Találatok a következő kifejezésre: Hat hetes kislányom heti (2 db)

Hat hetes anyatejes kislányom heti 30 dekákat hízik. Nem sok ez? Mennyi ideig tart ez a nagymértékű gyarapodás?

Legjobb válasz: Az átlag heti 12-15 dkg, de az enyém is 30 dkg hízott hetente 9 hetes koráig és a dokinénink azt mondta, hogy ez nagyon jó. Késõbb tartotta az átlagot. Az nem baj, ha többet hízik, legalább tudod, hogy ügyesen szopizik és van elég tejed.

Az átlag heti 12-15 dkg, de az enyém is 30 dkg hízott hetente 9 hetes koráig és a dokinénink azt mondta, hogy ez nagyon jó. Késõbb tartotta az átlagot. Az nem baj, ha többet hízik, legalább tudod, hogy ügyesen szopizik és van elég tejed.
Az én fiam egy hónap alatt (az elsõ hónapban) 2 kg-t hízott! Úgy nézett ki, mint egy kis gombóc, alig volt nyaka. A gyerekorvos csak mosolygott. Aztán lelassult, most másfél éves és egyáltalán nem duci. Amíg csak anyatejet kap, nem tudod túltáplálni, legfeljebb túletetni, de azt meg úgyis visszabukja. Nyugi, nem fog elhízni :) Sok cicizést kívánok minél tovább!
Anyatejes babáknál ez rendben van, amint többet mozog, már nem fog ennyit hízni.
Szia. Az én babám is gyorsan hízott a 2.hónapban.Most 10 hetes, és kicsit lelassult.

Kislányom egy éves. Hat hetes korától átalussza az éjszakát, most egy 2-3 hete többször is felsír. Mi lehet az oka? Valakinek tapasztalat?

Nagyon nehéz ilyenkor megvigasztalni. Sokszor csak úgy alszik vissza ha ott ülünk mellette, de hiába pár óra múlva megint sír.

Legjobb válasz: Fog?

Fog?
A kérdező hozzászólása: Egyelõre négy van neki. azt észre sem vettük, olyan könnyedén kibújtak. Lehet , hogy a többi ennyire megviselné? Nem tudom. nappal nincs semmi baj.
Nálunk is pont ugyanez van. Azt hittem én írtam ki a kérdést, csak nem emlékeztem rá.:) 14 hónapos és 2 hete minden apró zajra felkel éjjel. Van, hogy nem bírom visszaaltatni és fent van 2 órát is. Most próbálom egy alvásra szoktatni nappal, de még így is kelt tegnap este 10-ig kétszer. Mondjuk legalább gyorsan visszaaludt. Foga nem hinném hogy szóba jön nálunk. 14 van neki és egyik sem viselte meg.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!