Találatok a következő kifejezésre: Heti háromszori perc (5 db)

A heti három tesióra megfelel a heti háromszori mozgásnak? 45 perc alatt eléggé megdolgoztatnak minket

e mellett fogyhatok, ha úgy táplálkozok?

Legjobb válasz: A fogyás az energiaegyenlegtõl függ.

A fogyás az energiaegyenlegtõl függ.
fura kérdés, heti három tesi óra heti három mozgásnak felel meg, de ez nyílvánvaló
hehe :D heti 3*1 órát szoktak mondani. 3*45 nél van 45 perc kiesés (3*15 perccel kevesebb ugye) ne feledd azt is hogy átöltöztök, visszaöltöztök a végén, felsorakozás/névsor stb ha van ilyen. és végig egész órán át dolgoztok?? mert nálunk sõt legtöbb embernél úgy van h pl. 10 kör futás/5 perc futás, utána a kötelezõ órai anyag: szekrényugrás, akármi ami aktuális, de ez kb. csak 20 perc. fogyni persze lehet :) ha megfelelõ az étrend.
több mint a semmi. de nézz le egy küzdõsport vagy harcmûv. edzésre, és meglátod hogy a semmi felé tendál, csak kell ismerni kemény edzést amihez viszonyíthatsz.

Heti háromszori 25 perc mozgástól lehet fogyni?

Körülbelül 4-5 kilót szeretnék leadni, ehhez igyekszem diétásanan étkezni, és kb. heti hároszor mozogni. . . Kb. 25 percet bírok folyamatosan kocogni, de félek hogy ez kevés, azt hallottam, hogy egy óra mozgás után indul csak be a zsírégetés. . . Vagy van azért némi remény, hogy fogyjak ennyit?l? Munka, háztartás, család mellett sajna nem futja többre az id?mb?l :(. . .

Legjobb válasz: Szerintem ha diétázol és még heti 3x mozogsz is (ráadásul a futás nagyon jó kalóriaégetõ) akkor simán lemegy az a 4-5 kg.

Szerintem ha diétázol és még heti 3x mozogsz is (ráadásul a futás nagyon jó kalóriaégetõ) akkor simán lemegy az a 4-5 kg.
A lényeg az, hogy a pulzusszámodat kb. 130 körülre feltornázd és min 30 percig ott tartsd. Célszerû eszerint mozogni.

Szolíd kardioedzés a terhesség alatt? 20 kg túlsúllyal kezdem a 2. terhességem. Elliptikus trénerrel heti háromszor 45-60 perc tekerés ellenállás nélkül mehet? Mennyi lehet a max. Pulzusszám? 5 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szerintem ne az elliptikus trénerrel próbálkozz! Nekem is van, én is edzettem elõtte vele, amikor terhes lettem,akkor mondta a doki és a védõnõ is,hogy ha ne nagyon erõltessem az elsõ 3 hónapban. Utána mehet, de akkor se többet 30-40 percnél! Késõbb meg már nekem nem is lett kényelmes,hogy "ugrál" a hasam!:) 27 hkm

Szerintem ne az elliptikus trénerrel próbálkozz! Nekem is van, én is edzettem elõtte vele, amikor terhes lettem, akkor mondta a doki és a védõnõ is, hogy ha ne nagyon erõltessem az elsõ 3 hónapban. Utána mehet, de akkor se többet 30-40 percnél! Késõbb meg már nekem nem is lett kényelmes, hogy "ugrál" a hasam!:) 27 hkm
Én pont akkorra fogytam le vele 15 kilót, mikorra teherbe estem, úgyhogy nagyon féltem ezt az eredményt (elsõ terhességem 25 kiló pluszt hozott). Én megkérdeztem a dokimat, engedélyezett heti 2-3 edzést (terhesség elõtt naponta nyomtam). Nálam ez a valóságban úgy mûködik, hogy másnaponta 30 percet edzek, 6-os fokozaton (a 8-ból, elõtte 7-es 8-ason nyomtam), kellemesen izzasztó tempóban, ahogy jólesik. És mondhatom, nekem nagyon jól esik minden alkalommal, pedig sokszor nincs sok kedvem elkezdeni. De én az elsõ 12 hétben csak nagyon ritkán mertem használni, utána kezdtem el aktívabban. Maximális pulzusszám szerintem ugyanúgy számolandó, mint egyébként, de most csak annyira betartva, hogy jól érezd magad közben. Ellenállás nélkül szerintem pláne nyugodtan edzhetsz, de csak amíg tényleg jól esik. De ha lehet, várd meg az elsõ trimeszter végét.
A kérdező hozzászólása: Köszi Nektek!


Egy hónap szoláriumba járás? (heti háromszor 6 percre) Károsíthatja a bőrt?

anyajegyeim is vannak, de a kérdés hogy egy hónap szolitól lehet-e valami bajom?

Legjobb válasz: Még szép,az évi 13 a megengedett.Tudod feltalálták a barnító krémet,és még olcsobban is jönnél ki vele minthogy havi...

Még szép, az évi 13 a megengedett.Tudod feltalálták a barnító krémet, és még olcsobban is jönnél ki vele minthogy havi...
Biztosan károsítja!

Milyen lesz az eredmény, ha minden héten futnék háromszor 15 percig?

Legjobb válasz: Mit szeretnél mégis? Fogyni? Étrenden múlik a nagy része, mivel kalória deficitben kell lenned. Izmosodni? Ahhoz meg kevés a futás, egyéb edzés is kell és ez is étrendfüggõ!

Mit szeretnél mégis? Fogyni? Étrenden múlik a nagy része, mivel kalória deficitben kell lenned. Izmosodni? Ahhoz meg kevés a futás, egyéb edzés is kell és ez is étrendfüggõ!
A kérdező hozzászólása: Igen fogyni szeretnék. Étrendet nem válogathatom meg, de viszont csak lapos hasat szeretnék és karcsú is. Nem akarok izmos lenni! Futás az mire is jó és elég ha csak hasprést végzek?
Mint ahogy írtam: kalória mínuszban kell lenned fogyáshoz. ezért fontos az étrend. Futással kalóriát égetsz el, ha ezzel pont mínuszba kerülsz, akkor fogysz, ha futással sem használsz fel annyi kalóriát, hogy napi kalória mínuszban legyél, akkor meg nem fogysz. Ebben segít a futás, hogy kalóriát égetsz vele és gyorsítja az anyagcserét. Mellé mehetnek hasizomgyakorlatok is, de nem attól fog lemenni a hasad, ugyanis NINCS helyi zsírégetés. Nem onnan fogyunk, amilyen izmot dolgoztatunk. Nincs az izom a zsírral kapcsolatban. Mindenkinél genetikailag meghatározott, hogy ki, honnan, milyen ütemben adja le a zsírt. Ezt nem tudod irányítani, hogy az óhajtott helyrõl menjen le.
A kérdező hozzászólása: Oh ez szomorú :( de azért megpróbálom a futást és a hasprést, mert csak erre van lehetõségem. Késõbb azért lehet szó a szálkásító diétáról és a fittnes órákról ha úgy alakul az anyagi helyzetem. :)
Ha heti háromszor 1 órát futnál (ha nem bírnád elsõre, az nem baj), akkor több eséllyel fogynál, mert heti 3*15 perccel kétlem, hogy kalória deficitbe kerülnél, az totál jelentéktelen (ettõl még más szempontból, pl. egészségmegõrzés, jobb mint a semmi). Az étrend változtatása pedig nem feltétlenül költséges.
Így van.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!