Találatok a következő kifejezésre: Hiába szeretnék hogy a (88 db)

A tojó hullámos papagájt meg lehet tanítani beszélni, ha egyedül van? Azt tudom, hogy a fiú hullámos papagájt meg lehet tanítani beszélni, ha egyedül van. Beszédre akarom tanítani, így csak egyet szeretnék. Tojót, vagy hímet ajánlotok?

Legjobb válasz: Nekünk is volt 2.A lány megfázott és elpusztult.Egy kis ideig egydül volt a him.Vettúnk neki egy kis tükröt.Majd egy ujjabb párt.Nagyon jól kijönnek. Nekünk ebben a kis idõben az vlt a tapasztalatunk ,hogy a him az rendesebb..és talán jobban is alkalmazható

Nekünk is volt 2.A lány megfázott és elpusztult.Egy kis ideig egydül volt a him.Vettúnk neki egy kis tükröt.Majd egy ujjabb párt.Nagyon jól kijönnek. Nekünk ebben a kis idõben az vlt a tapasztalatunk , hogy a him az rendesebb..és talán jobban is alkalmazható
Vettúnk neki egy kis tükröt.Majd egy ujjabb párt.Nagyon jól kijönnek. hehe :D:D ez nagyon jó, ez nagyon tetszik :) :D:D:D
Szerintem hímet. Nekem volt egy nagyon sokáig és a nevét tényleg megtanulta kimondani.
Én himet ajánlok.
A kérdező hozzászólása: Mikor kicsi voltam, akkor volt egy hímünk, több, mint 12 évig élt. Õ nagyon sok mindent megtanult: szavakat, rövidebb mondatokat. Pl.: Hány óra? Ilyenkor mindig megmondtuk neki a pontos idõt...nagyon tetszett. Ráadásul tisztán, érthetõen beszélt; mások számára is.
A kérdező hozzászólása: Ja, köszi a válaszokat! Amúgy én is hím párti vagyok, lehet, hogy pont azért, mert kicsiként úgymond ebbe nõttem fel. :)
Igaz a hím jobban tud beszélni, de a tojót se becsüljük le. Fõleg azért mert én is lány vagyok. A tojót is meglehet tanítani ugyan úgy mint a hímet!
benned van a hiba, de lehet az X is
Ja, hát mondjuk a kar-láb nélküli fickó (Nick Vujicic) egy egészen rendkívüli figura, érdemes megnézni az elõadásait. Ilyen karizmája keveseknek van. A kérdezõ meg gyúrja ki magát. Egy idõben ismertem egy kb. 160 centi magas, rohadtul izmos srácot, annyi nõt kapott, amennyit akart.
A kérdező hozzászólása: ma 00:18 Ismerem ezt a férfit, de õ egyébént szerintem jóképûnek számít, bár a nõk jobban megtudnák ezt ítélni. Ettõl sem lett nagyobb önbizalmam, bár tiszteletre méltó ember.
Ne azt nézd, hogy mi nincs. Azzal kell dolgoznod, ami van. Amúgy tessék egy elgondolkodtató kép azoknak, akik kételkednek önmagukban: http://www.renowngift.com/wp-content/uploads/2012/02/Nick-Vu.. Akinek nem elég egyértelmû: http://4.bp.blogspot.com/-Lg-2rxGgbT0/Tz8oKVyb2PI/AAAAAAAACZ.. Ezek után nekem ne mondja senki, hogy nem talál magának nõt. :)
csúnya lehetsz kis félénk visszahúzódó vagy lehet nagydumás de idegesítõ ha jó pasi lennél lenne önbizalmad és nem nyavajognál hanem csajoznál... és ez igaz!!!
...ha magas lennél meg jóképû... Tehát ha jól értem nem vagy az. Akkor nagyjából azért nem reklamálhatsz, a magadhoz passzoló jut neked, nem?! Ha meg csini barátnõd lenne, azért írnál ide kérdést, hogy az utcán miért bámulnak az emberek... Az is egy furcsa jelenség, ronda pasival bomba nõ... De mégis létezik. Úgyhogy tulajdonképen nem reménytelen az ügy.
Valakinek még a ronda kövérek se jutnak :D Egyébként ha te is ronda kövér vagy akkor neked is ilyen kaliberû nõvel kell összejönnöd, ne egy cicababával akarj összejönni, ez önzõség lenne.
Nem tudom, én is hasonló helyzetben vagyok, kicsit furán is. Suliban nem tudok csajozni. Pont ezért amiért te, de mondjuk boltban ráhajtok a 19-éves kis eladó nõcire. Máshol menne, csak nem igen járok bulizni meg ilyenek, mivel nincs kivel (haverok).
A kérdező hozzászólása: Amúgy tudom, hogy bennem van a hiba, aza legnagyobb pechem, hogy nem lettem magas és helyes pasi.
A kérdező hozzászólása: Tényleg nagyon sokat agyalok, folyton parázok, hogy a külsõm nem jó és rondának látnak az emberek és olyankor nem igazán szeretek középpontba lenni, inkább csendben elbújok a világ elõl, hiszen ne nézzenek, de ha jóképû, magas lennék, de jó is lenne, szerintem akkor már simán rám másznának a lányok. Hallottam már ilyet, egyik haverom is így jár bulikban folyton, bezzeg én nekem csak ronda, kövérek jutottak részegen. :/
mert nem matyiznak annyit mint te
Mert bíznak önmagukban, és nincsen tele a fejük teóriákkal, tévhitekkel, nem agyalják szét magukat, hogy mit hogy kéne, hanem mennek és csinálják.
Talán mert csak szeretnéd, és nem akarod. A kettõ között nagy a difi.
mert egy [email protected] vagy.


Dvd-t szeretnék írni és mindig azt írja ki h hiba: 8x! Viszont a nero expressben a dvd írása folyamán nem lehet választani az írási sebességet. Mit lehet ilyenkor csinálni, vagy hogyan javítható a hiba?

Legjobb válasz: Ne tökölj a Néróval, itt van pl. egy nagyon jó, ingyenes: http://www.ashampoo.com/en/usd/pin/0710/Offline/Ashampoo-Bur..

Ne tökölj a Néróval, itt van pl. egy nagyon jó, ingyenes: http://www.ashampoo.com/en/usd/pin/0710/Offline/Ashampoo-Bur..

CANON MP 250-es nyomtató azt azt írja ki:"Hiba:5200";és a kijelzőjén a "p08" villog! Megnéztem a kézikönyvet, de nem ír ilyen hiba kezeléséről! Szeretnék segítséget kérni, mit lehet csinálni a nyomtatóval, hogy működjön?

Legjobb válasz: Mit keres az autó kézikönyvében a nyomtató leírása? De az igazság az ezt a tipust nem ismerem a hibakódot legalább már tudod a tanácsom cserélj alapjárati léptetõmotort az majd megoldja a nehézkes indítást!

Mit keres az autó kézikönyvében a nyomtató leírása? De az igazság az ezt a tipust nem ismerem a hibakódot legalább már tudod a tanácsom cserélj alapjárati léptetõmotort az majd megoldja a nehézkes indítást!
Xfire
A kérdező hozzászólása: leírnád pontosan hogy kell?mert steamhez értek de xfire-höz nemigazán.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.Találtam egy leírást a cod6-hoz is tehát mostmár nem lehet probléma :D
Szivesen :)
hali, tudnál adni 1 linket hogy honnan szedted le?Haverommal szeretnénk törtön multizni de eddig sajnos csak steameset szedtünk le amivel még singlezni se lehet, ami meg non steames azt meg 5 KB/s el szedi :S.Elõre is köszönöm én és a haverom nevében ha tudnál segíteni.
A kérdező hozzászólása: privát trackerrõl töltöttem le ezért nem adok linket.Am mosmtmár AlterIW-n multizok az tökéletes, Xfire-el nem nagyon megy az ilyen

Mit tegyek, ha a telefonon azt írja ki, mikor internetezni szeretnék, hogy DNS hiba?

Legjobb válasz: És hogyan szeretnél? Mobilnettel, WiFivel, no meg milyen op.rendszerû a készülék?

És hogyan szeretnél? Mobilnettel, WiFivel, no meg milyen op.rendszerû a készülék?
Génhibás a telefon, el kell vinni a klinikára, hogy DNS mintát vegyenek róla. XD
A kérdező hozzászólása: WiFi-vel szereték netezni. nincs rajta.. samsung s5560
Van más a képben
Ez csak egy rossz duma/kifogás arra, hogy miért nem akar már veled lenni....
Ja ja ez ilyen lekoptatós szöveg. Csak lehet hogy látja hogy nagyon szereted és nem akar megbántani. Beszéljétek meg. Rosszabb lesz ha utólag tudod meg hogy már mással kavar.
Vagy nincs semmi önbizalma vagy szakítani akar és így próbálja könnyebbé tenni.
A kérdező hozzászólása: Hát eddig nem mondott ilyeneket, az utóbbi 1 hétben kezdte ezt el.
Énis szoktam ilyet mondani rossz pillanataimban, de nem akarok szakítani se megcsalni szimplán túl sokat tesz értem hiába kérem, hogy ne, én meg semmit.. tehát telleg túl jó nekem. Illetve én tudok hibáimrol amirõl õ nem vagy nem érzi hibának. De telleg jó szöveg szakításhoz.
Mert megcsal ami mar hott nyilvanvalo de te annyira balek vagy hogy meg mindig nem veszed eszre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!