Találatok a következő kifejezésre: Heti kb. szoktam (21 db)

unod a banánt? XD
Kinõtted, meguntad. Én is vagyok így, csak ellenkezõ a nemem. :D
Prûóbáld ki velem ;) :D
hát lassan már kell keresni valakit magad mellé akit szeretsz és persze megteszi helyetted...:) 16/F
jah télleg ez érdekes meert nekem is ezvan csak fiu vok hogy 3éve minden nap akár többször is egy fél éve meg vanhogy heti 3szor csak

Heti kb. 3-4-szer szoktam tornázni kardiót és felüléseket. Hagyjam ezt abba, ha kisbabát szeretnénk a párommal?

Heti kb. 3-4-szer szoktam tornázni. Kardió, felülések... Kisbabát szeretnénk a párommal Kb. 1honapja probálkozunk!Nem baj ha ugyanugy tornázom ahogy szoktam?Ugyértem ha közben teherbeesnék de még nem tudok róla az nem árthat a picinek?Vagy fogjam vissza magamat 1 picit?

Legjobb válasz: Én úgy módosítanám a tornát, hogy az ovuláció utáni idõszakra tervezném a könnyített mozgásformát. Ha nem esel teherbe, akkor az elsõ két hétben mehet a cardio, utána a lazább torna.

Én úgy módosítanám a tornát, hogy az ovuláció utáni idõszakra tervezném a könnyített mozgásformát. Ha nem esel teherbe, akkor az elsõ két hétben mehet a cardio, utána a lazább torna.
Nem ártasz vele! Sõt a terhesség elsõ 3 hónapjában is nyugodtan csinálhatod, illetve ameddig jól esik. Régen is úgyanúgy mentek az asszonyok kapálni a földre, ha terhesek voltak, mégis egészséges gyerekeket szültek. Különben hol lennénk most mi?
Pontosan.Nem ártassz vele semmit , mert már a szervezeted hozzá van szokva a mozgáshoz.

Nem várom Ápr.30-ára. Mensi elött egy héttel már szoktam szédülni, hányingerem szokott lenni. Most semmi jel nem mutatkozik csak fáj sokszor az alhasam. Lehet baba a dologban? Van még aki kb. arra nem várja amire én? Vannak jelei?

Legjobb válasz: Nekem minden ugyanúgy volt, mint mensi elõtt! Még sem jött meg. Szerintem holnap, vagy holnapután reggel ellõhetsz egy tesztet, ha türelmetlenebb típus vagy. Én az voltam!:) Mondjuk nekem mensi elõtt 4 nappal már délután pozi lett!

Igen mi már email-ben is "beszélgatünk".Amúgy kivel mi van?Moncsi
Én is bejelentkezem. Még nem jött meg, a barnázás egyenlõre abbamaradt, viszont a tegnap reggeli teszt full negatív volt. Egyenlõre várok. Nagyon nem reménykedem. Ha esetleg nem jönne meg, hét vége felé megint tesztelek egyet. Á.
Ja és újra elfelejtettem, Vercsi voltam!
Jó reggelt! Negatív lett a teszt. Errõl ennyit. Júliusban irány a meddõségi központ. Moncsi követlek!! Még mindig megy a drukk! Azért még jelentkezz, hogy mi újság, ha gondolod, írj privibe! Sziasztok!
Bocs, Vercsi voltam :) Akkor drukkolok... Nekem a mellem még fáj, de bõ vizes folyásom volt és most mintha egy kis vérfolt lett volna a wc-papíron...úgyhogy szerintem nekem is sztornó ez a hónap...de még van remény amíg meg nem jön...
Köszi!Igen bizunk benne.Remélem hamar túl leszek a vizsgálaton, holnap kérek idõpontot.Remélem olyan hamar kapok, hogy nem lesz idõm megijedni :-) nevet?!Légyszi?!Moncsi
Én is a reggeli tesztelést ajánlom! Én is holnap reggel tesztelek! Írd meg mindenképp az eredményt! Moncsi, neked meg drukkolok a jó eredményhez, utána meg a sikeres inszemhez!!
Kimaradt mensi után szinte mindegy, de azért a reggeli jobb lenne. Mi nekünk meg úgy néz ki hogy inszemünk lesz.Tökéletesek lettek lettek az eredményeim, és így azt mondták próbáljuk meg azt.Bár még kell egy HSG :-( Ha az is jó akkor inszem, ha nem akkor köv. hónapban lombik.De a doki nagyon pozitív-és az még se olyan "mû"!Jó lenne még 1 héten belül túllenni rajta.És akkor lehet hogy csak egy hónap lesz kösztünk csajok :-)!Moncsi
A kérdező hozzászólása: én ma vettem Lily gyorstesztet és azt bármely napszakban meglehet csinálni. Szerintetek ma vagy inkább holnap reggel teszteljek?
A kérdező hozzászólása: Hát még én se teszteltem és még nekem se jött meg:) tünet mgé mindig a mellfájás és néha fáj egy kicsit a hasam..
Sziasztok! Ma reggel nem mertem tesztelni. Azt vártam, hogy reggelre megjön - de láss csodát, semmi!!! Elmúltak a mindjárt megjön érzések, feszül a mellem és rosszul lettem a reggeli kávétól. Remélem, mindezeket nem csak beképzelem! Ki hogy van ma reggel? Jelek, tünetek, tesztek? V.
Köszi Moncsi! Én még nagyon nem merek örülni, hisz bármikor megjöhet még...Holnap, holnapután jelentkezem, mi lett a teszt eredménye vagy hogy megjött-e.Sziasztok!
Igen jó!A V-rõl lemaradtam bocsi. :-)Nagyon örülök, hogy a tiéd az egyik pozitív.Halk Gratula remélem minden rendben lesz veletek, jó egészséget!Moncsi
Szerintem mindenképp jó jel. Én legalábbis mensi elõtt száraz vagyok általában. Á.
A kérdező hozzászólása: fehérfolyásom van ..szerintetek ez jó jel vagy sem?
Én is elfelejtettem odaírni, én pedig Ági voltam.
Én szorítok nektek továbbra is! Viszont nekem úgy tûnik, ez a hónap mégsem jött be :( Még nem jött ugyan meg a mensim, de már észlelek jeleket, hogy meg fog. Ráadásul ma reggel csináltam egy LH tesztet, és nagyon halovány csíkocska van csak rajta, pedig erõsnek kéne lennie. Szóval marad a remény, hogy majd a köv. hónapban. :( Ha teszteltek, írjátok meg légyszi az eredményt! Szorítok!
Ja, mindig elfelejtem odaírni, Vercsi voltam :)
A kérdező hozzászólása: Nekem is negatív lett a teszt de még mindig nem jött meg :S:( Kérdezõ voltam.
Hát akkor most mindenki várakozó állásponton? Nekem még mindig nem akar megjönni...nem értem ezt az egészet
És megint csak Vercsi voltam :)
Na megint visszaolvastam, és én vagyok a hülye... :) A privi írásra gondoltatok, ugye? Á.
Jól van, bocs hogy összekevertem a neveket :) Mentségemre legyen szólva, hogy nagyon sokat írtatok, és a telefonról neteztem. Akkor ki is az, akinek most úgy tûnik, sikerült?
Én szedem a Zafírt, én interneten vettem egy csajtól, aki közben babás lett és már nem kellett neki...így jutottam hozzá, de tudom, hogy már forgalomban nem lehet kapni... Vercsi
Nem Zafir, hanem Premens nevû-Mi sikerült nekem?én nem vagyok terhes, nekem lesz szerdán HSG-m!Meddõségibe járunk !Moncsi
Moncsi, és neked sikerült most, ugye? Ma vettem E vitamint, mindketten szedni fogjuk a párommal. Ártani nem árt, és majd a köv. ciklusban, ha kell, kipróbálom én is valamelyik barátcserjét. A Zafírt hol vetted, nem vonták be? Á.
Én is szedtem aztán az új dobozt már meg sem kezdtem, mert terhesség alatt nem szedhetõ.Olvasd csak el!Én Premens tabletta formájában szedtem, de aztán le is tettem róla!Moncsi
Ági, Zafír barátcserjét szedek...hát, én is sok mindent olvastam róla, de úgy gondoltam, egy próbát megér. Egyébként a cickafark és palástfû tea nekem sem jött be, nagyon megkavarta a ciklusomat. Remélem a barátcserjével nem járok így... Vercsi
Látjátok én mondtam!!!Egy két kimaradt név és már el is vesztik az emberek a fonalat. :-)Igen a privi üzenetre írtam hogy sikerült megírni.Azóta kaptam is úgyhogy Vercsi is ügyes volt :-) Amúgy nekem Szerdán lesz a HSG-m és pénteken már megyek is vissza a meddõségibe az eredményemmel. :-) Remélem minden okés lesz és talán babázhatok végre.Nagyon szeretném, alig várom!!!!!!
És megint elfelejtettem a végére írni, Ági voltam.
Vercsi, milyen barátcserjét szedsz? Én is gondolkoztam rajta, de olvastam jót is, rosszat is. Nekem a palástfû tea is csak bekavart, ezért nem nagyon merem elkezdeni, nehogy még tovább rontsa a helyzetet. A Premens is barátcserjét tartalmaz egyébként. Én is szedem a gravidát, folsavat, meg az E vitaminon gondolkozom még...
most gondolkozom.. Moncsi te írtad hogy sikerült ugye? A privire levélre gondoltál?
sziasztok kinek sikerült?? gratulálok!!!!! nekem is új kör, 1 órája jött meg...ebben a hónapban a szokásos 25 helyett 28 napra...én most szedem tovább a terhességi vitamint, szelént és most állok neki a barátcserjének. én a premenst nem ismerem... V.
De jó neked, gratula! És ez már biztos? Ma teszteltél? És ki is vagy? :) Kérdezõ, neked is szorítok! Nekem új kör kezdõdött, tegnap este megjött. Végre vége a várakozásnak, legalább ennek lehet örülni :) Egyre hosszabbak a ciklusaim valamiért, szerintetek el merjem kezdeni szedni a Premenst? Á.
A kérdező hozzászólása: Nekem se jött meg még :S:S Kérdezõ voltam.
Azt hiszem nekem sikerült :-)
Sziasztok! Ki hogy van? Én még mindig várakozok Piroskára...:( Moncsi, nem tudok Privit írni, csak saját magamnak :) érdekes ez a megoldás...neked engedi?
Majd privibe is írok, de te is írj ha gondolod.Ma kértem idõpontot jövõ hét szerdán lesz a HSG-m.Nem is tudom örüljek-e vagy se.Most már parázok kicsit.Nektek egy óriási vödör .... :-) Kitartás!Moncsi
Szia! Eddig nálam sincs változás. Melleim továbbra is fájnak, pedig az mensi elõtt el szokott múlni. Még reménykedem! Neked is megy a drukk! Jó lenne 1-2 nap múlva pozitívat tesztelnénk!
A kérdező hozzászólása: Nekem eddig még semmi jele a mensimnek :) ennek kicsit örülök de még tesztet nem csináltam
Én lennék az egyik halovány csíkocska :) Vercsi=V
Tegnapi 20:17es, bocsi hogy így, de sajnos senki nem ír nevet.Voltatok már dokinál, nektek mit mondanak?!Nekünk az elsõ év után annyit mondtak, hogy vannak cisztáim.-elkezdtem a Meforal kúrát ami meghozta a "gyümölcsét" hála Istennek már semmit nem látni.Még a meddõségiben a doki is azt mondta hogy nagyon szép minden belül.Remélem a hormonok is jók lesznek!Eddig úgy néz ki hogy apa van egy kicsit "leengedve" bár azt mondják ha extra jó idõben jó állapotban még spontán is sikerülhetne....Hát majd meglátjuk.Neked és mindenkinek Pozi tesztet és boldog, egészséges babavárást kívánok!Moncsi
tegnapi 20:17es vagyok. Drukkolok nagyon lányok! Nekem semmi tünetem...tegnap fájt a hasam, szurkált, de azóta semmi. Mensinek semmi elõjele, de egyszerûen már nem merek reménykedni, úgyhogy csak várok... Lehet, holnap reggel megmérem a hõmet, hogy tudjam, hogy állok. Ha nincs 36, 9 vagy a felett, akkor tutira nincs baba...már az eddig hõmérõs tapasztalataim alapján
A kérdező hozzászólása: Szombatra meg vasárnapra nem várom mert mostanában 31.napra jön meg..Nekem már 1 hete fájdogál a hasam pedig mensi elött nem szokott és ez a fura nekem:( Csak az szomorít el hogy sokan azt mondják h 14. nap körül van peteérés az akciónk meg 9én történt...de másnap nagyon görcsöltem:S
tegnapelõtt 17:38 vagyok. Reméljük nem a mensi jele. Neked elvileg holnap kéne megjönni. Reggel nem akarsz egyet tesztelni? :) Nekem is fájdogál a hasam, most egyenlõre arra várok, elkezdek-e barnázni (nagyon remélem nem!). Ha vasárnapig semmi, lehet hogy tesztelek egyet hétfõn... Ááááááá, nagyon lassan megy az idõ :(
A kérdező hozzászólása: Minden nap fáj egy kicsit a hasam...Szerintetek ez jo jel??vagy a mensi jele??
Igen, én csak a nemvárt után vagyok hajlandó tesztelni. Túl sok negatív tesztet láttam már. A mellem egyébként nekem is fáj, de nem annyira, mint szokott és ma este nekiállt fájni a hasam is..szúrkál vagy hogy írjam le. Nem görcs...és most már érzem a derekamat is. Biztos meg fog jönni...:( Egyébként mi is három éve próbálkozunk már. Utolsó nagyon-nagyon drukkolok Neked, hogy ha most meg is jön, de az orvosok tudjanak segíteni és mielõbb babás legyél!!! Egyébként már lassan én is csak abban tudok bízni, hogy a dokik segítenek
Sziasztok!Én sem várom a következõ pár napban...Ha nem jön meg akkor megkérem 2.-án a dokit hogy néze meg mi a helyzet.De nagyon jó lenne 3 év után pont a meddõségi központban megtudni hogy sikerült. :-) Most mondják meg mi vár ránk(beültetés, inszem..) :-( Jobb lenne az elözõ!Nagyon izgatot vagyok!Szorítok nektek!!!!!!Pozitívat nektek!!!!!!
A kérdező hozzászólása: annyi tünetem van csak hogy kicsit fáj a mellem de nem vészes meg a hasam fájdogál sokat:(
A kérdező hozzászólása: Hát nekem sincs semmi tünetem..és ez idegesitõ ez a várakozás. te csak a nemvárt nap után csinálsz majd tesztet??
tegnapi 16:07-es (és mai 15:01es) vagyok. Hogy vagytok lányok? Hogy bírjátok az "utolsó napokat"? Nekem mindig ez a legrosszabb, ez a várakozás, hogy akkor most sikerült vagy sem...de sajnos úgy érzem, ez a hónap megint nem a mienk :( semmi tünet, semmi jel...
A kérdező hozzászólása: Oké nem fogom.Köszi a tanácsot.
A meleg és forró víz vérbõséget és vetélést okozhat. Gondolj bele, mikor megvan a mensid, a forró víztõl bõvebbé válik a menstruáció. Ha lehet, akkor ne használd!!
A kérdező hozzászólása: Ezt nem tudtam.Miért?
Hát a melegvizes palackkal a legrosszabbat csinálod, ha terhes vagy!
A kérdező hozzászólása: Nekem is a mellem fáj egy nagyon picit meg a hasamat érzem sokszor hogy fáj...este például mindig melegvízes palackot teszek rá és attól jobban érzem magam :$ Ti mikor fogtok tesztelni?? Drukkolok Nektek!:)
Csatlakozhatom? :) Én is május 1-re nem várom. Picit fáj a hasam, de lehet hogy csak bebeszélem már magamnak... Majd meglátjuk. Mindenkinek drukkolok!
szia én május 1re nem várom. semmi tünet a szokásos mellfájdalmon kívül. megy a drukk!!!!
Szia Moncsi! Különbözõ okok miatt - külföldi munkavállalás, stb. - mi még nem jártunk orvosnál, most júliusra tervezzük. Igazából ebbõl a 3 évbõl mi sokat nem éltünk együtt, nem terveztük tudatosan a babát és általában az együttlétek vagy pont mensi után vagy pont elõtte voltak...vhogy a jó idõpontot sose találtuk el. De azért ez már mégiscsak sok idõ, még adtam magunknak és a vitaminoknak pár hónapot, de aztán mi is belevágunk. Nekünk nem olyan egyszerû, mert külföldön élünk... Vercsi
Na, ki hogy érzi magát? Kedves Kérdezõ, mi újság? Nálam semmi. Sûrûbben kell járnom pisilni, azt mondják ez jó jel, de ilyen is elõfordult már és nem volt baba...:( A melleim még fájnak, általában nekem a mensi elõtt 1 nappal szokott elmúlni. hát meglátjuk. remény hal meg utoljára!! V.
Sziasztok!Én azt hiszem megint kiestem a kosárból.De nem vagyok letörve.Nemsokára én is babás leszek!!! :-) Nektek szorítok nagyon!majd jelezzetek!Vercsi nektek is kívánok minden jót.Majd azért feljövök hozzátok, ha ti is jelentkezni fogtok.Remélem mindenki idõvel jó híreket hoz.Moncsi
Vercsi veled mi zu?Moncsi
Gratulálok a halvány csíkocskákhoz.Végre jó hírek!!!! :-) Örülök nektek.Jó egészséget!Moncsi
Sajnálom! Remélem a következõ terhességgel már minden rendben lesz! Drukkolok nagyon! Én most megpróbálom elfelejteni az egészet, másfele koncentrálni és csak magamban imádkozom, hogy mégse tévedett az a teszt...
Én meg nem is mondtam a páromnak. A múltkori eset után (halvány pozitív teszt, utána elkezdtem vérezni, majd doki. Volt szívhang is, de nagyon rossz helyen tapadt meg, vártunk hogy mi lesz. Nem fejlõdött, úgyhogy 9 hetesen missed ab.) már nem is említem neki, csak ha már tutibiztos lesz a dolog. Á.
Nagyon! Idõközben hazaért a férjem, neki is megmutattam a teszteket és a terhességi tesztre azt mondta, hogy látja, de szerinte az nem csík...nem elég vastag és nagyon halvány...szóval jól letörtem :( De inkább megpróbálok nem foglalkozni a dologgal, ha megjön, így jártam, ha meg nem, háááát, akkor nagyon-nagyon boldog leszek. Azért szorítok Neked is tovább! V.
Én is hétfõn szerintem. Viszont most ahogy olvastam az ovu tesztedrõl, én is csináltam egyet gyorsan. Nem kellett volna, mert azon is csak egy halványka csík van :( Tudom, hogy azt is ugyanúgy reggel kellett volna megcsinálni, meg ittam is egy csomót már, de így is kezd elszállni a reményem. Idegesítõ, hogy ilyenkor ennyire lassan megy az idõ, nem?
Szia! Igen, én is azt szoktam mondani, hogy a halvány csík is csík, de mikor az én tesztem ilyen bizonytalan...hát nem tudom. Folyamatosan úgy érzem, meg fog jönni és nagyon félek, hogy így is lesz. De 3 év várakozás után ez már azért pozitív jel, eddig egyszer sem volt még halvány csíkocskám sem! Én is nagyon szorítok Neked, mikor tesztelsz újra? Én szerintem majd csak hétfõn vagy kedden, ha tényleg kimarad a mensim...
Szorítok neked is nagyon! Mindenki azt szokta mondani, hogy a halvány csík is csík... De én se mertem beleélni magam még semmibe. Nekem is van megjön érzésem, és nincs az a hasszurka, amirõl itt az oldalon sokmindenki ír. A héten párszor beleszúrt, de tényleg csak pár alkalommal. Mindenesetre iszom a palástfû teát, meg szedem a vitamint+folsavat, remélem nem hiába. Á.
Most megint megnéztem, vékonyka és halvány, de ott van...Nagyon félek, hogy ennek ellenére mégis megjön holnap. Teljesen olyan érzésem van :( V.
Sziasztok! Teszteltem One Step 10es, igaz, nem reggeli elsõvel, de vhogy úgy éreztem muszáj kipróbálnom. Van egy erõs ovu-tesztem és van egy igazán, nagyon-nagyon halvány pozitív Hcg-tesztem!!! Ugye nem száradási csík?? Pedig úgy érzem mindjárt megjön...tudom, hogy ebbõl még bármi lehet, de...soha, még egy halványka csíkom se volt
A kérdező hozzászólása: Hát ügye nekem általában 31. naposak a ciklusaim és ma vagyok a 30. napon.Nekünk lehet nem sikerült mert kezdek szédülgetni meg még mindig fáj a hasam sokszor..de mondjuk lehet azért szédülgetek mert mostanában nem sokat eszem mert nincs étvágyam..Nem tudom mikor teszteljek, ha nem jön meg..Lehet hogy hétfõn vagy kedden.
Akkor drukkolok Neked hétfõre!!! Teljesüljön a vágyad és ott legyen szépen mind a két csík! Én nem tudok jó hírekrõl beszámolni, már nekiállt a derekam fájni, úgyhogy szerintem ez a hónap is sztornó... Kérdezõ?? Te hogy vagy? V.
És a nagyon-nagyon halványat úgy értem, hogy tényleg nagyon az. Tudod, tipikusan az a fény felé tartós, hogy tényleg van-e ott valami. Tavalyig (akkor volt egy elhalt terhességem) menentrendszerinti 28 napos ciklusaim voltak. Azóta talán most kezd beállni, az utóbbiak 30-32 naposak. Ma vagyok a 30. napon, szóval elvileg hétfõn már jobban kéne látni, ha van valami. Pozitív jelnek veszem, hogy még nincs semmi barna :) És te, kedves Kérdezõ? Hogy vagy? Mikor fogsz tesztelni? Á.
Teszteltem. Vaterás one steppel, max. 30 percig lehet leolvasni. A 30. perc leteltét megvártam, nagyon nagyon halovány második csík van. Nem élem bele magam, mert ez még akármi lehet, csak csendben reménykedek. Hétfõn reggel tesztelek megint, ha addig semmi. Szerencsére eddig semmi jele, hogy meg akarna jönni (ilyenkor már rég barnázni szoktam).
A kérdező hozzászólása: Ha teszteltél írd meg mi lett az eredmény.
tegnap 18:41 vagyok. Én lehet, hogy nem bírom ki hétfõig, és holnap tesztelek egyet... Ha negatív lesz, még mindig lehet reménykedni, nem? ;)
A kérdező hozzászólása: Kedves V.! Köszönöm jól érzem magam...a tünetem még mindig ugyanaz és én is mostanában többet járok pisilni.Már alig bírom kivárni ezt a pár napot..
Nekem minden ugyanúgy volt, mint mensi elõtt! Még sem jött meg. Szerintem holnap, vagy holnapután reggel ellõhetsz egy tesztet, ha türelmetlenebb típus vagy. Én az voltam!:) Mondjuk nekem mensi elõtt 4 nappal már délután pozi lett!
Szerintem tartsd tiszteletben a kérését, és ne akard tudni. LEgalábbis, ha szeretnél még vele beszélgetni.
akkor meg rosszkor kérdezted, mert még nincs meg az a bizalom köztetek, hogy elmondja, én azt szoktam csinálni, hogy én is elmondok egy bizalmasat vagy kitalálok...hogy lássa én bízok benne, és akkor már õ is könnyebben bízik:D:D
Ilyet nem illik kérdezni. Elõbb utóbb úgyis elmondja vagy a beszélgetésekbõl leszûröd, hogy ha a fiúkról beszélgettek, kapcsolatairól. stb
Szerintem ebbõl a válaszból azt lehet leszûrni, hogy tapló dolog egy lánytól ilyet kérdezni, és semmi közöd hozzá. De, csak egy tipp...
azt hogy paraszt vagy:)
A kérdező hozzászólása: "illedelmesen" kérdeztem meg tõle! nem bunkó módra!
A kérdező hozzászólása: köcce a válaszokat!
ilyet nem hogy nem illik, hanem nem szabad kérdezni.. és ha éppen a lánynak rossz emlékei vannak róla..:S a mai világban már akármi történhetett vele..:S ilyenekre nem gondolsz mikor kérdezel?
Szted szûz csak azért mert nem mondta el? XD
Lehetsz.
Elõfordulhat, reméljük így van. Mikor kéne megjönnie? Mert hányingert az erõsebb fejfájás is elõidézhet. Mikor tudsz tesztelni? Majd írd meg mindenképp, mert nekem most volt egy spontán vetélésem, hál' égnek nem kellett beavatkozás és érdekel hogy ilyenkor hogyan regenerálódik a szervezet. Teherbe lehet-e esni és mennyi eséllyel. Sok sikert kívánok és mihamarabb egy gólyát! Remélem már ott van a hasadban a pocaklakó! :)
A kérdező hozzászólása: A 2.valaszadonak! Meg van vagy 2, 5-3 het mire megkell jonnie.Most volt meg nemreg.A fejem nem faj nagyon csak surun kicsit amit nem szokott es hanyingerem is sokat van.Ha gondolod irj privatban!Tudom jo ha beszelsz rola!!!
Vakbél?
Vakbél, még kérdés válasznak is rossz.Az jobbról egészen lent van . Vese kõ az inkább lehet.Gyaloglásnál is mert elmozdul .Pontosan ott volt 2 hete nekem is .Rengeteget itattak velem, a kõ a hólyagba ment, talán még ma is ott van
vakbél jobboldalt, lép a bordák alatt van.Lehet, h egy kisebb vesekõ, de vastagbél gyulladás is
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, elkezdek vedelni. Úgy is jön a szombat este.
Nekem is ez volt. Én elmentem a barátaimmal este bulizni, és meghívtam õket egy-két kör piára. Állítólag ha jót teszel másokkal akkor neked is elmúlnak a bajaid. Nekem segített. Csak ajánlani tudom!
A kérdező hozzászólása: Á én utálom a barátaimat... leszarom õket. Mindig csak kölcsön kérnek gatya részegen és elfelejtik h ment a cofidiszezés egész este :D
Bocsi az offért, de az miért fontos a kérdés szempontjából, hogy csak egy napod lesz bepakolni?
Kérdés hova mész fürdeni? Mert ha a fürdö hoteljébe akkor ott szoktak adni mindent, és akár papucsban és fürdököntösbe is átmehetsz a fürdöbe. Ha csak bemésza fürdöbe akkor nem adnak semmit. Èn mindig 3 törölközöt viszek, mert egy kell ott mikor ki be szállok a vízböl, majd mikor száritkozás jön (elötte ugye zuhany) akkor kell egy száraz + egy a hajamnak. papucs mindenképpen kell. fürdöruha igazábol egy kell. ha van kettö és több napra mész akkor változtatos leszel. (ha terhes vagy akkor váltani kell minden pancsolás után, hogy a baktériumok ne szaporodjanak)
A kérdező hozzászólása: 1.válaszoló:Úgy függ ide, hogy 1 nap alatt, ha átgondolom lehet, hogy valamit kihagyok, és ezt szeretném elkerülni. 2.válaszoló:Wellness hotelbe megyünk, tehát ott fogok fürödni. Köszi az eddigi válaszokat.
Amiket felsoroltál szoktak adni. De ha megnézed a hotel weboldalát lehet le is van írva. Arra készülj húsvétkor wellnesek full-on vannak! Jakuzziért közel harcot kell vívni. Kellemes pihenést!
A kérdező hozzászólása: Köszi, ez bíztató.:D Amúgy a weboldalon nincs írva, hogy adnak-e...
De figyi..attól, hogy a konkrét bepakolásra 1 napod lesz - bár arra 1 óra is elég - arra csak van idõd a két hét alatt (akár a WC-n ülve, vagy bárhol:) ) hogy írj egy listát, nemde?:) Amiben meg bizonytalan vagy, inkább hívd fel a hotelt, és kérdezd meg, nehogy itthon maradjon.

Már késik jó ideje. Kb 2 hete, de ez nem mérvadó, hisz nem pontosak a ciklusaim. Tesztjeim negatívak. Viszont csütörtök dél óta picit barnázok. Nem igen szoktam, max mensi előtt 1-2 órával, aztán átmegy szépen rózsaszínbe, majd vérbe. Kisbabám lesz?

Ez a barnázás azonban most már ugye 3.napja fönnáll. Tegnap este csináltam egy clearblue-tesztet, negatív lett...nem reggeli vizeletb?l. Picit fáj a mellem is, meg a derekam. Most akkor mensi jön, vagy baba? Véleményeteket szivesen venném! Köszi!

Legjobb válasz: Szerintem a mensid készülõdik, 2 hét késés után a tesztek már nappali vizeletbõl is pozitívat jeleznek ha baba van.

Szerintem a mensid készülõdik, 2 hét késés után a tesztek már nappali vizeletbõl is pozitívat jeleznek ha baba van.
A kérdező hozzászólása: 2.baba lenne. elsõnél is volt legalább 4 hét késés, és sosem volt a vonal erõteljes. Kevés a hcg-m....mondta annó a dokim...önállóan nem termelt sokat a szervezetem. Inkább az zavar, h 3 napig még sosem barnáztam....és nem változik se a mennyisége, se az állaga.
A kérdező hozzászólása: azért még várom a véleményeiteket....leginkább arra, h ez a 3.napja tartó barnázás, aminek köze nincs a vérhez, lehet e mensi?
A kérdező hozzászólása: sajnálom h nincs válasz...:(
Mensi jön!
A kérdező hozzászólása: remélem....

Lehetek kismama, ha vérzés elõtt kb.1 héttel már nagyon szoktak fájni a melleim, most meg 5 nappal elõtte még nem fáj? Vagy csak késni fog?

Legjobb válasz: Nekem így volt. Csak akkor kezdtek fájni a melleim mikor meg kellett volna jönnie.

Nekem így volt. Csak akkor kezdtek fájni a melleim mikor meg kellett volna jönnie.
A kérdező hozzászólása: Van már egy kislányom, csak az a baj, hogy mikor vele voltam kismama, a 40. napon teszteltem, mert álmomban sem gondoltam volna, hogy pozitív lesz. Lombikra jártunk, mert azt mondták term. úton nem lehet gyerekünk. Akkor éppen pihentem két lombik között, mikor teherbe estem. És mivel 40 napig eszembe sem jutott, hogy az lehetek, nem figyeltem a tünetekre sem. Csak ilyen furcsa szúrkálódásokra emlékszem az alhasamban, meg arra, hogy semmilyen folyásom sem volt. Elõtte mindig volt pici krémes folyásom, de mikor kismama voltam, nem kellett tisztasági betét sem, mert semmi nem folyt belõlem, csak nem emlékszem erre sem, hogy ez mikortól volt. Még ma sem fáj a mellem. Remélem sikerült, de lehet tényleg csak késik.
A kérdező hozzászólása: Elvileg szerdán kellene megjönnie, akkor tesztelek, kivéve, ha addig elkezdenek fájni!

Leszoktam a dohányzásról, bár még csak két hete, de nem szenvedek, és a kérdésem sem egészen erre vonatkozik. Füvezni szoktam, ritkán (kb. fél éve biztos nem szívtam) viszont nemrég társaságban megkínáltak füves cigivel. Szerintetek? Többi lent.

Épp elfogadtam volna, amikor arra gondoltam, mi van, ha ezzel nikotint juttatok a szervezetembe ismét, és neadjisten újra dohányozni kezdek. Nem szenvedek marihuána-függ?ségben, és ezzel soha nem is volt problémám. de azt nem szeretném teljesen kiiktatni az életemb?l, tehát évente egy-két alkalommal, társaságban, szeretném megengedni magamnak. Nálam ez teljesen független a cigarettától, és nem tartom ezt egy rossz dolognak. Cigizni újra nem szeretnék, viszont azt olvastam/hallottam, hogy sokan egy slukk után visszaszoknak. Szerintem azok az emberek máshogy állnak a leszokáshoz, mint én. Mégis most megingottam, nem veszélyeztetném-e a döntésemet ilyesmivel. Légyszi ha valakinek van tapasztalata, írjon : )

Legjobb válasz: 4. hülyeséget ír. Egyébként nem fogsz visszaszokni, egy haverom is leszokott a cigizésrõl, de hallottam hogy néha szív. Évi pár szálnyi nikotin nem fog visszaszoktatni. Valamint évi pár szál cigiben sokkal sokkal kevesebb káros anyag van mintha cigiznél.. Még ha szûrõ nélkül is.

4. hülyeséget ír. Egyébként nem fogsz visszaszokni, egy haverom is leszokott a cigizésrõl, de hallottam hogy néha szív. Évi pár szálnyi nikotin nem fog visszaszoktatni. Valamint évi pár szál cigiben sokkal sokkal kevesebb káros anyag van mintha cigiznél.. Még ha szûrõ nélkül is.
Vissza fogsz szokni a cigire, meg a fûre is. Amit itt nekünk írsz, az csak önáltatás.
Nem fogsz visszaszokni, mert ha rávetted magad hogy letedd, akkor egytõl nem fogsz visszaszokni.
Itt is a rutin dolgokról van szó, a füves cigit is megfogod és a szádhoz emeled, beleszívsz..majd kifújod. Na ez a 4 cselekvés a függõség. ÉS talán nem a nikotin hiány. Szóval a napi rutinról már leszoktál, akkor nem kell aggódnod.
ha már voltál olyan erõs és letetted a cigit, szerintem hülyeség fûvel füstöt szívni, abban a füstben is ugyan úgy van millió meg egy mérgezõ anyag a kátrány meg sokkal több benne a szûrõ mellõzése miatt... szerintem ha ragaszkodsz a fûhöz, próbáld meg megoldani füst nélkül
Van egy barátom, aki nem szív sima dohányos cigit, csak füves-dohányosat. Életében egyszer szívott simát, amikor is részegen fogadásból elszívtam vele egy dzsointot )annak ellenére, hogy nem füvezek már), õ pedig cserébe elszívott velem egy dohányos cigit. Nem szokott rá tõle, ami nem is csoda, hiszen mindketten hánytunk utána. :D Leszokott dohányosoknál persze nyilván más, de szerintem kis szünet után már annyira fog irritálni a füst, hogy nem fog jól esni a cigi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!