Találatok a következő kifejezésre: Hatásos a méregtelenítő (5 db)

Mennyire hatásosak a méregtelenítő teakúrák? Tényleg szebb lesz a bőr tőle? (a pattanásokra értem) Jó vagy nem ér semmit?

Legjobb válasz: Jók nagyon!Bár elöször elõfordulhat, hogy felerõsödhetnek a tünetek, de ha kitartóan iszod, akkor lesz eredménye!

Jók nagyon!Bár elöször elõfordulhat, hogy felerõsödhetnek a tünetek, de ha kitartóan iszod, akkor lesz eredménye!

Hatásos a Nocalory méregtelenítő folyadék?

Legjobb válasz: egy kis diétával,mozgással és hittel,minden hatásos

egy kis diétával, mozgással és hittel, minden hatásos

A vákumos nyirokmasszázs mennyire hatásos, ha végigcsinálok egy kúrát (10 alk. ), mellette méregtelenítő léböjtöt tartok, és biciklizek?

Több helyen olvastam, hogy visszajön a narancsb?r ha nem rendszeres a vákumozás. De akkor is ez a helyzet, ha mellette a fenti dolgokat csinálom (és a biciklizést nem hagyom abba)?


Hatasos lehet ugy is egy meregtelenito-kura ha reggelire megettem egy natur joghurtot? nagyon ezekeny a gyomrom, ha nem eszek joghurtot, vagy tejtermeket, eros fajdalmaim vannak

Legjobb válasz: Hát az attól is függ, hogy milyen méregtelenítési módot választottál, és mit méregtelenítesz. Zöldfarm bio joghurtokkat, spar natur pur bio joghurttal nyugodtan beolthatsz házi tejet, az kell és jót tesz a bélflórának. Ne iktasd a tejtermékeket. Kemény sajtot is ehetsz, sok kalcium van benne.

Hát az attól is függ, hogy milyen méregtelenítési módot választottál, és mit méregtelenítesz. Zöldfarm bio joghurtokkat, spar natur pur bio joghurttal nyugodtan beolthatsz házi tejet, az kell és jót tesz a bélflórának. Ne iktasd a tejtermékeket. Kemény sajtot is ehetsz, sok kalcium van benne.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!