Találatok a következő kifejezésre: Hat hetes ma (38 db)

Hat hetes a kislányom. Folyton cicizni akar, mára már elaludni sem akar cici nélkül. Egyelőre nem engedtem neki, hogy cicin aludjon, ennek következtében pár napja szinte lehetetlen elaltatni. Okozok gondot ezzel a cicimegvonással, esetleg megszokja?

Sajnos (biztos mások jobb anyák) semmi kedvem hozzászoktatni a cicin alváshoz, mert nekem nagyon kellemetlen érzés, továbbá ha vissza kell mennem dolgozni, ez nem lehet hosssútávú megoldás a délutáni alvásokra.

Legjobb válasz: Próbáltad már, hogy ilyenkor meddig maradna a cicin? Unokatestvérem kisfia is mindig így aludt el, de ez csak néhány perc volt evés után, amint elaludt, kiejtette a szájából a cicit, az anyja meg betette az ágyába. Amíg szopizza, addig még nem alszik. Hat hetes baba még nagyon pici, azért akar annyit mellen lenni, késõbb már önállóbbak, attól szerintem felesleges félned, hogy majd emiatt nem tud elaludni, amikor már dolgozni jársz.

Próbáltad már, hogy ilyenkor meddig maradna a cicin? Unokatestvérem kisfia is mindig így aludt el, de ez csak néhány perc volt evés után, amint elaludt, kiejtette a szájából a cicit, az anyja meg betette az ágyába. Amíg szopizza, addig még nem alszik. Hat hetes baba még nagyon pici, azért akar annyit mellen lenni, késõbb már önállóbbak, attól szerintem felesleges félned, hogy majd emiatt nem tud elaludni, amikor már dolgozni jársz.
Kislányom 8 hónapos, még mindig a cicimen alszik el. lalszik, utána el tudok jönni melõle. Nekik nagyon fontos a testkontaktus. A cici megnyugvás, fájdalomcsillapító, altató. Ne vond meg tõle!
6 hetesen van egy növekedési ugrás, ilynekor egy-másfél hétig többet cicizik a baba-legalábbis nálam, és olvastam másnál is. Nyugodtan tedd többet cicire. A lányom is csak cicin aludt el, de szépen leszoktattam 3 hós korában:-)
Sztem hadjad cicizni mert még nagyon csöpp baba és szüksége van rá. Az én lánykám 5 hónapos és már nem log közel sem annyit a cicin mint korábban sõt egyre kevesebbet amit én bánok de tényleg csak annyi hogy szopizik (eszik) és kész. Pár hétel ezelõttig szinte egész nap és este komfortcicizett.
Szia. Ne butáskodj, miért lennél rossz anya? Én se szerettem volna, ha csak úgy tud elaludni. Próbáld meg még pár napig, hogyha befejezte az evést elveszed tõle a cicit. Lehet, hogy még pár napig sírni fog, de hozzászokik. Kitartás, üdv, 11 hetes kislány anyukája

Ma voltam orvosnál, elvileg hat hetes és három napos terhes vagyok, de az orvos azt mondta ultrahang alapján hogy csak 3 hetes lehetek. Hogy lehet ez?

Nem értem,hogy-hogy csak akkora a pici? De mi nem is voltunk együtt a párommal az id? tájt hogy csak 3 hetes legyek...Nem értem.

Legjobb válasz: Te jobban tudod. Mikor a másodikkal lettem terhes mondtam az orvosnak,hogy kb 3 hetes vagyok. Megnézett és azt mondta ,hogy szerinte nem csak max 1,5. Nekem volt igazam, hiába számolta õ az utolsó menzi alapján idõre szültem az én számításaim szerint.:)))

Te jobban tudod. Mikor a másodikkal lettem terhes mondtam az orvosnak, hogy kb 3 hetes vagyok. Megnézett és azt mondta , hogy szerinte nem csak max 1, 5. Nekem volt igazam, hiába számolta õ az utolsó menzi alapján idõre szültem az én számításaim szerint.:) ))
Én eleve azt nem értem, hogy beszélhet az orvos másfél hetes, illetve három hetes terhességrõl... Épp az orvoslás által terjedt el az a "hagyomány", hogy két hetes korig nem is beszélhetünk terhességrõl (mert még nincs is) és a három hetes terhesség még a beágyazódás folyamata. Sok orvossal és szülészeten illetve terhesgondozásban dolgozó emberrel beszéltem már, de még egyik sem használta eddig a fogantatástól való számítást, a terhességet az elsõ menstruáció napjától számítjuk. Ez annyit tesz, hogy egy optimális (28 napos ciklusnál) a 12-13 napon van elméletileg peteérés és ha ekkor történik megtermékenyítés, akkor az a terhesség második hetének vég, a beágyazódás ettõl számított 5-7. napon van, tehát ez a harmadik hét vége, a kimaradt menstruációval pedig kezdetét veszi az ötödik hét, tehát betöltött négy hetes a terhesség. Mikor volt az utolsó mensid elsõ napja?
A kérdező hozzászólása: Kérdezõ vagyok, az utolsó menszim elsõ napja június 14

Hat hetes és ma 4 napos voltam, de sajnos kedd óta vérzek, és ma már a doki nem látta a petezsákot, ami furcsa hogy zárt a méhszájam, és nem sokat vérzek, de a vetélés még nem indult meg. Hogy lehet ezt elviselni?

A diagnózisomra az van írva fenyeget? vetélés, és most itthon várom, hogy mikor menjek kórházba. Ma két dokinál is voltam.Most mit csináljak, életem legszörny?bb hete ez!!!

Legjobb válasz: Szûzanyááám...Nemtudok segíteni de veled vagyok és szorítok neked,hogy megmaradjon az a pici baba...Hogy-hogy haza engettek,egymagadba várd a kicsi távozását vagy még van esély,mit mondott a doki???

Szûzanyááám...Nemtudok segíteni de veled vagyok és szorítok neked, hogy megmaradjon az a pici baba...Hogy-hogy haza engettek, egymagadba várd a kicsi távozását vagy még van esély, mit mondott a doki???
A kérdező hozzászólása: Tegnap két dokinál is voltam, és mind a kettõ azt mondta, hogy még nem vetéltem el, de petezsák sincs, ma is vérezgetek, de csak gyengén. Nagyon félek nehogy valami baj legyen, mert a petezsák már tényleg nincs ott, akkor hol lehet??? Hétfõn még én is láttam az uh, és tegnapra semmi. Annyit mondott még a doki, ha csak gyengén vérzek, és elmúlik akkor menjek vissza uh-ra, és megnézi hogy kiürült e a méhem.
Szia. Sajna velem is hasonló történt decemberben. Gyenge vérzésem volt, és csak üres petezsák látszott az uhn. Fenyegetõ vetélést mondtak, ennek ellenére hazaküldtek, hiszen az orvosok sem istenek, és nekem azt mondták, hogy amíg van esély addig nem avatkoznak be. 3 nap múlva beindult a vetélés magától, és én nem is engedtem volna hogy bavatkozzanak amíg van egy cseppnyi esély is. Nagyon nehéz elviselni, remélem a párod tud segíteni. Nekem Õ volt a támaszom. Szorítok!
:( Engem is haza küldtek tavaly (hétfõn), és csütörtökön indult be a vetélés. Kevés vérzéssel. A dokid nem mondta, hogy kell-e mûtéti befejezés, vagy felszívódott? Nem hiszem el, annyi embernek van orvosi diplomája, Te meg eszed a kefét otthon, hogy mi lesz veled. Szegénykém!! Én elmennék még egy dokihoz, aki végre meg is mondja, hogy hamarabb túl tedd magad rajta, ha baj van. Drukkolunk neked! Csak bíztatás képpen 3 mensi után én megint terhes lettem, és minden ok! 24 hetesek vagyunk. Kitartás, gyorsan szedd össze magad, a következõ sikerülni fog!
Szia! én is nagyon sajnállak és kívánom, hogy minden rendben legyen mégis, de sajnos nem sok esélye van.... A dokid nem mondta, hogy esetleg fennál a méhen kívüli terhesség esélye is? Az is megmagyarázná, hogy nem látják... Nekem az volt pár hete, én is hat hetes voltam... Sajnos mire látni lehetett, hogy biztosan méhen kivüli már bevérzett a hasam... Ez nagyon veszélyes, bele lehet halni, szóval, ha görcsök kezdõdnek azonnal menj a legközelebbi kórházba, mert a percek is számítanak! Bocsi nem akartalak megíjeszteni, de sokan nem tudják, aztán már késõ! Sok szerencsét drukkolok, hogy ezek a szörnyûségek elkerüljenek és pár nap múlva kiderüljön, hogy a baba csak bújkált:)
Szia! Teljesen átérzem a fájdalmad. Több vetélésen túl vagyok. Fizikálisan hamar rendbe lehet jönni viszont lelkileg nagyon nehéz feldolgozni. Nem akarlak elkeseriteni de ha a petezsákot nem látja az orvos akkor szerintem baj van. Nálam az történt, hogy egyik terhességnél sem indult be a baba szivmüködése, véreztem is de végül mindig müszeres befejezést hajtottak végre. Most biztathatnálak, hogy biztos minden rendben van de inkább készülj fel a legrosszabb eshetõségre is. Probálj megnyugodni, én is mindig arra gondoltam, hogy a babáim nem voltak egészségesek és azért veszitettem el Õket.
Na igen...De ha még nem vetéltél el akkor ne beszélj múlt idõben nem hat hetes és 4 napos voltál hanem az vagy!!!És ha neaggy Isten elmenne akkor ennek így kell történnie lehet késöbb valami gond lett volna.Na de még meg van úgyhogy fel a fejjel és ne stresszeld magad lehet most csak rád ilyesztett, hogy teszteljen milyen anyuka leszel:) ! Míra voltam...
A kérdező hozzászólása: Elõkészületek már régóta voltak, gyógyszer elhagyás, vitamin, és április óta próbáltuk, és májusra össze is jött, de ez most nem nyugtat meg, mert én még ilyet soha nem éltem át, és még nem is vagyok a végén. A doki is azt mondta, hogy legalább egybõl sikerült, mert sok embernek ez sem jön össze.
Jaj szegénykém nagyon sajnállak ez szörnyû lehet.Mióta próbálkoztok?(Elsõ kérdezõ:Míra)
A kérdező hozzászólása: Azt mondta, hogy már nem lát semmit az uh-n, amin még hátfõn látható volt, de zárt a méhem, és még nem vetéltem el, és ha belázasodok, vagy nagyon vérzek, vagy görcsölök akkor kórház, addig meg várom a csodát. Szörnyû nekem ez a kisbaba kell, annyira szerettük volna.
Reménykedj! A vetélés erõsebb vérzéssel jár. Azt biztosan észrevennéd. Hallgass a dokikra, legalább nem írt ki rögtön mûtétre. Nagyon szurkolok neked, hogy megkerüljön az a petezsákocska!

15-16 hetesen hamar megfájdul a derekam, hátam, és ma a vesém felé is sugárzott néha, ez mitől lehet? Tágulnak a szalagok?

Nagyon megijedtem, remélem nem lesz baja a babámnak, a vesémmel sosem volt semmi gond, a pisilés is simán megy. Más is járt már igy?

Legjobb válasz: :) jó, hogy megkérdezted. Olyan a hátam, mint 3 órányi földön ülés, ajánndékcsomagolás után. Kérdezte is a férjem, hogy mi a bajom. :) Szerintem nem a vesénk, csak oda szúr ki. Most volt vizelettesztem a védõnõnél, vitaminon kívül semmi nincs benne.

:) jó, hogy megkérdezted. Olyan a hátam, mint 3 órányi földön ülés, ajánndékcsomagolás után. Kérdezte is a férjem, hogy mi a bajom. :) Szerintem nem a vesénk, csak oda szúr ki. Most volt vizelettesztem a védõnõnél, vitaminon kívül semmi nincs benne.
A kérdező hozzászólása: Akkor Neked is fáj?jaj de "jó", akkor lehet ez is egy tünet?Komolyan már kivagyok néha, azt se tudom mi bajom lehetde ha igy haladunk akkor végül is nincs baj:-)))Te hány hetes vagy?Neked is a veséd körül sugárzik?
15+1 hetesek vagyunk. :) Olyan, mintha kést szúrnának néha a vesémbe. Oda sugárzik nagyon. A felállás a legnehezebb. :) Én is folyton aggódom, hogy vajon mi normális és mi nem... Neked nem szokott olyan érzésed lenni, mintha a méhed lenne felfújódva?
A kérdező hozzászólása: Én 15+4 vagyok.Nem tudom mit értesz ez alatt hogy a méh fel fújódna, nekem olyn feszülõ érzésem van, van mikor levegõt veszek, és teljesen megfeszül az alhasam.Aztán szurkálgat néha, na meg ez a legújjabb, ez a hát fájás féle.Neked látszik már a Baba?
Azt hiszem, látszik. 4 centit nõtt a pocim, és olyan kemény a hasam... de nem kõkemény. Mocorgást érzel már? Én nemtudom... :)
A kérdező hozzászólása: Nekem is nõtt, bár centire nem tudom, nem mértem, de fõleg fekve szép kereknek látszik.Mocorgást annyira nem érzem, valamelyik este , mintha pici kaparászást éreztem volna pár másodpercig, de azóta sem érzek ilyet sajna, pedig mindig figyellm:-)))Nekünk elsõ baba, az állitólag késõbb jelentkezik, hát nem tudom...Én alig várom már:-))))

Kismamák! SOS Nagyon aggódok. Hat hetes körül vagyok és tegnap meg ma görcsölget a hasam?

Normáslis ez? Nem mensis fájdalom hanem ilyen szúrkálás szer?.

Legjobb válasz: Normális, ne aggódj! És gratulálok!

Normális, ne aggódj! És gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.Nagyon aggódok, mert mikor elvetéltem hasonló szúrás szerû érzésem volt a pocakomban.Igaz akkor 12 hetes voltam és sokat barnáztam.Most nem vérzek nem barnázok, de elég kellemetlen ez a fájdalom.
Nekem is voltak a 6-8. hét körül mensi szerû görcseim, és most vagyok 15 hetes azt mondta a dokim, hogy az elején ez normális. Boldog babavárást
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat akkor próbálok nem rosszra gondolni és beveszek egy magne B6-ot.Amúgy nekem is voltak mensis görcseim, de az más érzés volt.
Elsõ vagyok. Én most várom a harmadikat, és az elején én is írtam egy levelet a dokimnak, hogy rendesen görcsszerû fájdalmam van, ez normális-e, mert az elsõ kettõnél ilyenre nem emlékszem. Egy smilie-t írt vissza, és hogy persze, minden ok.
A kérdező hozzászólása: Akkor jó, remélem, hogy nálam sincs baj.Köszönöm a válaszokat.Próbálok megnyugodni.
Én azt javaslom, ha nem múlik, menj az orvoshoz!! Nekem is így kezdõdött, és nagyon rossz lett a vége, pedig mindenki azt mondta, hogy "á, ez nem baj, nekem is volt ilyen... stb". Itt nincs MÁS, csak TE/vagyis TI!!! Drukk, hogy minden rendben legyen!!!!!
Igaza van az utolsónak, mindenkinek lehetett ilyen baja, de mindenkinél más, ha nem javul mindenképpen menj dokihoz, márcsak azért is hogy megnyugtasd magad.
ha nem menzi szeru, nincs gond! ha menstruacio szeruen gorcsol, nyomas az orvoshoz!! egyebkent pihenes :) a szurka erzes normalis :) boldog babavarast :)

Hat hetes terhes vagyok ma kiderült hogy az oviban skarlátos lett az egyik gyerek . Ha a kislányom is elkapta az mikor jelentkezhet nála mennyit kell aggódnom emiatt?

Legjobb válasz: Lappangási ideje 2-8 napig, átlagosan 3 nap alatt elõjönnek a tünetek. http://www.hazipatika.com/services/betegseglexikon/view/Skar..

Lappangási ideje 2-8 napig, átlagosan 3 nap alatt elõjönnek a tünetek. http://www.hazipatika.com/services/betegseglexikon/view/Skar..
Kedves kérdezõ csak nem te is sellyei vagy?
A kérdező hozzászólása: Nem.Fehérvári vagyok
csak azért kérdeztem mert pont nálunk is a napokban derült ki hgoy az egyik kisgyerek testvére skarlátos.véletelen ezek szerint, szia

Máshol is állt ma a bál? Hat hetesem öt órán keresztül üvöltött, kis megszakításokkal ( evés, pár perces bealvás ). Ti hogy viselitek az ilyen napokat?

Legjobb válasz: próbálok minden lehetséges ötletet bevetni, ebben a sorrendben: evés pelus ringatás (kéz, hinta, hordozó) hassal lefelé ringatás babakocsi tologatás zene ének szoba hûtése/fûtése szélcsövezés pár perc szünet egyedül (néha szünet után már ha rámosolyogsz is megnyugszik) ....és az egész elõlrõl ha anyatejes gondold át nem ettél-e olyat, ami okozhat hasfájást (tejtermékek is nemcsak a fújós fûszerek/zöldségek okozhatnak)

próbálok minden lehetséges ötletet bevetni, ebben a sorrendben: evés pelus ringatás (kéz, hinta, hordozó) hassal lefelé ringatás babakocsi tologatás zene ének szoba hûtése/fûtése szélcsövezés pár perc szünet egyedül (néha szünet után már ha rámosolyogsz is megnyugszik) ....és az egész elõlrõl ha anyatejes gondold át nem ettél-e olyat, ami okozhat hasfájást (tejtermékek is nemcsak a fújós fûszerek/zöldségek okozhatnak)
Lányom jövõ héten lesz 1 éves.Ez a mai nap maga a pokol. Ordít egész nap, csak kézben van el, vagy úgy sem. Szerintem ezt a szeles idõt + a hidegfrontot érzik meg a kicsik. A Tiéd meg nagyon pici, õ még érzékenyebb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Azt hittem megbolondulok ma délelõtt, most persze alszik, mint egy kisangyal. Holnap megyünk délelõtt csípõszûrésre, ha ott is ez a kabaré lesz lehet én is visítani fogok.
Nálunk is ez megy, csak épp már harmadik napja... Éjszaka szerencsére alszik úgy-ahogy, de nappal hihetetlen mit tud mûvelni! Szintén 6 hetes
A kérdező hozzászólása: Én azt hittem, hogy csak nekem adatik meg ez az õrület.Nagyon nehezen viselem, sírok vele együtt.Semmi sem jó neki...és annyira sajnálom.
18:21-es vok! Elõször én is azt hittem, hogy csak engem ér ez a különös megtiszteltetés. De úgy látom nem vagyunk egyedül. És ma már többen tettek fel itt hasonló kérdést nyûglõdéssel kapcsolatban. Úgy látszik van valami a levegõben. Remélem, hogy gyorsan elmúlik, mert kezdek már egy kicsit besokallni...
Detto :)
Ez nem csak otthon van. 5 hetes baba angliaban is erzi a magyar frontokat :) itt is nyugi van egesz delutan..... de remelem a furcsivel vege lesz a nyuginek
Szia. Fiacskám ma 2 hónapos (a névnapja is ma van:) ). Szerintem a frontot érzi, mert ma nagyon nyûgös. Semmi nem jó neki. Próbáltam ringatni, etetni, tologattam a babakocsiban, de sírt tovább. Ha letettem, akkor mégjobban ordított, úgyhogy itt is "koncert" van ma. Elaludt a kezemben, letettem, hogy gyorsan kifutok a mosdóba, de mire kiértem, sírt. Muszáj volt már elvégezni a dolgom, de addig úgy sírt, mint akit elevenen nyúznak. Persze mikor bementem és felvettem, megnyugodott. Már azt hittem megõszülök:) Most itt alszik mellettem, a babakocsiban, mert a lábammal ringatom. Te jó ég, szegénykém... 5 órát üvöltött? Akkor én még örülhetek, mert az én fiam csak 5 percet, de azt úgy, ahogy a csövön kifért....

Ma arra ébredtem, hogy kicsit fáj a torkom, és az orrom is be van dugulva. Elkaphatja-e a hat hetes kisbabám? Olyan kicsi még, nagyon féltem.

Amúgy szépen szopik. Azért félek egy kicsit, mert már régóta tele van az orrocskája, de az orvos szerint a száraz leveg? okozza.

Legjobb válasz: Elkaphatja bizony, sõt közeleg az influenzajárvány. Szopdast tovább a kicsdet, mert ami betegséget átvészelsz annak az immunanyagai átmennek a babába az anyatejjel, ha meg is betegedik akkor könnyebben gyógyul. Ha tele van az orra akkor szívni kell, ha sûrû a váladék akkor Sterimar tengervizes orrspray-vel fújd be. Homeopátiás segítség az influenzás tünetekre az Oscillococcinum, ha csak a torkod fáj akkor Homeogene9 tabletta, köhögésre pedig Stodal szirup.

Elkaphatja bizony, sõt közeleg az influenzajárvány. Szopdast tovább a kicsdet, mert ami betegséget átvészelsz annak az immunanyagai átmennek a babába az anyatejjel, ha meg is betegedik akkor könnyebben gyógyul. Ha tele van az orra akkor szívni kell, ha sûrû a váladék akkor Sterimar tengervizes orrspray-vel fújd be. Homeopátiás segítség az influenzás tünetekre az Oscillococcinum, ha csak a torkod fáj akkor Homeogene9 tabletta, köhögésre pedig Stodal szirup.
Én úgy tudom, hogy tõled nem kaphat el betegséget a baba, ha szopizik, mert a tejcivel õ csak az ellenanyagot kapja meg. Volt, hogy én is beteg voltam, de babámnak nem volt semmi baja. A száraz levegõ ellen pedig egyszerûen tégy a fûtõtestre egy bögrét v más alkalmatosságot vízzel. Mi is ezt csináljuk, én még teszek bele egy kis illóolajat is. Jó babázást :)
ne aggód Õt védi az anyatej! azért nem ártana a szád elé tennél maszkot v.zsebkendõt ha köhögsz. Én is átestem már egy orrfolyós köhögõs megfázáson, de hála semmi gond nem volt. Ha úgy látod hogy tele van a kis orra porszívózd ki és párolagtass! az elektromos ultrahangos párologtatót ajánlom. 6 hós kisfiú anyukája.
Én úgy tudom, hogy tõled nem kaphat el betegséget a baba, ha szopizik, mert a tejcivel õ csak az ellenanyagot kapja meg. Volt, hogy én is beteg voltam, de babámnak nem volt semmi baja. A száraz levegõ ellen pedig egyszerûen tégy a fûtõtestre egy bögrét v más alkalmatosságot vízzel. Mi is ezt csináljuk, én még teszek bele egy kis illóolajat is. Jó babázást :)
Velem is ez történt, de szerencsére nem kapta el, pedig tápszeres baba. Azt mondták, hogy a csecsemõ mirigy 3 hónapig védi, és utána elsorvad. (nem néztem utána, mert nem lett õ is beteg) Én 9 hetes kora óta adom neki minden este 10 csepp cebiont, és szerencsére semmi baja nem volt még. Pedig én már többször is beteg voltam. 5 hónapos baba anyukája

Hat hetes babámmal ma megyünk először ortopédiára, pontosan mit csinálnak ott vele?

Érdekelne még, hogy mennyi ideig tart, mert id?re kell mennünk, és a szoptatás miatt fontos lenne tudnom.

Legjobb válasz: Köszönöm a választ, akkor talán megússzuk. Negyed 4-re van idõpont, és 4 körül eszik a törpe.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, akkor talán megússzuk. Negyed 4-re van idõpont, és 4 körül eszik a törpe.
Mi Debrecenben voltunk a klinikán és elég szaporán ment. Sokan voltak, de hármassával vagy négyessével hivtak be minket. A rendelõben le kellett alulrol vetköztetni teljesen, (body maradt)és a doki kifeszitette a lábát, (térdeit) két oldalra. Körzött vele. Aztán hasra forditotta, szintén kifeszitette két oldalra a lábait és ugy mozgatta neki, majd át kellett rakni a kicsit egy másik asztalra és ott ultrahanggal is megvizsgálta mindkét oldalról a csipõjét. A kézi vizsgálatot nem nagyon szeretik, van aki kifejezetten ordit, de hamar megvan hála istennek. Remélem tudtam segiteni.
Szia! Nem tart sokáig, a pici babákat pedig soron kívül szokták vizsgálni
A kérdező hozzászólása: Igen, sokat segítettél, köszönöm, így már világosabb, hogy mit fognak csinálni:)

A héten kellene visszamennem hat hetes kontrollra a kórházba, de ma megjött a menstruációm. Akkor most várjak, míg elmúlik? Ki mit tenne ebben a helyzetben?

Nem baj, ha a 6 helyett már majdnem 8 hét tellik le addigra? Köszi

Legjobb válasz: Menses alatt is lehet menni nõgyógyászhoz, nem akadályozza a vizsgálatot.Menj nyugodtan.

Menses alatt is lehet menni nõgyógyászhoz, nem akadályozza a vizsgálatot.Menj nyugodtan.
Nem baj én is 7 hetesen mentem nem szólt senki semmit.Mondjuk volt olyan barátnõm aki 6 hónapig nem ment nos, ezt én nem helyeseltem.....
nálam pontosan ugyanez volt, én is tanácstalan voltam, aztán elmentem és megvizsgált ugyanúgy. szerintem a 6 hetes azért 6 hetes, mert a 6. héten kell menni. nem fog haza küldeni a dokid :) , úgyhogy menj el, mindenképpen
Én 8 héttel a szülés után mentem kontrollra. Nem szólt a doki semmit.
Szerintem hivd fel a korhazat es kerdezd meg toluk. Nem hinnem, hogy igy megvizsgalnanak, hisz a nogyogyi is akkor vizsgal, amikor nincs menstruacio.
persze, várd meg a menszi végét, hacsak nincs valami gondod, amiért azonnal kell menni.
A kérdező hozzászólása: Köszi Csajok! Levontam a következtetést, s holnap felhívom a kórházat, mi a szokás ilyenkor. :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!