Találatok a következő kifejezésre: Hideg gyantával hogy lehet (2 db)

Hideg gyantával otthon, hogy lehet gyantázni hatékonyan?

Hogy kell felkenni, hogy jo legyen? Kell hagyni, hogy kicsit megkössön, vagy kenés után egyb?l lehet lehúzni a textillapot? Mire kell figyelni? Mekkora felületet gyantázzak egyszerre?

Legjobb válasz: Szia! A hideggyantát ne túl vastagon kendd fel, egy gyantacsíknyi területet tudsz egyszeri mozdulattal lehúzni, de ha kevesebbet húzol, talán kevésbé irritálja a bõrödet és elkerülheted, hogy felrántod, de nem válik fel. A hideggyantánál nem kell várni, felkenés után rögtön lehet letépni, csak a kellõ lendületre figyelj. A hideggyanta tulajdonképpen sûrû cukorszirup. Én tudnám javasolni a meleggyanta patront. Egyszerû és hatásosabb is és mikrohullámú sütõben fel lehet melegíteni. 800 W-on 2 percig kell melegíteni.

Szia! A hideggyantát ne túl vastagon kendd fel, egy gyantacsíknyi területet tudsz egyszeri mozdulattal lehúzni, de ha kevesebbet húzol, talán kevésbé irritálja a bõrödet és elkerülheted, hogy felrántod, de nem válik fel. A hideggyantánál nem kell várni, felkenés után rögtön lehet letépni, csak a kellõ lendületre figyelj. A hideggyanta tulajdonképpen sûrû cukorszirup. Én tudnám javasolni a meleggyanta patront. Egyszerû és hatásosabb is és mikrohullámú sütõben fel lehet melegíteni. 800 W-on 2 percig kell melegíteni.

Mi bajom lehet, ha intim helyen hideg gyantázok, de a gyantára rá van írva, hogy ne használja intim helyen?

Legjobb válasz: Szerintem semmi. Én is gyantázok ott lent, mégsincs semmi bajom, pedig két éve csinálom. Max, ha valakinek érzékenyebb a bõre, vagy allergiás rá, akkor kipirosodhat v ilyesmi... de szerintem ez nem csak intim helyen jön elõ, ha elõjön :) L,19

Szerintem semmi. Én is gyantázok ott lent, mégsincs semmi bajom, pedig két éve csinálom. Max, ha valakinek érzékenyebb a bõre, vagy allergiás rá, akkor kipirosodhat v ilyesmi... de szerintem ez nem csak intim helyen jön elõ, ha elõjön :) L, 19
Szerintem csak azért írják rá, mert ha bejut a hüvelybe akkor gondok lehetnek. De erre azért figyel az ember, szóval ezen kívül kétlem, hogy bármi baj lenne.
Te jó ég, azért annyi esze talán minden nõnek van, hogy a hüvelyig ne rakja be :o Na jó, igazad van, nagy az isten állatkertje :) L, 19
A kérdező hozzászólása: 23:36os gondoltam h nem szabad berakni odáig -.-" deh azt kérdezem h ott kijjebb szabad e -.-"
Ne velem beszélj lekezelõen, nem én hoztam fel a témát, hogy odáig... :D Hanem aki elõttem válaszolt. Én azt írtam, h minden nõnek kell, hogy legyen annyi esze, hogy oda be nem rakja :) Amúgy visszatérve nem hiszem, hogy baj lenne belõle, mondom, évek óta csinálom. L, 19
A kérdező hozzászólása: Jaaah jahm.. értem.. joolvan bocsi :)
Héé, én sem lekezelõn mondtam, csak próbáltam magyarázatot adni, hogy miért írhatták rá. Én semelyik nõbõl nem nézem ki, hogy ezt nem tudja, épp ezért nem gondol rá senki, hogy ezért írhatták rá. Csak segíteni akartam megérteni.
A kérdező hozzászólása: Jó, senki nem irt semmit lekezelõen nincs veszekedéés :D köszike mindenkinek a választ !:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!