Találatok a következő kifejezésre: Hatásos a vibrációs (3 db)

Hatásos a Seven vibrációs öv?

Legjobb válasz: Attól függ, hova teszed fel. Fogyásra nem igazán alkalmas.

Attól függ, hova teszed fel. Fogyásra nem igazán alkalmas.
a rendszeres testmozgás hatásos, nem ezek a drága szarok. Akkor már izomstimuláló pl.:pillango. Meg ott a legmagic már 10ezerért van más néven, de ugyanaz.
A kérdező hozzászólása: Hát gondolom hasra esetleg combra tenném. A pillangó hatásos lehet a hasizomra ill. segít hogy elérjem a lapos hast?
"hasra esetleg combra tenném" Ott nem sokat ér... csak egy helyen hatásos - de oda vannak célszerszámok, azok jobbak. Szerinted egy vibrációs öv mitõl fogyasztana??? És az izmoknak se sokat ér. Az elektromos izomstimulálók elvileg jók lennének - de a gyártók annyira félnek az áramütéstõl, hogy legalább négyszer ekkora teljesítménnyel kellene mûködniük. Olyan meg nincs, nem gyártanak: azt, ha rossz helyre tennéd, életveszélyes lenne. A mostaniak meg... hát: (fél)holtnak a csók. Ártani mondjuk nem fog.
porfogónak a legjobb!! Figyelj csak!! Szerinted ha nincs lokális zsírégetés, akkor szerinted egy legmagic-el, vagy bármi más kütyüvel majd fogyni fogsz?? Elárulom a titkot, még hasazással sem lesz kockahasad, azaz lesz csak épp az azt takaró zsírrégegtõl nem látszik. Gondolj bele, melyik izom simulációja okozza a több kalória elégetését, az érdemben kicsi hasizomé, vagy a test legnagyobb izmai, pl hát, comb stimulációja kõkemény edzés által?? hmm?? Diéta nélkül, érdemben nem fogsz le fogyni, de ahhoz még testmozgás is kell, heti min 4 óra, tehát a Seven vibrációs öv masszírozásra esetleg. Képzeld csak el, rárakja az ember a combjára ami akkora mint másnak a dereka. Tegyük fel használ ez az izé, és lepucolja a zsírt, ami persze képtelenség, de tegyük fel mûködik. Hogy néz ki a delikvens, hatalmas tokájával, a zsíros felkarjával, és a szép formás combjaival?? úgye milyen röhejes?? józan paraszti ésszel is belátható, nem kell hozzá szakedzõi végzettség Sok sikert amúgy ha fogyni kívánsz! Krisz [email protected]

Mennyire hatásos a Body Coach /Vibrációs tréning/?

Legjobb válasz: én nem rendszeresen csinálom,kb. 2-3x próbáltam már..de nagyon jópofa..olyan vicces ahogy zsibbasztja a végtagjaidat:) azt nem tudom fogyni lehet-e vele..de ellazít az 100%

én nem rendszeresen csinálom, kb. 2-3x próbáltam már..de nagyon jópofa..olyan vicces ahogy zsibbasztja a végtagjaidat:) azt nem tudom fogyni lehet-e vele..de ellazít az 100%

Mennyire hatásos a "Body Coach" vibrációs tréning? Tapasztalatok?

5 alkalommal voltam eddig a Body Coach-on, és én észreveszem magamon a változást.. De ilyenek érdekelnének, hogy hosszútávon mennyire jó? Milyen hamar t?nik el a narancsb?r stb.. Lécci, válaszoljatok!

Legjobb válasz: 14-16%os testzsírnál biztosan eltûnik a narancsbõr.Mérd meg neked mennyi! Mérõszalag,testzsír kalkulátor,diéta,fehérjedús táplálkozás,alacsony szénhidrát fogyasztás,cardio.Kb ennyi a nagy titok a narancsbõr elleni csatához.

14-16%os testzsírnál biztosan eltûnik a narancsbõr.Mérd meg neked mennyi! Mérõszalag, testzsír kalkulátor, diéta, fehérjedús táplálkozás, alacsony szénhidrát fogyasztás, cardio.Kb ennyi a nagy titok a narancsbõr elleni csatához.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!