Találatok a következő kifejezésre: Hihetek a A halvány csík is (5 db)

Ha a terhességi teszten a 2. csík nagyon halványan látszik, akkor is hihetek az eredménynek?

Nagyon vágyom már 1 csopségre! ! ! !

Legjobb válasz: Gratulálok, tuti hogy babás vagy!!! Tudod a halvány csík is csík! 1-2 nap múlva csinálj egy másikat, az már bizti nem lesz halvány! Ohh e jó neked, bár én is itt tatanék már, de sajna tegnap megjött. Ha 6-7 hetes leszel, irány a doki, akkor már tuti hogy hallja a babó szívhnagját is! Sok sikert+jó egészséget nektek! :-))))))

Gratulálok, tuti hogy babás vagy!!! Tudod a halvány csík is csík! 1-2 nap múlva csinálj egy másikat, az már bizti nem lesz halvány! Ohh e jó neked, bár én is itt tatanék már, de sajna tegnap megjött. Ha 6-7 hetes leszel, irány a doki, akkor már tuti hogy hallja a babó szívhnagját is! Sok sikert+jó egészséget nektek! :-))))))
Szia, én is így jártam, tegnap teszteltem de rettento halvány csíkocska jelent meg, szinte alig látható, nem bírtam , ma is teszteltem , ma már gyonyoruen megjelent a második csík, most már én is elhiszem, boldog vagyok..
Gratulalok a babadhoz!!!!! Ugye milyen furi, h az agy mire kepes?Nekem is igy jott ossze a baba. Vigyazzatok magatokra 10 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Koszonom!Alig tudom elhinni!Már 6 honapja tervezzuk.Multkor elhatároztam, h nem gorcsolok a babán, nem is gondoltam rá.Erre tessék...A kov honapban osszejott. Ennél szebb Bálint-napi ajándékot a férjemnek nem is tudnék adni. Koszonom mindenkinek, h tartottátok bennem a lelket és elhalmoztatok jotanácsokkal!! Meli :) ))
A kérdező hozzászólása: Szia.Gratulálok! Jo babavárást és vigyázz magatokra. :)
Ohh de jó nektek! Gratulálok mindenkinek! Nekem teganp sajna megint megjött a nem várt mensi. Pedig úgy szeretném már a babót! Igaz még csak 2 hónapja próbálkozunk. Lehet hogy majd most, próbálok annyira nem stresszelni rajta, hátha az segít majd..
Nagyon jó látni az örömödet. Megöl a sárga irígység. Mi már annyira szeretnénk egy babát, hogy kezdek megkattani, ha bárki is rákérdez hárpiává változom. Már mi is eljutottunk odáig, hogy nem görcsölünk rajta, de sajna nekem júniusban államvizsga. Mostanában emiatt vannak rémálmaim. Attól tartok, hogy csak az államvizsga után fog sikerülni a baba. Addig igyekszem nem megkattanni teljesen, de még olyan sok az a négy hónap. Kitartás, és minden jót a babához.

Hihetek a tesztnek? A halvány csík is csík?

Ma reggel csináltam egy tesztet, mert már 7-ik napja késik. Halványan megjelent a második csík a T bet? alatt. Ezek szerint sikerült ugye? Nyugtassatok meg, mert annyira szeretném ezt a babót, ugye már ott van a pociban, és nem a teszt játszik velem?!Szerintem csinálo, holnapután mégegyet, biztos ami biztos alapon.

Legjobb válasz: Gratulalok,Te babas vagy! De,h megnyugodj csinalj majd egy meg egy tesztet ahogy Te is irtad! Boldog babavarast! 10 hetes kismama

Gratulalok, Te babas vagy! De, h megnyugodj csinalj majd egy meg egy tesztet ahogy Te is irtad! Boldog babavarast! 10 hetes kismama
Szia! Én is csak gratulálni tudok!!! :D Halvány csík is csík! :D Boldog babavárást!! 30 hetes kismama
Nekem is halvány volt, nem akartam elhinni, hogy tényleg terhes vagyok. csináltam négy tesztet zs, és mind halvány volt. Azóta 10 hetes vagyok. Gratulálok, te is terhes lettél!
Nekem is alig lehetett látni a csíkot!Csináltam másnap reggel mégegyett (még a mensi elött 2 nappal), az is halvány volt nagyon!Most 20 hetes vagyok!Gratulálok!!:)
Nekem is alig látszott a második csík! Így másnap csináltam még egyet, az is halvány volt, így vártam 4 napot, és az már erõsebb lett. Most 22 hetesek vagyunk!!! Nagyon boldog babavárást! Gratulálok!!! Légy üdvözölve a kismamaklubban! :)
csík bizony!!!gratulálok!!!
Igen, a halvány csík is pozitív!:) Nekem 11 napja késik és a tesztjeim halvány csíkosak lettek! De az UH-n még nem látszik semmi. Voltál már dokinál?
Legyek kedvrontó? Bár azóta bizonyára kiderült, hogy csík volt-e a csíkod. Múlt hónapban késõ mensivel 2-t teszteltem, mindkettõ halvány csíkos lett. Nagyon boldog voltam. Eredmény: pár napra rá mensi. Most egy újabb nagyon halvány (sokkal halványabb) teszt, de már nem élem bele magam, várok a kimaradó mensiig (10-e körül esedékes). Azért remélem Neked sikerült!

Miért van az, hogy egy nóném Tescoban vett 2 teszt is halvány + 4 nappal menzi előtt de a Clearblue 3 nappal előtte negatív (csak később jelent meg rajta a 2. csík halványan-de ez nem számít)? Hihetek annak a 2 tesztnek?

Holnapra nem várom a h?m 37,0, szúr a hasam, puffadt vagyok és teltségérzetem van, pedig ilyenkor kajálni szoktam. A derekam is hasogat. A mellbimbóim meg állnak és érzékenyek. Folyásom nem igen van, az is fehér krémes. Baba vagy menzi?

Legjobb válasz: Várj még 3 napot és reggeli pisibõl tesztelj. A tünetek lehetnek ez is meg az is. Nekem mindkét terhességemet az elmaradt mensi után 3 nappal kimutatták a tesztek.

Várj még 3 napot és reggeli pisibõl tesztelj. A tünetek lehetnek ez is meg az is. Nekem mindkét terhességemet az elmaradt mensi után 3 nappal kimutatták a tesztek.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. De melyik tesztnek higgyek? Mindenképp csinálok majd pár nap múlva másikat Gabriellel, de nem értem a teszteket. Melyik a valós? A kettõ + vagy az 1 -???
szia a clearblun nekem is nagyon halvány volt a csík és csak késõbb jelent meg, de én 5 nappal meni elõtt csináltam. és volt babó. szerintem van nálad is
azt hogy hol vezsed szerintem jelentõsége nincs. baba és kész


Persze, hogy hihetsz neki. Gratulálok.
Természetesen! Gratulálok:-D!!!
hihetsz neki, gratula!Ha tudod rakd fel a képet, haddd nézzük mi is..
A halvány csík is csík.Gratulálok.
A kérdező hozzászólása: csináltam még egy tesztet az is halvány pozi:) ..de sajna képet nem tudok feltenni, férjem munkahelyén van a fényképezõ:(..remélem most akkor már elhihetem?!!..
A kérdező hozzászólása: ja és köszi mindenkinek a gratukat:) )aranyosak vagytok!:)

Tegnap este csináltam egy tesztet akkoris lehetett látni a második csikot csak nagyon nagyon nagyon halványa és csak fényben most viszont reggel fény nélkül is látható és erösbb lett, hihetek neki vagy nem?

Legjobb válasz: csinálj másikat reggeli elsõ vizeletbõl! A tesztek eredménye fél óra után, már nem értékelhetõ, lehet száradástól van

csinálj másikat reggeli elsõ vizeletbõl! A tesztek eredménye fél óra után, már nem értékelhetõ, lehet száradástól van
A kérdező hozzászólása: de tegnap mikor csináltam az a nagyon halván vonal fél percen belül jelent meg csak nagyon nagyon halván volt és csak erõs fényben láttam, amugy még van 1 hetem mensiig
Lehet szellemvonal is. Szerintem még ne vedd 100%-ra az eredményt, mert akkor csalódhatsz és az a legrosszabb. :( Igaza van az elõttem szólónak. 10 perc után a teszt teljesen értékelhetetlen. Egyszerûen rossz eredményt mutat. Csinálj reggeli vizeletbõl, este már keveset igyál, hogy minél töményebb legyen. Amúgy nem jött meg? Mert attól is függ hanyadik napon vagy. A kimaradt menzi után pár nappal szokott a teszt elsõnek jó eredményt mutatni. Korábban még kétséges. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: nem birtam ki és teszteltem csak vannak tüneteim és aszitem kimutatja:) de várok még egy hetet remélem összejön:)
Egy hét van menziig?? Akkor még nagyon korai volt. Butaság volt és felesleges pénzkidpbás. Tudom nehéz kivárni...de akkor sem valószínû, hogy ilyen korán bármilyen teszt jó eredményt mutat...Talán egy-két nappal a menzi elõtt a 10-es...de az sem bizti..Légy türelmes! Ne tesztelgess össze-vissza. Hülyeség..
Szerintem igen!! Nalam is igy volt, par napra ra elmentem dokihoz, de ö nem latott semmit meg, csak 2 hetre ra latta meg a magzatot.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!