Találatok a következő kifejezésre: Hideg gyantával hogy (8 db)

Lányok! Valaki otthon hideg gyantával gyantázta le magát ott lent? Ha igen fájt-e és hogy volt?

Előre is köszönöm a normális válaszokat

Legjobb válasz: Én régebben így csináltam, igaz csak a szeméremdombomat, arra nem mondanám, hogy elviselhetetlen a fájdalom, de azért nem kellemes. Most áttértem az epilátorra, mert így nem kell megvárni, míg jobban kinõnek a szõrszálak. Gyantával az a lényeg, hogy jól simítsd rá a gyantázandó felületre, aztán szõrnövekedéssel ellentétes irányba határozott mozdulattal rántsd le. Utána szerintem ha egy kis fertõtlenítõ hatású krémet kensz rá, az nem árthat pl. benövések elkerülése miatt.

Én régebben így csináltam, igaz csak a szeméremdombomat, arra nem mondanám, hogy elviselhetetlen a fájdalom, de azért nem kellemes. Most áttértem az epilátorra, mert így nem kell megvárni, míg jobban kinõnek a szõrszálak. Gyantával az a lényeg, hogy jól simítsd rá a gyantázandó felületre, aztán szõrnövekedéssel ellentétes irányba határozott mozdulattal rántsd le. Utána szerintem ha egy kis fertõtlenítõ hatású krémet kensz rá, az nem árthat pl. benövések elkerülése miatt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ
énis próbáltam a hideggyantát de nálam is az epilátor a nyerõ... csak az eléggé idõigényes sajnos:S de legalább tartós és nem kell kidobni mindig több ezreket kozmetikusnál a forrógyanta miatt

Hogyan kell többször használni a hideg gyanta csíkot?

Hallottam h 1 csíkkal végig lehet az egész lábat. Mivel ez így drága h ha mindenemet gyantázom akkor kell egy egész csomag.

Legjobb válasz: Több helyre rásimitod és lehúzod,értelem szerûen :) De amúgy ezek a hideg gyantacsikok egy simitásra valók,szóval tényleg drága.

Több helyre rásimitod és lehúzod, értelem szerûen :) De amúgy ezek a hideg gyantacsikok egy simitásra valók, szóval tényleg drága.

Valaki leírná nekem hogy hogyan kell használni a hideg gyantát?

Legjobb válasz: a használati utasítás szerint

a használati utasítás szerint
Ahogy rá van írva, általában kezed közt megmelengeted és felteszed, letéped, és általában nem jó semmire mert ahhoz túl gyenge hogy a szõrt kiszedje.


Meddig nem jár le a "szavatossága" egy hideg gyantának? Hány hónapig bírja ki úgy, hogy aztán még lehessen alkalmazni?

Legjobb válasz: Elég sokáig tart a szavideje.Ha már nem tapad rendesen akkor érdemes újat venni.

Elég sokáig tart a szavideje.Ha már nem tapad rendesen akkor érdemes újat venni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Hideg gyantával otthon, hogy lehet gyantázni hatékonyan?

Hogy kell felkenni, hogy jo legyen? Kell hagyni, hogy kicsit megkössön, vagy kenés után egyb?l lehet lehúzni a textillapot? Mire kell figyelni? Mekkora felületet gyantázzak egyszerre?

Legjobb válasz: Szia! A hideggyantát ne túl vastagon kendd fel, egy gyantacsíknyi területet tudsz egyszeri mozdulattal lehúzni, de ha kevesebbet húzol, talán kevésbé irritálja a bõrödet és elkerülheted, hogy felrántod, de nem válik fel. A hideggyantánál nem kell várni, felkenés után rögtön lehet letépni, csak a kellõ lendületre figyelj. A hideggyanta tulajdonképpen sûrû cukorszirup. Én tudnám javasolni a meleggyanta patront. Egyszerû és hatásosabb is és mikrohullámú sütõben fel lehet melegíteni. 800 W-on 2 percig kell melegíteni.

Szia! A hideggyantát ne túl vastagon kendd fel, egy gyantacsíknyi területet tudsz egyszeri mozdulattal lehúzni, de ha kevesebbet húzol, talán kevésbé irritálja a bõrödet és elkerülheted, hogy felrántod, de nem válik fel. A hideggyantánál nem kell várni, felkenés után rögtön lehet letépni, csak a kellõ lendületre figyelj. A hideggyanta tulajdonképpen sûrû cukorszirup. Én tudnám javasolni a meleggyanta patront. Egyszerû és hatásosabb is és mikrohullámú sütõben fel lehet melegíteni. 800 W-on 2 percig kell melegíteni.

Milyen meleg gyantat ajanlotok, es hogyan kell hasznalni, mert nem nagyon vagyok jartas inkabb borotvalom magam lab, honalj, intim resz, de most szeretnek atvaltani meleg gyantara, olvastam hogy a hideg nem jo?

Segitenetek egy picit hogyan kell felmelegiteni,felkenni,es hogyan hasznaljam a test kulonbozo reszein.

Legjobb válasz: A cukorgyantát dicsérik sokan. Vannak videók az elkészítésérõl és a használatáról.

A cukorgyantát dicsérik sokan. Vannak videók az elkészítésérõl és a használatáról.
Igen, megsérült kend be hámosító krémmel.
Kend aloe vera géllel vagy bármi hasonlóval ami sebekre való. Hideg gyantákra jellemzõ, hogy inkább a bõrt tépik le, nem a szõrt... máskor meleg gyantát használj ilyen helyekre.

Mi bajom lehet, ha intim helyen hideg gyantázok, de a gyantára rá van írva, hogy ne használja intim helyen?

Legjobb válasz: Szerintem semmi. Én is gyantázok ott lent, mégsincs semmi bajom, pedig két éve csinálom. Max, ha valakinek érzékenyebb a bõre, vagy allergiás rá, akkor kipirosodhat v ilyesmi... de szerintem ez nem csak intim helyen jön elõ, ha elõjön :) L,19

Szerintem semmi. Én is gyantázok ott lent, mégsincs semmi bajom, pedig két éve csinálom. Max, ha valakinek érzékenyebb a bõre, vagy allergiás rá, akkor kipirosodhat v ilyesmi... de szerintem ez nem csak intim helyen jön elõ, ha elõjön :) L, 19
Szerintem csak azért írják rá, mert ha bejut a hüvelybe akkor gondok lehetnek. De erre azért figyel az ember, szóval ezen kívül kétlem, hogy bármi baj lenne.
Te jó ég, azért annyi esze talán minden nõnek van, hogy a hüvelyig ne rakja be :o Na jó, igazad van, nagy az isten állatkertje :) L, 19
A kérdező hozzászólása: 23:36os gondoltam h nem szabad berakni odáig -.-" deh azt kérdezem h ott kijjebb szabad e -.-"
Ne velem beszélj lekezelõen, nem én hoztam fel a témát, hogy odáig... :D Hanem aki elõttem válaszolt. Én azt írtam, h minden nõnek kell, hogy legyen annyi esze, hogy oda be nem rakja :) Amúgy visszatérve nem hiszem, hogy baj lenne belõle, mondom, évek óta csinálom. L, 19
A kérdező hozzászólása: Jaaah jahm.. értem.. joolvan bocsi :)
Héé, én sem lekezelõn mondtam, csak próbáltam magyarázatot adni, hogy miért írhatták rá. Én semelyik nõbõl nem nézem ki, hogy ezt nem tudja, épp ezért nem gondol rá senki, hogy ezért írhatták rá. Csak segíteni akartam megérteni.
A kérdező hozzászólása: Jó, senki nem irt semmit lekezelõen nincs veszekedéés :D köszike mindenkinek a választ !:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!