Találatok a következő kifejezésre: Hihetek a A halvány (43 db)

Hihetek a halvány pozi tesztnek? Tegnapra nem vártam! Ma teszteltem megjelent a 2. csík 3percen belűl de halványan! Tüneteim: gyomorégés, has feszűlés, mell fájás!

Legjobb válasz: hát lényegében a halvány +teszt is pozitívnak számít. várjál még 3-4 napot hogy erõsebb legyen de ha türelmetlen vagy csinálhatsz minden nap is. (jól megtollasodnak a tesztgyártók rajtunk:-)).

hát lényegében a halvány +teszt is pozitívnak számít. várjál még 3-4 napot hogy erõsebb legyen de ha türelmetlen vagy csinálhatsz minden nap is. (jól megtollasodnak a tesztgyártók rajtunk:-)).
A kérdező hozzászólása: :) 25-ös teszttel csináltam 2 nap mulva csinálok 10essel ha semmi.Az akkor már bizti ugye??
Szerintem minden tesztnél halványabb az egyik csík, mert ami erõsebben látszik, az akkor is megvan ha negatív az eredmény. (Ellenõrzõ csík.)
Szerintem örülhetsz :) )
A kérdező hozzászólása: Akkor reménykedhetek??
A HALVÁNY CSÍK IS CSÍK, GRATULA BABÁS VAGY :-) 5 hetes mamaika
A kérdező hozzászólása: KÖSZI:) REM IGAZAD VAN:)
gratulálok, babás vagy!ugyanis a halvány pozitív is pozitív!sok sikert!
Gratulálok!!!! :-)))))

Clearblue-tesztel teszteltem reggel.10percen belül, egy halvány pozitív jelet láttam. Azaz, hogy terhes vagyok. Mikor megszáradt kb. a 15 percben, sokkal erősebb a pozitív jel. Hihetek a tesztnek? Terhes vagyok?

Volt már valakinek ilyen?

Legjobb válasz: Szia! Ha jól tudom, az ilyen tesztek 10 perc után már nem mutatnak helyes eredményt. Ez benne áll a használati utasításban. S mégis, a halvány csík utalhat terhességre. Halvány, mert elég korán csináltad. Szerintem várj még pár napot, s tesztelj újra. Addig is drukkolok!

Szia! Ha jól tudom, az ilyen tesztek 10 perc után már nem mutatnak helyes eredményt. Ez benne áll a használati utasításban. S mégis, a halvány csík utalhat terhességre. Halvány, mert elég korán csináltad. Szerintem várj még pár napot, s tesztelj újra. Addig is drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi, a sok választ Utolsó válaszolónak: Ugyan olyan csík jött ki mit a kontroll ablakban, ugyan olyan vastag. Ma is teszteltem, és szintén pozitív lett, igaz halványan de ott van. Pár nap és remélem jobban be erõsödik:)
Szia. Elõször is gratulálok! Megkérdezhetem hogy a + jelen a halvány csík milyen neked? Olyan vastag mint a kontroll csík csak halványan, vagy nagyon vékony? Mert én is azzal teszteltem és nekem olyan vastag mint a C ablakban, csak nagyon halvány a +.
Szia!Én nekem ugyan gy volt. Nem várt mensi elött teszteltem halványan de jól láthatóan ott volt.Mikr megszáradt még erõsebben kijött. Párnap múlva megismételtem és méerõsebben ott volt. Úgy, hogy én gratulálo. A halvány pozítív is POZÍTÍV !!!!!! 6 hetes pocis
Szia. Gratula! DE! ÉN sajna úgy jártam ezzel a teszttel hogy 3 halvány + volt és nem volt baba. Doki is igazolta, mielõtt késve de megjött volna. DE ha 2nap múlva megismétled és erõsödik akkor tuti baba van! Remélem így lesz, mert ez az én példám. Sajna (fõleg nekem) van ilyen is.
Szia! Én az elmaradt mensi után 2 nappal teszteltem szintén Clearblue-val és erõs pozitív lett egy szempillantás alatt. Ez a teszt nagyon jó, nagy az érzékenysége, de 10 perc után már nem értékelhetõ az eredmény. Várj még 4-5 napot és tesztelj újra!
Én is 4 nappal a nem várt elõtt teszteltem Clear Blue-val, nekem is halvány volt a vonal, most 10hetesek vagyunk.Szerintem nyugodtan gratulálhatok!Minden jót!
szerintem baba van a dologban tesztelj mégyegyszer
szia! szerintem ez már nagyon bíztató! én reménykednék erõsen, hogy babó van! halk gratula, de tán nemsoká bizti lesz és lehet örülni!;)
Ne haragudj, hogy visszakérdezek, de miért nem olvasod el (figyelmesebben) a használati leírást? A legtöbb teszt 5 perc után már nem ad értékelhetõ eredményt, vagyis 10, pláne 15 perc után teljesen felesleges újra és újra megnézni. Ráadásul 4 nappal a mensid elõtt még meglehetõsen korai volt. Légy türelmes, hidd el, ha jönni akar, úgyis jönni fog. Ha stresszeled magad, az nem tesz jót! Mondom én ezeket úgy, hogy 1 éve próbálkozunk, sikertelenül...
A kérdező hozzászólása: Sziasztok Köszönöm a válaszokat. sajnos én szorgalmas tesztelõ vagyok. Másfél éves szeretnénk tesót. De mindenképp megfogom ismételni a tesztet
Akkor jó, köszi! Nekem is, csak halványabb! De szupí! :D

Nagyon halványan pozitív a tesztem, Clear Blue-val teszteltem 2 nap késés után. Akkor hihetek a babócámban?

Legjobb válasz: IGEN,IGEN :)))) Mégha halvány is de ott van! KISMAMA VAGY ?! Hagy gratuláljak itt elsõnek :)))

IGEN, IGEN :) ))) Mégha halvány is de ott van! KISMAMA VAGY ?! Hagy gratuláljak itt elsõnek :) ))
A halvány csík is csík! Szerintem lehet örülni :-) De azért pár nap múlva ismételd meg, hogy teljesen megbizonyodhass róla.
Én is azzal teszteltem és nekem is nagyon halványan, de ott volt az a bizonyos második csík. Szóval szerintem elképzelhetõ, de mielõtt bele élnéd magad mindenképpen keresd fel a nõgyógyászod, hogy megerõsítsen benne. Drukkolok 21 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!!!! nagyon örülök!!
de jóóó neked....:) :) és 2 nap késés után hogy hogy halvány?a clearblue az nagyon érzékeny, nem?
A kérdező hozzászólása: talán a terhesség késõbb alakult ki, azért halvány. vagy nem???
Ne aggódj!Nem mindenkinek mutatja egyformán erõsen az elsõ 1-2 hétben. Hét vége felé tesztelj újra, és meglátod, az már erõsebb lesz!! Gratulálok!!


Hihetek a halvány pozítiv tesztnek?

Ma teszteltem (x-epil) nagyon halványat a ciklusom 26 napján, 10 perc alatt jött ki. Általában 23-25 naposak a ciklusaim. Annyira halvány, hogy nem tudtam lefotózni, de én látom.

Legjobb válasz: ha nem káprázik a szemed és valóban ott van az a halvány csík, akkor az bizony pozitív! Gratulálok!

ha nem káprázik a szemed és valóban ott van az a halvány csík, akkor az bizony pozitív! Gratulálok!
Gratulálok és nagyon szorítok neked, hogy minden rendben legyen a terhességeddel!
A kérdező hozzászólása: Ilyen lett a görbém mára: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5300a06c3aad7c0858b5f1.. Megcsináltam a tesztet! Halvány + mint tegnap, csak most elõbb megláttam. Nem kellenne már erõsödnie? Aggódom nehogy megint (volt már egy spontán vetélésem 3 hónapja) baj legyen!!! Mi a véleményetek?
Már nem emlékszem, milyen tesztet csináltam tavaly, de nekem is tök halvány lett lett rajta a 2.csík, nem tudtam eldönteni, most ez pozitívnak számít-e. Elolvastam a használati útmutatóját, és az volt rá írva, hogy ha halvány is a csík, az pozitív eredményt jelent. Másnap is csináltam egyet, másfajtát, az is halványabb lett, de itt mocorog mellettem egy 8 hónapos Kistündér:) ))
Itt sokan használták és dicsérték a Gabrielt, biztosan megbízható!Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Gravi hcg-t nem tudok itt venni, de mi a véleményetek a Gabrielrõl?
Szerintem valószínû, hogy állapotos vagy, de mielõtt beleélnéd magad, a biztonság kedvéért csinálj még egy tesztet. Én a Gravi hCG-t ajánlom.
Az x-epilbe én nem bízok, nem a legjobb teszt.Sõt az enyém legutóbb selejtes volt, a tesztcsíkon a bemerítési nyilak fölött volt valami kékes folt amikor kibontottam, aztán ott hozta ki a csíkot, csináltam egy másik fajta tesztet és full pozitív volt, amit az x-epil még ki se tudott mutatni.Csinálj másik fajtával, várom az eredményt írd meg.Sztem tuti pozitív, csinálj.
Szerintem ha holnap reggel is látod a második csíkot akkor tuti pozitív :)
Ha idõn túl jött ki és nagyon halvány is, akkor sztem vagy negatív vagy nagyon korán vagy még.
szia nekem is nagyon halvány lett a tesztem 1napos késés után csináltam gabriellel, de én is hiába fényképeztem mert ugy nem látszik de én meg más látta nagyon halványan.Drukkolok neked.én is nagyon szeretnék babát:)

Mennyire hiheto a halvany pozitiv teszt? Lett belole baba valakinek?

Hetfore nem varom, ma csinaltam a tesztet...

Legjobb válasz: A halvány csík is csík:) Nagy gratuláció, szívbõl örülök! Te vagy az aki válaszolt nekem a "ki nem várja 10.-re"??

A kérdező hozzászólása: Sajnos ma megjott :((( Majd ebben a honapban jobban ragyurunk ;) Kismamaknak pedig jo babavarast kivanok es konnyu szulest.
A halvány csík is csík:) Nagy gratuláció, szívbõl örülök! Te vagy az aki válaszolt nekem a "ki nem várja 10.-re"??
kulfoldon hol vagy? mert en is kulfoldon vagyok es az itteni tesztekkel bajlodom!
Nekem is halvány teszttel kezdõdött. Most 21 hetes vagyok. Kíméld magad most amennyire lehet, ne emelj és próbálj pihenni. Drukkolok!
minden gyerek halvany tesztel kezdodik...gratulalok...hetfoig ne is vard hogy eros pozitiv legyen...majd kb szeradara lesz olyan eros a masodik csik mint az elso...
Az baba, tutira:) Nekem is nagyon halvány tesztbõl lett, ráadásul 2 is! 34 hetes ikres
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Igen, en vagyok a "ki nem varja 10-ere..." egyik valaszoloja :) Annyira izgulok, hogy nem tudom elhigyjem-e hogy pozi vagy nem. Amiota megcsinaltam rajta csungok es bamulom, "vigyazok" ra nehogy eltunjon. Egyebkent kulfoldon vagyok es az itteni tesztek nem egyeznek meg a mo.iakkal, hiaba is irom le milyen fajta. Tennek fel kepet, de sajnos a telefonom nagyon elmosottan fenykepez. Koszonom a gratulaciokat, remelem baba van a dologban :)
nemvárt elõtt pár nappal teszteltem x-epil-el halvány pozitívat! És igen a halvány pozitív is pozitív, benne is van a betegtájékoztatóban!
Elõzõ vagyok. El írtam. Gratulálok Nektek!
Milyen teszttel csináltátok??? Én hétfõre nem várom, de már most szeretnék tesztelni a hétvégén! Gratulak Nektek!!
Én holnapra nem vártam, reggel csináltam egy lilyt és egy xepilt, a lily halvány a másik nega, és most meg is jött, tehát én csak annak hinnék, ha közepesen erõs lenne.
13.31-es vagyok egyébként én is hétfõre nem várom.
A halvány pozitív is pozitív. Nekem a harmadik kimaradás utáni napon volt annyira halvány, hogy csak én láttam. Egy héttel késõbb szép erõs két csík lett.
Milyen teszttel csináltad? Én vasárnapra nem várom és nekem is halvány lett...
Ez nagyon jó jel!!! Nálam a teszt a nemvárt elõtt 3! nappal már halványan kimutatta! Remélem erõsödik a teszted!
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj, hogy már annyira nem is látszik és múlthét pénteken csináltam délutániból. Ez is jelent valamit?
Csinálj még egyet ma. Egyébként a halvány is pozitív nekem a nem várt elõtt 4 nappal ilyen volt. Én észre sem vettem, csak a legjobb barátnõm. :) Úgyhogy gratulálok! :) 32 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm...Az normális dolog, hogy azt érzem mintha a méhemnél izom láz szerû érzést érzek????
Mindenkinél más hogy mit érez, ez is köztük van. Lesz majd mindjárt megjön érzés is. :)
A kérdező hozzászólása: Csináltam megint de az meg nega!!! Miért??????

Miért van az, hogy egy nóném Tescoban vett 2 teszt is halvány + 4 nappal menzi előtt de a Clearblue 3 nappal előtte negatív (csak később jelent meg rajta a 2. csík halványan-de ez nem számít)? Hihetek annak a 2 tesztnek?

Holnapra nem várom a h?m 37,0, szúr a hasam, puffadt vagyok és teltségérzetem van, pedig ilyenkor kajálni szoktam. A derekam is hasogat. A mellbimbóim meg állnak és érzékenyek. Folyásom nem igen van, az is fehér krémes. Baba vagy menzi?

Legjobb válasz: Várj még 3 napot és reggeli pisibõl tesztelj. A tünetek lehetnek ez is meg az is. Nekem mindkét terhességemet az elmaradt mensi után 3 nappal kimutatták a tesztek.

Várj még 3 napot és reggeli pisibõl tesztelj. A tünetek lehetnek ez is meg az is. Nekem mindkét terhességemet az elmaradt mensi után 3 nappal kimutatták a tesztek.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. De melyik tesztnek higgyek? Mindenképp csinálok majd pár nap múlva másikat Gabriellel, de nem értem a teszteket. Melyik a valós? A kettõ + vagy az 1 -???
szia a clearblun nekem is nagyon halvány volt a csík és csak késõbb jelent meg, de én 5 nappal meni elõtt csináltam. és volt babó. szerintem van nálad is
azt hogy hol vezsed szerintem jelentõsége nincs. baba és kész

PCO-m van es most vagyok tul az elso clostis honapon. 24-en kene megjojjon de ma reggel (22-en) mar halvanyan behuzta a masodik csikot. Hihetek a tesztnek? Kimutathatja mar ilyen koran a terhesseget?

Felek hogy nagyon beleelem magam aztan meg rendesen megjon.

Legjobb válasz: szia!a halvány csík is csík.de ha biztosra akarsz menni várj még pár napot és utánna tesztelj megint. 10 hetes kismami

szia!a halvány csík is csík.de ha biztosra akarsz menni várj még pár napot és utánna tesztelj megint. 10 hetes kismami
de jó neked!én is pco-s vagyok nekem ez a 2.clostis hónapom.péntekre vártam, de nem jött meg.megkérdezhetném hogy van e valami tüneted, mert nekem semmi sincs, ami babára utal!nem is merek tesztelni!
A kérdező hozzászólása: A masodik valaszolonak irom hogy vannak tuneteim: megnottek a melleim es nagyon erzekenyek, faradt es almos vagyok (minden delutan lefekudtem egy orara olyan almos voltam pedig nem jellemzo ram a delutani szundi) Hanyingerem nincs es remelem nem is lesz viszont sokszor megszedulok. Kb ennyi. Tesztelj batran pentek ota mar sok ido eltelt. Attol hogy nincsennek tuneteid meg lehet baba...nem vagyunk egyformak. Sok sikert
szia! végülis baba lesz? hogy vagy? segített a closti?
A kérdező hozzászólása: Bizony baba volt...mara mar 11 honapos az en fiacskam

Hihetek a halvány pozinak?

Holnapra nem várnám, és ma halványat teszteltem. Holnap újra csinálok egyet! Tévedhet a 25ös érzekénységi teszt?

Legjobb válasz: Fals pozitív nagyon ritkán szokott lenni. Úgyhogy hihetsz neki. :) Gratula!

Fals pozitív nagyon ritkán szokott lenni. Úgyhogy hihetsz neki. :) Gratula!
Képed nincs?sztem hihetsz neki!!:-)
Nekem szombaton kellett volna megjönnie, csütörtök délután (!) teszteltem egy halvány pozitívat, most a 15. hétben vagyok. :) Szerintem hihetsz neki. Ha már a 25-ös teszt mutatja, ott van valaki. :)
A kérdező hozzászólása: 2.baba lenne de jó. Köszi a gratulációt :)
A kérdező hozzászólása: Megpróbálom feltölteni. Holnap újra tesztelek :)
A kérdező hozzászólása: Lefotóztam de a képen nem vehetö ki. Tényleg halvány. Talán a holnap reggeli..,
A kérdező hozzászólása: Tegnap nagyon halvány, ma negativ. Még sincs baba? Mensi még nem jött meg!
szerintem akkor a negatívnak higgyél.lehet a tegnapi csak száradási csík. nekem is volt ilyen, és mikor a másnap reggeli - lett, az mutatta a valósat. De remélem nálad nem így lesz
Persze!!!! Gratulálok!!!!
Ha idõn belül jelent meg akkor igen. Én mindig ezzel teszteltem, ha nem volt baba mindig negatív volt (még pár óra után is) és amikor volt baba akkor mindig mutatta, hol halványan -alig láthatóan- elõször aztán pár nap múlva már erõsebben. Gratulálok! De azért pár nap múlva ismételj!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!