Találatok a következő kifejezésre: Hat napja a (515 db)

Tudnál olyan párkapcsoltban élni, ahol a párod heti hat nap a tenyerén hordoz, egy napot viszont mindig a halott felségének szentel?

Legjobb válasz: attól függ, mit jelent a szentelni szó ha azt, hogy szinte hozzám sem szól és totál be van fordulva, akkor meggondolnám, hogy hiányzik e ez nekem

attól függ, mit jelent a szentelni szó ha azt, hogy szinte hozzám sem szól és totál be van fordulva, akkor meggondolnám, hogy hiányzik e ez nekem
Attól függ, mit jelent ez pontosan. De valószínû, hogy nem tudnám elviselni, meg fura is ez. Az emléke a hét minden napján a férfival lehet, anélkül, hogy az aktuális kedvesét megbántaná ezzel...
Szerintem csak a "jó" emberek teszik ezt meg manapság úgy hogy már van más kapcsolata, és ebbõl látszik ha téged is meg szeret érted is meg tesz majd bármit, és ez nagy ritkaság.
Az lenne a csajos-shoppingolós nap! Egy halott nõ emlékével megcsalni sem tud.

Normális, ha egyáltalán nem fürdik öt-hat napig a szobatársam?

Azt állítja,hogy az albárletben koszos a zuhanyzó,de ez csak kifogás,érezni rajta 2 nap után,hogy büdős.

Legjobb válasz: Nem,nem normális,a kifogása pedig szánalmas, hisz akkor takarítsa ki a zuhanyzót! Mikor büdös öntsd le egy vödör szappanos vízzel,akkor már kénytelen lesz lezuhanyozni!

Nem, nem normális, a kifogása pedig szánalmas, hisz akkor takarítsa ki a zuhanyzót! Mikor büdös öntsd le egy vödör szappanos vízzel, akkor már kénytelen lesz lezuhanyozni!
Nem normális. Szimplán "lusta disznó"...
A szobatársad egy igénytelen ember.
Kár, hogy már nincs sorkatonai szolgálat.... ott az ilyet egymás között megoldottuk, (senki nem szeret ruhástól zuhanyozni), de hamar megszokja... ha nem megy magától akkor a 2.ilyen eljárás után inkább menni fog zuhanyozni.
pffejj nem irigylem aki leveszi róla a bugyit:D:D
Nem , ez nem normális.A padtársad egy undorító igénytelen ember.Ez esetben pszichológia kezelésre szorul.
ha koszos, akkor takarítsatok. egyébként ritka igénytelen dolog. azt mondom, hogy nem muszáj minden nap fürdeni, de kétnaponta azért illik.
A sorkatonai szolgálat egy baromság volt.Mi értelme volt mindenféle megalázást és parancsot követni csak mert valaki hülyének tiszt volt a neve.Meg egyébként már régóta nincs háború amihez közünk lenne.Na meg azon a szolgálaton fegyvert max csak messzirõl láttak...Na mind1 A szobatársad nem normális szerintem...
Azoknak szól akik egyetértenek a szobatárs ideológiájával: lehet, hogy ti nem érzitek, de büdösek és gusztustalanok vagytok.
Tök sok ilyen kérdés volt már de higgyjétek el hogy én sem vagyok büdös. És gyerekkoromtól igy volt ezért így álltam be. Lehet a szervezet, megszokta. Férjemtõl is szoktam kérdezni kell már fürdenem stb. Mondja nem és nem is érti nekem miért nincs szagom. Neki pár nap után van így õ fürdik masnaponta
Utolsó kettõ ti sem viszitek túlzásba a higiéniát az biztos.... Lehet spórolni de nem az alap emberi szükségletek rovására , ebbe bele tartozik a higiénia is.Aki 5 napig nem fürdik annak orvosi segítségre van szüksége mert mentális problémái vannak.A hajmosás mértéke az más mivel nem mindenkinek a fejbõre igényli a heti háromszori mosást.
Mások is hetente mosnak hajat. Én egy be szoktam kötni a fürdést a hajmosással. Amugy lehet igy nevelték engem is igy neveltek.2 hetente volt nálunk fürdés hajmosás.
Én se fürödtem már 6 napja sõt több is és nem is tervezek valentin nap elõtt megfürödni.miért kéne olyan sokat fürdeni? Hideg van sokba kerül a viz. Valentin napkor elmegyek a gellértbe akkor kifürdöm magam és 1 hétig legalább nem kell
A kérdező hozzászólása: hajat is csak egyszer mos, de nem értem, akkor miért nem tud zuhanyozni, amikor hajat mos
Akkor a haja is tiszta zsír lehet meg a fogai is rohadhatnak.....már gondolni is rossz ilyenre.
A kérdező hozzászólása: szerencsére nincs olyan, aki levegye róla a bugyit
A kérdező hozzászólása: és lány ráadásul...
A férjednek van gusztusa hozzád nyúlni? Még akkor is, ha nem bûzlesz... Hasonló mentális gondokkal küzdhet akkor. Amúgy nem, nem normális. Én minden nap fürdök, mert minden nap járok kondizni is, így mivel izzadok alapvetõ, hogy alaposan lefürdök, de ha mondjuk hétvégén csak otthon ülök és semmit nem csinálok, akkor is lefürdök este. Hajat én is csak egyszer mosok egy héten, de szerintem ez nem tartozik az igénytelen kategóriába. Kamasz koromban nekem is két naponta kellett mosni, mert zsíros volt meg korpás. Ma már teljesen egészséges, egy hét elteltével is frissen mosott hatást kelt, de azért megmosom, mert az utcán rengeteg por, kosz beletapad.

Hat nappal a várt menses előtt kimutathatja a Gabriel teszt a terhességet?

El?re is köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: Nem! Legjobb esetben a12-ik dpo-n! És örülj is neki ha még nem mutatja! Azt olvastam akinek jóval idõ elõtt mutatja az gyanakodhat hogy méhen kívül megtapadt és azért indult be olyan hamar a hcg termelés! Egy ismerõsömnek pl. csak egy héttel a nemvárt után lett elõször pozi a tesztje! Bármannyire is nehéz de türelem!!!

Nem! Legjobb esetben a12-ik dpo-n! És örülj is neki ha még nem mutatja! Azt olvastam akinek jóval idõ elõtt mutatja az gyanakodhat hogy méhen kívül megtapadt és azért indult be olyan hamar a hcg termelés! Egy ismerõsömnek pl. csak egy héttel a nemvárt után lett elõször pozi a tesztje! Bármannyire is nehéz de türelem!!!
Nekem még 4 nap van mensiig, és ugyanazt érzem, mint Te: nem bírok várni. Kb a 7.dpo-tól tesztelek minden reggel, persze negatívak, de ezt tudom elõre, és mégis...nekem is minden gondolatom ekörül forog. Nehéz...de tûrni kell! :) Én holnap tesztelek, akkor leszek a 11.dpo-n. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Szia 08:43 as, teszteljünk együtt Csütörtökön megírom majd hogy mi lesz az eredmény. Nekem még annyira nem fáj a cicim csak egy picit, nem tudom jön e babóca remélem igen. Szurkolok hogy pozitív legyen a teszted Írd majd meg légyszi mi lett az eredmény.
ilyenkor még be sincs ágyazódva.mért nem tudsz még várni egy hetet.?de tudod mit??tesztelj, úgyis nega lesz, te meg rághatod a körmöd h valyon mért lett nega.
Szia! Én is csatlakoznék a türelmetlenek táborába! :) Nekem is 6 napom van kb a nemvártig! A hasam sokszor görcsölget, így azt sem tudom mikor lehetett a pém!Ma hányingerrel keltem, a melleim fájnak, de ennyi! Ebbõl még bármi lehet! Mi lenne a csütörtökön kipróbálnánk egy tesztet??? Izguljunk együtt, hátha így könnyebb, hogy van támogatás! °²°
Butaságot nem szeretnék mondani, pontosan nem tudom miért vannak az enyhe görcseid, de lehet, hogy ez a beágyazódás miatt van. De számoljunk: nem tudom hány napos a ciklusod.Veszek 30 napos ciklust, akkor most a 24. napon vagy, mert 6nappal a mensi elött vagy.Akkor a 14.nap körül volt az ovulációd.A két számot kivonjuk egymásból, akkor megkapjuk azt a 10 esetleg 8 napot, ami a beágyazódás ideje.Remélem így van:) !!! Ha elfogadsz egy tanácsot kezdj el magnéziumoz, Magne B6-ot szedni.Nem tudom, szedtél-e folsavat?Az nagyon fontos. De a terhességi vitaminokban is megtalálható.Ha azt szedted az is jó. Írj privit, ha van még kérdésed.Szívesen segítek, ha tudok!
A kérdező hozzászólása: Reménykedem benne:) Még lenne egy kérdésem amikor egyik este együtt voltunk a párommal utána másnap egy picit görcsölgetett a pocim meg még másnap is és azóta is tart idõnként.Nem vészes elviselhetõ.Ez mitõl lehet?
21:14-es vagyok megint.Köszönöm a gratulációt! Még én sem tudtam a jó hírt, de már akkor én is gyakran jártam pisilni.Bízom benne, hogy nálad is a pocaklaló okozza!
A kérdező hozzászólása: Drukkolok hogy legyen baba, írd meg feltétlenül mi lett a teszt eredménye. Az lehet hogy azért járok picit többet pisilni mert esetleg már úton van a baba?Vagy csak már bemesélem magamnak?
Én az elsõ válaszoló vagyok. Én keddre nem várom és én is elég rosszul bírom és én is totál türelmetlen vagyok de hosszú hónapok alatt már annyi tesztet ellõttem hogy már attól is kibukok ha nega tesztet látok. Így inkább próbálok várni. Majd írd meg mi lett!!! Drukk!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenképpen írok hogy mi lesz az eredmény. Gratulálok a kisfiadhoz.
21:14-es vagyok.Nekem már 8 hónapos a kisfiam. Tudom, így már könnyû mondani:) De megértelek teljes mértékben, mert 1 éven keresztül teszteltem, mire végre pozitív lett. Szinte el sem tudom mondani mit éreztem. Hihetetlen volt számomra is a sok csalódás után.Szorítok ezerrel!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat mindenképpen megírom az eredményt, már nagyon nehezen bírom kivárni ezt a pár napot:(( Ti hogy bírjátok hogy ne azon gondolkodjatok állandóan hogy összejött e a baba?
Hát az még szerintem elég korai lenne.Még alacsony a HCG koncentráció.A menszesz napján tesztelj legközelebb, de az még jobb lenne, ha utána egy pár nappal csinálnád meg. HCG szint két naponta duplázódik.Szorítok! Légyszi írd meg, ha gratulálhatok! Köszi!
Szia! 8:43-as vagyok. Sajna nekem 1 héttel hamarabb megjött! De neked drukkolok!
az utolsó válaszoló vagyok és az utolsó naphoz még+vál azt lehagytam
Az elõzõ nagy butaságot ír, mert egy edzésen ha 2izomcsoportot edzünk, akkor 1kisebb és 1 nagyobb. Hát-váll, Mell-kar és Láb. Hasazni pedig a pihenõnapokon kell.
és a váll hol marad? Vagy olyan neked nincs? Esetleg láb? hát-váll, bicepsz-tricepsz, mell-láb Ez egy fokkal egyszerübb.
Mell-bicepsz, hát tricepsz, láb-váll(Bár az uccsóhoz...hát sok sikert :) )
A kérdező hozzászólása: Van láb és váll, más napokon, konkrétan a mell-hát-kar egymáshoz való elhelyezését nem tudtam belõni, arra van a kérdés. Mell-hát és kar napok, vagy egymás után, ahogy írtam?
nincsen neked lábad?legyen úgy hogy1:mell-láb2:tricpsz-bicepsz-alkar3:hát-has szerintem tuti lenne így
bocs ha nagy butaságot írtam 88-as, nem értek annyira hozzá, ez látszik is a fizikumomon és eddigi eredményeimen:D
Annyira kvára mindegy a te szinteden, kezdj el edzegetni, és mikor már minden megy, akkor ráérsz magadnak összerakni egy edzésprogramot, de addig tök fölösleges. Meg akkor érezni fogod, hogy mit, és hogyan edzenél, hogy a legjobban bírd, és a leghatékonyabb legyen. Amúgy én simán tartanék 1 nap szünetet 2 edzés között.

Csütörtök óta süttetem a napon a pattanásos hátam, eddig semmi látható eredmény! Mikor lesz valami?

Szóval tiszta pattanás a hátam és azt olvastam hogy a napfény kiszárítja. Csütörtök óta napi többször 20-30 percen át süttettem a hátam de semmi láthatót nem tapasztaltam eddig.

Legjobb válasz: Nekem akkor volt eredménye mikor leégett a napon a hátam. Azóta nincs semmi a hátamon. Ennek 2 éve már, nekem bevált.

Nekem akkor volt eredménye mikor leégett a napon a hátam. Azóta nincs semmi a hátamon. Ennek 2 éve már, nekem bevált.
"1 hét 7 nap" mik vannak :D
joblenne inkább betenni edzõ napokra
A kérdező hozzászólása: edzés után haza tekerek. kb 15perc, és akkor utánna mehet? (mert tele van a terem már záróra fele, és nincs hely a feladatokra)
teljesen jó!Nyugodtan
Bár a legjobb szerintem ha mondjuk 1 külön edzés napra teszed a has és törzs gyakorlatokat! Mert ha haza mész megtöröd úgy is az edzést és utána már nem lesz annyi kedved edzeni!
A kérdező hozzászólása: lehet 8, nem tudom pontosan, gondoltam hátha valaki javít :D szóval... nekem 3 nap has törzs edzés kell!
Hasra, vádlira több kellene het egynél. Amúgy ezer módon lehet, még a lábadat is oszthatod heti 8 nap alatt. Pl. A: mell-váll-tricepsz-lábhajlító-vádli, B: hát-bicepsz-has-lábfeszítõ. Akármi, de csak has egy napra soknak tûnik, viszont egy héten csak egszer meg kevésnek.

Mi van akkor ha a clostyt öt nap helyett véletlenül hat napig szedtem? (2 tabletta) Felborulhat a ciklus?

Legjobb válasz: Hát bocsi, de én még ilyet nem hallottam senkitõl. Ez azért érdekes véletlen. Erre leginkább egy orvos tudna válaszolni.

Hát bocsi, de én még ilyet nem hallottam senkitõl. Ez azért érdekes véletlen. Erre leginkább egy orvos tudna válaszolni.
A kérdező hozzászólása: Mi az érdekes benne? Veled még nem fordult elõ, hogy elnéztél valamit?
De hogy szedted tovább? A closty 10 szemes.
Amúgy szerintem nem lesz tõle semmi bajod, de egy UH-ra menj el, nehogy sok legyen a szervezetednek.
Erre én is kíváncsi vagyok. Ha 10 szem van benne, és napi 2-öt szedsz, akkor hogy tudtad 6 napig szedni?
A kérdező hozzászólása: Na akkor nézzük csak. Én írtam hülyén! Bocsi mindenkinek! Az orvosom a ciklus 2-8-ik napjáig kettõ szemet írt ki. Én hülye a ciklus kilencedik napján is vettem be kettõt. Az okozhatja a ciklus felborulását?
x/6+x/8+x/4=1/2 (4x+3x+6x)/24=12/24 13x=12 x=12/13 Tehát 1 napon belül végeznek.
a 6 szerintem hülyeség, a leglasabb cég végez az egész medencével 6 nap alatt, akkor 3 cég a fél medncével h végezhet ugyanúgy 6 nap alatt. Inkább 2re tippelnék, mert a leggyorsabb cég annyi idõ alatt végez vele! bár vsznû h az se jó, de jobbat nem tudok :/
Átlagolás hülyeség. A megoldás körübelül két napos munkaidõ, mert: (nézd meg a képet) x a munkanapok számát jelöli. http://kepfeltoltes.hu/090517/matek_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
jah, hogy a felét.
Szerintem egyszerû átlagot kell számítani, 6+8+4:3=6
Hát ha napban kéred a választ, akkor 1. Ha minden megkezdett napot egy egésznek veszünk.
ha túlbonyolítjuk, és egyenlettel próbáljuk megoldani akkor 22.15384615 óra jön ki:D, de gondolom becsapós, úgyh még gondolkodok egy kicsit:)
én már a 2. hszben leírtam, hogy mennyi jön ki számolással, erre mki leírja ugyanazt csak az egész medencére... -.-" De nem hiszem hogy ez lenne a helyes megoldás,

Isten által a teremtés hat nap után befejeződött?

Nem teremtett azután már Isten, vagy folyamatosan még most is teremt?

Legjobb válasz: Isten 6 napig teremtett... a hetedik napon (=ma) te teremtesz (mivel Isten megpihent és hátralépett teremtésétõl)

ha minden jelképes, akkor Isten is? akkor hívhatnánk mesekönyvnek is. Ha nem fogadjuk el szó szerint, csapdába kerülünk. Onnantól bármit bele lehet magyarázni
Sztem a Bibliaban minden jelkepes, igy ez is. Az idö a mi földi, emberi szemünkkel nezve mas, mint isteni szemmel, azaz a teljesseg szemevel (amilyenek majd mi is latjuk, ha teljesse valunk), mert ugy "nem linearis", vagyis minden egyidejüleg törtenik. Igy szoktak körülirni, de erre nincs meg emberi szo sem, mert miert lenne? Plane akkor, meg addig sem tökeletesedett az ember, mint most (pedig meg most is itt tartunk, most sem kifejezhetö).
Isten 6 napig teremtett... a hetedik napon (=ma) te teremtesz (mivel Isten megpihent és hátralépett teremtésétõl)
kedves kérdezö. a bibliában leirt 6. nap, nem szoszerinti 6x24 orás idöszakot jelent. csak nekünk 24. orás egy nap, a teremtö nincs idöhöz kötve, ebböl nyilván való, hogy ez a mi számitásunk szerint lehet 42000. év is. egy biblia idézet szerint nála egy nap annyi, mint nekünk ezer esztendõ.ezért is érthetö miért halt meg Ádám azon a napon. a vers igy szol: amely napon eszel a fárol bizony meghalsz. nos Ádám 930 éves volt amikor meghalt, tehát nem érte meg az isten szerinti egy napot, az az nem lett ezer éves. tisztelettel
bocsi de ha az nap meghalt Évával együtt akkor hogyan szûlettek gyermekeik. nem a bünbesés elõtt szûletett káin és a többi gyermek hanem a bünbeesés után, különben a gyermekek tõkéletesek lettek volna a szüleikkel ellentétben és nem kellett volna jézus vátság áldozati halála. köszönöm.
""És monda az, a ki a királyiszéken ül vala: Ímé mindent újjá teszek. És monda nékem: Írd meg, mert e beszédek hívek és igazak."" ""Ezután láték új eget és új földet; mert az elsõ ég és az elsõ föld elmúlt vala; és a tenger többé nem vala."" (Jel.21:1) ""Mert ímé, új egeket és új földet teremtek, és a régiek ingyen sem emlittetnek, még csak észbe sem jutnak;"" (Ézsa.65:17) ""Azért ha valaki Krisztusban van, új teremtés az; a régiek elmúltak, ímé, újjá lett minden."" (1Kor.5:17) ""Mert Krisztus Jézusban sem a körülmetélkedés, sem a körülmetéletlenség nem használ semmit, hanem az új teremtés."" (Gal.6:15) A teremtés végcélja az, hogy minden ember eljusson az Isten ismeretére, és hogy Isten legyen minden mindenben. Így maga a teremés még zajlik, amíg el nem érjük ezt a célt. Természetesen ez csak az ember szempontjából látszik így, hiszen az Isten kívül áll az idõn, Õnála mindenek élnek, és minden dolog egyszerre van Õelõtte.
Ádám nem fizikailag, hanem szellemében halt meg azon a napon. Azóta is mindenki szellemileg lényegében holtan (ezalatt értsd azt kb., hogy passzívan, bár ez nagyon le van egyszerûsítve) születik meg. Az Istennel való találkozás után elevenedik meg az ember szelleme.
"a hetedik napon (=ma)" Hány elsõ nap volt a történelembe? Egy. És hány hetedik? Egy. Nem azt mondta, hogy innentõl kezdve megpihenek, hanem azt, hogy a hetedik napon pihent meg. Lehet, hogy sok héber nem hisz a hatnapos teremtésben, de kétségtelen, hogy teremtés leírásánál egy 24 órás nap van írva, és nem korszakok, vagy bármilyen más idõintervallum. Isten nem hátralépett, hanem befejezte. Te akarsz teremteni? Hajad egyetlen szálát sem tudod fehérré vagy feketévé változtatni...:DDD
Isten a teremtést befejezte hat nap alatt.
uto irat: Ádám ismerte a halál fogalmát, ugyan is az állatoknak nem igért örök életet a teremtö, és igy Ádám, saját szemével láthatta a halál jelentését. tehát tudta mifog történni ha engedetlen lesz.a teremtö sosem hagyja kétségek között a szolgáit. mindig tájékoztatva vagyunk az más kérdés, hogy fgyelembe vesszük vagy sem de a következményt learatjuk.
Írjátok már oda, hogy a Biblia szerint, ami csak egyetlen forgatókönyv. A minap olvastam, hogy Visnu hasából kinõtt egy lótuszvirág, és abból kibújt Brahma és õ teremtette a világot.
Bocsáss meg, nem akarok magamnak ellentmondani :D A meteoresõt is csillaghullásnak nevezzük, nem? De õszintén szólva fogalmam sincs hogy lesz, majd meglátjuk, aztán elmegyünk megnézni, hogy van-e más bolygón élet :D
Nem Sátán körbekerükése, hanem Isten fiainak összegyûlése (ha össze kellett gyûlni, akkor nem a Mennybõl valók) utal rá. Ha hosszú idõt jelent, akkor írjuk át a magyar és minden más nyelvben a Bibliát? Mert mindenhol világ\világok van írva. És a görög szó a többes számra utal. Az igéidre: A világ jelentheti a mi kis földi világunkat, amin kívül van más is :) Ha a csillagok a földre hullanak, az kocsit fura lenne, milliószor nagyobbak a földnél De ne vitázzunk ezen megint :D
"ha minden jelképes, akkor Isten is? akkor hívhatnánk mesekönyvnek is. Ha nem fogadjuk el szó szerint, csapdába kerülünk. Onnantól bármit bele lehet magyarázni" Atya Isten! Hozzad kialtok! :D Elöször is jelkepesen ertendö, hogy "minden" jelkepes a Bibliaban, termeszetesen nem minden, hanem minden tanitasnak, bibliai törtenetnek van egy "hatso" jelentese, ertelme. Erre sztem azert volt szükseg, hogy minden korban ertelmezni lehessen! Mert a mai szavainkkal nem ertettek volna a regiek, ha teljesen a "regiek" gondolkodasaval mirodott volna, akkor meg ennyit sem tudnank kibogozni, mint amennyit ki tudunk. De amugy Isten fogalma is jelkepes sztem! Ha Isten minden egyes emberben benne van (=Szentlelek), akkor nem ertelmezhetö egyetlen szemelykent, es 3-kent se, akkor ö nem egy megfoghato, anyagi dolog, mint egy emberi test - ebben az ertelemben jelkepes, mert a vallasos emberek, figyeld meg, megis egyetlen szemelykent ertelmezik, erröl arulkodnak a freskok, kepek...stb, de meg a bibliai törtenetekben is elöfordul. Most az jutott eszembe, amikor Jezus feltamadt es visszament az apostolokhoz - "ember"-nek kinezö formaban, mert nem ugy szpl a törtenet, hogy a mindenseg (szoba levegöje vagy barmi) megszolalt volna.
Szerintem 6 napig tartott a teremtés, de lehet, hogy a teremtett világ változik folyamatosan.
Ádádm bûnbe esett, aminek fogalma az Istentõl való elszakadás. És mivel Istennékl van az élet, Ádám gyakorlatilag meghalt (lelkileg). A teremtés 6 teljes napból állt: és lõn este és reggel, elsõ nap. Egy este és reggel nem 1000 év, hanem egy nap. A kérdésre válaszolva nem biztos. Lehetnek más bolygók is, ahol van élet (erre utal Jób 1:6-7 és Zsid 1:2 - itt az eredeti szöveg azt írja, hogy Aki a világokat teremtette) így lehetséges, hogy a Föld után is lett más teremtve, nem tudjuk.
A Biblia szerint a teremtés hat nap után befejezõdött, Isten most már "csak" fenntartói munkáját végzi, ami nem kis dolog. Gondoljunk csak a végeláthatatlan, gigantikus világegyetemre, az égitestek óramû pontosságú mozgására, vagy saját szervezetünk csodálatos összmunkájára, amit létfenntartásunk érdekében végez. Milyen nagyszerûen összehangolt minden, csak a bûn rontotta/ronthatja meg ezt a harmóniát...
ez azt sugalja, hogy az ember a halála után megy a menyországba.ez nem egyenlö isten gondolkodásával, de nem ez a lényeg. én a kérdezönek igyekeztem a bibliai kutatásom eredményeit megosztani, nem szeretnék vitatkozni.ha pedig mindenki a mennybe megy ki marad a földön?
Ezt nevezhetjük minden érdemi vita kettévágásának. :) ...minek írok ide, nem tudom, annyira hiábavaló minden...de ismerõs...:D Lk 18, 30 A ki sokszorta többet ne kapna ebben az idõben, a jövendõ világon pedig örök életet. Az egy másik világ?

Már hat napja késik a menstruációm. Mi lehet a probléma? (2 teszt is negatív)?

Már hat napja késik a menstruációm(utoljára április 11.én volt meg. Általában 27-29 napra szokott megjönni, most viszont 6 napja késik. Tegnap délután mér nem bírtam vettem tesztet, az egyiket délután, a másikat ma reggel az első vizeletből csináltam meg, mindkettő negatív. Nagyon ideges vagyok. Védekeztünk és nem volt semmi probléma. Már volt ilyen, hogy 10 napot késett(akkor is 3 tesztet vettem, mindhárom negatív és utána megjött) Tavalyelőtt voltam ilyennel nőgyógyásznál, semmi probléma nem volt. Kezdek ideges lenni. Miért nem jön meg?? Mikor menjek nőgyógyászhoz? Valaki azt mondta felesleges lenne, mert biztos 2 hét múlva kapnék időpontot(addigra meg már biztos megjön) egyszer volt, hogy 50 napra jött meg. 13 éve menstruálok, 27éves vagyok

Legjobb válasz: én jelenleg elég sokat idegeskedek és nekem is késett jópár napot,pedig szinte órára pontosan jön meg.szerintem ha két teszted is negatív akkor nem kell aggódnod pár nap múlva biztosan megjön,ne idegeskedj mert az csak rosszabb. 19L

én jelenleg elég sokat idegeskedek és nekem is késett jópár napot, pedig szinte órára pontosan jön meg.szerintem ha két teszted is negatív akkor nem kell aggódnod pár nap múlva biztosan megjön, ne idegeskedj mert az csak rosszabb. 19L
A kérdező hozzászólása: Szia.Mondjuk elég sokat idegeskedem, mert jelenleg munkanélküli vagyok és nem találok munkát. Lehet ez miatt is. Nem hiszek az ilyen hókuszpókuszokban, de a nagyon meleg(szinte forró fürdõvíz tényleg beindítja? Remélem én is , hogy megjön már.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!