Találatok a következő kifejezésre: Hat éve egy petevezeték (2 db)

miért kérdezed ezt? Régóta próbálkoztok és nem jön össze? vagy?
A kérdező hozzászólása: Az elsõ átfúvás útán rögtön terhes lettem. Megint szeretnénk babát és már egy éve próbálkozunk, az eredményeink jók azért gondoltam megint esetleg a letapadásra
ne gondolj a legrosszabbra egybõl. érkezni fog meglásd nemsokára. Az elsõ baba mennyi idõre rá sikerült?

Volt egy csaszarmetszesem hat evell ezelott, es most tobb mint egy masfel eve nem esek teherbe, a doki szerint petevezetek atjarhatosagi vizsgalatot kell csinalni, szerintetek lehet hogy valamit elszurtak az elso csaszarnal?

Legjobb válasz: szerintem ne agyalj ezen, csinaltasd meg a hsg-t az mindent kiderit.az is lehet hogy kicsit össze szükült a p.vezetöd.ami nem csoda hisz hozzá képest hatalmas a kisbaba és kevés a hely.nem hiszem hogy történt valami, ügyesek az orvosok.nyugi.sok sikert.

szerintem ne agyalj ezen, csinaltasd meg a hsg-t az mindent kiderit.az is lehet hogy kicsit össze szükült a p.vezetöd.ami nem csoda hisz hozzá képest hatalmas a kisbaba és kevés a hely.nem hiszem hogy történt valami, ügyesek az orvosok.nyugi.sok sikert.
Sok oka lehet amitõl most nem sikerül. Nagy valószinüséggel nem azért van mert elszúrtak bármit is. egy elzáródás kialakulhat egy felfázásból is. hormonális probléma, betegség is kialakulhat bármitõl, gyakran magától a terehességtõl is és ezért nem jön a kistesó.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!