Találatok a következő kifejezésre: Hat hetes vagyok (225 db)

Kinek mikorra ment le a hasa császármetszés után? Nekem nagyon nehezen megy, igaz még csak hat hetesek vagyunk, és a babám 4340 grammal született.

Legjobb válasz: Gratulálok szép nagy babád született!Én hasszorittós bugyit hordtam nagyon szerettem.5 hónapos volt a kisfiam mikor teljesen visszanyertem a terhesség elötti formám :-)pedig nem keveset szedtem fel 52 kg-mal kezdtem a terhességet és 80 kg voltam a 9 hónap végére:-)

Gratulálok szép nagy babád született!Én hasszorittós bugyit hordtam nagyon szerettem.5 hónapos volt a kisfiam mikor teljesen visszanyertem a terhesség elötti formám :-)pedig nem keveset szedtem fel 52 kg-mal kezdtem a terhességet és 80 kg voltam a 9 hónap végére:-)
Szia! Én 14 hete szültem és még mindig nem ment vissza teljesen, de alakul. Mikor 6 héttel voltam a császár után, mint most te, én is azt hittem, hogy sosem fog visszamenni már, mert akkor tényleg nem úgy tûnt, de azóta folyamatosan megy vissza. Lassan, de biztosan neked is vissza fog menni! Szép nagy babád van, gratulálok!
16 hete császároztak, még mindig van hasam, igaz, már nem olyan nagy.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. Kicsit megnyugtattál második válaszadó :) , mert én is 23 kilót szedtem fel, csont és bõr tipusú nõtipus voltam most meg semmi nem jön rám, a farmerom a combom feléig jön fel. AKKORa derekam meg hasam lett, hogy soha nem gondoltam volna. Persze máshoz képest lehet nem túl durva , de magamhoz képest pont annyira, hogy le kell scerélni a ruhatáramat, és aggódom :(
Elõzõ vagyok: én is 20 kg-ot szedtem fel. Már 9 lement, ne légy elkeseredve és ha tudsz szoptatni, akkor arra koncentrálj most. Közben is megy le, ha helyesen étkezel.
Három hónapos a babám, de még elég nagy a hasam, pedig óvatosan tornázom is.Mondjuk nekem szétnyílt az egyenes hasizmom, és még mindig két ujjnyit nyitva van.:(
Ha szerencséd van, ugy 12-13hetesen.A rosszullétek a terhességgel járnak.Lehetne rosszabb is.Kitartás.
szia, Rád így hatnak a hormonok, sajnos. Próbálj aludni napközben, igyál napi 2-2, 5 l folyadékot. Pihenj sokat. Sajnos az eleje ilyen.
Ugyanigy vagyok most a 3.terhességemmel de ezenkívül nincs panaszom.Sokszor halasztom a dolgokat(ami nem jellemzõ) de más ugyse csinálja meg.Pihenj sokatGratulálok.
Most lepunk a 12. hetbe es erzem h mar jobban vagyok de ugyan igy voltam mint te.En sem hanytam de hanyingerem volt es rossz kozerzetem is.Nekem mindig jot tett egy kis seta a friss levegon.Telefonalj baratnokkel, engem mindig ok vidamitottak.Kitartas, hamar elmegy az a par het:)

Nem gáz ha háton alszok többször? 35 hetes vagyok és az utóbbi napokban egy fokkal jobban alszok! De arra kelek sokszor hogy háton de így a jó most! Elvileg nem lehet de ha csak így alszok jól?

Nem árt a kicsikének?? Tudom hogy elnyomhatja a f? ereket...

Legjobb válasz: Szia!Én is ugyanígy vagyok valahogy a napokban jobban alszom és a hátamon:) Valahol meg azt olvastam hogy ahogy kényelmes úgy aludjon a kismama,de én is hallottam már arról hogy ha háton alszunk elnyomjuk a fõ ereket....ki tudja!Én sokat alszom és pihenek a hátamon eddig nem volt belõle gond szerintem MÁR nem is lesz:))) Boldog babavárást és könnyû szülést:) 34 hetes km

Szia!Én is ugyanígy vagyok valahogy a napokban jobban alszom és a hátamon:) Valahol meg azt olvastam hogy ahogy kényelmes úgy aludjon a kismama, de én is hallottam már arról hogy ha háton alszunk elnyomjuk a fõ ereket....ki tudja!Én sokat alszom és pihenek a hátamon eddig nem volt belõle gond szerintem MÁR nem is lesz:) )) Boldog babavárást és könnyû szülést:) 34 hetes km
A kérdező hozzászólása: Szia! Én is olvastam ha úgy kényelmes aludjunk háton:) .Neked is könnyû szülést:) ! Csak már ott járnánk!!
Szia!En 36 hetes vagyok es pihenni delutanonkent csak haton szoktam , soha nem volt gond.


31 hetes vagyok es nem tudok már egyáltalán háttal / félig ülve feküdni. Mitől van?

Tényleg azért van mert a babának kényelmetlen mert osszenyomom?

Legjobb válasz: én 33 hetes vagyok és én sem tudok háton feküdni mert fulladok.a baba nyomja ilyenkor valami ideget. oldalt is kényelmetlen mert akkor vagy a hátát, vagy a lábát nyomom és ad is erre jelzést mert akkorákat és addig rugdos,míg el nem fordulok.. jaj istenem de nehéz.... :)

én 33 hetes vagyok és én sem tudok háton feküdni mert fulladok.a baba nyomja ilyenkor valami ideget. oldalt is kényelmetlen mert akkor vagy a hátát, vagy a lábát nyomom és ad is erre jelzést mert akkorákat és addig rugdos, míg el nem fordulok.. jaj istenem de nehéz.... :)
Én is 33 hetes vagyok de én már a 25. héttõl nem tudok háton még csak 2 percig sem megmaradni.nagyon kényelmetlen alig kapok levegõt és a babának sem jó.nagyon várom már hogy megszülessen és tornázhassak egy jót, mondjuk én sosem aludtam igazából háton a hasonalvás az viszont hiányzik.
Nekem utálja, ha oldalt fekszem.Addig mocorog, rugdos, bökdös, míg el nem mozdulok.Pont azt szereti, ha háton vagyok, de én nem fulladok emiatt ( még).:) 31+6 hkm

Nem ajánlatos a háton fekve aludni, ezt tudom. De konkrétan mit jelent háton feküdni? Nekem úgy kényelmes az alvás, ha szinte félig ülök, a hátamat az ágytámla támasztja. Ez így ajánlatos? 31 hetes vagyok, és oldalt fekve mindig fáj valamim.

Legjobb válasz: A háton fekvés az konkrétan a háton fekvés.Amit mi már nem nagyon tudunk elviselni mert elnyom bennt mindent:) Nekem már szinte sehogy nem kényelmes:( Üdv:33 hetes kismama

A háton fekvés az konkrétan a háton fekvés.Amit mi már nem nagyon tudunk elviselni mert elnyom bennt mindent:) Nekem már szinte sehogy nem kényelmes:( Üdv:33 hetes kismama
Ha neked úgy kényelmes, akkor nem ártasz vele. Lényegében azért nem szokták ajánlani, merthát a garvitáció. De ha neked így kényelmes, akkor ez gondolom nem okoz problémát neked. :)
Valamilyen eret nyom el a haton alvas, de szerintem ugy aludj, ahogy neked kenyelmes. Annyi mindenre kell odafigyelni terhesseg idejen, hogy komolyan mondom csoda, hogy meg nem halt ki az emberiseg...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Úgy kellett volna fogalmaznom, hogy így még valamennyire tudok aludni. :-) Másképp sajnos már nem megy. Boldog babavárást mindenkinek!

34 hetes vagyok, háton már rég nem tudok feküdni, mert a baba nyom, kényelmetlen (káprázik a szemem, ájulás környékez, mert vmi eret nyom ilyenkor), de már ülve is ezt érzem. Érezett valaki hasonlót? Mit tudok tenni?

Legjobb válasz: Szia! Én 35 hetes vagyok, háton én sem tudok néhány mp-nél tovább feküdni ugyanezen okok miatt. Néha ülve vagy állva is olyasmit érzek, hogy hirtelen elhagy minden erõm. Mintha az agyamhoz kevés vér jutna... sajnos nem tudom, lehet-e tenni ellene valamit. Nekem egy idõ után elmúlik. Pár hét múlva biztosan megszûnnek ezek a kellemetlenségek :-)

Szia! Én 35 hetes vagyok, háton én sem tudok néhány mp-nél tovább feküdni ugyanezen okok miatt. Néha ülve vagy állva is olyasmit érzek, hogy hirtelen elhagy minden erõm. Mintha az agyamhoz kevés vér jutna... sajnos nem tudom, lehet-e tenni ellene valamit. Nekem egy idõ után elmúlik. Pár hét múlva biztosan megszûnnek ezek a kellemetlenségek :-)
szia! amikor én a ma már 5 hónapos kisfiammal voltam terhes úgyan így voltam. Mentünk 4D-s ultrahangra, vizsgált a nõci, engem meg már az ájulás környékezett, szóltam neki. Azt mondta, hogy forduljak oldalra mert így vmit nyom a baba. rögtön jobban lettem. Igazából én nem nagyon tudtam ellene tenni. Már nincs sok hátra, kitartást:)
szia, A hasi aortát nyomja a baba, ez egy fõ verõér. Oldal feküldj, akkor talán jobb lesz.
Szia! Én is 34 hetes terhes vagyok, én 2 hete tapasztaltam ugyanezt. Sajnos csak annyit tudsz tenni, hogy valamelyik oldaladra fekszel. Nekem sajnos ez csak a jobb oldalamon sikerül, mert ha a bal oldalra fekszem, ugyanezt tapasztalom. Kitartás, tényleg nincs sok hátra! Boldog babavárást!
Szia, Én 35 hetes vagyok, gond nélkül fekszem a hátamon. Talán még jobban is esik mint az oldalamon, viszont olvastam, hogy nem igazán ajánlott már ilyenkor, mert a baba súlya okozhat károkat. Pl: aranyeret, derékfájást stb. Tehát nagyon kicsit használom én is már ki ezt a lehetõséget. Nekem a hasonfekvés az ami nagyon hiányzik, de ezt a pár hetet már kibirjuk ;)

Hat hetes kontroll? A hat hetes kontrollon adjuk oda a penzt az orvosnak. Apas szules volt. Az apa is beszokott menni a vizsgalatra megkoszonni hogy bejott a szulesre? Vagy hogy szokas? Es vizsgalat elott vagy utan szoktak odaadni a penzt?

Legjobb válasz: Én is a hathetes kontrollon adtam oda a pénzt. Apa nem jött be, mert õ vigyázott a gyerekre addig :) Én bementem, odaadtam a pénzt, megköszöntem a dolgokat és utána kezdõdött a vizsgálat.

Én is a hathetes kontrollon adtam oda a pénzt. Apa nem jött be, mert õ vigyázott a gyerekre addig :) Én bementem, odaadtam a pénzt, megköszöntem a dolgokat és utána kezdõdött a vizsgálat.
Vizsgálat után adtam oda.Apa nem jött be, kint volt a babával a váróban, de a doki kijött velem vizsgálat után megnézni õt is:)
A kérdező hozzászólása: es mit mondtatok? hogy koszontetek meg? Koszonom hogy bejott szulesre? vagy koszonok mindent?
Elsõ vagyok. Úgy emlékszem azt mondtam, hogy köszönök szépen mindent, és odaadtam a borítékot õ is megköszönte, eltette és ennyi.
Szintén.Köszönök mindent, és átadtam a borítékot, eltette, kijött megnézni a kicsit, és elköszöntünk.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat

Hat hetes babás vagyok és beállt a derekam. Gyógyszert nem merek bevenni, de bekenhetem a derekamat valamilyen izomlazító, görcsoldó krémmel? Pl. Kobralbin, vagy ilyesmivel. Ezek vérbőséget (is) okoznak, nem lesz baj? Alig tudok mozdulni is.

Legjobb válasz: 6 hetes a babád, vagy 6 hetes terhes vagy? Olvasd el ami a betegtájékoztatón szerepel, a terhesség elsõ harmadában nem mertem én sem gyógyszert szedni, de a szoptatásnál már lehetsz kicsit bátrabb. Én mégis azt javaslom, hogy inkább próbálj ki valami homeopátiás szert, vagy csak egyszerûen kérj meg valakit, hogy masszírozza meg. :)

6 hetes a babád, vagy 6 hetes terhes vagy? Olvasd el ami a betegtájékoztatón szerepel, a terhesség elsõ harmadában nem mertem én sem gyógyszert szedni, de a szoptatásnál már lehetsz kicsit bátrabb. Én mégis azt javaslom, hogy inkább próbálj ki valami homeopátiás szert, vagy csak egyszerûen kérj meg valakit, hogy masszírozza meg. :)
A kérdező hozzászólása: 6 hetes terhes vagyok, és a masszírozás az elsõ trimeszterben kifejezetten tilos :( A betegtájékoztató pedig nincs meg, régen kidobtam a dobozt.
http://drinfo.eum.hu/drinfo/pid/0/medicine Ezen az oldalon megvan a leírás, itt utána tudsz nézni. Remélem tudtam segíteni. Megnézheted a többi izomlazító, vagy fájdalomcsillapító krémet is. Boldog Új Évet!
szia! remélem az elõzõ belinkeléssel szerencsével jártál, de szerintem próbáld meg a terhesség kategóriában, ott a kismamák hátha tudnak neked segíteni!! jobbulást, sok egészséget, és b.u.é.k.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, BÚÉK mindenkinek!
szia, en 8 hetes voltam amikor egy rossz lepes miatt kibicsaklott a bokam es total bedagadt a labam. kek richtofitot kentem ra es nem lett semmi baj, valamivel tovabb tartott, de segitett. ha gondolod probald ki, barhol patikaban, dm-ben, rossmannban kaphato, de lattam mar tescoban is.
Hasonló problémám volt, és a doki azt mondta hogy semmit sem adhat, több orvossal is konzultált! Pedig 12 hetes voltam. Ki kell birni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, próbáom kibírni, de semmit nem javult napok alatt sem :(

Ugye normális hogy fájt tegnap este a medencecsontom, derekam? 19 hetes vagyok. Nem erősen, és a hasam is szurkált, néha a hátamba is. Ugye csak nő, tágul?

Megyek ma dokihoz, azért megemlítem neki, de nektek is volt már ilyenkor? Nem korai?

Legjobb válasz: Szia.Igen volt, hát remélme normális.Én 24 hetes vagyok.Majd írd meg hogy mi volt a dokinál, de biztos minden rendben.

Szia.Igen volt, hát remélme normális.Én 24 hetes vagyok.Majd írd meg hogy mi volt a dokinál, de biztos minden rendben.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Tegnap voltam uh-n is, ott is minden rendben volt. Remélem normális.
Szia! Én is 24 hetes vagyok mint az elõzõ válaszoló és nálam is többször elõfordul, de ez tuti azért van mert "csinálja" a helyet a drága. Nekem idõszakonként ismétlõdik és egy két nap alatt elmulik. Nagyon tudja fesziteni a medencecsontom, és huzza a derekam, meg a hátam. Korainak nem korai, nekem már ugy a 14-ik hét környékétõl kezdõdött.
Elsõ vagyok.Nekem is mint az utolsó válaszolónak, idõszakonként jelentkezik, utána napokig semmi.Én is arra gondolok hogy ilyenkor nõ a méh, meg tágul, és hát nekem nincs valami széles csípõm.Gondolom ez is alkati kérdés.Szép pocakodást.
Szia, 23 hetes vagyok és nekem is az elmúlt hetekben voltak a hasszurkák, fájogatások. Szerintem ez a növekedés miatt volt, a doki sem mondott semmi problémát, és most már a köldököm fölött rugdos a bébim. Szóval nyugi.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm Nektek. Én is arra gondoltam hogy csinálja a helyet a Manó. Nagyon Boldog Babavárást Nektek is!

31 hetes vagyok és hát már elég sokat szedtem fel.16 kg-ot lehet ebből baj? Pedig hát próbálok úgy étkezni és mozogni. Más is van így? Annyira aggódom mivel még azért van időm.

Legjobb válasz: Én 36 hetes vagyok és én is 16-nál járok. Mást nem tudsz tenni azon kívül, h. odafigyelsz az étkezésre. Nekem azt mondta a védõnõm,h. ha nem akarok hízni akkor próbáljam meg azt,h. napi 150g szénhidrátot eszem csak (cukros kismamák csinálják). Másból lehet enni amennyi jól esik. Viszont ha fogynék tõle akkor meg hagyjam abba. Ha egészségesek vagytok akkor egyébként semmi baj, csak gondolom téged zavar már ez az állapot. Engem is zavar de hátha szoptatásnál is lemegy valamennyi. Utána meg majd fogyózunk.

Én 36 hetes vagyok és én is 16-nál járok. Mást nem tudsz tenni azon kívül, h. odafigyelsz az étkezésre. Nekem azt mondta a védõnõm, h. ha nem akarok hízni akkor próbáljam meg azt, h. napi 150g szénhidrátot eszem csak (cukros kismamák csinálják). Másból lehet enni amennyi jól esik. Viszont ha fogynék tõle akkor meg hagyjam abba. Ha egészségesek vagytok akkor egyébként semmi baj, csak gondolom téged zavar már ez az állapot. Engem is zavar de hátha szoptatásnál is lemegy valamennyi. Utána meg majd fogyózunk.
40.hetre szultem, sajnos tobb mint 30kg-t szedtem fel, /fiam 4, 5kg lett/, es sajnos meg mindig rajtam van a suly a sok terhesvitamintol!De Hala az Egnek, a fiam egeszsegesen szuletett, de nekem minden problemam kijott!/magas vernyomas, pajzsmirigy rak, vitamin problemak.../Vigyazz magadra, amennyire csak tudsz es a babara is!
En 34 hetes vagyok es 14 kilot hiztam. ELotte normal testalkatu votam. Nagyon zavar, mert a pocakommal egyenes aranyban nott meg a fenekem is. En is figyelek, sok gyumit eszem es meg dolgozom (ami kis mozgassal jar) es megis.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. Remélem nem lesz gond, amúgy minden rendben csak azért nem jó ez a sok felesleg.Meg szerintem a terhes vitamin is elõsegítette a súly növekedést. Mindenkinek kívánok minden szépet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!