Találatok a következő kifejezésre: Helyes e hogy egyre többen vesznek (1 db)

helyes.
Persze...helyes...de nem hallottátok a híradóban?Egy bácsika áramot vezetett a kerítésbe, mert bejártak hozzá lopni a kertbe. 2-3 cigányt megrázott az áram mikor ment UBORKÁT lopni...a bácsika ellen emberölési kísérlet miatt folytatnak eljárást...Próbálkozni lehet, de sajna nem sok sikerrel
Rasszizmustól függetlenül: a jogos önvédelemnek helye van minden körülmények között. Ha már cigánykérdés: jó lenne, hogyha a cigányok végre eldöntenék, hogy "nem akarunk balhét", hogy "nem akarjuk, hogy mindenki utáljon minket", "be szeretnénk illeszkedni a társadalomba", "dolgozni szeretnénk". Amíg csak a lopáson és az erõszakon meg az ingyenélésen jár az eszük, addig ez az ország egy nagy rakat sz... marad:(
Nem helyes, hanem muszály. Minden egyes megtorlatlan cigánytámadás csak még jobban felbátorítja õket. Lassan azt hiszik, nekik mindent lehet és ha valaki szóvá teszi, vagy megtorolja, az megkapja a magáét. Valójában ezzel saját maguknak is ártanak a cigányok, most még talán megúsznák néhány pofánvágással, késõbb -ha már eldurvul a helyzet- nagy árat kell majd fizetniük.
A kérdező hozzászólása: Egyet értek.
"Nem helyes, de a monoki modell törvény sõt alkotmányellenes, " Annak az alkotmánynak mond ellent, ami igencsak ideiglenes, és még a kommunisták tákolták össze 1949-ben. (Ha nem jó évszámot írtam, akkor bocsi.) Ideje lenne leváltani. Egyébként ahol a rendõr nem jár, ott nem csak téged verhetnek meg, hanem a feketéket is. Kapjátok el õket egy páran, persze ne ismerjenek fel titeket. Egy alapos verés után, (ha kell, akkor tolószékig) nem lesz kedve máskor is fosztogatni.
Nem helyes, de jobb mint véres fejjel feljelentést tenni "ismeretlen tettes" ellen, aztán várni a határozatot hogy a nyomozást megszûntették. Nem helyes de amikor a másik alternatíva a "nincsen is cigánybûnözés" azt te csak úgy érezted hogy megvernek, kirabolnak (szabálysértési határ asszem 20 ropi, egy átlag mp3 vagy mobil mellé még pár ezres is simán belefér) Sõt te vagy a hülye, és még rohadt büdös rasszista is. Akkor gyakorlatilag NINCS másik alternatíva. Nem helyes, de már nagyon itt az ideje. A rendõrség dolga lenne? IGEN az lenne, mégsem tesznek semmit. Engem át tudnak kutatni, épphogy le nem vetkõztetnek (de) amikor kijövök egy szórakozóhelyrõl, hátha találnak egy kis füvet, az nem lõ vissza, de két utcával odébb amikor a navajonkik elveszik a discmanemet akkor már sehol nincsenek a rend éber puerkói. És nem véletlenül nem a szemkilövõsdit hoztam fel, mert a "birkás többséget" ugyanúgy nem védik meg, ez bizony nem függ politikai hovatartozástól. Nem helyes, de a monoki modell törvény sõt alkotmányellenes, és egyáltalán hogy képzelik hogy megpróbálnak megoldást találni amikor probléma nincs is (Neem süllyedünk! Neem süllyedünk! Sõt emelkedünk!) Volt alkalmam beszélni a humanistákkal akik a fáklyás békejeleket szervezik, lehet tippelni milyen alternatívát ajánlanak. Aha, SEMMILYET, azaz dehogynem, egy lánglelkû idealista kishölgy járja az iskolákat és elõadásokat tart az erõszak helytelenségérõl (Megrugdosni a tantóbácsit rossz. Érteem?) Képzelem milyen hatékony. Ellenben várnak szeretettel a gárdaellenes tüntetésre. Köszi, kihagynám. Nem helyes, de...DE, HELYES a rohadt életbe itt az ideje hogy végre megvédjük magunkat.Nyilvánvaló, hogy azok akiknek ez lenne a dolguk azok nem védenek meg minket.(a pesszimistább értékelés szerint nem minket védenek meg)
Rasszista/nem rasszista! Mindenki rasszista valamilyen mértékben, ki jobban ki kevésbé! Mondhatnám úgy is: Minden rassznak maga felé hajlik a keze! A fehér a fehérhez, a fekete a feketéhez, a cigány a cigányhoz áll inkább, és ha ez mostanában nem PC, akkor is meglátszik a döntésein! Szögi Lajos agyonverésekor a cigányok azt ordították: Öld a magyart! Nekik mi csak "parasztok" vagyunk, birka nép akik eltartják õket, akiket ki lehet használni! Mint a sáskák akik, akkor állnak odébb, ha már feléltek maguk körül mindent! (Tisztelet a kivételnek!) Sajnos egy olyan népcsoportról van szó, amelyik elutasítja a törvényeinket, és csak a sajátjuk szerint akarnak élni! Mindig is az erõsebb kutya *aszik elvén intézték a dolgaikat, és sajnos csak erõszakkal lehet hatni rájuk! (Na meg pénzzel, de mint tudjuk a vett barátok nem barátok!)
Hidd el, hogy a rendõr el is intézné szivesen. De meg van kötve a keze.
ezt a rendõröknek kéne elintézni
Nagyon helyes. Hülye szemét rasszisták. Csak így tovább.
http://uk.youtube.com/watch?v=bTlbvfBzBj8&feature=related TEHÁT NEM HELYES. nINCS CIGÁNYBÛNÖZÉS. NEM ERÕSZAKOSABBAK, MINT AZ ÁTLAG MAGYAR. NEM...

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit mondtak híres emberek a zsidókról. Ez kamu lenne?

http://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=h%C3%ADres+emberek+mit..

12

Miért Athénban írták alá Magyarország EU csatlakozását, miért nem Pesten vagy Brüsszelben?

5

Pálinkás József, mint köztársasági elnök?

Annak idején mint Sólyom, mint Schmitt utódaként benne volt a pakliban, a köztársasági elnök jelöltek között. Többször is mondták, hogy ő tényleg alkalmas lenne erre a posztra, mert ő nem olyan aláiróemberke lenne, mint az utóbb 3, hanem tényleg egy határozott, megbízható, kötelességtudó ember lenne, akivel még a mostani kormány se merne kikezdeni vele.

8

Mikor vezetik be a politikusi bírságolást?

Ha pl egy politikus lop, csal, hazudik (nem mond igazat), hűtlen kezel, sikkaszt, zsarol, és társai.
Ha ezek kiderülnek róla, automatikusan szűnjön meg politikusi jogviszonya, mandátuma, stb. És kapjon jókora pénzbírságot.

Tudom hogy a fellegekben járok, de mit szóltok hozzá?

2

Ti is mentek a vasárnapi első nemzeti párkereső estre?

Illetve mi a véleményetek erről az egészről?

12

Mit gondoltok a mostani Magyarországi helyzetről főleg gondolok a sok adóra, munkanélküliségre ki a hibás?

17

Milyen jogon randalíroznak a bevándorlók már Svédországban is?

2 éve a négerek ugyanígy szétverték, meg felgyújtották Londont is. Régebben is volt rá sok példa, pl 1992 Los Angeles. Ebből sem veszik észre, hogy ez a multikulti ide vezet? Undorító ez az egész liberalizmus, meg tolerancia.

74

Hol jelentkezhetek bérkommentelőnek?

Egy ideje olvasgatom a Gyakorikérdéseket, és úgy látom, hogy előbb-utóbb mindenkiről kiderül, hogy "bérkommentelő". Én épp munkát keresek, úgyhogy jól jönne néhány tanács. Hol lehet jelentkezni? Milyen végzettség kell hozzá? Mennyit fizet átlagosan?
A válaszokat előre is köszönöm! :)

12

Hogy hogy nem a cseh-jugoszláv korridor valósult meg az első VH után?

Ugye az első VH után tervben volt az is, hogy Vas, Zala, GYMS megyét, és Burgenlandot megfelezik, északi része Csehszlovákiáé lett volna, déli pedig Jugoszláviáé, ami ugye azt szolgálta volna, hogy a korridor elválasztott volna minket Ausztriától, mert az Antant nem akarta, hogy a 2 ország ismét szövetkezzen.

Hogy hogy nem ez valósult meg? Ill. miért vetették el ezt a tervet?

Ha ez valósult volna meg, akkor ma mi lenne? Mert se Jugoszlávia, se Csehszlovákia nem létezik már. Akkor kié lenne a korridor?

4

Hogyan valósulhat meg pénzmosás az ingatlan alulértékelése alapján?

Eset példára gondoltam. (A felértékelést még értem, de az alulértékelést nem.)

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!