Találatok a következő kifejezésre: Hiába használok nem (67 db)

Szülés után használt vki alakformáló bugyit (slim and fit? )? Amit a tv-ben reklámoztak vagy hasonlót és használt? Azoktól kérdezem főleg akik hiába szoptattak nem ment le a súly, sőt.

Legjobb válasz: Én használtam.Hasleszoritó bugyit is és fûzõ szerûséget is ez is szintén direkt erre a célra. Õszintén, nem használt semmit:(Annyi elõnye volt hogy fogta a derekamat és az jó volt de a hasam nem ettõl ment le. Sõt, miután sokat hiztam nagy volt a baba is most 1,5 év után kezdett lemenni de a bõr rajta megnyúlt:( Ez van marad a plasztika:D

Én használtam.Hasleszoritó bugyit is és fûzõ szerûséget is ez is szintén direkt erre a célra. Õszintén, nem használt semmit:(Annyi elõnye volt hogy fogta a derekamat és az jó volt de a hasam nem ettõl ment le. Sõt, miután sokat hiztam nagy volt a baba is most 1, 5 év után kezdett lemenni de a bõr rajta megnyúlt:( Ez van marad a plasztika:D
Én a szoptatástól híztam meg.:(Egy darabig használtam hasonlót( nem volt szára, de mell alatt végzõdött) és egész tûrhetõen néztem ki.De mikor levettem, szétömlött a háj.Nem akartam egész életemben páncélbugyit viselni, arról nem beszélve, hogy nem mindig lehet rajtad...szóval elkezdtem tornázni.
Nem ertem a kerdesedet, mi az hogy hasznalt-e? Az nem fogyasztoszer, az csak egy ruha ami összefogja a hajad es igy nem latszol annyira kövernek, ennyit tud. Es ennyi. Az emberek 98%-a meg van vele elegedve. Anyukamnak vettem ilyet, nagyon szereti (mar idösebb es hat azert az idö meg a valtozokor megtette hatasat). Sokkal fiatalosabban nez ki benne. Hogyismondjam feszesiti, ha erted mire gondolok. erre jo, de nem fogyasztoszer.

Lányok, nektek is van olyan, hogy hiába masztiztok, egyszerûen nem használ, nem múlik el a vágy, csak akkor elégültök ki igazán, ha megint a párotokkal szeretkezhettek? L21

Majdnem két hete nem találkoztam a barátommal,már nagyon hiányzik is,és nagyon vágyom is rá,hiába csinálok akár mit,nem igen használ.

Legjobb válasz: Persze, a saját magamtól való kielégülés mondhatni egy kisebb vágyfékezõ, de attól még nem sokra rá ugyanúgy kívánod majd a partnered, ez nálam is így van, mivel vele mész el "igazán", meg ugye nem csak az aktusra, hanem magára a személyiségére is vágysz, hogy ott legyen veled közben. Ez akkor fog elmúlni, ha végre találkoztok. Addig talán egy kis telefonos kényeztetés is segíthet. ;) Vagy ha nagyon sokat van távol, akkor az idõ kicsit csillapíthatja, de a felszín alatt ugyanúgy megmarad, sõt a felszínre törve még nagyobb lehet a vágy. Szerintem ez normális és jó, azt mutatja, hogy mennyire szereted a párodat. 18/L

Persze, a saját magamtól való kielégülés mondhatni egy kisebb vágyfékezõ, de attól még nem sokra rá ugyanúgy kívánod majd a partnered, ez nálam is így van, mivel vele mész el "igazán", meg ugye nem csak az aktusra, hanem magára a személyiségére is vágysz, hogy ott legyen veled közben. Ez akkor fog elmúlni, ha végre találkoztok. Addig talán egy kis telefonos kényeztetés is segíthet. ;) Vagy ha nagyon sokat van távol, akkor az idõ kicsit csillapíthatja, de a felszín alatt ugyanúgy megmarad, sõt a felszínre törve még nagyobb lehet a vágy. Szerintem ez normális és jó, azt mutatja, hogy mennyire szereted a párodat. 18/L
Rossz lehet nektek, hogy olyan sokat vagytok a másik nélkül. Nem tudtok többet együtt lenni?
A kérdező hozzászólása: Való igaz, tényleg nagyon szeretem, csak rá vágyom, soha eszembe nem jutna mással lefeküdni:)
A kérdező hozzászólása: Ez kivételes eset most, azért többet szoktunk találkozni szerencsére:)
Még akkor is, ha nincs párom...

Üdv! Laptopom használat közben belassult teljesen. A hiba szoftveresen nem volt orvosolható (Advanced systemcare, ccleaner) Mi lehet a probléma?

hd sentinel szerint a vinyón több bad sector lett, ezért ki lett cserélve hátha az a hiba oka. De az új vinyóval is lassú. Az operációs rendszer telepítése is 4-5 óra. Gyakorlatilag használhatatlanul lassú lett a gép. Talán a procival lehet gond vagy memória?

Legjobb válasz: Elsõ körben takarítsad ki. Lehet már meg is pusztult a ventillátor... Velem már elõfordult :D Egy centi vastag szivaccsá (teljesen egybe ki lehetett venni) változott por volt benne...

Elsõ körben takarítsad ki. Lehet már meg is pusztult a ventillátor... Velem már elõfordult :D Egy centi vastag szivaccsá (teljesen egybe ki lehetett venni) változott por volt benne...
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippet, ki lett takarítva a ventilátor de nem lett gyorsabb.
A kérdező hozzászólása: Meg kapott egy vírust utána lasult be mi lehet a baja???
De jó is a venti? Mert ha sokáig nincs kitakarítva, akkor esetleg az is tönkremehet. Nem tudom milyen régi a cucc, de lehet, hogy kiszáradt a paszta a proci és a borda között. Ezek viszont már csak szervizben orvosolható problémák elsõsorban.
A kérdező hozzászólása: igen mûködik a ventilátor. Beszéltem egy szervizessel a napokban megnézi. Köszi a segítséget.

Ha a gta san andreasban sehogy nem tudom megcsinálni azokat a feladatokat amik vannak. Mihez kezdjek? Hiába használok kódokat úgysem megy

konkrétan a san andreas dirty mod-ról van szó az 1. motorral kell menekülni és nekem l?ni azokat akik jönnek de egyszer?en szarrá lövik a motort 2. 2 bandatagot kell toborozni(ez emgvan) aztán ugye be kéne szállni a kocsiba, de nem bírnak, mivel a dirty modba sikerült faszán egy 2 ajtós kocsit berakni erre a célra...

Legjobb válasz: ha ez egy oan mod amienre gondolok. akk hagyd a pcsba. nyilván rossz a mod. erre utal azis h szar kocsit tettek be a questbe.

ha ez egy oan mod amienre gondolok. akk hagyd a pcsba. nyilván rossz a mod. erre utal azis h szar kocsit tettek be a questbe.
ha gépezel, akkor inkább szemüveg (ha lehet)
Esetleg kevesebbet gépezz, vagy....mondjuk én nem szoktam szemcseppett használni de ha fáj vagy száraznak érzem akkor Aloe Vera-s szemcseppett használok nagyon nagyon jóóóó!!!!De tényleg.....szerintem próbáld ki...lehet nekem ezért nem is fáj meg szárad ki:) Én ha cseppentek akkor cseppentek mikor nincs bennt a lencse, nyugodtan próbáld ki=)
A kérdező hozzászólása: köszi, megpróbálom majd lehet. De most sem gépezek többet mint régebben, mégsem volt ilyen gondom eddig.Ide ülök a gép elé és 5 perc után már érzem, hogy száraz...
Tizenhat évig viseltem. Mûtétet követõen tudtam elhagyni. Az én szokásom - ami érzésem szerint erõsíti a szemet -, hogy minden reggel sminkelés elõtt kb. 5-6 percet masszírozom erõsen a szem környékét körkörös mozdulatokkal /oda-vissza/. Elõtte krémezek. Ezt sohasem hagynám ki. Próbáld meg!
A kérdező hozzászólása: Köszi megpróbálom!

Régebb óta küzdök egy szemölccsel és most továbbterjedt. Hiába használok rá akármit nem segít, inkább árt. Mire számítsak a bőrgyógyászaton?

Éppen vérehulló fecskef?vel próbáltam ecsetelni mikor megjelent két újabb kisebb szemölcs és úgy gondoltam itt az ideje elmenni vele orvoshoz.

Legjobb válasz: Sajnos a szemölcs terjed s idõben meg kell fékezni.Sürgõsen keresd fel a bõrgyógyászt,s fagyasztással vagy egyéb kezeléssel megoldják,fájdalommentes,ne hanyagold el,mert terjedni fog.

Sajnos a szemölcs terjed s idõben meg kell fékezni.Sürgõsen keresd fel a bõrgyógyászt, s fagyasztással vagy egyéb kezeléssel megoldják, fájdalommentes, ne hanyagold el, mert terjedni fog.

Mivel kenjem? Kb. Egy hete jelentkezett először: erőteljes, sűrű, sárga színű folyásom van. Hiába használok tisztasági betétet, mert nem szívja fel. Már annyira kicsípte alul, hogy pisilni is alig merek menni. Mit csinájak? Normális az ilyen folyás?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy hüvelyi gombás fertõzésed van? A folyás már majdnem olyan túrószerû? Ha az van, el kell menned orvoshoz, mert ha elhagyolják méhszájseb alakulhat ki.

Nem lehet, hogy hüvelyi gombás fertõzésed van? A folyás már majdnem olyan túrószerû? Ha az van, el kell menned orvoshoz, mert ha elhagyolják méhszájseb alakulhat ki.
Ha semmiképp nem jutsz el dokihoz, a Pevarli G kúp nagyon jó, recept nélkül lehet kapni, és kismamák is "szedhetik". Nekem sokszor volt az elsõ 4 hónapban, viszkettem is meg égett is egy kicsit, és a dokim mondta hogy próbáljam ki.
A nõgyógyász vesz le kenetet és ha komoly baj van õ küldi el tenyésztére.amúgy sztem annyi rutinnal kell rendelkezzen egy nõdoki, hogy megállapítsa mi a gond.Ezek a gyógyik meg már kombináltak tehát nem csak egyfajta dologra jók.Arra figyelj azért , hogy olyan tisztasági betétet használj ami légáteresztõs, mert ha fóliás az alja attól is begombásodhatsz!És ez nem vicc.terhességem elõtt évekkel én már jártam így, most a terhesség alatt kell sajna használnom ilyet és elõször én is olyat vettem ami kevésbé ázik át(libress)de kijött nekem is nerég, akkor váltottam a dm-esre, és ez nagyon jó.Igaz Candibene gyógyszert kaptam, de 4nap alatt rendbejött.Betétváltással együtt.Szval mindenképpen nõdoki!!!Bõrgyógyászaton elhajtanak ilyennel!
A huvelygomba a nogyogyasz reszortja!!!!!
STD rendelésen a nemi betegségekkel foglalkoznak. Egy hüvelyi gomba esetleg nem feltétlenül nemi úton terjed. A nõgyógyász ehhez jobban ért elsõsoron.
Az utolsó elõtti válaszolónak, mióta vesznek hüvely kenetet bõrgyógyászaton? melyik nõ mutogatja a nemi szervét egy bõrgyógyásznak???!!!
Az elõzõ válaszolónak: Nem értem hogy a hüvelyi fertõzést miért ne tudná megállapitani a nõgyógyász amikor az a dolga! A kérdezõnek: Egyébként meg mivel terhes vagy csak a nõgyógyász tudhatja hogy mit szedhetsz rá, és mit kenhetsz rá. Ez is inkább az õ szakterülete mint bármely más dokié. Ha 2 hét múlva tud fogadni az nagyon sok idõ. Vagy mondd meg hogy sûrgõs lenne, hátha elõbb becsúsztat vhova, vagy menj addig másik nõgyógyászhoz, aki tud fogadni, vagy körzeti nõgyógyászat, vagy vmi ismerõsõdé. Ne várj vele 2 hetet. elég nagy szenvedés igy is gondolom a folyás, fõleg hogy már ki is csipett. Babádnak úgy tud ártani, hogy ha felszáll a fertõzés, ( bár persze kérdés hogy milyen súlyos a fertõzés) vagy rá megy, vagy beindul a szülés, vagy el is mehet a baba. Sûrgõssen nézz orvos után, aki hamar tud fogadni!
Dokihoz, de ne nõdokihoz! STD rendelésre! Ott tudják pontosan, tenyésztés alapján megmondani, hogy mi támadott meg. Minden bõrgyógyászaton van ilyen. A nõdoki nem tudja eldönteni, de nem azért mert hüje, , hanem mert egy más szakma! Futás, nehogy nagyobb baj legyen! Gyógyszert addig SEMMIT amíg nem mondják mit lehet! Ez MINDEN Ggyszerre, krémre, kúpra, vonatkozik, fõleg terhesen!
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget! 23 hetes kismama vagyok egyébként, csak lemaradt. Orvoshoz, csak 2 hét múlva tudnék menni, de valahogy megpróbálok eljutni hozzá! A babámnak mi baja lehet ettõl?
Ne kenjed, menj dokihoz. Nem játék. Komolyabb probléma is lehet belõle ha nem kezelik. De ha nincs komolyabb baj, akkor is érdemes inkább egy doki véleményét kikérni. Amúgy terhes is vagy? Csak mert ide irtál. Mert ha az vagy akkor meg azonnal tûz a doki! Felszállhat a babára a fertõzés, ha az.
Bingo, ez huvelygomba. Ne ijedj meg, tokeletes altesti higienia mellett is konnyen osszeszedjuk terhessegben. Menj dokihoz, en Canesten Combit kaptam, es 3 nap alatt teljesen elmult. 23 hetes kismama
Csatlakozom az elõttem szólóhoz, menj dokihoz. Ne szégyelld, a terhes nõk nagy részének elõjön ilyenkor valami hasonló, mert fogékonyabbak vagyunk rá.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!

Hiába használok öblítőt nem elég puhák a ruhák. A vízlágyító segíthet ezen?

Legjobb válasz: Azt nem tudom,de ha átvasalod akkor puhább lesz. Én ezért vasalom a gyerekeim ruháit.

Azt nem tudom, de ha átvasalod akkor puhább lesz. Én ezért vasalom a gyerekeim ruháit.
Segít a vízlágyító!!!
Szia! Én azt szoktam csinálni, hogy ha kimosott a gép újra teszek bele öblítöt és újra indítom az öblítö programtól.
Ecetet kell az öblítõtarályba öntani, + kevés öblítõt, ha illatot akarsz. Én nyáron nem használok öblítõt, hogy a napon szárított ruha illatát ne vegye el. Az ecet sokkal jobb. Mosógolyót ha tudsz venni, az is lágyíthat a ruhán.
néha ki lehet hagyni az öblítõzést 1-1 alkalommal, mert az öblítõ bevonja a szálakat és nem feltétlenül lesz emiatt átjárható az anyag rendesen, ezért is múlhat el pl a törölközõ vízbeszívó képessége

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!