Találatok a következő kifejezésre: Hat hónapos kisfiam, (75 db)

Milyen gyakran adhatok húst hat hónapos kisfiamnak?

Lehet mindennap, vagy minden másnap? Kora reggel tápszert kap, tízóraira gyumolcsot+kevés tápszert, délben fozelék, uzsira gyumolcs vagy tejpép, vacsorára tápszer. Ha husi nélkul csínálom a fozeléket, nem nagyon lakik jól vele, utána még kb. a szokásos tápszermennyiség felét megissza. Jó lehet ez így?

Legjobb válasz: Szia!Én a kisfiamnak 6 hóskorától szinte mindennap adtam husis fõzeléket.Szükséges az egészséges fejlõdéshez, hogy többször egyen hust.

Szia!Én a kisfiamnak 6 hóskorától szinte mindennap adtam husis fõzeléket.Szükséges az egészséges fejlõdéshez, hogy többször egyen hust.
8 hónapos kislányomnak minden nap ebédre húsos fõzeléket adok.
Nyugodtan adhatsz neki minden nap húsos fõzeléket ebédre. A husi mellé tegyél egy mokkáskanál étolajat is. Így teljesen komplett az ebéd, biztosan jóllakik vele.
A kérdező hozzászólása: Koszi a válaszokat:) Már nagyon vártam a husis idoszakot, mert a zoldségfozelékbol nem akar sokat enni és utána nagyon nyugos.
Semmivel, vegyél Nan tápszert azt majd enni fogja remélhetõleg ! Sok sikert!
Beba is HA? Mert a HA-nak van egy igen rossz mellék íze.
Erdekes mert az en fiam csak a Beba HA -t issza az osszes tobbit kikopte. Amugy vegigkostoltam en is, es nekem is ez izlett leginkabb :) ) Kedves kerdezo: vegig kell kostoltatni mas tapszereket is, bar tudom, ez igen koltseges de ezen nekunk is vegig kellett mennunk :( a kukaban landolt rengeteg tapszer es tejpep :(
Ugyanígy vagyunk :) És sajna vagyunk még így egy páran. Az enyém elõszõr 2-2 napig megette úgy, hogy kétnapont különféle tejpépet kevertem vele, de még ki tudta szívni a cumisüvegbõl. AZtán már az sem kellett. Aztán higítottam teával, gyümilével. Ez is kb. 2 napig kellett neki. Aztán turmixoltam bele gyümölcsöt, leszûrtem. Aztán zöldséget, leszûrtem. Aztán valamikor csak sima hipp gyümit vagy fõzeléket keverek bele, nem sokat csak pár kanállal, hogy még ki jöjjön a cumiból. Ennyi jutott most eszembe.
Banánt / öszibarackot /körtét szoktam beleturmixolni, vagy DM - es almapürét szoktam belekeverni. 3 dl -es bögrével szokott így meginni a 6 hós kisfiam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! Boldog ünnepeket kívánok!

Miért ébred fel éjszaka ismét a hat hónapos kisfiam? Már három hónapos kora óta átaludta az éjszakákat, de most pár hete ismét felkell éjszaka cicizni. Mit adjak akkor neki vacsorára?

Este vacsira tápszert kap, mert a tejem már nem volt elég neki! Így aludt két éjszaka, de mindhiába, mert ismét felébred két-három óra tájt! Miért?

Legjobb válasz: Az én fiam onnantól aludt újra, amikor tartalmasabb vacsorát kapott, a tej nem volt elég, mert nem telíti a pocakját (a tápszer sem annyira). Adtam neki pépet, azóta megint nyugodtan alszik.

Az én fiam onnantól aludt újra, amikor tartalmasabb vacsorát kapott, a tej nem volt elég, mert nem telíti a pocakját (a tápszer sem annyira). Adtam neki pépet, azóta megint nyugodtan alszik.
Az éjszakai alvás nincs összefüggésben az este elfogyasztott táplálékkal. A gyerekek ahogy a fogacskák kezedenek elõbújkálni, vagy fejlõdési ugrásuk van bizony ismét fel kelnek éjjel idõrõl idõre. Így vannak programozva. Nekem van egy 3, 5 évesem, és egy 1, 5 de 2 kezemen meg tudom számolni, hogy hány éjszakát aludtak végig.
Nekünk 7 hóanpos korától 10 hónapos koráig volt egy ilyen idõszak. Alaposan utánnaolvastam és ez teljesen természetes. Ilyenkor más okosodnak a babák, és fokozottan kötõdnek az anyai jelenléthez. Úgymond éjjel is "ellenõrzik" hogy ott vagy-e.
Amit feljebb is írtak: fejlõdési ugrás, fogzás, fokozódó kötõdés, hozzátáplálás kezdete, bujkáló betegség stb. Az ugráshoz még annyit, hogy ennek csak egyik "tünete" a nagyobb étvágy, de nem ez az egyetlen!!! Ezekben az idõszakokban az idegrendszer is drámai, ugrásszerû fejlõdésen megy keresztül, aminek simán lehet a következménye éjjeli ébredés. Egyébként is tudjuk, hogy a napközben bejutó különbözõ ingerek, információk az éjjeli pihenés alatt dolgozódnak fel - az agyunk éjjel tulképp sokkal aktívabban mûködik, mint nappal! Az ugrások idején bejutó és feldolgozásra kerülõ "többlet"-információk pedig értelemszerûen nagyobb kapacitást, fejlettebb "mûszert" igényelnek. Amíg viszont az idegrendszer át nem áll erre az új, magasabb szintû agyi mûködésre, átmenetileg újra elõjöhet az éjjeli felébredés. (Ha még mélyebbre megyünk, akkor ez a "sajátos" agymûködés és az alvási szakaszok (pl. REM-alvás) összefüggései magyarázzák a jelenséget.) Bocsánat, ha túl száraz lett. :) Megjegyzés: ha éjjel is megszoptatnád, pár nap múlva a tejed is több lenne valószínûleg...
biztos jönn a kisfogácskája vagy büfögnie kell miután cicil megszoktad büfiztetni vagy a cicin alszik vissza?
Nálunk volt kapcsolat az ébredés és az evés közt, a gyerkõc minden éjjel 3 és 5 között ébredt enni. Amikor elõször adtam neki tejpépet, reggelig aludt. Másnap nem kapott pépet, csak szopizott, kelt fél 5-kor enni. Többször próbáltuk, mindig így volt. A fogzás más, amikor jön a foga, akkor gyakran ébred, de enni nem kér. ҝ

Hat hónapos Kisfiam 2 héttel ezelőttig este nyolctól hajnali négyig aludt. Azóta 2x-3x is felkel szopizni éjszaka. Mit nem csinálok jól?

Kb 4 hete kezdtem gyümölccsel a hozzátáplálást.Még mindig a szopi a f? elemózsiája,de délel?ttönként egy fél gyümis bébiételt megeszik. Napközben amúgy alig akar szopizni, néha 5-6 óra is eltelik,mire elfogadja a cicit. Nem sok ez az 5-6 óra? Miért kel fel éjszaka akkor is, mikor úgy érzem teljesen jól lakott este?Amúgy nagy súllyal született (4200gramm) és rendesen fejl?dik,már több,mint 8 és fél kg és 73 cm. Amúgy napközben is felriad alvás közben mostanában a cumijáért, amit régen nem tett. Már 2 foga kijött.:-)

Legjobb válasz: Szia! Jön a következõ kettõ, nekem ezt csinálja a lányom egy hete, bár õ nem cumizik! Mi nekünk van már négy fogunk és egyszerre jön még négy!!!!! 8 hónapos a lánykám 8 kiló és 74 cm hosszú. Boldog babázást kívánok!

Szia! Jön a következõ kettõ, nekem ezt csinálja a lányom egy hete, bár õ nem cumizik! Mi nekünk van már négy fogunk és egyszerre jön még négy!!!!! 8 hónapos a lánykám 8 kiló és 74 cm hosszú. Boldog babázást kívánok!
Igen, mert a szopi megnyugtatja. Fáj az ínye éjjel neked is jobban fáj a fogad ha fogfájós vagy valamiért. Az én kisfiam mikor jött a második 2 foga akkor perce pontosan 40 percenként kel éjjel, és ha evett aludt újabb 40 percet. Át kell vészelni.
A foga miatt lehet! Örülj, hogy eddig jól aludtatok:) 2 gyerekes anyuka
A kérdező hozzászólása: A foga miatt eszik éjjel 2x?

Ismerősöm hat hónapos kisfiára kellene vigyáznom egy egész éjszaka. Nekem még nem volt picibabával dolgom. Elvállaljam?

Legjobb válasz: Ha éhes, akkor annyi kaját kell neki adni, hogy jóllakjon. Azért valamennyit csak alszik éjjel?!

Ha éhes, akkor annyi kaját kell neki adni, hogy jóllakjon. Azért valamennyit csak alszik éjjel?!
Ha van türelmed és tudsz pelenkázni, akkor igen. De azért elõtte tölts el egy kis idõt a babával, hogy nem legyél számára ismeretlen.
Ha átalussza, akkor nem lehet gond. Tudsz pelenkázni?
ha nem neked kell fektetni, és általában átalussza az éjszakát, akkor½ szerintem nyugodtan elvállalhatod.
Ne vállald el. A szülõknek is lehetne több esze, hogy olyanra biznák a gyereküket aki profi.
Ne vállald el. Bármi történhet egy ilyen pici babával.
Elõtte jól aludd ki magad. :-)
Ráadásul ott kezdõdik a dolog, hogy egy 6 hónapos babát egész éjszakára nem bízunk más emberre.Még a saját anyánkra sem.
Elhányod magad a pelenkázásnál, boááááá. A sors iróniáját ismerve pont akkor kakkantana be, amikor nem szokása.
Kérdezõ, a paprikáscsirkés kommented után kétlem, hogy az utóbbi 15-20 évben láttál egyáltalán 6 hónapos babát:D
Egy 6 hónapos baba hogy eszi meg a paprikás csirkét? Ilyenkor leginkább tejet, tápszert, pépes almát, hasonlót kellene ennie. Szerintem ne vállald, mert baj lehet belõle.
Talán van oka annak , hogy többen is nemtetszésüket fejezték ki a 6 hónapos csecsemõ táplálásával kapcsolatban.. Hat hónaposan az én gyerekem még nem evett se krémtúrót, se joghurtot, se paprikás csirkét. :) Fõleg nem éjszaka! DE biztos nem jár hozzájuk a védõnõ és nem tájékoztatta megfelelõen a hozzátáplálást illetõen. Biztosan el tudja nyammogni a baba a turmixolt paprikáscsirkét:)
Aki szerint baj lehet belõle, az nagyon eltávolodott a valóságtól. Azért nem mindenki ilyen gyáva.
6 hónapos gyerek anyatejet, tápszert, forralt vizet, teát szokott inni.De enni semmit:D Paprikáscsirkét végképp:DD
Akármilyen hihetetlennek hangzik, de sok helyen (fõleg vidéken) egyáltalán nem hisznek a tápszerben, ezért elég hamar elkezdik a hozzátáplálást. A nagymamám mesélte, hogy az anyám koraszülött volt, ezért õ már 5 hónaposan bablevest adott neki, hogy megerõsödjön. Nekem anyám "csak" 6 hónaposan adott ilyeneket. Anyám már 42 éves, semmi baja nem lett. Nekem se. Se lisztérzékenység, se laktózérzékenység meg egyéb "divatos" betegségek. Nem mondom, hogy én is ilyen könnyedén fogom venni a hozzátáplálást, de ítélkezni sincs jogunk, az már egyszer biztos.
"Ráadásul ott kezdõdik a dolog, hogy egy 6 hónapos babát egész éjszakára nem bízunk más emberre.Még a saját anyánkra sem." Hú én rábíztam a 7hetes gyerekemet egy egész éjszakára anyukámra.... de egyébként senkinek sem lett semmi baja!!
Én már 4 honaposan paprikás krumplit kaptam, meg még sok mást. Most vagyok 23 éves, és semmi bajom sincs, és nem is volt. Van egy 18 honapos kisfiam, 4-5 honaposan kezdte el enni a leveseket, husit, tésztát, krémturot kenyeret, stb... Nagyon bejõtt neki, most is imádja ezeket a kajákat. Nincs semmi baja, nagyon erõs, egészséges életvidám kisfiu Am. én sem hiszek a tápszerben. Szerintem vállald el nyugodtan, de persze legyen elérhetõ az anyukája telefonon, ha esetleg van valami. Sok sikert Neked:)
Lehet, hogy én is le leszek itt pontozva, de azért elmesélem a saját tapasztalatomat. 15 éves voltam, amikor ugyanilyen szituba kerültem. 5 hónapos volt a baba, elvileg átaludta az éjszakát, a szülei elmentek bulizni, és kértek, hogy csak akkor hívjam õket, ha nagy baj van. Az éjjel csodásan alvó baba meg persze felébredt, én meg nem tudtam megnyugtatni, de a szüleit se mertem hívni, hiszen arról volt szó, hogy ne zaklassam õket. Végül egy óra hiábavaló ringatás után, amit a gyerek végigüvöltött, hívtam anyukáját, aki hazajött ugyan, de még neki állt feljebb. Én tuti nem vállanám el ezek után, mert az ördög soha nem alszik.
és aki itt cinikusan gratulál, az miben látja a hatalmas veszélyt a gyerekre nézve?
Táplálkozási szakértõkbõl sincs hiány ezen az oldalon.
Csak gratulálni tudok Nektek! Szegény gyerek....
A kérdező hozzászólása: Szoktam vele napközben játszani. Nem igazán alszik éjjel mert éhes, de szerencsére már majdnem mindent megeszik, úgyhogy az evésel nem lenne gond.
De ezt miért itt kérdezed meg? Miért nem a baba anyukájától?
Attól függ mennyire ismer. Ha elég sok idõt töltesz vele, akkor oké. Bár, el nem tudom képzelni mi lehet olyan fontos hogy egy fél éves babát "le kell passzolni" éjszakára...
A kérdező hozzászólása: Õ amúgy egy imádni való, tündéri kisfiú. Az anyja azt mondta, hogy elaltassa és csak azután mennek el. Ha éhes lesz akkor adjak neki joghurtot, krémtúrót.
13 6 hónapos kisgyereknek éjszakára joghurt, túró stb? gratulálok.Szerintem anyuka összeszedhetné egy kissé magát és megkérdezhetne más anyukát mit kell adni egy babának éjszakára.
Akár milyen cuki, puszilnivaló, ez a kisember nem játékbaba.
Ne vállald el, ez hatalmas felelõsség úgy, hogy még nem volt dolgod ilyen pici babával. Pelenkázás mellett tudni kéne altatni is, meg arra is fel kell készülni, hogy mi van, ha félrenyel. Egy hat hónapos baba még 2-3 alkalommal simán felébred éjszaka enni, szóval nincs semmi gond a gyerekkel. A kérdés csak az, hogy te is el tudod-e altatni.
8-9 hónapos kor elõtt nem adunk a babának joghurtot és krémtúrót. Ha éjszaka felébred akkor tápszert kapjon. Ne vállald el. Semmit nem tudsz a gyerekekrõl de úgy látom az anyja se.
A kérdező hozzászólása: Az anyja azt ad enni a babának amit akar, én is adtam ma neki paprikás csírkét és nem lett tõle semmi baja. Pelenkázni tudok, csak attól tartok, hogy nem fog aludni éjszaka mert sokszor este hatkor alszik el.
17:50es. Az kemény... Az 5 hós babát lepasszolni hogy a szülõk bulizhassanak. Aztán még õ volt kiakadva. Milyen világot élünk basszus.. Kérdezõ: szerintem egy 3. személyt keressetek, aki tudja, hogy mit kell ennie egy fél éves babának.

Hat hónapos kisfiammal egy szobában alszom mióta megszületett. Még mindig szoptatom éjjel. Mikor lehet egyedül hagyni?

Apa a másik szobában alszik és elég távol van egymástól a két szoba. Nem szívesen hagyom magára, félek hogy nem hallom meg ha éhes vagy bármi történik vele. De azt hiszem itt lenne az ideje, hogy egyedül legyen a szobájában.

Legjobb válasz: hm. nem akarlak elkeseríteni, de ha eddig nemaludta át az éjjelt, akkor mostanában nem nagyon fogja, most jön a fogzás, a mozgásfejlõdés, meg a szeparáció....ezek nagyon sok baba alvását megzavarják. az enyém kb. 16 hósank ezdett jobban aludni, de csak 21 hósan aludta át az éjjelt. addigra jött ki az összes foga. õt nagyon zavarta ez a fenti 3 dolog, amit írtam. szóval mi 21 hós korától vagyunk külön, én máshogy nembírtam volna a gyakori keléseket.

hm. nem akarlak elkeseríteni, de ha eddig nemaludta át az éjjelt, akkor mostanában nem nagyon fogja, most jön a fogzás, a mozgásfejlõdés, meg a szeparáció....ezek nagyon sok baba alvását megzavarják. az enyém kb. 16 hósank ezdett jobban aludni, de csak 21 hósan aludta át az éjjelt. addigra jött ki az összes foga. õt nagyon zavarta ez a fenti 3 dolog, amit írtam. szóval mi 21 hós korától vagyunk külön, én máshogy nembírtam volna a gyakori keléseket.
Fel fogsz kelni rá, ha sír, ne aggódj. Viszont mindkettõtöknek jót tesz, ha messzebb vagy, mert 1. nem kelsz fel minden rezdülésére, és jobban kialszod magad. Sokszor van, hogy csak egyet felsírnak és visszaalszanak maguk, vagyis visszaaludnának, de gondos anyuka azonnal kikapja az ágyból, mert aggódik. Így ha egyet sír, te meg felkelsz rá, bõven van ideje visszaaludni amíg átsétálsz, és lehet fel se kell venned. Szép lassan megtanul egymaga is aludni, te meg nyugodtabban fogod lereagálni a dolgokat. Legközelebb már kicsi hallgatózol, mielõtt kimásznál az ágyból.... Másrészt a házastársi kapcsolatnak sem tesz jót, ha a férj a gyerek miatt másik szobába szorul. Akármennyire is fárasztó apukának, az éjjeli sírás, stb. sztem nem normális, hogy másik szobába költözzön a feleségétõl. Néha be lehet iktatni egy-egy pótalvást a másik helyiségben, hogy kipihenje az elõzõ éjszakákat, de fél éve... Nem engedném. Szóval gyereket nyugodtan tedd külön, ha nagyon aggódsz vegyél egy használt bébiõrt ami a hangot átviszi a füled mellé, és élvezd a férjed szuszogását kicsit.
Szerintem is itt az ideje, hogy egyedül maradjon. Fontos most megtanítanod, hogy egyedül is jó lenni, késõbb nehezebb lesz. Ne aggódj, meghallod. A fiam elsõ naptól külön szobában aludt, két zárt ajtó választ el tõle és a mai napig (17 hós) felébredek mindenre, ha akarom, ha nem. Igaz, nem megyek át, sokszor sír fel éjjel egy pillanatra, vagy mocorog és ha bemennék, tuti felkelne, így meg alszik szépen reggelig. Költözz vissza a helyedre, pár nap alatt a fiad is megszokja majd, sokkal jobb lesz mindenkinek. Pláne apának! ;)
elsõ vagyok. nálunk a férjem közölte, õ nem akar gyereksírást hallani, mert "õ dolgozik és ki kell magtá aludnia". ja, mert nekem nem. egyébiránt házaséletet tudtunk így is élni. amúgy az enyém nem csak felsírt, hanem felébredt rendesen. az hogy felsírt és aludt tovább, az jóval késõbb jött el. persze nem mondom hogy ne próbáld ki , amit a 2. javasol, hátha nektek bejön.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Nálunk csak addig van az ágyamban amíg szopik. Az elsõ perctõl a saját ágyában aludt. Nagyon jó kisbaba, de az én férjem is a munkája miatt van külön. Igaz ez az én döntésem, mivel õ buszsofõr és nem akartam, hogy balesetezzen. Nagyon nehéz lesz, de megpróbáljuk.

Hozzátáplálás: Hat hónapos kisfiam nem igazán akar megbarátkozni a gyümölcsökkel, eddig csak anyatejet evett, valami jó tanács?

Eddig az ?szibarackot, almát, meggyet, sárgadinnyét és a banánt próbáltuk. Talán a barackból evett eddig számottev? mennyiséget, a meggy úgy t?nt ízlik neki de meghajtja, a többi gyümölcs a pólóján kötött ki.

Legjobb válasz: próbálj édesebb gyümiket adni talán azért nem izlik neki mert nem édesek ... a meggyet a 18. hónapban kezdte szeretni - szintén anyatejes- lehet pl: gesztenyét, sütõtököt - késõbb mert mostanában nemigen kapható- érett vilmoskörte szölõ sárgarépa -tudom zöldség de almával és barackkal is finom- birsalma hátha....

próbálj édesebb gyümiket adni talán azért nem izlik neki mert nem édesek ... a meggyet a 18. hónapban kezdte szeretni - szintén anyatejes- lehet pl: gesztenyét, sütõtököt - késõbb mert mostanában nemigen kapható- érett vilmoskörte szölõ sárgarépa -tudom zöldség de almával és barackkal is finom- birsalma hátha....
Próbáld meg, hogy bébiételként adod neki az általad felsoroltakat, úgy lehet, hogy jobban elfogadja, mint nyersen. Legalábbis nálunk mind a két fiamnál ez volt/van.
Hó végén lesz 7 hónapos hármaskánk és Semmit sem fogad el kizárólag az anyatejet!Még a sima vizet is kiöklendezi!Nem segítettem csak leírtam, hogy nálunk is ilyesmi a helyzet(ha nem rosszabb).
Amit a fiam imád: barack-banán-alma vagy magában vagy sinlaccal banán-meggy magában vagy sinlacal vagy vaníliás rizspépben (így a banán fog a meggy pedig hajt, isteni az íze) banán- barack-sárgabarack vagy magában vagy sinlaccal próbáld ezeket ki

Hat hónapos kisfiamnak egy hete, csütörtökön 7400gr volt a súlya. Ma lemértem és 7290gr lett. Ez normális?

Elkezdtem neki a hozzátáplálást,délel?tt reszelt almát kap,így már csak 4X eszik tápszert.Eddig 5X evett. Ezért is fogyhatott?

Legjobb válasz: ...vagy egy nagbb pisi/kaki

...vagy egy nagbb pisi/kaki
nehogy már 6 hónaposan még hetente méred? A gyerek súlya ingadozik (mint egy felnõtté is), ez teljesen normális. És ez 11 deka. 2 szelet párizsi

Miért dörzsöli folyton hat hónapos Kisfiam a szemét és az orrát?

Arra már rájöttem,h nem az álmosságtól van, mert szegény alvás közben is csinálja illetve éber állapotában is.A dokinéni azt mondta, ne foglalkozzak vele,de engem zavar, mert látom,h ny?gös t?le, s eléggé dühös is! Mi lehet az oka?Allergia?

Legjobb válasz: Lehet allergia

Lehet allergia
Valószínûleg allergia. Lehet a mosószertõl, öblítõtõl, de akár portól is.

Hat hónapos kisfiam ma leesett a kiságyról! Mi gond lehet belőle?

Kb 80 cm-r?l esett le hasra! Egyb?l felsírt 2-3 perc alatt meg tudtam nyugtatni aztán kihívtam a ment?t bementünk megvizsgálták + ultrahang minden rendben volt! A doktorn? bent akart fogni minket 24 órára de én saját felel?sségre hazahoztam azért mert csak a kiságyában tud aludni! Rosszul tettem,lehet valami komolyabb baja,mit kell figyelnem, milyen tünetek jelentkezhetnek ha agyrázkódása van? Ugye nem lesz semmi gond? Üdv.:Egy aggódó Anyuka

Legjobb válasz: Ha a fejét ütötte be akkor a következõ tünetekre figyelj:aluszékonyság, szokatlan viselkedés, hányás, étvágytalanság, sírás, a kutacs kidomborodik-e (agynyomásfokozódásnál van ilyen)vérzés fülbõl, orrból, garatból.Ha a hasát ütötte akkor a belsõ szervei sérülhetnek tünetei lehetnek:aluszékonyság, fájdalmas sírás, étvágytalanság, sápadtság, magas pulzusszám, verítékezés stb.Nyilván az uh negatív lett de azért figyelgesd és ha bármi szokatlant tapasztalsz vidd vissza feltétlen a csöppséget.

Ha a fejét ütötte be akkor a következõ tünetekre figyelj:aluszékonyság, szokatlan viselkedés, hányás, étvágytalanság, sírás, a kutacs kidomborodik-e (agynyomásfokozódásnál van ilyen)vérzés fülbõl, orrból, garatból.Ha a hasát ütötte akkor a belsõ szervei sérülhetnek tünetei lehetnek:aluszékonyság, fájdalmas sírás, étvágytalanság, sápadtság, magas pulzusszám, verítékezés stb.Nyilván az uh negatív lett de azért figyelgesd és ha bármi szokatlant tapasztalsz vidd vissza feltétlen a csöppséget.
Szia, érdekes h mentõt hívtad de bent nem maradtál vele....amúgy nem lesz semmi baj sztem ha nem hány akkor nincs agyrázkódás, õk meg csak kötelességbõl akart bent tartani ha már bementetek...azért figyelgesd étvágyát mozgásst...
A kérdező hozzászólása: OKÉ Köszönöm a gyors választ! Amúgy azért nem maradtunk bent mer nem tud idegen helyen aludni mert fél egyszer odtmaradtunka nagyinál és egész éjjel sírt aztán haza kellet jönni itthon meg evett és egybõl elaludt!
A kérdező hozzászólása: Oké köszönöm szépen!
szia, ne aggódj. az UH kimutatja a hasi sérüléseket, ha negativ volt, akkor nem kell aggódnod. biztosan megvizsgálták a babád neurológiáját is alaposan. a 24 órás kórházi megfigyelés protokoll, minden gyereket bent akarnak tartani, mellesleg én is hazahoztam volna az enyémet. a babák csontja mondhatni gumiból van, épp azért teremtette ilyennek a természet, hogy túlélje a gyermekkori hasonló baleseteket, persze vannak ezalól fatális kivételek. ha most nem észlelsz rajta agyrázkódásos tüneteket, nem kell attól tartanod, hogy majd holnapután lesznek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!