Találatok a következő kifejezésre: Helyes használat hány (3 db)

Helyes használat mellett hány százalékban védenek a Pharmatex (kúp, kém... stb) termékek?

Legjobb válasz: Van akiknél tényleg bevállt, viszont van akiknél sajnos nem. A pearl-indexe (vagyis hogy 1 év helyes használat esetén 100 nõbõl hány esik teherbe) 0,75 ami nagyon jónak számít. Jobb mint mint az óvszeré. Ennek ellenére mégis van aki nem bízik meg benne.

Van akiknél tényleg bevállt, viszont van akiknél sajnos nem. A pearl-indexe (vagyis hogy 1 év helyes használat esetén 100 nõbõl hány esik teherbe) 0, 75 ami nagyon jónak számít. Jobb mint mint az óvszeré. Ennek ellenére mégis van aki nem bízik meg benne.
Szia én használtam a tablettát több mint 2 évig nekem 100%-os volt
Szia! Nekem is teljesen bejött. A kúpot és a tablettát is használtam. Szerintem nagyon megbízható helyes használat mellett. Most is azt használom mert szoptatok! Sok sikert!

No! Az itt válaszolóknak hánynak lett babája hüvelykúp mellett (helyes használattal, nem kiegészítő védekezésként)?

Megszakítással,vagy anélkül használtátok?Mennyi ideje?

Legjobb válasz: Én mikor szoptattam a lányom akkor használtam pharmatexet!Kb 4-5 hónap használat után estem teherbe mellette!Nem megszakítással voltunk együtt. A sógornõm is mellette esett teherbe!Nekem akkor elment a babám, de neki már 2 éves a pharmatexes babája!

Én mikor szoptattam a lányom akkor használtam pharmatexet!Kb 4-5 hónap használat után estem teherbe mellette!Nem megszakítással voltunk együtt. A sógornõm is mellette esett teherbe!Nekem akkor elment a babám, de neki már 2 éves a pharmatexes babája!
A kérdező hozzászólása: És a sógornõdet nem tudod, hogy megszakítással volt e? Igazából azért gyûjtöm a tapasztalatokat, mert családi okokból nem szedhetek még bogyót, az óvszerrel nagyon sokat próbálkoztunk, de a barátom semmit nem érez tõle, más óvszert nem tudunk kipróbálni, mert kisebb van neki, a többi lecsúszik róla...Tehát hüvelykúpozunk, de bennem folyamatosan van egy félsz, és már teljesen elment a kedvem a szextõl.
hát ne is használd, csak megszakítással!!! A nõgyógyászom is ezt tanácsolta!!!!!! Nem hiába hogy közszájon forog már a "Pharmatex bébi" kifejezés. Megszakítással viszont nekem bevált már másfél éve.
A sógornõmék sem megszakítással csinálták!Én most ezt használom! http://www.pirulapatika.hu/210176960/adatlap Semmi probléma vele!Szerintem megtaláltam a számomra tökéletes fog.gátlót!
A kérdező hozzászólása: Hú, remélem nincs baj, kb 2-3 hónapja védekezünk így, és kb 4-5 alkalommal ment el bennem, de én azelõtt és az után is tettem be kúpot, pont ezért... És elmesélnéd nekem, hogy mûködik a nuvaring?
Egy barátnõmnek okóberben született meg a "Pharmatex babája". A Nuvaring pontosan úgy mûködik, mint a tabletta, ugyan úgy hormonokkal akadályozza meg a peteérést, csak nem az emésztõrendszerben szívódik fel a hatóanyag, hanem a hüvely nyálkahártyáján.
ha elment benned, akkor nem sokat ér a huvelykup. azzal meg mar nem segitesz, ha utana is raksz fol. :S
A kérdező hozzászólása: Nagyon jó.Félek ebbõl most nagy gáz lesz. Holnap veszek tesztet, holnap után megcsinálom. A menzeszem késik majdnem egy hete, de alapból nagyon nem pontos.Itt-ott ilyen apró menzeszgörcseim vannak, szokásos hüvelyváladék, fáj a mellem és a menzesz elõtti szokásos pattanásaim is kijöttek.Remélem nem. Nagyon köszönöm a válaszokat.

Teljesen helyes gumióvszer használat mellett hány % az esély a teherbeesésre?

Legjobb válasz: Nem végeztem még statisztikai adatokat :S

Nem végeztem még statisztikai adatokat :S
0%
0, 00001 %, de sok olyan dolog tartozik bele a helyes használatba, amire a többség nem is gondol. [link]
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és a linket! A pontok alapján is helyesen használtuk, meg hát már elég tapasztalt a párom is, de mégis gyanús vagyok a pár napban...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!