Találatok a következő kifejezésre: Hat hónapos miért (18 db)

Miért ébred fel éjszaka ismét a hat hónapos kisfiam? Már három hónapos kora óta átaludta az éjszakákat, de most pár hete ismét felkell éjszaka cicizni. Mit adjak akkor neki vacsorára?

Este vacsira tápszert kap, mert a tejem már nem volt elég neki! Így aludt két éjszaka, de mindhiába, mert ismét felébred két-három óra tájt! Miért?

Legjobb válasz: Az én fiam onnantól aludt újra, amikor tartalmasabb vacsorát kapott, a tej nem volt elég, mert nem telíti a pocakját (a tápszer sem annyira). Adtam neki pépet, azóta megint nyugodtan alszik.

Az én fiam onnantól aludt újra, amikor tartalmasabb vacsorát kapott, a tej nem volt elég, mert nem telíti a pocakját (a tápszer sem annyira). Adtam neki pépet, azóta megint nyugodtan alszik.
Az éjszakai alvás nincs összefüggésben az este elfogyasztott táplálékkal. A gyerekek ahogy a fogacskák kezedenek elõbújkálni, vagy fejlõdési ugrásuk van bizony ismét fel kelnek éjjel idõrõl idõre. Így vannak programozva. Nekem van egy 3, 5 évesem, és egy 1, 5 de 2 kezemen meg tudom számolni, hogy hány éjszakát aludtak végig.
Nekünk 7 hóanpos korától 10 hónapos koráig volt egy ilyen idõszak. Alaposan utánnaolvastam és ez teljesen természetes. Ilyenkor más okosodnak a babák, és fokozottan kötõdnek az anyai jelenléthez. Úgymond éjjel is "ellenõrzik" hogy ott vagy-e.
Amit feljebb is írtak: fejlõdési ugrás, fogzás, fokozódó kötõdés, hozzátáplálás kezdete, bujkáló betegség stb. Az ugráshoz még annyit, hogy ennek csak egyik "tünete" a nagyobb étvágy, de nem ez az egyetlen!!! Ezekben az idõszakokban az idegrendszer is drámai, ugrásszerû fejlõdésen megy keresztül, aminek simán lehet a következménye éjjeli ébredés. Egyébként is tudjuk, hogy a napközben bejutó különbözõ ingerek, információk az éjjeli pihenés alatt dolgozódnak fel - az agyunk éjjel tulképp sokkal aktívabban mûködik, mint nappal! Az ugrások idején bejutó és feldolgozásra kerülõ "többlet"-információk pedig értelemszerûen nagyobb kapacitást, fejlettebb "mûszert" igényelnek. Amíg viszont az idegrendszer át nem áll erre az új, magasabb szintû agyi mûködésre, átmenetileg újra elõjöhet az éjjeli felébredés. (Ha még mélyebbre megyünk, akkor ez a "sajátos" agymûködés és az alvási szakaszok (pl. REM-alvás) összefüggései magyarázzák a jelenséget.) Bocsánat, ha túl száraz lett. :) Megjegyzés: ha éjjel is megszoptatnád, pár nap múlva a tejed is több lenne valószínûleg...
biztos jönn a kisfogácskája vagy büfögnie kell miután cicil megszoktad büfiztetni vagy a cicin alszik vissza?
Nálunk volt kapcsolat az ébredés és az evés közt, a gyerkõc minden éjjel 3 és 5 között ébredt enni. Amikor elõször adtam neki tejpépet, reggelig aludt. Másnap nem kapott pépet, csak szopizott, kelt fél 5-kor enni. Többször próbáltuk, mindig így volt. A fogzás más, amikor jön a foga, akkor gyakran ébred, de enni nem kér. ҝ

A hat hónapos kutyám folyton köveket rágcsál, pedig van egy csomó fa meg játék, amit rághatna. Ez normális? Miért csinálja ezt?

Legjobb válasz: Nekem is amikor kicsi volt a Beaglem (bigülöm) ezt csinálta. Az orvos azt mondta hogy vagy a kinövõ fogai miatt vagy azért mert ideges. Ha mentek oltásra kérdezd meg te is. (de szerintem ezért)

Nekem is amikor kicsi volt a Beaglem (bigülöm) ezt csinálta. Az orvos azt mondta hogy vagy a kinövõ fogai miatt vagy azért mert ideges. Ha mentek oltásra kérdezd meg te is. (de szerintem ezért)
Mennyit foglalkozol vele egy átlagos napon?
Az enyém három hónapos és ugyanezt csinálja. (játéka is van bõven és sokat is foglalkozunk vele) A doki azt mondta, teljesen normális dolog.
Sajnos ez nagyon nem jó. Ismerõsöm kutyáját épp nemrég mûtötték bélelzáródással, mert lenyelt egy kavicsot. Valahogy szoktasd le róla! Foglalkozz vele többet, adj neki másfajta rágcsálnivalót.
Nem leszoktatni kell a kutyák ösztön lények. Kis korban mindegyik kutya ezt csinálja a foguk miatt mert nõnek és fura nekik nem lehet leszoktatni.De a köveket nem jó ha rágcsálja a fát kéne rágcsálnija. Vegyél szalonna illatú és szalonna ízesítésû sprét egy kutya boltban és fújj be egy botot vagy az egyik fa játékát.
Szerintem tiltsd a kõrõl és add neki a fát. Vagy vannak ezek a bõrbõl préselt cuccok. Bármi, csak ne kõ legyen. Ismertem olyan kutyát, aki ugyanezt csinálta, mondjuk õ frusztrált is volt, és 4 éves korára az összes elülsõ foga lekopott az ínyig. :S

Hat hónapos babám miért este eszik sokat?

Kisbabám már kb két hónapja azt csinálja hogy nappal ilyen 40-80 ml között hajlandó csak enni es este az utolso etetesnel meg bezabal mint akit eheztettek es megeszik 250 et. Le tudom majd errol szoktatni? Nem art neki?

Legjobb válasz: hányszor eszik egy nap?

hányszor eszik egy nap?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddig érkezett hozzászólásokat. Utolsónak különösen, megnyugtató, hogy más is eszik így ;)
A kérdező hozzászólása: Ja igen, sokszor elõfordul nálunk is, hogy van egy plusz evés hétkor.
Az én 6 hónapos kisfiam is kb. ilyen idõközönként eszik, csak eggyel többször, mert õ este hétkor még szopizik egyet.Napközben nem tudom, h mennyit eszik, mert tápszert csak este kap, de akkor õ is megeszik 240ml általában.Reggel 5kor eszik újra.Szerintem nincs ezzel semmi gond.4-5 óránként éhezik meg általában.
A kérdező hozzászólása: Ötkor eszik megint
átalussza az éjszakát? kislányom is azt csinálja, hogy este jó sokat szopizik, és ezzel reggelig elvan. "betankol" éjszakára. átlagban 60-80at eszik, este viszont 150et. (mivel nálunk ez van, ezért gondoltam elsõre erre)
A kérdező hozzászólása: De hiába szeretném hamarabb etetni, nem akar enni és hiába szeretnék többet adni, nem kéri. Igen, ennek ellenére heti 200 grammot hízik pedig sokat is mozog, mert már mászik.
Szia! Nagyon keveset eszik a babád, inkább arra szoktasd rá, hogy nappal is többet egyen. Jól hízik? Soknak tartom azt, hogy 8 óra után legközelebb csak 13 órakor eszik.
A kérdező hozzászólása: Eloszor hajnalban ötkor, aztán 8 kor utana egy orakor, aztan 17 es 21 ora
7es vagyok.Szívesen.Szerintem nincs miért aggódnod, örülj, hogy van már egy napirendje ill., hogy majdnem átalussza az éjszakát.Gondolom a súlya gyarapodik, szól õ, ha éhes. :) Ja nálunk volt olyan, h este megette a tápszer adagját és még szopizott is kicsit.Na ez mondjuk ritka. :)


Miért ropog egy hat hónapos kutya medencéje?

Mondtam neki ül vezényszót és hozzáértem a farához. Nem toltam le,csak érintettem. Ennek következtében ,ő már ült volna le abban a pillanatban hallottam illetve éreztem is a roppanást. Nem először fordul elő. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Fajtatiszta, törzskönyves németjuhász? Mert ha igen akkor biztos, hogy a tenyésztõhöz (is) fordulnék. Diszplázia? Nem tudom, hogy ilyen fiatalon okozhat e ilyen tünetet, de más nem jut szembe.

Fajtatiszta, törzskönyves németjuhász? Mert ha igen akkor biztos, hogy a tenyésztõhöz (is) fordulnék. Diszplázia? Nem tudom, hogy ilyen fiatalon okozhat e ilyen tünetet, de más nem jut szembe.
Tenyésztõvel megbeszélni. Ha olyan nincs, olyan orvoshoz elmenni, aki ért az orthopédiához is. Mit eszik a kutya? Jó lenne neki egy-két hónapnyi cápaporcos kúra.
Ha hosszabb fekvésbõl akar felállni nem okoz neki fájdalmat vagy nehézséget? Imbolyog járáskor a csípõje? Ha nem német juhászról lenne szó, akkor nem gyanakodnék egybõl diszpláziára, de sajnos ez a fajta fokozottan érintett ezzel a betegséggel. Érdemes lenne elkezdeni neki zöldkagylókivonatot adni, az valamit javíthat rajta, de súlyos diszplázia esetén mûteni kell majd.
A kérdező hozzászólása: Német juhászról van szó..
A dokival beszéld meg szerintem, mi a Prima Vet állatkórházba voltunk és dr Kendrik mûtötte nagyon tudom ajánlani. Nekünk a boxernek könyökizületi dpje volt. Megbeszéltük hogy csípõre is szüretjük csak hogy tudjuk rendben van e az másfél éves kora után esedékes. Majd esetleg írd meg mit mondott a doki.
Amúgy lehet, csak a tenyésztõ jó szokás szerint kennelben tartotta a kutyát. Így kevés lehetõsége volt a megfelelõ mozgásra. Ezzel viszont az izomzata nem kellõen erõsödött meg. Szûresd meg és akkor tudni fogod, milyen az állapota. Zöldkagylót valóban ajánlatos adni neki.
nem írtatok adás-vételi szerzõdést? abba bele szokták foglalni, hogy mire vállalnak garanciát. ha egy kölyök-növendék külön okot nem ad rá, én nem szûretem le 1 éves koráig, de a ti esetetekben határozottan van rá ok :( én csináltatnék egy rtg-t most is, ha az tiszta, akkor érdemes tovább vizsgálódni. fontos: olyan dokinál szûressetek, aki ért is hozzá! egy rosszul beállított kép teljesen mást tud mutatni.
A kérdező hozzászólása: Nem írtunk semmit sem.. :/ Megnézzük az orvost majd utána írok, mit mondott. Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat.
Elég érdekes "tenyésztõ" lehet, ha a kutya kórosan sovány volt és azóta a "tenyésztõ" elérhetetlen. Van törzskönyve a kutyának. Egyébként nagyon helyes kutya, szép feje van, de a hátulja nagyon nem tetszik. Remélem a porc erõsítõk és a rendes élelem majd segít rajta. Szerintem már most érdemes lenne csináltatni egy röntgent. Kérlek írd meg mit mond a doki. Nagyon kíváncsi vagyok. Mielõbbi jobbulás a kutyusnak.
A kérdõjel kimaradt: "van törzskönyve a kutyának?"
6 hónaposan már elõszûrést megcsinálják. Nagyon sokan megteszik, mert egy általános képet már ebben a korban is kapnak a kutya ízületei állapotáról.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Igazából mondta, hogy tartja velünk a kapcsolatot . De hívtam nem vette fel. Lehet, hogy más dolga volt. Ki fogom próbálni a tápot. :/ Remélem nem lesz baja szegénynek. Szûrést mennyi idõs korban csináltassuk meg szerintetek ?
Ráadásúl a rc nagyon megdobja a növését mives magas a fehérjtartalma ami nem szerencsés. Én inkább a Brit Care Large tápot adnám neki plusz zöldkagylót. Az imbolygó járás nem túl jó jel sajnos.
mindenképp adj a táp mellé is glükózaminos kiegészítõt (GF-600, Luposan gelenkkraft, stb), akkor sem árthat neki, ha esetleg nincs diszpláziája. a tenyésztõ mire vállalt garanciát?
A kérdező hozzászólása: így nézünk ki http://www.bloki.hu/-max-/max/kepek/687286/max
DP
ez alapján minden diszpláziára utal sajnos... :( ha ilyen fiatal, akkor az még rémisztõbb. mielõbb vidd jó orvoshoz és konzultálj a tenyésztõvel.
Nállunk a boxerünknek ropogott a könyöke, dysplasiás volt. Már megmûtötték jól van. Esetleg írd meg melyík városban laksz hátha tudunk ajánlani specialistát. Sajnos az ilyen ropogás ritkán jelent jót.
Nem hangzik túl jól. Szerintem minél elõbb mutasd meg egy állatorvosnak, ha lehet, specialistának. Nekem is a diszplázia jutott eszembe elsõre, de igy látatlanban laikusként nehéz pontos diagnózist felállítani. Mutasd meg egy dokinak és kérlek írd meg mit mondott. Kíváncsi vagyok. Remélem nincs nagy baj, jobbulást a kutyusnak!
A kérdező hozzászólása: Igen van törzskönyve a kutyusnak és írok mindenképpen, hogy mit mondott. Köszönöm szépen a válaszokat. Mindenkinek !

Van egy hat hónapos Jack Russel Terrier keverék kutyám (fiú) reggel és este levisszük de még is van hogy napközben fogja magát és elvégzi a dolgát (pisilés) bent! Ez miért lehet és hogyan tudnám leszoktatni?

Legjobb válasz: Ez egyszerûen azért van, mert a két séta nagyon kevés! Kistermetû kölyök kis hólyaggal, hogy tudná egész nap visszatartani? Felnõtt kutyának is legalább 3 séta kell naponta, a kölyöknek inkább több. Ezenkívül a Jack Russeleket alaposan le is kell mozgatni.

Ez egyszerûen azért van, mert a két séta nagyon kevés! Kistermetû kölyök kis hólyaggal, hogy tudná egész nap visszatartani? Felnõtt kutyának is legalább 3 séta kell naponta, a kölyöknek inkább több. Ezenkívül a Jack Russeleket alaposan le is kell mozgatni.
még felnõttnek is 3 séta kell minimum, nemhogy 6 hónaposnak. Te hányszor pisilsz naponta? Próbáld ki, hogy csak reggel sé este mész pisilni
Egy fél éves kutyát nem elég napi kétszer levinni, 3-4 óránként kéne, és késõbb fokozatosan csökkentve az alkalmakat eljutni a napi kettõig.
Bocs, de minek tartassz kutyát, és miért pont jack russelt, ha nem tudod ellátni? egy 6 hónapos jack russelnek napi 4-5 séta kéne, ebbõl 3 legalább 1 órás! ennél kevesebb állatkínzás!
Azért lehet, mert pisilnie kell, a megoldás pedig az, hogy sûrûbben viszed le. Ha felnõttkorára rá is szokik a napi két pisire, visszaüthet öregkorában, vizelettartsi problémáktól kezdve a komoly vesebetegségig bármit okozhat, ha rendszeresen tartogatnia kell a pisit, aminek drága lesz a kezelése, vagy egész egyszerûen pelenkázhatod majd élete utolsó éveiben. Inkább vidd le sûrûbben.
Napi 2 séta, és csodálkozol, hogy bepisil? Ember! Én naponta 4x, de van, hogy 5x megyek le a kutyámmal...
A kérdező hozzászólása: Értem én de az a bajom h nem igazán tudom többször levinni! Mit tudnék még tenni???
Ha tényleg semmiféle módon nem tudod levinni többször, akkor a legjobb, ha továbbadod a kutyát olyannak, aki tudja neki biztosítani a megfelelõ életkörülményket. Ha nincs idõd többször levinni, akkor gondolom napi 12-14 órákat egyedül van a kutya, ami egyik kutyának sem jó, de a JR ráadásul hiperkatív fajta, elegendõ foglalkozás nélkül viselkedési problémákat fog felszedni, a séta miatti egészségügyi gondokról nem is beszélve.
már bocs de azt megnézném hogy egy ember hogy tud napi 4 sétát megtenni abból 3 egyórásat... tudtommal a normális emberek dolgoznak, most a reggeli séta az okés, napközben meg jóesetben 5re hazaér az ember (jóesetben!) és akk még 3 séta?

Hat honapos terhesen elveteltem, az orvosok azt mondjak nem tudjak miert, ti elhinnetek?

Valaki akivel hasonlo eset tortent,szeretnek tapasztaltokrol hallani,vagy legalabbis valami lehetseges valaszt!Hat honapig minden rendben volt.

Legjobb válasz: Én elhinném. Annyi féle dolog van ami miatt elhalhat egy magzat, hogy nem lehet mindet kivizsgálni és megkeresni az okát. Részvétem a babád miatt, de ne az orvosokat hibáztasd. Mikor történt az eset, hogy újra próbálkoztok már?

Én elhinném. Annyi féle dolog van ami miatt elhalhat egy magzat, hogy nem lehet mindet kivizsgálni és megkeresni az okát. Részvétem a babád miatt, de ne az orvosokat hibáztasd. Mikor történt az eset, hogy újra próbálkoztok már?
Nagyon sajnálom és együtt érzek veled! (2 terhességem közt én is elvetéltem a 12.-ik héten, szintén ok nélkül) Nem hinném én sem. Ott a patológiai lelet, arról miért nem tudnak minket tájékoztatni? Hiába kérdezõsködtem én is, semmi válaszra nem méltattak! Megkellett szülnöd? Szörnyû lehetett mindenképp. Volt választott orvosod? Õ se reagált semmit?
Például egy köldökzsinór infarktus, méhlepényinfarktus okozhatta. Tudom nem vigasz, de sokakkal megtörtént már, az egyik barátnõmmel például. Délután volt ultrahangon 36. héten, mozgott a baba, minden rendben volt, éjjel rosszul lett, mire beértek meghalt a baba. Nekik sem tudták pontosan miért. De 3 ilyen ismerõsõm is van, akik a 36 hét után vesztették el a babájukat hasonló körülmények közt. Illetve a Palotás Petrával is ez történt pár éve, azóta megszületett a kislánya.

Kisbabám egy hónaposan miért nem tud egyenesen a hátán feküdni?

Ha lerakom a hátára mindig eld?l a jobb oldalára fordulva.. nem lesz ebb?l baja? Aludni többnyire az oldalán vagy hason szokott. sose fekszik a hátán.

Legjobb válasz: Hagyd úgy aludni, ahogy jólesik neki. Az én babám is szinte születésétõl hason alszik. Semmi baja nincs tõle.

Hagyd úgy aludni, ahogy jólesik neki. Az én babám is szinte születésétõl hason alszik. Semmi baja nincs tõle.
szerintem mutasd meg a védõnõnek és gyerekorvosnak, ezt döntsék el õk. Valószínûleg nincs baja, de jobb ha szakember látja, és õ is ezen a véleményen van. ha 4hetes, úgyis vinni kell õt tanácsadásra, ott mindenképpen mond a dokinak-védõnõnek.

Miért dörzsöli folyton hat hónapos Kisfiam a szemét és az orrát?

Arra már rájöttem,h nem az álmosságtól van, mert szegény alvás közben is csinálja illetve éber állapotában is.A dokinéni azt mondta, ne foglalkozzak vele,de engem zavar, mert látom,h ny?gös t?le, s eléggé dühös is! Mi lehet az oka?Allergia?

Legjobb válasz: Lehet allergia

Lehet allergia
Valószínûleg allergia. Lehet a mosószertõl, öblítõtõl, de akár portól is.

Hat hónapos kisfiam miért nem nevet hangosan?

Ha örül, vagy valami, akkor mindig ezerrel vigyorog, olyan az arca, mintha nevetne, csak éppen hang nélkül. Pedig amúgy ad hangot, múltkor fél órát csevegett a macijával, mindig mond olyanokat, hogy h???, meg guuu, de sose nevet. Csak akkor, ha megcsikizzük, de akkor is olyan furcsán. Mit?l van ez? És ez normális?

Legjobb válasz: A lányom is ezt csinálta, semmi baja nincsen, majd meg jön a hangja is :)

A lányom is ezt csinálta, semmi baja nincsen, majd meg jön a hangja is :)
Szia.Ne itzulj, én totál azt hittem a lányomra hogy néma, mert picinek sosem sírt, csak vigyorgott, késõbb ugyanúgy mint a tiéd csak némán msolygott.Aztán egyszercsak adta a hangokat, másfél évesen már szinte mindent mondott, most 2 éves és szép kerek mondatokban beszél.A dokink szerint a némának hitt idõszakban szívta magába a tudást! :) Szóval tényleg nyugi semmi baja.

Miért nem eszik hat és fél hónapos kisfiam?

Több,mint egy hónapja elkezdtünk hozzátáplálni.Most ott tartunk, h a tízórait és az uszit kiváltottuk.Sajnos nem igen akar szopizni, illetve nem sokat.Ett?l kevesebb a tejci is, de a tápszert sem fogadja el!Nem nagyon hízik,bár nagy súllyal született.Most 8,8 kg és 74 cm. Amúgy nagyon jókedv? Baba, állandóan mosolyog. Néha a szilárd ételekb?l is kevesebbet eszik. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ebben az idõben kezdte ezt a fiam is. Mi mondjuk, csak szilárd táplálékot eszünk, anyatej már 2,5 hós korában elfogyott, tápszert egyáltalán nemfogad el. Mi is nagy súllyal születtünk. Én csak arra tudok gondolni, hogy jött a foga, és ezért nem evett. Még csak 5,5 hós volt és már volt egy fogacskája, hat és fél hónaposan kijött a 4. és az 5. fog is. Most is kínlódunk az evéssel, minden más leköti a figyelmét kajcsi közben, nem nyitja ki a száját, nem gyõzöm naponta változtatni a menüsorokat, van hogy ha nem eszi meg az egyiket, kell csinálnom még mellé pluszban még másik 2 fajta ételt, hátha azt megeszi... a súlyunk alig gyarapszik az elmúlt hónapokban. Ma szerettem volna elvinni egy súlymérésre a védõbe, de annyira nem életbevágóan fontos, nincs kedvem a sok influenzás közé bevinni a rendelõbe. Ne aggódj, próbálj neki mást adni, hátha az beválik.

Ebben az idõben kezdte ezt a fiam is. Mi mondjuk, csak szilárd táplálékot eszünk, anyatej már 2, 5 hós korában elfogyott, tápszert egyáltalán nemfogad el. Mi is nagy súllyal születtünk. Én csak arra tudok gondolni, hogy jött a foga, és ezért nem evett. Még csak 5, 5 hós volt és már volt egy fogacskája, hat és fél hónaposan kijött a 4. és az 5. fog is. Most is kínlódunk az evéssel, minden más leköti a figyelmét kajcsi közben, nem nyitja ki a száját, nem gyõzöm naponta változtatni a menüsorokat, van hogy ha nem eszi meg az egyiket, kell csinálnom még mellé pluszban még másik 2 fajta ételt, hátha azt megeszi... a súlyunk alig gyarapszik az elmúlt hónapokban. Ma szerettem volna elvinni egy súlymérésre a védõbe, de annyira nem életbevágóan fontos, nincs kedvem a sok influenzás közé bevinni a rendelõbe. Ne aggódj, próbálj neki mást adni, hátha az beválik.
Szia!Az én kislányom most 9 hónapos, de kb.ennyi idõs korában ugyanezt csinálta.Egyik napról a másikra lemondott a cicirõl(pedig napi 4-szer szopizott+2-szer éjjel is), a tápszert pedig elutasitotta, pedig probálkoztunk vagy 5 félével.Nem tehettem mást reggel este tejpépet adtam neki, amit elkészitett tápival higitottam, ugy sikerült belediktálnom, azért ennyi idõsen még cici vagy tápszer az kell.Emellett evett minden mást(bébikaja, fõzi, gyümi), de nekünk is volt néhány napunk, amikor alig tudtam belediktálni egy-két falatot.Szerintem amig jó a kedve, addig nem kell aggódnod, egyszerüen most egy olyan idõszakot él, amikor nincs igazán étvágya.Lehet, hogy a foga jön, akkor is étvágytalanabbak a picik.Szóval fel a fejjel, csak arra figyelj, hogy folyadékot azért eleget igyon.Nekem a gyerekorvosom, akiben maximálisan megbizom azt mondta, hogy egy babának annyi deci folyadékra van szüksége egy nap, ahány kiló.
Szia!Nem hiszem, hogy aggódnod kéne.Írtad, hogy mindig mosolygós ami azt bizonyítja, hogy jó a közérzete, tehát nem éhes.Nem kér most annyi ételt, mint elõtte ez természetes.Valószínûleg megint egy kiugró növekedésben vagytok.Kínálgasd gyakrabban, mindig kevés adagokkal.Minden jót nektek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!