Találatok a következő kifejezésre: Hihetek a A (285 db)

Szerintetek miért hiheti magáról a pasi hogy ő nem elég jó nekem és mindig lebeszél magáról, meghogy nem hozzám való?

Nincs úgy csaja.Én meg nagyon szeretem de nemtudom mit tehetnék hogy bebizonyítsam neki nekem nagyon is megfelel ?!

Legjobb válasz: Talán már annyiszor visszautasították,hogy nem bízik meg benned.Azt hiheti,hogy Te is csak hülyíteni akarod.Nincs elég önbizalma,egyszerûen szégyelli azt,hogy veled van.De nem veled van a baj,hanem egyszerûen annyira zavarban van,hogy nem tudja kezelni a helyzetet.Nem akarja megfogni a kezed,mert fél,hogy kinevetnek miatta az emberek,hogy egy ilyen fiúval vagy.Ha meg is fogja,akkor gyorsan elengedi,hogy kevesen lássanak titeket. Ha tényleg megfelel a fiú,akkor legyél nagyon türelmes,és erõsítsd meg az önbizalmát.Nem szabad erõltetned semmit.Ez hosszú folyamat lesz.A lényeg,hogy szeresd.

Talán már annyiszor visszautasították, hogy nem bízik meg benned.Azt hiheti, hogy Te is csak hülyíteni akarod.Nincs elég önbizalma, egyszerûen szégyelli azt, hogy veled van.De nem veled van a baj, hanem egyszerûen annyira zavarban van, hogy nem tudja kezelni a helyzetet.Nem akarja megfogni a kezed, mert fél, hogy kinevetnek miatta az emberek, hogy egy ilyen fiúval vagy.Ha meg is fogja, akkor gyorsan elengedi, hogy kevesen lássanak titeket. Ha tényleg megfelel a fiú, akkor legyél nagyon türelmes, és erõsítsd meg az önbizalmát.Nem szabad erõltetned semmit.Ez hosszú folyamat lesz.A lényeg, hogy szeresd.
Hülye. Én is ronda pasi vagyok, még sem problémázok azon, hogy szép barátnõm van. Egyszerûen csak megfogta a belsõm és tök jól megvagyunk. Biztos találhatna sokkal jobb pasit is de ha már velem van akkor biztos szeret.
feküdj le vele
Szerintem is a türelem rozsát terem! :) Velünk is ez volt a barátommal, csak nálunk azzal a kis különbséggel h össze is jöttünk! Minden nap hallottam tõle, h fél attól h elhagyom egy helyesebb csávó miatt! Néha azt hittem már felrobbanok a sok magyarázkodás és bizonygatás miatt! De láttam azt h ha nem teszek semmit ez megöli a kapcsolatunkat! Meg szakítottam minden csávóval a kapcsolatomat h érezze csak õ van nekem egyedül, minden nap leírtam h mit szeretek benne a legjobban és h miért vagyok még mindig vele...és nem mondom h minden ok ezen a téren, de sokat javult ...:) és én nem bánom, addig csinálom amíg vakon is bízik majd bennem és a kapcsolatunkba! 19
Hát nekem gyanúm az, hogy ennek a pasinak te nem jössz be! Nem akar téged! Ne haragudj, de ne nyomulj rá, hagyd a francba, majd jelentkezik, ha akar.Hidd el, ha fontos vagy neki, hívni fog, ha meg le akart passzolni, akkor hanyagolni fog. Nekem ez a pasi nagyon passzolás-gyanús.
A kérdező hozzászólása: De akkor miért érdeklõdik folyton nemcsak tõlem hogy van-e valakim?
A kérdező hozzászólása: Komolyan mondom már nemtudom mit gondoljak!
az is lehet hogy túl nagyra becsül téged, mert annyira tetszel neki
A kérdező hozzászólása: Köszi de sztem nem becsül olyan nagyra különben azon lenne hogy velem a párom legyen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat!Am már elég régóta vagyok türelmes hozzá, meg nem gyõzöm gyõzködni hogy szeretem és mindenben segítenék neki amiben lehetséges de hajthatatlan.Már többen is mondták hogy hagyjam a francba de nem megy mert én õt akarom!
Talán bántották is régebben.Rászálltak az osztálytársai és sokat [email protected]ák, esetleg néha el is kalapálták.Talán valamelyik családtagja piszkálta. Biztos valami olyan dolog történt az életében ami nagyon mély nyomot hagyott a lelki világában. Sok türelem és még több szeretet helyre teszi a srácot.:)
A kérdező hozzászólása: Talán igazad lehet, hogy sokat csalódott.Viszont azt még hozzáfûzném, hogy az otthoni légkör sem éppen a legjobb náluk ezért sokat csavarog stb.Erõs pasinak mutatja magát de sztem belül nem az!
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 17:06 Ez én vagyok.Szerintem tuti az a baj, amit leírtam.Én is ugyan így voltam ezzel, sajnos nekem nem jött össze, pedig elég nagy volt a lány türelme. Ha sokszor pofára ejtették már, akkor az rendesen elrendezi az önbizalmát.Nagyon nehéz felállni a padlóról.Ezt az alfahímek persze nem érthetik. Mint már írtam is, legyél vele sokat.Szervezzetek különféle programokat.Ha még fél a szerelemtõl, akkor csak baráti szinten legyél mellette.Ne támadd le, csak szépen adj idõt neki.Bújj hozzá, öleld meg.Eleinte próbáljatok meg sokat kettesben lenni.Az sokat fog segíteni.Ha már megszokja a közelségedet, akkor könnyebben fogja elengedni magát mások elõtt is.
A kérdező hozzászólása: De akkor miért keres még?
Lehet, hogy te nem kellesz neki.
A kérdező hozzászólása: Mégis hogy erõsíthetném meg az önbizalmát?
talan csak visszahuzzodo, meglepodott ...
Ha akarna teged igazan, akkor nem beszelne le magarol! Tehat, feleslegesn futsz utana!23/l
Nekem is sz*r az önbizalmam és én is azt hiszem hogy nem kellek egy nõnek sem. Én személy szerint örülnék ha valaki egyáltalán észrevenne, de én sem bíznék magamban, ha megtetszenék valakinek. (Miért pont én kellenék neki alapon) Nem veled van a baj hanem a sráccal! Legyél vele türelmes szeretgesd sokat, adj neki idõt:) DE SEMMI FÉLEKÉPP SE HITEGESD!

Hihetek a halvány pozinak?

Holnapra nem várnám, és ma halványat teszteltem. Holnap újra csinálok egyet! Tévedhet a 25ös érzekénységi teszt?

Legjobb válasz: Fals pozitív nagyon ritkán szokott lenni. Úgyhogy hihetsz neki. :) Gratula!

Fals pozitív nagyon ritkán szokott lenni. Úgyhogy hihetsz neki. :) Gratula!
Képed nincs?sztem hihetsz neki!!:-)
Nekem szombaton kellett volna megjönnie, csütörtök délután (!) teszteltem egy halvány pozitívat, most a 15. hétben vagyok. :) Szerintem hihetsz neki. Ha már a 25-ös teszt mutatja, ott van valaki. :)
A kérdező hozzászólása: 2.baba lenne de jó. Köszi a gratulációt :)
A kérdező hozzászólása: Megpróbálom feltölteni. Holnap újra tesztelek :)
A kérdező hozzászólása: Lefotóztam de a képen nem vehetö ki. Tényleg halvány. Talán a holnap reggeli..,
A kérdező hozzászólása: Tegnap nagyon halvány, ma negativ. Még sincs baba? Mensi még nem jött meg!
szerintem akkor a negatívnak higgyél.lehet a tegnapi csak száradási csík. nekem is volt ilyen, és mikor a másnap reggeli - lett, az mutatta a valósat. De remélem nálad nem így lesz

Hiheto az a kifogas, hogy faradt volt?

Randink lett volna, es meg egy oraval a megbeszelt idopont elott is kuldozgetett sms-eket, hogy jon. De aztan kuldott egyet, hogy bocsi de faradt.

Legjobb válasz: csak összetojta magát, vagy egy lusta szar és nem érsz neki annyit, hogy megmozduljon.

csak összetojta magát, vagy egy lusta szar és nem érsz neki annyit, hogy megmozduljon.
Hát... én õszintén nem hiszem, hogy fáradt volt, max. nem volt kedve hozzá(d). Egyébként milyen bunkó dolog ez már..
csak simán bunkó volt..vagy direkt akarta veled ezt csinálni..bombáz az sms-ekkel meg minden s utána benyõgi azt hogy fáradt..hát rohadjon meg:D :D
A kérdező hozzászólása: Ok, en is ezt gondoltam, csak kivancsi voltam, hogy nem tulreagalom-e.
Gerinctelen alak, ennyi.Nem érdemes foglalkozni vele.
szerintem is megijedt.

Az álomfogónak mennyire hihető a mágikus ereje? (többi lent)

Gondolom mindenki tudja, hogy miket tud elvileg az álomfogó.... rossz álmok és gonosz szellemek elűzése... ez mennyire igaz? Ja és azt olvastam, hogy a tetoválásnál is ilyesmiket tud. Lehet h csak én vagyok az aki mindent elhisz :D Valakinek vált már be a dolog??

Legjobb válasz: *megnyugszok

*megnyugszok
A kérdező hozzászólása: ertem. en tetovaltatni szeretnem a mintajat. akkor gondolom az nem tud "elkopni".
Csak vigyázz azzal a tetoválással! Viszályára is fordulhatnak a dolgok! Ehhez meg kell érteni a mûködési elvét. Mert nem a totem, az álomfogó teszi azt amit tesz, hanem a hozzá tartozó körítés, duma, és hogy mennyire veszed azt be, ill. milyen mélyen hiszel benne! Ezen a hiten alapul minden, Az egész élet befolyásolója ez a hit.
A kérdező hozzászólása: nem az ereje miatt szeretném, hanem mert nagyon tetszik. mondjuk kb 20-30% ban van menne a dologban a jelentése...
Már megbocsáss, de minek a tetoválás, ha nincs benne, mögötte valami elképzelés? Azt javaslom, ha még nem késõ, ne tapadj bele ehhez hasonló baromságokba, légy szabad! Az elsõ lépés a szabad gondolkodás felé, ha átlátod, hogy értelmetlen az a dolog amit tenni akarsz.
A kérdező hozzászólása: lesz jelentese. nem kell aggodni.a tetszese miatt is valasztottam ezt de nem csak ez a fo cel...

Úgy érzem tetszem egy fiúnak, hihetek a megérzésemnek?

Csupán apró jelek utalnak rá amit akár félre is érthetek. De valami mégis azt súgja, hogy tetszem neki. Egyszerűen ahogy beszél hozzám és ahogy elmegy mellettem olyan érzésem van mintha odáig lenne értem. Lehetséges ez?

Legjobb válasz: Lehetséges.

Lehetséges.
Lehetséges.

Hogyan hihetnék a Bibliában teljes mértékben?

Abban hiszek hogy van Isten, és elhatároztam hogy elkezdem olvasgatni a Bibliát - hogy egyfajta új lelki erőre tegyek szert. A gond az hogy elég reál beállítottságú vagyok, és szkeptikus vagyok vele szemben. Hogyan érhetem el hogy 100% -ban higgyek benne? 28 / f

Legjobb válasz: ezt csak. temagad tudod el dõnteni ebben nem tudd segíteni senki hogy hígy :)

ezt csak. temagad tudod el dõnteni ebben nem tudd segíteni senki hogy hígy :)
Szerintem az is elég ha a történeteken okulsz.Ne ítélj ne ítéltess stb...

Hihetek a szememnek? (ricinusolaj)

Lehetséges, hogy (2 használat után) 1 hét alatt 2 centit nőtt a hajam? :o

Legjobb válasz: Hát, õszintén szólva ezt kétlem:)

Hát, õszintén szólva ezt kétlem:)
A hajnövekedést a tövénél kell mérni. Amit mondjuk nehéz ha nem fested. De a haj semmiképp nem nõ 1 hét alatt 2 cm-t. Fõleg nem a ricinustól, mert annak semmi hajnövesztõ hatása nincs, ez csak tévhit.
A kérdező hozzászólása: Hát én is o.O pedig a fényképek azt mutatják (ugyan abban a csíkos fölsõben csináltam a képeket)
az nem lehetséges.Lehet nem úgyanúgy feszül rajtad, ki tudj a lehet híztál , vagy a fejedet tartod máshogyan
A kérdező hozzászólása: Hát majd kiderül...1-2 hónapig használom, aztán majd látjuk, hogy mi lesz :)

Hihetek a megérzésemnek (bővebben lent)?

Éppen egy vizsgára készülök, és pár napja hirtelen rám tört egy érzés, hogy egy bizonyos tételt fogok kihúzni. Nem azért, mert épp azt tanultam és nem is azért, mert az a kedvencem, tulajdonképpen nem kifejezetten kedvelem azt a tételt, de nem fűztem hozzá különösebb érzelmeket, olyan semleges volt mindig. Azóta azt érzem, mintha nyilvánvaló lenne, hogy az a tétel lesz az enyém. Ezt ki sem bírom verni a fejemből. Volt már máskor is ilyen, volt, hogy nem hallgattam rá és megjártam, azóta próbálok ezekre figyelni, és általában nem csalnak a megérzéseim ha nem erőltetem őket, csak elfogadom, mikor jönnek, de ennyire erős megérzésem még sosem volt. Mással is volt már ilyen?

Legjobb válasz: Velem is volt már ilyen, pont az érettségin. Szerintem hihetsz neki, de azért ne csak azt tanuld meg :)

Velem is volt már ilyen, pont az érettségin. Szerintem hihetsz neki, de azért ne csak azt tanuld meg :)
Hah, mi vizsgán az osztálytársammal dumáltuk meg, hogy mit nem akarunk kihúzni, és mégis tuti azt fogjuk, erre bejött!Azért ne csak azt tanuld meg, mert gáz, ha mégse jön be az álmod
Nem hiszek semmiben. Sem istenben, sem gondviselésben, se a vonzás törvényében, csak magamban. Mégis a számos vizsgám mindegyikén úgy mentem át, hogy egy tételre készültem, s azt is húztam ki.

Hihetek a tesztnek?

6. napja késik a mensesem, az el?z? 2 tesztem negatív lett. Ma csináltam még egyet Douchesse (Mülleres, 25-ös)és már id?n belül láttam egy sejtelmes második árnyalatot, de olyan kis halványkát, hogy nem is volt mindegy, hogy milyen fényviszonyok mellett nézem. Aztán amikor már megszáradt, akkor lilás árnyalattal, még mindig halványan, de már egyértelm?en láthatóan ott volt rajta a 2. csík. Szerintetek?

Legjobb válasz: Képet tudnál felrakni?

Képet tudnál felrakni?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem :( Fényképezõgép most nincs nálam, a telefonommal meg elég gyenge a minõsége a képnek, így nem is lenne értelme...
Hát pedig így nehéz eldönteni...
A kimaradt mensi önmagában is a baba gyanúját veti fel elõször, ha egy fiatal nõ védekezés nélkül él nemi életet. Ha ehhez még egy + terhességi teszted is van, az szinte biztos babát jelent. Ha a mensid továbbra sem jön meg, és a halvány csík 1-2 napon belül erõsödik, akkor gratula, és boldog babavárást!:-)

Szerintetek hihetek a tesztnek?

Majdnem 3 hete késik a menstruációm. Rengeteg tesztet csináltam eddig mind negatív lett, még amit múlt héten csináltam az is. De ma reggel csináltam egy másikat, nem els? vizeletb?l, ami egyértelm?en pozitív lett. Ha ez igaz akkor pénteken leszek 6 hetes terhes. Másnak is volt akinek nem azonnal mutatta ki? Egyébként csütörtökön megyek orvoshoz, mert a kimaradt menzesz miatt kértem id?pontot.

Legjobb válasz: akkor 2 nap múlva megtudod :) tüneteid vannak?

A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Voltam orvosnál, csinált hasi és hüvelyi Uh-t is. Nem mondta egyértelmûen, sem azt hogy terhes vagyok, sem azt hogy nem. 2 hét múlva kell visszamennem, azt mondta kehet, hogy nagyon kicsi még. A nyálkahártya 13mm, amire azt mondta határ eset, mert lehet hogy a baba miatt, de lehet hogy menzesz miatt vastagabb. Bízom benne nagyon, hogy ott van, csak még pinduri!
Itt feltudod tölteni: http://www.kepfeltoltes.hu/
akkor 2 nap múlva megtudod :) tüneteid vannak?
Gratulálok! Egyértelmûen késõbb volt az ovud, ezért késett ennyit a mensid! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! júli 27-ére
Gratulálok! Mikorra nem vártad?
A kérdező hozzászólása: Megírom, köszönöm!
Majd írd meg mi volt a dokinál! Drukk! :-)
A kérdező hozzászólása: Azért félek, mert az én számításaim szerint amikor volt peteérésem, akkor voltunk együtt, többször is. Utána csak 1-szer vagy 2szer tudtunk együtt lenni. Mióta késik azóta pedig a férjem nem akarta, mert negatívak lettek a tesztek, és fél, hogy valami más baj van, és nem akart "kárt tenni" bennem. Arra vár, hogy mit mond a doki. Vagy szerencsénk volt, és az 1-2 alkalom környékén volt pé-m. Csak legyen már csütörtök, és a doki is erõsítse meg! :)
A kérdező hozzászólása: Remélem az orvos is ezt fogja mondani :) Köszönöm a válaszokat!
GRATUUUUU
Ez pozitív! Szívbõl gratulálok. Valószínû késõbb volt peteérésed, és azért nem mutatta ki a hcg-t korábbi teszt. Boldog babavárást!
Gratulálok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Élõben sokkal jobban látszik! De azét képen is!
valoszinü késöb volt peteérésed az elözö tesztek lehet ezért nem mutaták még mert nem volt annyi hcg-d de szerintem a mostaninak hihetsz gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Mindjárt teszek fel, csak írjátok meg hol tudok :) ) Tünetem annyi, hogy borzasztóan érzékeny a mellbimbóm, hetek óta, illetve az este lettem figyelmes arra, hogy a melleim is fájnak, nem tudtam hogy feküdni, hogy ne nyomjam õket. Ezenkívül, ha tényleg baba van, akkor 3-4 hetesen volt egy hét kb. mikor egyfolytában aludtam volna, és görcsölgetett a hasam. De semmi komolyabb tünetem nincs.
Felteszed a képet? Egyébként gratulálok:) )))))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!