek a sorsban?

Hetek, sőt hónapok óta tervezünk egy találkozót, és minden alkalommal közbejön valami akadályozó tényező.
Csak szerencsétlenkedünk, vagy tényleg jobb lenne hagyni az egészet? Mit gondoltok?

3

Létezik a pokol?

félek hogy igen,de tudja ezt valaki pontosan,vagy csak mesélik mint a télapót?

18

Valamiért imádom a nyári esti levegőt, a természetet. Az az illatot, valahogy megnyugtat. Külvárosi vok, maglódi. Ez jelenthet valamit? Pl előző életembeli dolgot?

pl az Indián kultúra vonz. lehet hogy voltam ott előző életemben?

14f

9

Igazán tapasztalt meditálók segítenének? Lenne pár kérdésem, esetleg ha beszélhetnénk privátban?

5

Vízerek - ki hisz benne és miért?

Előre bocsátom, szkeptikus vagyok a témával kapcsolatban.

Elsősorban az érdekelne, hogy aki hisz benne, miért döntött így, milyen logikát lát benne, mi győzte meg?

Köszi

6

Téveszme volt a Holdutazás?

Zoltánkvantumfizikus kérdése :

Érdekes kérdés és még megválaszolatlan, miszerint a holdraszállás megtőrtént csupán a felvételek amiket leadtak a televízióban hamisak vagy pedig az egész úgy ahogyan volt téveszme.

Nem írok túl sokat, hogy legyen kedvetek elolvasni és töpprengeni. Helyettem beszéljenek más források is.Itt részletesek az aggályok ; hogy a fényszóródás értelmében alakul ki ilyen fényviszon, hogy a háttér kevésbé fényes mint ahol az "űrhajós" áll és ugye tudjuk, hogy fényszóródás csak légkőrben van és a holdnak nincsen légköre :-D. Az árnyékok sem stimmelnek és a hajszálkereszt is kilóg. Ott van a C betű a papírmasé holdkövön. Még a TV2 aktívjában szereplő NASA-s csillagász is elismerte, hogy a fényviszonyokkal sem stimmel valami.

Két elmélet körvonalazódik :

1 - Volt holdraszállás, csupán az ottlévő vagy a belsejében élő földönkívüliek miatt, amik természetesen látsazódtak az eredeti felvételeken, nem adhatták le az eredeti adást, csupán egy korábbi megrendezett felvételt, amit a földön dobtak össze. Ezért jártak olyan keveset a Holdra a későbbiekben.

2 - Nem volt semmilyen holdutazás sem. Az egész az elejétől a végéis egy tudatos félrevezetés volt, hogy kapjon a NASA pénzt a kutatásokhoz és vagy figyelemelterelés a politikai vagy egyéb társadalmi viszályokról. Ez esetben az a tükör amit a szkeptikusok bizonyítéknak vélnek a holdon, csupán egy szondával ledobva került oda.

Elárulom. Jómagam nem tudom melyik eshetőség a valóságos. Kíváncsi vagyok és szeretném, ha megosztanátok nézeteiteket. Vajon mi az igaz ?

22

Most akkor hogy is volt az a 2012-es világvége meg dimenziováltás?

Mindenki úgy mondta hogy jaj izé hozé világvége meg ez nem a világ megsemmisülését hanem egy új jobb világ eljövetelét jelenti, és ezt olyan emberek is mondták akik nem ezoterikus beállitzotságuak, akik tök raionálisan gondolkodnak na és most hol marad ez a elmélet? Ezt főleg azoktól kérdezem akik hittek ebben. De ne érezzétek azt hogy fikázom azokat akik ezt gondolták csak mégis most mit éreztek hogy nem jött be az amit vártatok?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!