Találatok a következő kifejezésre: Hatásos a koszmó elleni (2 db)

A babe koszmó elleni samponon kívül van még valami hatásos sampon vagy készítmény?

Mit lehet még csinálni? Az olajozás nem vezetett eredményre.

Legjobb válasz: Mert a koszmót fel is kell vakarni a baba fejérõl puha szõrû kefével amikor felázott.Nem elég leolajozni.Ha ez nem eredményes akkor az már nem koszmo,hanem valami bõrbetegség. Az én kisebbik gyerekem 1 éves,néha még most is találok rajta,és elég nehezen szedem fel,de fel lehet azért.

Mert a koszmót fel is kell vakarni a baba fejérõl puha szõrû kefével amikor felázott.Nem elég leolajozni.Ha ez nem eredményes akkor az már nem koszmo, hanem valami bõrbetegség. Az én kisebbik gyerekem 1 éves, néha még most is találok rajta, és elég nehezen szedem fel, de fel lehet azért.
Szia Nekünk a Hammamelisz sampon sokat segített Yves Rocher termék.
Nekünk az olajozás nem használt, a védõnõ a Babe sampont ajánlotta, de ez sem bizonyult hatásosnak. Mostanában úgy fürdetem, hogy a hajas fejbõrét jó vastagon bekenem fürdetõkenõccsel, és azóta szép a fejbõre. Fürdetés után szoktam kicsit átkefélni a fejbõrét.
De mondom képzeld, nem feltételeztem, hogy van eszed, bocsi:-)))Nem hajmosás után kell vakargatni hanem elõtte amikor felázott az olajtól.HP
Nekünk az olajozás vált be, fürdetés elõtt jól bekentem, hagytam állni rajta 5-10 percet, majd lemostam, és szépen pár nap alatt lejött.Azóta gyönyörû a kis buksija.Újabban a füle tövénél kezdett el, így szintén olajozom és szépen le is jön róla.Gabi olajat használok, nagyon bevált.
Nem vált be a Babé, azért kérdezed? Csak mert nekünk egy-kettõre elmúlt tõle a koszmó, pedig nem vakargattam :-)
Hallod nekem sem váld be az olajozás.Ugy sajnáltam pont nyáron lett a feje koszmos és sapiban kellett neki lenni:) Nekünk csak a babe vált be.Heti 2x3-szor mosom meg a kis haját és azota se semmi:) )
Az én babámnál pár hetesen jelentkezett a koszmó.Az egyik ismerõsöm tanácsára kipróbáltam az aloe vera folyékony szappant és csodák csodájára 2 nap alatt elmúlt!Azóta azt használom, azzal fürdetem (mert kicsit ki volt száradva a bõre) és mosom a haját és mondhatom h hibátlan szerintem!Kisfiam 7 hónapos már és azóta se volt se koszmó, se kiütés, se semmi!Csak ajánlani tudom!!!
A kérdező hozzászólása: Nem mondod. Azért annyi eszem van hogy fel is kell vakarni, nem csak beolajozni. De az olajozás semmit sem ért.
Szia!Nem használt a Babé?Pedig szuper....Próbálkozzatok még, lehet, hogy 1 hét is kell, míg eltûnik, vagy legalábbis enyhül a koszmó.Képzeld, a kisfiamnak annyira makacs volt, hogy már szinte centiméternyi vastag és szagos is volt a lerakódás.Olajoztam, vakargattam, semmi eredmény.Majd megvettem a Babé sampont és mindenféle drasztikus dolog nélkül pár nap alatt eltûnt a koszmó. Azóta már jó pár hónap eltelt, nem volt gond.

Hatásos a Babe koszmó elleni sampon?

Legjobb válasz: Nekem a védõnõ azt mondta, nagyon jó. Még nem próbáltuk, de a babatestápolójuk nagyon jó!

Nekem a védõnõ azt mondta, nagyon jó. Még nem próbáltuk, de a babatestápolójuk nagyon jó!
A fiam bucija koszmós volt, a dokink azt tanácsolta, hogy babaolajjal kenjük be a fejecskéjét vattával és huzzunk rá egy sapit fürdés elõtt 1/2 órával. Fürdésnél pedig jól megmostuk a fejecskéjét. 2-3 alkalom után nekünk elmúlt!
Szia! Nagyon jó!! Mi használtuk.
Nekünk nem használt az olajos kenegetés módszere. Nagyon bevált viszont a Babe. Most is azzal mosom a haját. Hat hónapos kislányos anyuka...
Mi is azt használtuk, bevált, ha nem az elsõ mosásra, akkor a másodikra lemostuk vele. A sampon amugy egy éves koráig kitarott a kisfiamnál.
Az én férjem másfajta sampont vett!(Extra gyengéd sampon babáknak és gyermekeknek) Igaz ez is jó lesz koszmó ellen?
Az én lányomnak még három évesen is van koszmó a fején (pedig nem hanyagoltam el sosem), és csak ez a Babé sampon használ, de csak úgy, ha mindig ezzel mosom a haját.
Észrevettétek, hogy amelyik gyerek ezt használja mind kopasz? Nagyon erõs, 2-3 mosás után kihullik a baba haja tõle.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!