Találatok a következő kifejezésre: Hetek óta a fülem. Mit (4 db)

Hetek óta bedugul a fülem. Mit lehet tenni ellene? Orvosnál voltam, és minden rendben van.

Legjobb válasz: Nekem is volt egy ilyen idõszakom, de nálam sem találtak semmi kórosat. Sokat nem tudsz, próbáld befogni az orrod és fújni, hátha kipattan. De ne erõltesd, bár tudom,nagoyn kellemetlen...

Nekem is volt egy ilyen idõszakom, de nálam sem találtak semmi kórosat. Sokat nem tudsz, próbáld befogni az orrod és fújni, hátha kipattan. De ne erõltesd, bár tudom, nagoyn kellemetlen...
Szia! Nekem is volt a terhességem alatt olyan idõszak, mikor minden elõjel nélkül bedugult a fülem és akármit csináltam, nem akart kidugulni, aztán több óra után magától kidugult. Nem tudom, mitõl volt. Aztán a végefelé elmúlt.
Szia! Én is hetek óta ettõl szenvedek, naponta csak egy két percre szûnik meg, vagy még annyira sem. Alig hallok a jobb fülemmel. Kérlek, ha bármit megtudsz ami hatásos, írj e-mail-t. Nagyon köszönöm! Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Nekem csak akkor múlik el, ha lehajolok, de a növekvõ pocimmal....:-) Egyébként, ha lefekszek is megszûnik. Lehet, hogy az alacsony vérnyomásom miatt van? A doki se tudott semmit mondani. Remélem, elmúlik neked is hamarosan, elég kellemetlen tud lenni..
Nekem is pár hete be szokott dugulni, de csak a jobb fülem. Nagyon zavaró, mert még a lélegzetvételem is hallom. Az orvosom azt mondta sose hallott ilyet, menjek fül-orr-gégészhez. Hát nincs kedvem. Biztos vagyok benne, hogy a fülemnek semmi baja. Nekem is akkor múlik el, amikor lehajolok. Ja és nem minden nap csinálja. Azt is megfigyeltem, hogy amikor egy kicsit is felkapom a vizet, vagy aggódom, akkor jelentkezik, ezért én is a vérnyomásomra gyanakszom, hogy ahhoz van köze, de nem biztos. Ha tudtok valami biztosat, engem is érdekelne. 18 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Én voltam a fülészeten, meg is vizsgáltak rendesen. Semmi bajom. A doki csak annyit mondott, hogy terhesség alatt az orr eldugulhat és ez kihat a fülre is. Semmit nem tudnak csinálni vele.

16 hetes km vagyok, mar hetek ota azt erzem, hogy a bal fülemmel v. Mi nem stimmel, olyan mintha be lenne dugulva, picit fülemtövenel is megduzzadtak a mirigyek. Ez is tünet lenne?

A torkom reggelente fajogat, es ott is olykor duzzadast erzek. Fogaszaton jartam mar, ott minden rendben van. Menjek el fül -orr -gegeszetre ? Vagy ez is a hormonoknak köszönhetö? Jart mar mas is igy?

Legjobb válasz: Menj orvoshoz,ez nem terhességi tünet.Fültõ gyulladásod is lehet.Inkább hiába,de menj el.

Menj orvoshoz, ez nem terhességi tünet.Fültõ gyulladásod is lehet.Inkább hiába, de menj el.
Nekem is volt terhesség alatt egy idõszakom, amikor vacakolt a fülem. Nekem az volt a gondom, hogy teljesen váratlan helyzetekben pattant egyet, és akkor olyan furcsán hallottam a saját hangomat, fõleg az 'm' betûs szavakat. Néhány perc múlva mindig elmúlt. Voltam vele fülészeten is, azt mondták, semmi bajom. Néhány hét után aztán magától megszûnt. Szerintem lehet köze a terhességhez, mert ilyenkor az orrnyálkahártya is bõvebb váladékot termel, sokaknak az orruk dugul be. Azért ha nagyon zavar, menj el fülészetre, biztos, ami biztos.
Szia, én már hallottam ilyenrõl! Sõt terhességi tinnitusról is. Mindenképp menj el orvoshoz, hátha tud rajta kicsit enyhíteni, de nem hiszem, hogy nagy baj lenne. Tényleg hallottam már ilyet többször.


Kislányom hetek ota csip turkál az oromban huzza a füemet a hajam na meg a z ö fülét meg haját. Miért teszi? Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: szia! Nálunk is ezt csinálná, ha közel hajolok hozzá...de nem teszi már...a mamákat és hugomat mindig marcangolja még, meg apát is. Nem szoktam neki engedni, meg lefoglalom mással- a hajamat összefogom általában, mert hosszu.

szia! Nálunk is ezt csinálná, ha közel hajolok hozzá...de nem teszi már...a mamákat és hugomat mindig marcangolja még, meg apát is. Nem szoktam neki engedni, meg lefoglalom mással- a hajamat összefogom általában, mert hosszu.
7 hós fiam is ezt csinálja. szerintem ismerkedik mások arcával. a kezemet pl ha hanyatt fekszik, akár negyed óráig is fogja két kezével, nézegeti, nyitja, csukja az ujjaimat. én néha hagyom neki, hogy egy egy kis karmolást csináljon, az orromat tekerje, vagy a hajamat meghúzza, de mindig mondom neki, hogy jajj, ez fáj, óvatosan. és próbálom mutatni neki, hogy kell finomat megsimizni az arcomat.
Hogy miért csinálják ezt a bébik nem tudom, de valószínû teljesen normális dolog mert az én 3 gyerekem is ezt csinálta és körülöttünk minden csecsemõ is. A barátnõm kisfia rendszeresen tépi a fülét a haját miközben cumisüvegbõl eszik. Ja! és ha álmos akkor is ezt csinálja.
Az en fiam is ezt csinalja, 6 honapos. O a sajat fulet/arcat nem piszkalja, csak az enyemet. Ismerkedik :) Mennyi idos a lanyod?
Mennyi idõs a kislányod? Ha még baba, akkor hagy fedezze fel a testét és a tiedet. Ha már nagyobbacska akkor meg miért hagyod, ha neked nem esik jól? Állítsd le, ne hagyd magad, te vagy az erõsebb, nem?
A kérdező hozzászólása: 7 honapos
9:26 vok kislányom pont 9hos.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!