Találatok a következő kifejezésre: Hetes vagyok, úgy érzem, hogy enyhe (2 db)

A kérdező hozzászólása: Lemaradt az elejérõl, hogy 5 hetes vagyok! :)
A terhesség alatt egyébként is megnõ a testhõmérséklet. Én az elején folyton lázasnak éreztem magam, de ez az érzés egy idõ után elmúlik. Az is lehet, hogy egy kicsit meghûltél, vagy már lappang benned valami vírus. Mindenesetre a c-vitaminnal és a meleg teával nem ártasz a Babónak. Húzz meleg zoknit. Jó babavárást!
Én az eslõ pár héten folyton fáztam. Csavartam a fûtését felfelé, csukogattam az abalakokat, majd megfagytam. Mostanra meg folyton melegem van.!:) Ne aggódj, hormonok!:) 21 hetes kismami
Én 8hetes terhes vagyok, és még mindig nagyon fázok, fõlleg esténként.Ne agodj!
5 hetes múltam, és engem is megvesz az Isten hidege, fõleg este. Úgy érzem, mintha hõemelkedésem lenne. Zokniban alszom, mert lefagy a lábam. Ja és úgy bújok a páromhoz, hogy szegényrõl egész este csorog a víz. De én akkor is fázok!!:)
10:39-es!! Ez nagyon aranyos volt amit írtál!! :-)) Mindenkinek jó babavárást!
Nyúlnak a szalagok.Teljesen normális.
én 15 hetes vagyok és én is így vagyok!Nyugi!!Nekem a 3. és mindegyikkel volt ilyen.Teljesen normális fõleg ha elsõ baba.Mindennek ki kell nyúlnia:-))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
én 8 hetesen vagyok így, elsõ baba.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!