Találatok a következő kifejezésre: Hatásos az kapszula Van (4 db)

Hatásos az almaecet kapszula? Van mellékhatása?

Most kezdtem el szedni, mellette diétázom.

Legjobb válasz: Mellékhatása nincs,hatásosságát hónapokban mérve lehet lemérni.Jó diétával,kitartással eredményt érhetsz el.Sok sikert!

Mellékhatása nincs, hatásosságát hónapokban mérve lehet lemérni.Jó diétával, kitartással eredményt érhetsz el.Sok sikert!
Nekem annyit segített, hogy rendbetette az emésztésemet. Ritkán volt székletem, és ezt a problémámat helyrehozta. Nem diétáztam mellette, így én nem is fogytam semmit.

Hair Clinic kapszula az hatásos? Kinek milyen tapasztalatai vannak?

Nagyon töredezett és iszonyúan kevés hajam van. Ráadásul most még a fele ki is hullott.Mit tegyek, hogy megerősödjön? Megnéztem pár szálat, ami a hajkefében maradt és a hajhagyma is rajtuk volt. :( De attól még visszanőhet ugye? :((( Kinek milyen kapszula/módszer vált be?

Legjobb válasz: elvileg napi száz szál ha kihullik, az még normális, de valaki ennél kevesebbet mond, hallottam már 50et is. ha nagyon hullik a hajad akkor mindenképp orvoshoz fordulj, betegség jele is lehet. ha festetted, vasaltad, hagyd abba. nagyon károsítják a hajat. a hajszárítón ha van hideg levegõ funkció, azt használd, ha nincs, akkor a kis fokozatot. én nem bízom ezekben az agyonreklámozott hajkapszulákban (ettõl még lehetnek jók), kalcium + cink kapszulát szedek, a cink jó a hajra, látok is változást, azonnal kijöttek tõle a babahajak, a körmöm pedig úgy nõ, hogy már lassan kéthetente kell körmöshöz járnom. használj balzsamot, hajvégápolót miután fodrász levágta a töredezett részeket. különbözõ hajszeszeket is ajánlanak sokan, én most fogom kipróbálni valamelyiket. rengeteg hajhullás elleni termék van a patikában, kísérletezni kell.

elvileg napi száz szál ha kihullik, az még normális, de valaki ennél kevesebbet mond, hallottam már 50et is. ha nagyon hullik a hajad akkor mindenképp orvoshoz fordulj, betegség jele is lehet. ha festetted, vasaltad, hagyd abba. nagyon károsítják a hajat. a hajszárítón ha van hideg levegõ funkció, azt használd, ha nincs, akkor a kis fokozatot. én nem bízom ezekben az agyonreklámozott hajkapszulákban (ettõl még lehetnek jók), kalcium + cink kapszulát szedek, a cink jó a hajra, látok is változást, azonnal kijöttek tõle a babahajak, a körmöm pedig úgy nõ, hogy már lassan kéthetente kell körmöshöz járnom. használj balzsamot, hajvégápolót miután fodrász levágta a töredezett részeket. különbözõ hajszeszeket is ajánlanak sokan, én most fogom kipróbálni valamelyiket. rengeteg hajhullás elleni termék van a patikában, kísérletezni kell.

Az RFF kapszulával kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Ha igen, hatásos volt?

Legjobb válasz: Becsapás szagú a dolog szerintem. Ez viszont garantáltan hatásos,ha kapszulázni akarsz. http://fitnesshop.hu/catalog/scitec-nutrition/scitec-reform-..

Becsapás szagú a dolog szerintem. Ez viszont garantáltan hatásos, ha kapszulázni akarsz. http://fitnesshop.hu/catalog/scitec-nutrition/scitec-reform-..
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!