Találatok a következő kifejezésre: Hat napja hányinger, (6 db)

Hat napja késik, hányinger, mellfájdalom, enyhe görcsök, állandó álmosság a tüneteim. Tegnaptól barnázás. Baba?

Csak tegnap kezd?dött, még ma is tart, nagyon kevés(elég egy tisztasági betét egész napra),igaz mára kicsit sötétebb lett, de nem vérnek látszik és nincsenek görcseim. Mi lehet a baj? 4 napja a tesztem - lett.

Legjobb válasz: lehet baba is,pár nap múlva tesztelj újból.addig is ne idegeskedj.

lehet baba is, pár nap múlva tesztelj újból.addig is ne idegeskedj.
A kérdező hozzászólása: Próbálok, de nem tudok nem erre gondolni.....
akkor ha holnapra sem erösödik, tesztelj egyet reggeli vizeletbõl, majd ird meg az eredményt.Szoritok neked.
Csinálj tesztet, abból kiderül, hogy van e baba. Most már biztosabb, mint amikor elõször csináltad! A tüneteid minden esetre arra utalnak. Ha pozitív, akkor irány a doki! A barnázás általában nem gond, de jó ha lát orvos minél elõbb! Drukkolok!

2 napja hányingerem van naponta többször is, és napközben görcseim is szoktak lenni, de mindig elmúlnak félóra után, ez jelezheti hogy már nincs sok hátra? 36+2 hetes kismama

A hasam lejjebb ment és 2-3 napja reggel enyhe hasmenés érzéssel kelek. Tudom hogy minden szülés lezdete más, de ezek lehetnek már jelek hogy nemsokára id? van?

Legjobb válasz: görcseid vannak?:) Ha elég szabályosak és naponta ismétlõdnek , akkor jóslók és igencsak jelezhetik a szülés közeledtét...De a görcs nem vészes ugye? nem vérzel vagy ilyesmi?

görcseid vannak?:) Ha elég szabályosak és naponta ismétlõdnek , akkor jóslók és igencsak jelezhetik a szülés közeledtét...De a görcs nem vészes ugye? nem vérzel vagy ilyesmi?
A kérdező hozzászólása: a görcsöt úgy értem inkább mint amikor meg akar jönni :) nem jó szót használtam, szóval igen, fájogat :) meg a derekam is. vérzés vagy ilyesmi nincsen...
akkor szinte biztos, hogy ezek jelzik a szülés közeledtét...:) szerintem....:) 36. hetet betöltve már igencsak fejlett a baba, szóval ezzel sem lehet gond! Könnyû szülést neked! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, így legyen :) ) szép napot!

Majd 4 hónapja halt el a magzatom.3 hete próbálkozunk, furcsán érzem magam, melegem van (fázos vagyok), feszít a hasam és hányingerem van.5 nap van hátra a nemvártig. Reménykedhetek? Tesztet nem merek csinálni.

Legjobb válasz: Ezeket a tüneteket én is érzem pár napja, de holtbiztos hogy nem terhesség, mert nincs partnerem. Ha nem jon meg a vérzesed, csinálj tesztet.

Ezeket a tüneteket én is érzem pár napja, de holtbiztos hogy nem terhesség, mert nincs partnerem. Ha nem jon meg a vérzesed, csinálj tesztet.
A kérdező hozzászólása: Akkor már nem reménykedek. Mé
Én is így jártam sajnos, mi tavasszal próbálkozhatunk.. Pár nap múlva csinálj egy tesztet! Reméljük baba lesz! :)
A kérdező hozzászólása: Remélem, ezért sem merek tesztet csinálni.Nehezen tettem túl magam az egészen, és igazából a párom unszolására vágtunk bele újra!Szeretném én is, de félek!
Ne izgulj, a második sikerülni fog, nagyon sokan átestünk már ezen és a legtöbb csaj most már javában babázik! Ha esetleg mégsem baba, lehet próbálkozni, ne adjátok fel, de ha baba lesz mégis, akkor örülj neki és próbálj meg nem ideges lenni, legyél nyugodt, gondolj a babára, hogy nemsokára magadhoz ölelheted! Majd írj, ha már teszteltél pár nap múlva!
A kérdező hozzászólása: 3 napja késik! tegnap beszéltem a dokival, aki azt mondta, hogy csináljak tesztet és szerdán menjek ha pozitív! Kettõ csík, igaz halvány, de jól kivehetõ!!! holnap minden kiderül!!!! valószínû, hogy kiírnak táppénzre! :( de most a legfontosabb a baba egészsége!!!!

26 hetes km vagyok, pár napja megint úgy érzem magam mint az 1. trimeszterben. Összeeshetnék, szívdobogás, fáradékonyság, icipici hányinger. Van ilyen másnál is? Remélem nem lesz u. olyan 3 hónapom hátra mint az első 3 volt.

Legjobb válasz: Van bizony, és egyre rosszabb. 30 hetes vagyok, és attól is kifulladok, ha mosogatni kell. Valamelyik nap jöttem hazafelé a buszmegállóból, és a 10 perces úton háromszor is meg kellett állnom lihegni. Pedig nem is volt nálam csomag, a pocaklakót kivéve... Egyre kisebb a tüdõnk, ahogy a gyerek terjeszkedik a hasüregben, és nyomja össze. Ugyanakkor több mint másfélszer annyi vért kell a szívünknek keringetni, a tüdõnknek meg oxigénnel feltölteni. Nem kis feladat. Már nagyon várom, hogy kibújjon a gyerkõc, de persze nem akarom siettetni! Hadd érjen, fejlõdjön a tüdeje, az agya, mindene.

Van bizony, és egyre rosszabb. 30 hetes vagyok, és attól is kifulladok, ha mosogatni kell. Valamelyik nap jöttem hazafelé a buszmegállóból, és a 10 perces úton háromszor is meg kellett állnom lihegni. Pedig nem is volt nálam csomag, a pocaklakót kivéve... Egyre kisebb a tüdõnk, ahogy a gyerek terjeszkedik a hasüregben, és nyomja össze. Ugyanakkor több mint másfélszer annyi vért kell a szívünknek keringetni, a tüdõnknek meg oxigénnel feltölteni. Nem kis feladat. Már nagyon várom, hogy kibújjon a gyerkõc, de persze nem akarom siettetni! Hadd érjen, fejlõdjön a tüdeje, az agya, mindene.
Szia! Az elõttem írónak tökéletesen igaza van, én a 26.hétben éreztem ugyanezt, bár én szóltam a védõnõnek és azonnal csinált egy vérképet, amibõl kiderült hogy alacsony a vasam és szednem kell tablettát. Sztem te is jelezd ezt! Bár én Londonban élek, itt minden egy kicsit másképpen van, és azt is tudnin kell, hogy én nem szedek 15 hét óta semmilyen vitamin klompexumot, csak azt ami hiányzik a szervezetembõl. lásd vas. Hála ezenkívül semmi bajom! Egészséges babavárást! 35 hetes kismama

Napok óta görcsöl a halántékom és azon az oldalon hátul a tarkómnál nyomó érzést érzek. Közben hányingerem van. Mitől múlna el? Mitől lehet?

Tegnap a bal oldali fájt egy csomó gyógyszerrel elmúlt és a hányások is segítettek.Ma reggel meg arra ébredtem,hogy jobb oldalon görcsöl és ugyanúgy vagyok mint tegnap és nem akar múlni.

Legjobb válasz: Fordulj orvoshoz, lehet migrén-eredetû, de akár szív- és érrendszeri probléma is állhat a tünetek mögött, vérnyomás mérés történt?

Fordulj orvoshoz, lehet migrén-eredetû, de akár szív- és érrendszeri probléma is állhat a tünetek mögött, vérnyomás mérés történt?
Ja én is azt hittem, de még 2 hét hátravolt...
Szerintem még akár 2 heted is lehet..de az elsõ gyermekemmel 38 hetes 3 napos voltam amikor reggelre így ébredtem, mint amit írsz, és este megszültem:)
Barátnõmnek innen volt 2 hét... aztán egyre durvább is lett ...
A kérdező hozzászólása: nem bánnám ha megszülnék köszi:) )
Az elsõ nekem 38 hét +1 nap volt. a második kivárta a 40 hetet. Innen még akár két heted is lehet de az is lehet hogy ma megszülsz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!