Találatok a következő kifejezésre: Hirdetnek egy ahol (11 db)

Hirdetnek egy állást, ahol az egyik nyelvből felső- a másikból középfokú tudást kérnek. Esélyes lehetek?

Én az egyik nyelvet alap-, a másikat középfokon beszélem... Elég speciális nyelvekr?l van szó, és véletlenül megtudtam, hogy már egy éve nem tudják feltölteni a keretet. Érdemes jelentkeznem?

Legjobb válasz: igen, próbáld meg. nincs mit vesztened, legfejebb nem kellesz nekik.

igen, próbáld meg. nincs mit vesztened, legfejebb nem kellesz nekik.
Igen, érdemes jelentkezned. Esetleg vállald be, hogy ezekben a nyalvekben továbbképzed magd. Azzal te is jól jársz. :)
Ilyenekben ne bízz. nCore-ra csak meghívással tudsz bekerülni. Ehhez mindenképp kell egy tag, aki küldhet meghívót.
"Beszeretnék regisztrálni az ncore nevezetû torrent oldalra, " 10 emberbõl 9 ember szeretne bejutni oda "de nincs egy olyan ismerõsöm se aki küldene." akkor ez a lehetõség kizárva "Ezekben az oldalakban ahol hirdetik h ingyen vagy pénzért küldenek meghívót lehet bízni?" nem nem nem "Vagy adnátok vmi tanácsot h lehetne bekerülni oda?" Meghívóval bekerülni egy torrent oldalra az alábbi lehetõségek vannak : ( A ) Meghívóval( 1 )/(körülnézel ki van fent az adott oldalon) (Barátaid, ismerõseid, rokonaid, munkahelyi kollégáid között keressél olyat, aki már bent van, ad neked meghívót) ( B ) Meghívóval( 2 )/(meghívó "belsõ" cserével) -Az általad használt torrent oldalak fórumában keresel egy olyan részt , ahol a meghívókat kínálnak , kérnek (vigyázz a csalókkal sajnos mindenhol vannak) ( C ) Meghívóval( 3 )/(meghívó "külsõ" cserével) (torrent oldalak meghívóinak cserével foglalkozó oldalak segítségével) (vigyázz a csalókkal sajnos mindenhol vannak) ( D ) Meghívóval( 4 )/(Valaki ad neked csak úgy ismeretlenül) (na , ennek az esélye eléggé változó, nem kiszámolható) ( E ) Meghívóval( 5 )/(valaki eladja neked) ( és amire rájössz hogy átvertek , késõ lesz ) ( vigyázz a csalókkal sajnos mindenhol vannak ) // TILOS és KIZÁRT - de létezõ lehetõség // ---- Megmaradt lehetõségeid 1: B , C Megmaradt lehetõségeid 2: D én próbálkoznék : C UI: Sok idõre és sok türelemre van szükséged ahhoz hogy elérd a célod . Ne add fel elõbb vagy utóbb sikerrel jársz majd . Kívánom neked hogy sikerüljön .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat. Én a D verziót szeretném választani vki esetleg?:D
E - ha kifizeted a prémiumot akkor küldhetek 1-et.
A kérdező hozzászólása: Már sikerült szerezni köszönöm azért a segítséget
A kérdező hozzászólása: ja csak én nem kupé és nem kombit szeretnék, hanem egy sima sedant
Azért a hasznaltauto.hu-n van néhány ami elég jól néz ki. Persze, ha teljesen gyári állapotút akarsz az már nehéz eset és elég mélyen a zsebbe kell nyúlni.
Én tudok egy sima sedan OT-sat.
A kérdező hozzászólása: milyen színû, mennyi az ára?
külföld? ..mobile.de


Megnyitottam egy video néző oldalt (Project TV), ahol sorozatokat lehet online nézni angolul (Medium) erre feljön egy magát rendörségi oldalnak hírdető oldal, ami azt mondja, hogy törvényt sértettem és fizessek 25 e ft. Ez kamu ugye?

Csak akkor tudok bel?le kilépni, ha kikapcsolom a gépet. Mi ez? Ellen?riztem gyors keresésben vírust a gépen, de nem talált.

Legjobb válasz: Köszi! Lehet, hogy a tûzfalbeállítások megvédték a gépet?

A kérdező hozzászólása: Köszi! Lehet, hogy a tûzfalbeállítások megvédték a gépet?

Egy cég Budakeszin, ahol 1-3 havonta hirdetik meg ugyanazt az adminisztrációs állást?

"Ismerek egy céget Budakeszin, ahol 1-3 havonta hirdetik meg ugyanazt az adminisztrációs állást. Sajna senki nem bírja a a hül*e f?nököt, így a cég kénytelen állandóan, hirdetni

Legjobb válasz: Semmit! Ha egy vállalkozó ennyire hü.lye, hogy nem veszi észre, az állandó személycsere nem elõre viszi a vállalkozását, és azt sem veszi észre (sem õ, sem a családjában valaki) hogy ennek valószínû õ az oka, akkor elõbb-utóbb majd lehúzhatja a redõnyt, és a vállalkozásának annyi. Majd elgondolkodik, amikor azt veszi észre, hogy senki nem jelentkezik hozzá a hirdetésére.

Semmit! Ha egy vállalkozó ennyire hü.lye, hogy nem veszi észre, az állandó személycsere nem elõre viszi a vállalkozását, és azt sem veszi észre (sem õ, sem a családjában valaki) hogy ennek valószínû õ az oka, akkor elõbb-utóbb majd lehúzhatja a redõnyt, és a vállalkozásának annyi. Majd elgondolkodik, amikor azt veszi észre, hogy senki nem jelentkezik hozzá a hirdetésére.
"Majd elgondolkodik, amikor azt veszi észre, hogy senki nem jelentkezik hozzá a hirdetésére." Úgye ez csak vicc volt??? Manapság egy hírdetésre 400-500 jelentkezõ van minimum. "Lapátolhat" a munkáltató a jelentkezõk közül. Egyébként ha rossz a munkahely a dolgozó bármikor felmondhat. Így max. ugynúgy állásnélküli lesz mint elõtte.
Melyik ez a cég? csak mert én is ott lakok, kiváncsi lennék :)
Munkanélküli van, de mint látjátok, megy a híre, hogy oda ne menj, mert egy vadbarom a tulaj, vagy mert nem fizetnek ki rendesen, vagy mert minimálbérért a hájadat is lehúzzák. Elõbb-utóbb csak olyan jelentkezõi lesznek, akikkel nem fog tudni tartósan talpon maradni.
Nem tudom mire jó de én ismerek olyan média céget amelyik ugyanarra az állásra évek óta hirdet felvételt.Lehet , hogy csak töltelék a hirdetés mert nincs mirõl írniuk?

Van egy hatalmas lepkegyűjteményem trópusi lepkékől mely több mint 150 példányt tartalmaz. Milyen aukciós házak, kiállitói oldalak találhatok, ahol esetleg meg lehetne hirdetni eladásra? Vaterán, aprodon, és expresszen már hirdetem. Hol érdemes még?

Legjobb válasz: Keress aukciós házakat, érdeklõdj. Nagyon sok van. Vagy akár a Termtud. Múz.-ba is bemehetsz egy kérdéssel, hol érdemes eladni, van-e valaki, aki átvenné. A netes "bármi eladhatsz" portálok nem éppen ilyen nagyértékû, gyûjteményes tárgyakra vannak.

Keress aukciós házakat, érdeklõdj. Nagyon sok van. Vagy akár a Termtud. Múz.-ba is bemehetsz egy kérdéssel, hol érdemes eladni, van-e valaki, aki átvenné. A netes "bármi eladhatsz" portálok nem éppen ilyen nagyértékû, gyûjteményes tárgyakra vannak.

Mit csináljak akkor ha egy kedves lányismerősömet megtalálom egy olyan oldalon ahol "kurv. K" hirdetik magukat?

Elég kedves lány"barátom" ő, Az a szint akivel voltál már párszor de sose gondoltad volna róla mert ő kapcsolat párti és jóba vagytok nagyon "barátilag" és teljesen véletlenül böngészgettek a kínálatra vagytok kiváncsiak de tényleg csak "elméleti síkon" és meglátjátok az ismerősötöket (20 alatti lányt) akinek a szüleit is jól ismered. Mit tennétek?

Legjobb válasz: Semmit. Ha elmúlt 18 éves, azt kezd az életével amit akar. Esetleg ha nagyon zavar téged, finoman rá lehet kérdezni a dologra.

Semmit. Ha elmúlt 18 éves, azt kezd az életével amit akar. Esetleg ha nagyon zavar téged, finoman rá lehet kérdezni a dologra.
Ha tényleg olyan jó barátnõm, egyértelmû, hogy jól ismerem és szólnék neki, mert valószínûleg nem Õ tette fel magát, hanem egy "jóakaró". :D
Elmennék hozzá. Egy ingyen körre :)
tedd ki a képét valahova és írd alá, hogy büdös céda ku*va.
valoszínüleg az anyagi gondok miatt tért rá az ijen útra
Ilyesmi az én egyik volt osztálytársammal történt meg, én írtam neki levelet :P Mondjuk mi nem voltunk jóban, és én már akkoriban is elég gonosz fajta voltam. A lényeg, hogy utána sem lett sem jobb, sem rosszabb a kapcsolatunk, elhülyültük a dolgot! 25F
A kérdező hozzászólása: Elég sokat beszélgetünk :) és azért amikor legközelebb fogunk érdekes lesz. persze hogy az õ dolga nem ez volt a kérdés ez alap. Csak az ha megtudnátok valaki olyanról aki "közelebb áll hozzátok" és meglátjátok ott. az elméleti síkról meg arra akartam kilyukadni hogy felmész 3 havonta 1x kb és a büdös életbe nem hívnál fel 1 et de azért mégis kíváncsi vagy hogy ki van fent ott hátha mint pl most nekem egy olyan ember van fent akirõl nem gondoltam volna
linket! legyen forgalma szegénynek
Csak elméleti síkon böngészkedsz a szexpartner oldalon? Ha nagyon kíváncsi vagy kérdezz rá. Ha nem, akkor hagyd Õt élni az életét úgy, ahogy Õ akarja. Az erkölcsös emberek nem kalandoznak a k...vák oldalán, kivéve, ha nem valamilyen tudományos dolgozaton dolgoznak. Tehát hagyd Õt békén!
Kérnék tõle idõpontot és jól megdugnám.
Hát soha nem jutott volna eszembe, hogy felmenjek egy ilyen oldalra és keresgéljek, hátha megtalálom valamelyik ismerõsömet.
Te meg azt böngészted. Legalább még egy közös érdeklõdési kör. Lehet õ is csak elméleti síkon van fent.
Menj el hozzá, hátha kapsz engedményt. Válság van.

Szerintetek megéri ugy munkát keresni mondjuk egy idõsek otthonában takaritani ahol nem hirdetnek állást?

Legjobb válasz: Szia, igen az ilyen jellegu munkat probald meg ez uton.

Szia, igen az ilyen jellegu munkat probald meg ez uton.

Valaki mondana egy olyan oldalt mondani ahol olyan csajok hirdetnek akik csak szexet akarnak de nem pénzért?

Legjobb válasz: Ilyen oldal nem létezik. Tessék szépen kihúzni a beled a gép elõl, nem hajnal 1 kor is a neten lógni, és csajozz. Nem fog összejönni tizedjére se, de majd századjára igen. Úgyis most itt az õszi szünet, mert abban is biztos vagyok, hogy még suliba jársz. INDÍTS NÕZNI, ENNYI!!!

Ilyen oldal nem létezik. Tessék szépen kihúzni a beled a gép elõl, nem hajnal 1 kor is a neten lógni, és csajozz. Nem fog összejönni tizedjére se, de majd századjára igen. Úgyis most itt az õszi szünet, mert abban is biztos vagyok, hogy még suliba jársz. INDÍTS NÕZNI, ENNYI!!!
Gondolkozz már! Miért hirdetnének ingyen szexet, mikor pénzt is kereshetnek vele?
Gondolkozzatok már! Minek HIRDETNÉNEK, amikor elég ránézniük valakire hozzá. :D
Vannak nõk, akik "csak szexet" akarnak, mégpedig ingyen. De nem hirdetik. Mivel elég a környezetükben minimális módon elhinteniük, és még az átlagosabbaknak is rendelkezésre áll 10 szépfiú.
almodjkisfiu.com :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!