Találatok a következő kifejezésre: Hiába rakok kávét (2 db)

Hiába rakok elegendő kávét a tartóba, esetleg kevesebb vizet is, mindig ugyanolyan gyenge kávét főz a főző. Mi lehet ennek az oka?

Hiába rakok elegend? kávét a tartóba, esetleg kevesebb vizet is, mindig ugyanolyan gyenge kávét f?z. Már áttakarítottam vízk?oldóval is, semmi változás.

Legjobb válasz: Szia ! Szerintem nem a fozovel van a gond!A kavet kell lecserelni ,mert vannak olyan rossz izu brazil kavek is ami ihatatlan! En baris adok az ilyesmire ,hiaba olcso mikor rossz,abbol tobb kell ,a jo minosegu kavebol kevesebb!

Szia ! Szerintem nem a fozovel van a gond!A kavet kell lecserelni , mert vannak olyan rossz izu brazil kavek is ami ihatatlan! En baris adok az ilyesmire , hiaba olcso mikor rossz, abbol tobb kell , a jo minosegu kavebol kevesebb!
Függ a kávéfözõ tipusátol is. Pl ha gázon fõzöd nagy lángon, akkor gyorsan "átszalad" Én nem szoktam nagyon megtömni a kávétartót, de egy kicsit megütögetem a tetejét, hogy tömörödjön.
Nem hiszem hogy a kávéfõzõvel van a baj! A csomagoláson szerepel, hogy mennyi "pótkávé" van hozzá adva! Minél kevesebb van benne...nyilvánvaló, hogy annál jobb minõségû a cucc!:)
ha gázon fözöd akkor pakolj több kávét a fözöbe. ha nem akkor az a baj mert gázon a legjobb.:D
én mindig hideg vízzel készítem.és vizkõtõl is lehet gyenge a minõség.
Romlik az ízérzéked :D
Amennyiben ez a jelenség egy változás eredménye (vagyis régebben jó kávét fõzött), a szûrõn lévõ lukakat kell megvizsgálni - fény felé fordítva -, szükség esetén, kitisztítani.
Új gumigyûrû kell bele.
Pontosan. Valahol elszökik belõle a gõz, ezért nincs nyomás, ami felnyomja a vizet. Bevásárlóközpontokban lehet kapni kiegészítõket hozzá. Szûrõt, gumigyûrût.
Vagy túl sok kávét teszel bele. Én is mindig így jártam, amíg a párom nem mutatta meg. :-)
Az is lehet, hogy vízköves.Fõzz le benne nagyon esetes vizet.Utána még kétszer-háromszor síma vizet, mielõtt újra kávét fõzöl benne.
Lehet, hogy el van vizkövezõdve a vezeték. ecettel is átmoshatod, próbáld meg.
Haha, már rég kidobta ezt a kávéfõzõt:D
A kérdező hozzászólása: Ez egy teljesen új kávéfõzõ.Nemhinném, hogy a gyûrûvel lenne gond...Azért köszönöm a válaszokat...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!