Találatok a következő kifejezésre: Hetek óta nagyon fáj a jobb (4 db)

Hetek óta nagyon nagyon fáj a jobb mellem alatt a bordám egész körben a lapockámig. Normális ez a fájdalom, mit tegyek?

egyre elviselhetetlenebbül. Se ülni se feküdni nem nagyon bírok. Mit?l van ez? Másnál is van ilyen? Nem tudom elhinni, hogy ez a baba nyomása miatt lenne, még eddig senkit?l sem hallottam.

Legjobb válasz: Szia! Én is voltam így, és nekem a lapockámnál sugárzott ki a fájdalom, de annyira, hogy azt hittem szívinfarktusom lesz. Elmúlt, de nem tudom mitõl lehetett. Szerintem menj el orvoshoz, ha már hetek óta fáj. Gratulálok a picihez. 16 hetes kismama

Szia! Én is voltam így, és nekem a lapockámnál sugárzott ki a fájdalom, de annyira, hogy azt hittem szívinfarktusom lesz. Elmúlt, de nem tudom mitõl lehetett. Szerintem menj el orvoshoz, ha már hetek óta fáj. Gratulálok a picihez. 16 hetes kismama
Szia! Nekem olyan problémám volt, hogy a bordám alatt fájt illetve ha jobbra fordultam a jobb mellem alatt fájt plusz jobb oldalt a hátam, hogyha a bal oldalamra fordultam akkaor bal oldalt fájt mindenem. Az orvosoom azt mondta, hogy ezek szerencsére reumatikus jellegüek. Nekem segített hogyha 15 percre háton feküdtem. Mindig nyíl egyenesen kellett járnom, mert egyébként elviselhetetlen volt. Valószínû, hogy neked is ez lehet a baj, de mindenképpen említsd meg az orvosodnak, mert jó hogyha tud róla.
Szia! Ez azért van, mert túl nagy súly nehezedik a gerincedre és nem elég erõs.Nekem is ugyanígy fáj, de nekem van egy kis S alakú görbület is a gerincemben.Csak úgy tudsz rajta segíteni, ha erõsítesz.Legjobban az úszás használ neki.Ha semmit nem csinálsz, akkor csak rosszabbodni fog!
szia, Nekem is volt ilyen, és tuti, hogy a magzatka nyomiz...:) ) Addig amíg ki nem mozdul abból a helyzetbõl ahogy most van, sajna fájni is fog...Próbáld ráveni, hogy mozduljon.. Óvatosan mozgasd a kezeddel a hasadat kétoldarról, mintha hintáztatnád, de tényleg csak finoman..:) ) Remélem segít, ha mégsem r doki és õ majd megmondja, hogy mit lehet tenni, ha lehet egyáltalán valamit. Nem elrettentésként mondom, de hallottam olyat is, hogy addig fájt amíg meg nem született a babó.:( Sok sikert, grat a babához!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, sokat jelentettek!
Amit leirtál az pont az epegyulladás tünete is lehet, nekem is fájt a terhességem utolsó napjaiban is és ráfogtam , hogy a baba, de szülés után is fájt. Nem tudtam aludni sem, ültem éjjel a fájdalomtól. Ha nem múlik menj el a háziorvosodhoz, vizsgáljon ki, ha ez epegyulladás nem fog elmulni magától.Diétázzál egy kicsit.
Szia nekem is van ilyen, sztem a baba-ill a méh növekedése okozza-legalább is ezt olvastam több helyem.Plussz igazuk van abban, hogy a súly is húzza a gerincet.Nekem még olyan is van, hogy alig kapok levegõt, mintha ráfeküdne a tüdõmre és kipréselne mindent, meg van, hogy beszélek és egyszer csak kapkodok a levegõért mintha asztmás lennék-zihálok.Ez is attól van, hogy a szerveink nyomulnak össze, ilyenkor én is mozgok kicsit és általában bejön a testtartás változtatás.29hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Igazatok van, ez a rekeszizom lehet, mert ez határozottan inkább izomfájdalom, tehát mikor fekszem le úgy húzódik hogy majd kiugrik a szemem, de örülök, hogy "csak ennyi bajom van" mert van akinek, sav, aranyér, medence, és társai. Nekem "csak ez" de ez irtó gázos, no de kitartás mindenkinek magamnak is. a kis manócskáinkért megéri!
szia nekem ugyan ez van és uh-án mondták hogy ott van alatta a pici lába.nyugi már csak 8 heted van.nekem folyamatosan nyomta kb 30héttõl érzem és néha elviselhetetlen
Lehet, menj el óránként pisilni.
hallod te már annyira kocka vagy hogy ha egészségügyi problémáid vannak nem orvoshoz mész hanem kiírod ide -.-

Mi lehet az ott lent? Már egy hete meg van kb. Ott lent a szőrzet alatt jobb oldalt van egy dudor. Nagyon fáj.Mi lehet az? Lécci segítsetek!!Köszii

Legjobb válasz: Ennyibõl ezt a legjobb orvos sem tudná neten keresztül megmondani, gyógyítani meg pláne nem. Esetleg ha élõben elmennél orvoshoz?

Ennyibõl ezt a legjobb orvos sem tudná neten keresztül megmondani, gyógyítani meg pláne nem. Esetleg ha élõben elmennél orvoshoz?
Nem lehet hogy egy szortuszo gyulladt be??vagy nagyon nagy?
Szõrtüszõgyulladás, Bartholin mirigy gyulladása, agresszív pattanás... van mibõl választani. Ha nagyon kellemetlen, akkor irány a doki, ne szenvedj vele, ha nem muszáj.
Szia! Nekem herpes szokott ott lenni. Esetleg nem az? Az tud nagyon fájni.
Fénykép van ? ;)
A kérdező hozzászólása: ok
A kérdező hozzászólása: Köszönem mindenkinek.!!! Már el is múlt!!!


A jobb lábamnál kicsit a térd alatt, napok, mondhatni hetek óta fáj egy kicsit, nagyon nem tudom leírni hogy milyen a fájdalom, kellemetlen, kicsit fájdalmas, olyan mintha nyomás lenne. Lehet ez trombózis jele?

Forduljak ezzel orvoshoz? háziorvoshoz?

Legjobb válasz: Olyan, mintha a vénát érezném ahogy húzódik, feszül a lábamban. Nem tudom mi ez, de kicsit aggódom.

A kérdező hozzászólása: Olyan, mintha a vénát érezném ahogy húzódik, feszül a lábamban. Nem tudom mi ez, de kicsit aggódom.
Háziorvos, onnét reumatológa (beutaló kellhet hozzá!). Ultrahangos vizsgálat jó eséllyel közelebb visz a diagnózishoz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!