Találatok a következő kifejezésre: Hat napja az útobbi (9 db)

Nem gáz ha háton alszok többször? 35 hetes vagyok és az utóbbi napokban egy fokkal jobban alszok! De arra kelek sokszor hogy háton de így a jó most! Elvileg nem lehet de ha csak így alszok jól?

Nem árt a kicsikének?? Tudom hogy elnyomhatja a f? ereket...

Legjobb válasz: Szia!Én is ugyanígy vagyok valahogy a napokban jobban alszom és a hátamon:) Valahol meg azt olvastam hogy ahogy kényelmes úgy aludjon a kismama,de én is hallottam már arról hogy ha háton alszunk elnyomjuk a fõ ereket....ki tudja!Én sokat alszom és pihenek a hátamon eddig nem volt belõle gond szerintem MÁR nem is lesz:))) Boldog babavárást és könnyû szülést:) 34 hetes km

Szia!Én is ugyanígy vagyok valahogy a napokban jobban alszom és a hátamon:) Valahol meg azt olvastam hogy ahogy kényelmes úgy aludjon a kismama, de én is hallottam már arról hogy ha háton alszunk elnyomjuk a fõ ereket....ki tudja!Én sokat alszom és pihenek a hátamon eddig nem volt belõle gond szerintem MÁR nem is lesz:) )) Boldog babavárást és könnyû szülést:) 34 hetes km
A kérdező hozzászólása: Szia! Én is olvastam ha úgy kényelmes aludjunk háton:) .Neked is könnyû szülést:) ! Csak már ott járnánk!!
Szia!En 36 hetes vagyok es pihenni delutanonkent csak haton szoktam , soha nem volt gond.

Hat napja késik, bár az útobbi idöben mindig volt 4-5 nap késés. De a hőm 36.9C! De néha kicsit görcsölök és van fehér folyásom. Sikerült teherbe esnem?

Babás vagyok vagy csak beképzelem.Nem merek tesztet csinálni,mert sokszor csalodtam manapság.

Legjobb válasz: Tudom milyen szar az egy csík, de legalább megmutatja, mi a helyzet, ez is idegõrlõ, amiben most vagy. És a két csíkot olyan jó látni... Tesztelj holnap REGGEL! Szorítok!!!

Tudom milyen szar az egy csík, de legalább megmutatja, mi a helyzet, ez is idegõrlõ, amiben most vagy. És a két csíkot olyan jó látni... Tesztelj holnap REGGEL! Szorítok!!!
tesztelj!!!drukkolok

2napja késik, az utóbbi napokban csak háton vagy oldalt tudok feküdni, néha émelygek és fáj a derekam, lehetek babás?

Legjobb válasz: Akármi lehet,csinálj egy tesztet! Gondolom nincs otthon így holnap vegyél tesztet,és reggel csináld meg,vagy ne igyál és ne menj wc-re 4 órán keresztül,és utána is megcsinálhatod,ha nagyon kíváncsi vagy és nem bírod ki reggelig!!

Akármi lehet, csinálj egy tesztet! Gondolom nincs otthon így holnap vegyél tesztet, és reggel csináld meg, vagy ne igyál és ne menj wc-re 4 órán keresztül, és utána is megcsinálhatod, ha nagyon kíváncsi vagy és nem bírod ki reggelig!!
A kérdező hozzászólása: megjött :((((
nah kedves kérdezõ..mizu? van pozi teszt, vagy megjött? hogy vagy?
A kérdező hozzászólása: 4-5napot varok a következõvel. :( addigra sztem ha úgy van pozitív lesz
Várj még pár napot és csinálj egy tesztet újra, ha nem jönne meg addig!
A kérdező hozzászólása: Reggeli elsõ pisibõl negativ lett :(((((( de csak 25öst tudtam venni mert 10es nem volt :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat :) megirom milyen lett az eredmény :)
3 nappal mensi elõtt csak akkor mutat pozitívat, ha elég magas a hcg szint.Ha késõn fogant a baba, akkor lehet, hogy csak mensi napján vagy pár nap késés után lesz pozitív a teszt.Olyan tesztet kérj, ami 10-es érzékenységû, ez van ráírva: 10 mIU / ml De ne keseredj el, ha még nem lesz pozitív, nemvárt után még az lehet, ha nem jön meg!
A kérdező hozzászólása: Nincs sajnos itthon.holnap veszek, és megcsinálom.bármelyik teszt jó, vagy vegyek olyat ami már a menstruáció elõtt 3nappal pozitivat mutat?
sajnálom...

Szerintetek fordulni akar? Lányom 9 hetes és az utóbbi napokban azt csinálja, hogy a fejét hátra szegezi és oldalra fordul és így nézeget.

Legjobb válasz: Lehetseges igen. Az en kisfiam is igy csinalt, es egyszercsak atfordult. 2 honapos koraban, eloszor hasrol hanyatt fordult. Most lesz 3 honapos, es mar hatrol is hasra fordul neha, es mar a felulessel is probalkozik.

Lehetseges igen. Az en kisfiam is igy csinalt, es egyszercsak atfordult. 2 honapos koraban, eloszor hasrol hanyatt fordult. Most lesz 3 honapos, es mar hatrol is hasra fordul neha, es mar a felulessel is probalkozik.

Egy hónapja fájdult meg a derekam, mert nehezet emeltem. A hátam azóta néha jobb néha rosszabb, de az utóbbi 3 napban inkább rosszabb, alig bírok menni is :S Mit tegyek?

Kétszer voltam gyógytornásznál 16/L

Legjobb válasz: Vegezd azokat a gyakorlatokat, amit a gyogytornasz ajanlott, de rendszeresen, es keszits gyogynovenyfurdot. Mezei zsurlo-kakukkfu-levendula-majoranna-csalan. Ezeket lehet keverekkent, de kulon is, 100 gr. kell a fubol. Belsoleg, mezeizsurlot es csalant fogyassz, naponta 3-4 cseszevel. Ha ezt igy elvegzed, akkor megfog szunni a fajdalom, ha ez valoban a derek okozza, viszont ha nem, akkor feltetlen menj el orvoshoz.

Vegezd azokat a gyakorlatokat, amit a gyogytornasz ajanlott, de rendszeresen, es keszits gyogynovenyfurdot. Mezei zsurlo-kakukkfu-levendula-majoranna-csalan. Ezeket lehet keverekkent, de kulon is, 100 gr. kell a fubol. Belsoleg, mezeizsurlot es csalant fogyassz, naponta 3-4 cseszevel. Ha ezt igy elvegzed, akkor megfog szunni a fajdalom, ha ez valoban a derek okozza, viszont ha nem, akkor feltetlen menj el orvoshoz.
A gyógytorna csak akkor használ, ha rendszeresen csinálod. Lényege, hogy a gerinc körüli izmokat megerõsíti, és így helyre kényszeríti az elmozdult dolgokat. Ehhez idõ kell és gyakorlás - mint minden egyéb izom-erõsítéshez. De mindenképp érdemes elmenni az ortopédia szakrendelésre, biztos okosabbat mondanak.

Hát az utóbbi napokban ki derült, h szerelmes vagyok egy nagyon édes srácba. Nézzétek meg a másik mezőt mert abból mindent megértetek. Szerintetek mit gondol rólam?

Még nem a pasim, de nagyjából minden nap beszélünk és együtt járunk ilyen sport edzésekre. De ? csak azért kezdett el járni mert én is . A múltkor el mentem valamilyen táborba és akkor írt egy sms-t, h vigyázzak magamra. Szerintetek szeret vagy egyáltalán tetszem neki?

Legjobb válasz: Miattad jár edzésre, féltõ sms-t ir. Akkor egyértelmû, hogy vonzódik hozzád.

Miattad jár edzésre, féltõ sms-t ir. Akkor egyértelmû, hogy vonzódik hozzád.
Pippantsd le oszt meglátjuk

A két hónapos fiam korábban hamar büfizett, de az utóbbi napokban általában fél órát ütögetem, simogatom a hátát és még akkor sem biztos a siker. Ennyi idős babát lehet már ülve büfiztetni?

Legjobb válasz: Lehet azért nem büfizik, mert már megtanult ügyesen szopni és nem nyel annyi levegõt. Ûlve hogy gondoltad? Szerintem, ha pár perc alatt nem büfizik, akkor hagyd, nem kell neki.

Lehet azért nem büfizik, mert már megtanult ügyesen szopni és nem nyel annyi levegõt. Ûlve hogy gondoltad? Szerintem, ha pár perc alatt nem büfizik, akkor hagyd, nem kell neki.
Hasonló helyzetben azt csináltam, hogy a hassal a térdemre fektettem. Így kicsi nyomás érte a pociját és kijött a böfi. Védõnõ mutatta, mert a babám az elején abszolút nem volt hajlandó böfizni.
A kérdező hozzászólása: Úgy értettem, hogy ülõ helyzetbe kitámasztva lehet-e büfiztetni.Egyébként sajnos kellene a büfi, mert hallom, hogy levegõt nyel. Kipróbálom a térdre fektetést. Köszi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!