Találatok a következő kifejezésre: Hetek óta kela (9 db)

Hetek óta próbálom feltelepíteni a sims 3 at a kieg. -kel. De nem sikerül, pedig utána olvastam. Lemezhitelesítéstől, a sikertelen inicalizásig mindent kaptam már :S mi lehet a baj?

Megvenni sajnos nem tudok a játékot mert kórházban vagyok egy ideje, de nagyon szeretnék játszani veleHa nem gond, és az időtökből is futja, vki írja le nekem részletesen a telepítési rendet. :) Nagyon köszönöm előre is!

Legjobb válasz: mely kiegekkel? hogy töltesz le a kotházban 46 gb-ot?

mely kiegekkel? hogy töltesz le a kotházban 46 gb-ot?
A kérdező hozzászólása: az alapjátékot megkaptam cd-n egy ismerõsömtõl. a kiegészítõket meg nem volt nehéz beszerezni/letölteni
A kérdező hozzászólása: háziállatok, városszépítõ cuccok, leszáll az éj, nemzedékek, világ körül ezek vannak meg

Hetek óta sokszor kela lányom éjszaka. Napok óta keveset alszik. Lehet valami baja, vagy csak fáradt?

Tegnap du.ült a babám a párommal a tükör elött.véletlenül hátradölt,e´s beütötte a fejét.nem sírt csak egy picit,de e´n megijedtem....

Legjobb válasz: Szerinem ne aggódj. Az elmúlt napokban a rekkenõ hõségben az én fiam is rosszul és kevesebbet aludt, aztán ahogy kicsit hûvösebb lett most jókat alszik.

Szerinem ne aggódj. Az elmúlt napokban a rekkenõ hõségben az én fiam is rosszul és kevesebbet aludt, aztán ahogy kicsit hûvösebb lett most jókat alszik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ.még mindig olyan édesen alszik.most kezd ébredezni....
Az én lányom minden este 8, 1/2 9 körül aludt el. Pár napja sehogy sem tudom elaltatni, 10 óránál elõbb nem hajlandó aludni és éjszakai is van, hogy felkel, pedig nem szokott. Már alig várom, hogy végre kicsit hûvösebb legyen, mert teljesen ki vagyok. Viszont napközben õ is többet alszik. Nyugodj meg, tuti nincs baja.
Az én fiam is többet alszik amiota ilyen meleg van. 6-kor kel most 9-ig már 2x altattam vissza. Fáradtak a nagy meleg miatt akárcsak mi. :)
Az is elõfordulhat, h nem jó pózban alszol és nem megfelelõ párnát használsz. A legjobb az oldalunkon aludni és olyan párnát kell választani, amelyik alváskor a legkevésbé változtatja meg a gerinc normális helyzetét(a lényeg az, h a nyakat alátámassza). Ha nem nem változik továbbra sem, akkor menyj el gyógytornászhoz.
Próbálj más pózt!
Gyógypárna? Pl. dormeo memóriahabos. Én próbáltam többször is, nagyon jó volt!

Már hetek óta minden reggel úgy kelek fel, hogy teljesen le vannak zsibbadva a lábszáraim, és fájnak is kicsit. Mitől lehet ez? Eddig tippeltem a rossz alvásra, az ágyra, stb. de akárhogy alszok, ugyanez a helyzet.20/L

Legjobb válasz: 1. Megeroltetes 2. Gyenge venak 3. Erszukulet (bar ehhez szerintem nagyon fiatal vagy) Szedsz esetleg fogamzasgatlot? Mert ha igen, akkor feltetlen beszelj orvossal, a fogamzasgatlotol trombozist lehet kapni, jobb felni, mint megijedni. Remeljuk, csak tul sokat talpaltal mostanaban.

1. Megeroltetes 2. Gyenge venak 3. Erszukulet (bar ehhez szerintem nagyon fiatal vagy) Szedsz esetleg fogamzasgatlot? Mert ha igen, akkor feltetlen beszelj orvossal, a fogamzasgatlotol trombozist lehet kapni, jobb felni, mint megijedni. Remeljuk, csak tul sokat talpaltal mostanaban.
A kérdező hozzászólása: uhh. 2 hónapja szedek fogamzásgátlót, de eddig semmi baj nem volt vele :S
Neked ez idõhöz van kötve bazzmeg?
Szerinted milyen madarak élnek az éjszaki sark közelében? flamingók?
Félévig van nappal, és fél évig éjszaka. Szerintem Te is kibírnál fél évi virrasztást, ha elõtte fél évet aludtál, nem? Na, jó, csak viccelek. De szerinted miért ne tudna egy állat nappal aludni? Vannak éjszakai állatok. Innentõl kezdve az ilyen állatok életformája is nagyjából hanonló.
A kérdező hozzászólása: Kár hogy bunkó válaszok is megjelennek! ne itt éljétek ki magatokat!;)
Teljesen igazad van! Ilyenek az emberek...bunkók! Nem kell sokat várni tõlük! De az igazság az, hogy az állatok nem alszanak, vagy csak némelyik állat. Ezáltal náluk nincs tényleges alvás csak pihennek, legfõképpen a madarak.
Bocsánat; nem tudtam, hogy egy mimózalelkû kis b*zi vagy. Akkor vedd úgy, hogy nem írtam semmit.

27. hétben járok és már nagyon fáj a lábaim közti csont (ott). Elmúlik? Mert sajna emelni a lábamat nagy kínlódással tudom csak, és elég furin kelek is ki az ágyból.

Miért van ez az állapot?

Legjobb válasz: Szia! Tágulsz... Nekem is fáj pedig nekem már a második baba. A vége fele már nem fog fájni. 29 hetes kismama

Szia! Tágulsz... Nekem is fáj pedig nekem már a második baba. A vége fele már nem fog fájni. 29 hetes kismama
nekem sajnos addig fájt amég meng nem szültem.és tényleg azért van mert tágulsz.
Szia! Ezt a kérdést én is kitettem pár nappal ezelõtt! Pontosan ugyanez a panaszom! Kellemetlenül fáj, de azért tûrhetõ! Nekem is azt írták hogy tágulás okozza! Boldog babavárást! 27+3
Hát, én nem tudlak azzal biztatni, hogy a vége felé elmúlik. nekem is kb. a 27-28. hét körül kezdett el fájdogálni. Akkor még csak éjszaka, mikor meg kellett fordulnom. Azóta viszont egyre jobban fáj, esküszöm megváltás lesz a szülés. Semmi bajom nem volt a terhesség alatt, de ez a szeméremcsont-, és derékfájás katasztrofális. Kitartás! 38 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!