Találatok a következő kifejezésre: Hiszel abban, a (21 db)

Nem, de elolvasom. Nem, de elolvasom:D Igen. Nem.
Igen nagy mértékben meghatározza az életemet a horoszkóp( természetesen az aszcendensem is), minden nap elolvasom és teljes mértékben hiszek benne. Párválasztáskor is alaposan elemzem, hogy hogyan férnénk össze, milyen lehetne az adott illetõvel a jövõm. Jósnál már sokat jártam.
nem, de néha elolvasom:D nem nem, és nem is akarok igen
Hiszek. Párválasztásnál csak annyiban befolyásol, hogy pl már alakulóban van egy kapcsolat, akkor megkérdezem az illetõt hogy mi a csillagjegye. És eddig mindig azt kellett konstatálnom, hogy az illetõ a horoszkóp szerint is illik hozzám. Jósnõhöz szívesen elmennék egyszer. És abban hogy rá gondolok, hiszek, úgy érzem h ilyenkor õ is érzi h rá gondolok, és lelkünk összeér:)
nem, mert nem igazán értem, h miért lesz két ember teljesen más, csak mert adott esetben 1 nap különbséggel születtek. Attól nem leszek erõszakos, vagy nyugodt, h éppen mikor születtem. Szerintem akik a horoszkópot olvassák azok annyira elhiszik, h akaratlanul is úgy írányítják az életüket, h beigazolódjon. Ha meg véletlen vmi egyezik akkro boldgan mondják, h ez a sors. Nem akarom fikázni õket, de kicsit parasztvakításnak tartom, én Istenben hiszek, erre is számtalan ember mondja h alaptalan butaság, midnenki döntse el h mi kell neki, és ne szólja le a máshogy gondolkozókat és kész.
igen, nem, nem de érdekes lehet, igen (én Jedi-erõnek hívom)
igen, nem, nem de szeretnék, igen
22:10 elmondod, hogy melyik városban van az a jós? Csakmert ha közel hozzám, akkor én is elmennék.
Igazából nem hiszek a horoszkópban, de ennek ellenére gyakran elolvasom. Néha nevetek rajta, néha azt kívánom, bárcsak úgy lenne, ahogy leírták. Párválasztásban nem befolyásol és egyéb módon sem. Jósnál még sosem jártam, de azért szívesen meghallgatnám, hogy mit is mond nekem. Nem a jövõre lennék kíváncsi konkrétan, csak úgy, hogy milyennek lát, hogyan kellene alakítanom az életem.
Én hiszek a horoszkópokban, nagyon is, de nem ez alapján választok párt. Szûz a horoszkópom, és hozzám ez alapján a Bika, Bak, Rák férfiak illenek. Érdekes módon az Ikrek az, amelyikkel egyáltalán "nem jövök ki jól", és eddig minden párom Ikrek volt. (No az is tény és való, hogy tényleg nem jöttem ki jól velük a végére...) Szó ami szó, tényleg leginkább a fent említetteket tudom magam mellé elképzelni, mint igazi társat, mert sok a közös bennünk, és ezt a horoszkóp (fõként az aszcendens) nagyban meghatározza. Jósnál is jártam már. Amit mondott, minden bejött... Hú... Még a hideg is kiráz. Hiszek abban is, ha koncentrálsz valakire, hathatsz rá. Bár attól függ, mirõl van szó. Végül is: A Titokról szól az egész!:)
nem hiszek semmiféle ezotériában. Jártam már tenyérjósnál, és olyasmit mondott, ami teljesen kizárt, hogy megtörténjen. Nem részletezem, hogy mi az, de lehetetlen. sok hülyeséget összehordanak, kb.mindenkinek azt kamuzzák, de mivel nem ismer, így nálam nem jött be a tippje, mert csak dobálódzott a nagy jóslataival.
Én hiszek.Szüz horoszkopú lány vagyok, és anélkül , hogy megfigyeltem volna, rájöttem, hogy idáig életem nagy ellenségei, és akikkel utáltuk egymást azok kivétel nélkül ikrekek voltak. A legeslegjobb barátaim kiskoromtól fogva oroszlánokvoltak, csakúgy , mint életem nagyobb szerelmei. Mostanában kicsit elegem lett az oroszlánokkal, mostanság valahogy mindig skorpio emberekkel kerülök össze. És mindezt úgy , hogy akkor még nem tudtam a horoszkópukat, szóval nem befolyásolt.Kicsit fura.:D egyb jónnál még nem voltam, de egyszer elmegyek kiváncsi vagyok, csak az a baj , hogy fogalmam sincs ki az aki igazat mondd, merthát a legnagyobb része az csaló.

Hiszel abban, hogy egyszer az öledbe hullik a nagy Õ?

Anélkül, hogy keresnéd. Vagy mindennap más után kajtatnál.

Legjobb válasz: Igen. Ha egy ember normális életet él: tanul, dolgozik, rokonai vannak, barátai, hobbija, akkor találkozik annyi emberrel, hogy azok között ott legyen egy Nagy Õ (abban nem hiszek, csak egy van belõle és az egész életre). Ebben szerintem semmi 'filmes' nincs.

Igen. Ha egy ember normális életet él: tanul, dolgozik, rokonai vannak, barátai, hobbija, akkor találkozik annyi emberrel, hogy azok között ott legyen egy Nagy Õ (abban nem hiszek, csak egy van belõle és az egész életre). Ebben szerintem semmi 'filmes' nincs.
Küldhetnék má, csak ne hogy elkapja a jégesõ, vagy egy tornádó.
én hiszek. ha úgy adódik jönnie kell, sõt talán már látótávolságon belül van, csak még egyikünk sem gondolja, hogy késõbb akár mi fog kialakulni.
Én nem hittem benne, de a võlegényemmel való megismerkedésünk mesébeillõ volt és annyira bonyolult mint a filmekben :D
Nem. A jó dolgokért bizony dolgozni kell, ez van.
Hiszek benne, de valahogy mégsem hiszek. Ezt rakd össze :D
Ilyen csaka filmekben van. Ezért próbálkozom naponta keresni a páromat.
Én hiszek benne, de úgy járok mint a hívõk. Hisznek istenbe, de a büdös éltbe nem fogják látni.
Nem. Szerintem csak a filmekben van így :)
Nem. :D 18 éves koromig hittem míg az 1. pasim szépen palira nem vett. én abban hiszek hogy majd találok valakit akivel kölcsönösen elviseljük egymást és valami barátszerûség+szex összetart egy pár évig. ennél többen nem reménykedek. 21/L
Ha a busz hirtelen fékez, ez könnyen elõfordulhat.
szerintem #4 mondta meg eddig a legfrankóbbat!
Mikor hiába, már nem futsz utána, eléd hozza a sorsod a célt...
Nem. A valóságban élek, nem egy romantikus filmben...
Nekem megvolt!! Nagyban ülök a nappaliban nézem a tv-t, erre hallok egy nagy csattanást, és az ölembe repült az õ.. (Fater [email protected] a billentyûzetet.)
Nekem összejött. Bár ezért regisztráltam társkeresõre, de nem hittem benne, sok idióta is volt, és bumm, mégis már sok-sok éve egymást nyüstöljük.
Hiszek. Sokáig nem hittem, de miért is ne? Miért lenne az jobb, ha elõtte 100 sikertelen próbálkozása lenne az embernek?
Nekem tényleg az ölembe hullott, nem kerestem meg semmi. Csak jött:) :) Nem kell rágörcsölni, én mindig ezt mondom a barátaimnak, ismerõseimnek, és többnyire beválik :) :)

Hiszel abban, hogy ha egyszer elmegy a szerelmed, és ő volt az "igazi", akkor előbb utóbb úgyis újra az utadba kerül?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül ebben, de a sorsszerûgben, vagy is abban hiszek, hogy minden úgy történik, ahogy annak történnie kell. Ha mást rendel mellém az élet, akkor mást. Ha õt, akkor pedig úgy is összeakadunk még egyszer.

Nem feltétlenül ebben, de a sorsszerûgben, vagy is abban hiszek, hogy minden úgy történik, ahogy annak történnie kell. Ha mást rendel mellém az élet, akkor mást. Ha õt, akkor pedig úgy is összeakadunk még egyszer.
Én lehet, hogy naiv vagyok, de hiszek benne. De persze ez nem azt jelenti, hogy várok rá 60 éves koromig.
nem hiszek. nincs ilyen, hogy igazi. élsz 20 évet egy csávóval, majd kiderül, hogy megcsalt folyton. (azt gondoltad, hogy õ volt az igazi, de kiderült, hogy mégse) aztán megismersz vkit 7 évig jól megy minden, és kiderül hogy nem illetek össze. (azt gondoltad most is hogy õ az igazi, de aztán megváltozott vmi és mégsem õ az igazi). Persze ez nem válasz a kérdésedre. De mit nevezünk igazinak? és akarod e egy ilyen emberrel újra összekötni az életed? Szerintem ez csak a filmekben van így. Vagy akkor talán, ha tényleg azért szakadt meg a kapcsolat, mert mindkettõtöket másfelé sodort az élet. De addig úgyse tudod, hogy õ az igazi amíg újra össze hoz vele az élet.
Elsõvel értek egyet. Az "igaziban" nem hiszek. Abban viszont igen, hogy ha valakivel van még dolgom, akkor meg fogjuk találni egymást valamikor, valahogyan. Ha ez nem történik meg, akkor annak oka volt, nem vele kellett élnem az életem.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek:) Talán én is azzal értek egyet, hogy hogyha dolgom van még valakivel, elõbb utóbb úgyis rámtalál újra:)

Hiszel abban, hogy az asztrológia "szerint" működnek a párkapcsolatok?

Tényleg így van, ahogy le van írva?

Legjobb válasz: Nem igazán értem, hogy egy, több tíz-száz fényévre lebegõ óriási gázlabda helyzete az égen mit befolyásolna abba, hogy én szeretem-e a másikat, vagy nem :)

Nem igazán értem, hogy egy, több tíz-száz fényévre lebegõ óriási gázlabda helyzete az égen mit befolyásolna abba, hogy én szeretem-e a másikat, vagy nem :)
Ne bizonytalanodj el, nem te vagy a hülye, hanem õk.
A kérdező hozzászólása: Igazából én se nagyon hiszek benne, mert tényleg nem egy nyavalyás bolygó fogja eldönteni, hogy két ember mennyire illik össze, hanem az érzelmeik... Csak hát mindenki ezt hangoztatja körülöttem, és már elbizonytalanodtam.
"Oroszlán (fiú) - Rák (lány) párosítás milyen lehet?" Ne haragudj, kedves kérdezõ, amit most mondok, azzal nem téged akarlak leminõsíteni, hanem azokat az ún. "asztrológusokat", akik ilyesmivel akarják félrevezetni az embereket. A fent idézett szöveg baromság és nem asztrológia, sõt határozottan semmi köze az asztrológiának. A lehetõ legtávolabb áll tõle.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)
nem hiszek benne.
Én sem hiszek.. Az addig eltöltött életed befolyásol és nem a születésed pillanata.
Nem hiszek, plusz erre rá is cáfoltam: Oroszlán lány - Szûz fiú A szûz kritikus az oroszlán olykor felületes = konfliktus. De idáig bármi gondunk volt egymással azt megtudtuk beszélni. És a mai napig õ életem elsõ és utolsó szerelme. De szerintem a puding próbája az evés. Próbáld ki! Milyen jó mikor nem a csillagok korlátoznak! :)
Ott a pont, marhaság.
Érdekes dolog ez. Halak jegyü nõ vagyok, és állitólag a szûz, és a bika jegyek illenek hozzám. Nos 3 komoly kapcsolatom volt, és mindhárom szûz, illetve bika jegyben született. Hát ezért irtam, hogy érdekes dolog ez.

Te hiszel abban, hogy a "szerelem mindent legyőz"?

Én nem.

Legjobb válasz: Én se. AIDS, rák ... és ez csak két példa.

Én se. AIDS, rák ... és ez csak két példa.
nem, mindent nem gyõz le
Dehogy... 7 fejû sárkány, Jason stb...
Nem.
szépen hangzik az biztos. Ám ha 2 ember tényleg szereti egymást akknr el tudom képzelni bár ez nagyon ritka.
Ez annyira szörnyû kérdés. Az ember olyan szívesen felelne rá "igen"t. De teljes igent nem lehet adni rá sajnos. Hagynod is kell, hogy segítsen neked a szerelem, szeretet.
A szerelem nem minden.
Régebben azt hittem igaz, de azóta felnõttem... Pedig szép lett volna...
Valamikor hittem benne, és óriási pofára esés lett belõle, életem legnagyobb csalódása.
én hiszek.:) miért ne létezne?!:D
En hiszem hogy letezik egy masik vilag a mienken kivul, csak azt senki nem tudja hogyha varaszlatos elolenyek vannak ott vagy sem, hiszen senki nem jott vissza onnan hogy megmondja azt ami ott van:)
Igen, én amúgy heroinfogyasztó vagyok...
Itt is varázslatos élõlények vannak, csak már hozzászoktál...:) egyébként az Univerzum nem csak a Földbõl áll. Szóval megnyugodhatsz, itt még nincs vége, de elõbb tovább kell fejlõdni, tudatszintet lépni, vagy nem is tudom, hogyan fogalmazzak. A módszerek megvannak. :P üdv 25/F LastOne.Left
Ha jó sok füvet fogyasztok, meg eszek mellé még egy kis gombát, akkor ne tudd meg miket szoktam látni!!!
13:44 Szivem, te Istenre gondolsz? Mert a Biblia róla szól, nincs benne, semmiféle varázslatos élõlény... Ti szerintem nagyon sokszor megnéztétek az avatárt, és túúl nagy a képzelõerõtök..... sok ember munkanélküli, unatkozik, hát kitalál ilyen sok marhaságot... szerintem foglaljátok el magatokat, és hagyjatok fel a hülyeségeitek terjesztésével...
Fú, hát szerintem tök jó lenne, ha létezne(létezik) ilyen. Én szívesen elmennék oda, ha tudnék. Mármint pl ufókkal nem szeretnék találkozni, hanem ahogy fogalmaztál "varázslatos élõlényekkel". Izgi lenne.:)
igen hiszem. És tudom, hogy melyik az a világ: Mennyország, ahol a Mindenható Isten tartózkodik az Õ fiával Jézussal (aki a Menny királya) az angyalok seregeivel és azokkal az emberekkel, akik már a menyben vannak.
10:19 Szerintem õk nem a Mennyre gondoltak, hanem olyan világra, ahol tündérek, manók meg ilyen varázslatos élõlények élnek. Én is hiszek az Istenben, de szerintem õk nem errõl beszéltek :) szia
Egyszerû válasz:Nem. Bõvebb válasz:De vannak. Ha az ûr végtelen, akkor 999999s.t.b...km-re a földtõl van egy ilyen világ.:) NAjó ez hülyeség! Ne, létezik.
Hiszem, hogy vannak párhuzamos világok. És mivel az én valóságomban léteznek, az is lehet, hogy olyanok is vannak közöttük, ahol valamilyen szintû mágia is létezik. Teszem azt, nem olyan erõteljes, mint a fantasyirodalomban, de nem is olyan gyenge, mint a mi világunkban. És ha létezik több másik, ezzel párhuzamos világ, miért ne lehetnének rajta olyanfajta intelligens lények, amik, ha nálunk megjelennének, tündéreknek vagy törpéknek tûnnének a szemünkben.
szánalmasak vagytok.... ez röhej... no comment!
Vannak még több 1000000 bolygó és mi még 10 bolygóra sem tudtunk eljutni.Biztos vannak más bolygók is.Lehet , hogy õk elõrébb járnak mint mi de az is lehet hogy hátrább. És lehet , hogy ugyanugy néznek ki mint mi.
Sok ember felvállalja ország-világ elõtt, ha valamilyen csodás eseményben volt része, vagy találkozása különféle lényekkel. Akinek hasonló élménye volt az tudja létezõ dolog ez, de sokan mosolyognak rajta, még sok esetben a mûsorvezetõk is cinikus mosollyal teszik fel kérdéseiket. Akkor minek beszélni róla. Aki átéli tudja igaz és ez nem hit, hanem tapasztalat, aki pedig csak ebben az anyagi, földi szférában gondolkodik, nem tud túllépni a korlátain, annak pedig fölösleges elmondani. Egyébként hiszem és tudom is, hogy vannak földöntúli lények.
Szerintem neked nagyon tetszik az Avatar!
igen hiszek benne.ha a teremtõ képes mindazt létrehozni amit a fizikai világunkban tapasztalunk akkor sok mindenre képes.
Viszont, ha tényleg létezne, akkor eddig hogyhogy még senki sem találta meg??? Ennek meg van az oka, nem gondoljátok?? -.-" szánalom...
13:00. Elfelejtesz valamit, amit a tudomány meg tud magyarázni...a mi 3dimenziós szerkezeteinkkel szerinted észreveszünk magasabb dimenzióban élõ lényeket?! Nem valószínû...talán elõbb "szintet" kellene lépni, és akkor lehet róla szó. :P üdv 25/F LastOne.Left
Tudományos elméletek vannak rá, hogy Multiverzumban élünk. Megszámlálhatatlan valóságban, vagyis ha ezen a földön nincsenek is akkor egy másik Földön vannak és épp emberek nincsenek.
13:00 aki tényleg látja az nem fog vele dicsekedni, mert úgyis csak kiröhögnék.és jól is teszi, hogy hallgat róla.
ez röhejes...
Lehet , hogy hulyesegnek fog hangzani , de Olvastatok a Bibliat? 4000ezer evvel ezelott egy Termeszetfeleti leny/faj segitett a Zsidoknak es a leszarmazottaiknak , szoval mar reg megvolt a talalkozas . :) Es gondolom feladta/feladtak a remenyt es elmentek mas planetat gondozni xD
igen én is errõl beszélek.neki sem hitt szinte senki.15:38
Biztos van másik bolygón élet, mert annak az esélye hogy a több milliárd, ki tudja hány bolygó közül csak a Földön alakuljon ki élt jóformán 0%esélyes. De azt fedje csak homály hogy ott milyen élõlények élnek.

Hiszel abban hogy 2012 a világ vége?

kiváncsi vagyok.

Legjobb válasz: nem

nem
nem hinném hogy világvége lesz...meg elvileg nem is lesz világvége, csak dimenzióváltás. Szóval egy szinten mégis világvége, de nem olyan értelemben hogy szétrobban a föld, vagy kihal az emberiség..nem tudom mi lesz, de kiváncsi vagyok én is, akármi is lesz:D, de messze van még..
Nem vagyok babonás, v ilyesmi, talán 1 kicsit hiszek benne...
Hááát minden relatíveee
nem
szerintem csak azért lett ekkora felkapott ez a 2012 dolog, mert a mayák lusták voltak tovább csinálni a naptárt...
hát sztem csk azért mert ugye a maya naptár 2012 ig tart. szal kitudja oO a mayák azért egész okosak voltak
ez érdekes :) szar lesz a földön élni majd akkor XD
én nem hiszek istenben, de akkor se tudhatja senki mikor lesz világvége :D ellenben mi fogjuk magunkat hamarabb kinyírni...
szerintem 3000 ben sem lesz világvége csak a sok hülye aki hisz istenben hireszteli hogy jaj megdöglünk a faszba
nem
mayák megjósolták, mind meghalunk. ez wan :/ :D :D :D :D
Azért ott sem lett valami nagy paradicsom:D szegény kutyusért drukkoltam hogy ne haljon meg, és be is vált! :D Ám kitudja, akár holnap is lehet világvége...:)
A kérdező hozzászólása: én is kiváncsi vagyok de kétlem. de még a 2012 c. filmben se történt szinte semmi mert a végén minden jó lett szal:D
nade, ha összefogunk, és még 7 milliárd évig élünk, akkor túlélhetjük!:D

Hiszel abban, hogy a lakás fekvése hatással van a mentális egészségedre?

Mi a véleményed erről? "Sokan nem tudják, hogy az épületeknek igen komoly hatása van a benntlakók életére, mentális és testi egészségére. Ezen hatások közül az épület bejáratának irányultsága az egyik legerősebb hatás. Erről szól az építészet legősibb ága a Szthápatjavéda, a megalapozódás tudománya. Ennek leginkább letisztult formája a Maharishi Szthápatjavéda... A déli bejáratok különösen kedvezőtlenek. A Maharishi Szthápatyja Véda szerint a déli bejárat rendkívül erőteljesen gátolja a Természeti Törvények támogató hatását, így kedvezőtlen, negatív hatással van a házban tartózkodók életére és egészségére. A Maharishi Szthápatyja Véda azt tanácsolja, hogy ne használjuk (zárjuk be) otthonunk vagy munkahelyünk esetleg meglévő déli bejáratait. A különböző tájolású bejáratok a Maharishi Szthápatya Véda szerint a következő minőségeket hozzák a ház lakóinak életébe: – Kelet: bőség, beteljesedés, megvilágosodás, kreativitás elősegítése – Északkelet: nincs házasság, nincs gyerek, csökkenő külső sikerek, elvonultság – Észak: bőség, boldogság, anyagiasság, anyagi felhalmozás – Északnyugat: összeférhetetlenség, szellemi összeroppanás, következetlenség, utazás – Nyugat: szegénység, a kreativitás és a vitalitás hiánya, (megmagyarázhatatlanul) elfolyó bevételek – Délnyugat: állandó veszekedés, állandó feszültség, – Dél: minden negatív hatás; problémák, szenvedés, súlyosabb betegségek kialakulása... – Délkelet: állandó szorongás, állandó félelem, tartózkodás az újtól... Igazából csak 2 bejáratnak van tökéletesen jó hatása az emberi fiziológiára és idegrendszerre: az ÉSZAKI és a KELETI bejáratnak... "

Hiszel abban, hogy mindnenkinek megvan a párja?

És szerinted meddig kell keresni ?

Legjobb válasz: NINCS meg a párja mindenkinek. Még közelítõleg sem. Csak akkor lenne meg, ha valaki felülrõl felügyelné az egész színjátékot, és mindenkinek még idejében megfelelõ párt gyúrna. Lehet párt találni - de ehhez kompromisszumokat kell kötni.

NINCS meg a párja mindenkinek. Még közelítõleg sem. Csak akkor lenne meg, ha valaki felülrõl felügyelné az egész színjátékot, és mindenkinek még idejében megfelelõ párt gyúrna. Lehet párt találni - de ehhez kompromisszumokat kell kötni.
Én hiszek. De sajnos még nem tudok nyilatkozni :(
Nem hiszek benne.
Én szeretnék hinni benne, de szerintem tenni kellene érte, mert nem fog szembe , csak az a kérdés hol keressük :)
Biztosan van mindenkinek egy ideális pár, viszont annak az esélye hogy találkozzanak, elég kevés.
Utolsónak: lelki-társ vagy társ-lélek? Ezen jól el lehet filózni. :)
Mindenkinek megvan a maga párja. csak lehet, h sosem találkozik vele. vagy nem ismeri fel. és én igazi lelki társról beszélek.
Igen. És nagyon-nagyon remélem, hogy én megtaláltam. :) <3
Nem hinném, hogy egyáltalán valaki járni is akarna velem.. F
Hiszem. Talán egy életen át....
A kérdező hozzászólása: Én is(illetve reménykedem) És én sem.
Én hiszek benne, még egyenlöre..... ha majd nem hiszek, akkor zünlök megint egy hónapot és jobb belátásra térek.

Hiszel abban, hogy megérzi a gyerek ha valami rossz dolog történik?

Két nappal ezelött történt baráti körben egy tragédia.Kedves barátunk autó balesetet szenvedett és meghalt.Ez hajnalban történt,és amikor 2 éves kislányom reggel felkelt,abban a pillanatban Õróluk,kezdett el beszélni... Igazán még nem beszél tisztán és szépen,igazából csak a neveket lehetett érteni,de tuti hogy róluk beszélt.Ez nekem annyira furcsa,nem jellemz? a lányomra,hogy kinyitja a szemét és ilyenekr?l kezd "beszélni".Szerintetek megérezhetett valamit,vagy csak egy véletlen az egész?Tapasztalt már valaki esetleg hasonlót?

Legjobb válasz: Én úgy gondolom, hogy a gyerekek nagyon érzékenyek, és talán olyan dolgokat is észlelhetnek, amit mi nem. Szerintem megérezte. Az egyik ismerõsömmel fordult elõ hasonló, amikor még gyerek volt.

Én úgy gondolom, hogy a gyerekek nagyon érzékenyek, és talán olyan dolgokat is észlelhetnek, amit mi nem. Szerintem megérezte. Az egyik ismerõsömmel fordult elõ hasonló, amikor még gyerek volt.
Megéreznek dolgokat!A lányom is megérezte hogy az édesanyám megfog halni!Akkor este mikor hadoklott, azt mondta a 4 éves lányom, mikor látta hogy pityergek, hogy ne félj anya, a jézuska vigyáz majd a mamára!Tudtuk hogy megfog halni, várható volt, de neki soha nem mondtuk!De õ mégis tudta, és mikor reggel elvittük a másik mamához, mert mennem kellette az édesapámnak elmondani hogy telefonált a kórház, azt mondta a kislányom hogy a Mama meghalt tudod anya?
En mar olyan 10 eves voltam, amikor almomban megjelent nagybatyam, es elkoszont tolem. En nem tudtam, csak kesobb mondtak el a szuleim, hogy aznap ejjel halt meg nagybatyam. En nem ijedtem meg, tudtam, hogy ezert koszont el tolem. Semmi felelmetes nem volt benne, nagyon szep alom volt, bekes, jo erzessel ebredtem reggel. Szoval en azon az ejszakan almomban megereztem, hogy meghalt. Siman elhiszem, hogy a gyerekek megerzik az ilyesmit.
Mikor gyerek voltam, megéreztem a dédim halálát, sõt a mai napig is, ha a rokonságban meghal valaki...tudtam mikor és hogyan fog meghalni az apukám, megálmodtam és minden pont ugy zajlott....
A kérdező hozzászólása: Olyan érdekes dolgok ezek... Köszönöm szépen a válaszaitokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!