Találatok a következő kifejezésre: Hirdetnek egy ahol az egyik (4 db)

Hirdetnek egy állást, ahol az egyik nyelvből felső- a másikból középfokú tudást kérnek. Esélyes lehetek?

Én az egyik nyelvet alap-, a másikat középfokon beszélem... Elég speciális nyelvekr?l van szó, és véletlenül megtudtam, hogy már egy éve nem tudják feltölteni a keretet. Érdemes jelentkeznem?

Legjobb válasz: igen, próbáld meg. nincs mit vesztened, legfejebb nem kellesz nekik.

igen, próbáld meg. nincs mit vesztened, legfejebb nem kellesz nekik.
Igen, érdemes jelentkezned. Esetleg vállald be, hogy ezekben a nyalvekben továbbképzed magd. Azzal te is jól jársz. :)

Megnyitottam egy video néző oldalt (Project TV), ahol sorozatokat lehet online nézni angolul (Medium) erre feljön egy magát rendörségi oldalnak hírdető oldal, ami azt mondja, hogy törvényt sértettem és fizessek 25 e ft. Ez kamu ugye?

Csak akkor tudok bel?le kilépni, ha kikapcsolom a gépet. Mi ez? Ellen?riztem gyors keresésben vírust a gépen, de nem talált.

Legjobb válasz: Köszi! Lehet, hogy a tûzfalbeállítások megvédték a gépet?

A kérdező hozzászólása: Köszi! Lehet, hogy a tûzfalbeállítások megvédték a gépet?

Egy cég Budakeszin, ahol 1-3 havonta hirdetik meg ugyanazt az adminisztrációs állást?

"Ismerek egy céget Budakeszin, ahol 1-3 havonta hirdetik meg ugyanazt az adminisztrációs állást. Sajna senki nem bírja a a hül*e f?nököt, így a cég kénytelen állandóan, hirdetni

Legjobb válasz: Semmit! Ha egy vállalkozó ennyire hü.lye, hogy nem veszi észre, az állandó személycsere nem elõre viszi a vállalkozását, és azt sem veszi észre (sem õ, sem a családjában valaki) hogy ennek valószínû õ az oka, akkor elõbb-utóbb majd lehúzhatja a redõnyt, és a vállalkozásának annyi. Majd elgondolkodik, amikor azt veszi észre, hogy senki nem jelentkezik hozzá a hirdetésére.

Semmit! Ha egy vállalkozó ennyire hü.lye, hogy nem veszi észre, az állandó személycsere nem elõre viszi a vállalkozását, és azt sem veszi észre (sem õ, sem a családjában valaki) hogy ennek valószínû õ az oka, akkor elõbb-utóbb majd lehúzhatja a redõnyt, és a vállalkozásának annyi. Majd elgondolkodik, amikor azt veszi észre, hogy senki nem jelentkezik hozzá a hirdetésére.
"Majd elgondolkodik, amikor azt veszi észre, hogy senki nem jelentkezik hozzá a hirdetésére." Úgye ez csak vicc volt??? Manapság egy hírdetésre 400-500 jelentkezõ van minimum. "Lapátolhat" a munkáltató a jelentkezõk közül. Egyébként ha rossz a munkahely a dolgozó bármikor felmondhat. Így max. ugynúgy állásnélküli lesz mint elõtte.
Melyik ez a cég? csak mert én is ott lakok, kiváncsi lennék :)
Munkanélküli van, de mint látjátok, megy a híre, hogy oda ne menj, mert egy vadbarom a tulaj, vagy mert nem fizetnek ki rendesen, vagy mert minimálbérért a hájadat is lehúzzák. Elõbb-utóbb csak olyan jelentkezõi lesznek, akikkel nem fog tudni tartósan talpon maradni.
Nem tudom mire jó de én ismerek olyan média céget amelyik ugyanarra az állásra évek óta hirdet felvételt.Lehet , hogy csak töltelék a hirdetés mert nincs mirõl írniuk?


Ilyenekben ne bízz. nCore-ra csak meghívással tudsz bekerülni. Ehhez mindenképp kell egy tag, aki küldhet meghívót.
"Beszeretnék regisztrálni az ncore nevezetû torrent oldalra, " 10 emberbõl 9 ember szeretne bejutni oda "de nincs egy olyan ismerõsöm se aki küldene." akkor ez a lehetõség kizárva "Ezekben az oldalakban ahol hirdetik h ingyen vagy pénzért küldenek meghívót lehet bízni?" nem nem nem "Vagy adnátok vmi tanácsot h lehetne bekerülni oda?" Meghívóval bekerülni egy torrent oldalra az alábbi lehetõségek vannak : ( A ) Meghívóval( 1 )/(körülnézel ki van fent az adott oldalon) (Barátaid, ismerõseid, rokonaid, munkahelyi kollégáid között keressél olyat, aki már bent van, ad neked meghívót) ( B ) Meghívóval( 2 )/(meghívó "belsõ" cserével) -Az általad használt torrent oldalak fórumában keresel egy olyan részt , ahol a meghívókat kínálnak , kérnek (vigyázz a csalókkal sajnos mindenhol vannak) ( C ) Meghívóval( 3 )/(meghívó "külsõ" cserével) (torrent oldalak meghívóinak cserével foglalkozó oldalak segítségével) (vigyázz a csalókkal sajnos mindenhol vannak) ( D ) Meghívóval( 4 )/(Valaki ad neked csak úgy ismeretlenül) (na , ennek az esélye eléggé változó, nem kiszámolható) ( E ) Meghívóval( 5 )/(valaki eladja neked) ( és amire rájössz hogy átvertek , késõ lesz ) ( vigyázz a csalókkal sajnos mindenhol vannak ) // TILOS és KIZÁRT - de létezõ lehetõség // ---- Megmaradt lehetõségeid 1: B , C Megmaradt lehetõségeid 2: D én próbálkoznék : C UI: Sok idõre és sok türelemre van szükséged ahhoz hogy elérd a célod . Ne add fel elõbb vagy utóbb sikerrel jársz majd . Kívánom neked hogy sikerüljön .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat. Én a D verziót szeretném választani vki esetleg?:D
E - ha kifizeted a prémiumot akkor küldhetek 1-et.
A kérdező hozzászólása: Már sikerült szerezni köszönöm azért a segítséget


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!