Találatok a következő kifejezésre: Hatásos a Lite (3 db)

Hatásos a Forever Lite?

Legjobb válasz: Van, akinek igen, van, akinek nem.

Van, akinek igen, van, akinek nem.
Mire gondolsz?Ha kaja mellé iszod, hízlal.Ha helyette, fogyaszt.És nagyon egészséges.
Elõzõ:Mesi

Kinek mennyire volt hatásos a Forever lite ultra?

Jöv? héten kedzem el. Unokatesóm 3 hét alatt 6 kilót fogyott vele, így kipróbálom énis. Valaki kipróbálta már? Milyen tapasztalata van vele kapcsolatba?

Legjobb válasz: Én már próbáltam. Akkor használ, ha hosszú távon használod és tényleg kiváltod az étkezést. Tehát a por elõtt és után nem eszel. Ha 1-2 étkezést teljesen kiváltasz, akkor használ. Az unokatesód 2 étkezést váltott ki, hogy ennyit fogyott vagy nagyon nagy a túlsúlya? Még senkitõl sem hallottam, hogy ilyen rövid idõ alatt ennyit fogyott volna csak a portól (ha még ennek nagy része inkább vízveszteség is). Nem fogyózik mellette más módszerrel is? Használ, de ne várd csak a portól, hogy rengeteget fogsz fogyni. Pár kilót mindenki fogyott tõle, aki végigcsinálta.

Én már próbáltam. Akkor használ, ha hosszú távon használod és tényleg kiváltod az étkezést. Tehát a por elõtt és után nem eszel. Ha 1-2 étkezést teljesen kiváltasz, akkor használ. Az unokatesód 2 étkezést váltott ki, hogy ennyit fogyott vagy nagyon nagy a túlsúlya? Még senkitõl sem hallottam, hogy ilyen rövid idõ alatt ennyit fogyott volna csak a portól (ha még ennek nagy része inkább vízveszteség is). Nem fogyózik mellette más módszerrel is? Használ, de ne várd csak a portól, hogy rengeteget fogsz fogyni. Pár kilót mindenki fogyott tõle, aki végigcsinálta.
A kérdező hozzászólása: hát igen elég nagy volt a túlsúlya( szülés utáni), és jól mondod reggeli és vacsi helyett issza, ebédelni meg ebédel rendesen! És kb mennyi ideig kell innom, egy olyan 10-15 kilót szeretnék lefogyni.És ha abbahagyom visszahízom? Azt is mondta unokatesóm, h. neki nem javasolta a védõnõ, hogy mellette tornázzon mert akkor tök izmos lenne:-S aztán, hogy ez igy van e...azt nem tom.
tök m1 hogy mûködik vagy nem mert közel 1 éve bûncselekmény a használata (btk 300/C)
Jah és a videolézereket év végéig használják.. Az összes fama3 át van már alakítva fotózásra , a fama2 lézerek (ebbõl van 2db összesen) mennek a levesbe szilveszterkor.
Azért emelik ki az SCS103-at , mert az összes korábbi lézerhez képest kiemelkedöen magas frekvencián müködik. Amig a korábbi mérök max 200pps-el mennek, az scs103( és a 102 és a legujabb ULS alapú lézer) 3200pps-el . Ezt nem mindegyik detektor tudta korábban
Ez nem igaz! 1. radar már csak hébe-hóba van csak 2. Mivel az SCS-103 egy fotó lézer (ezt használják nálunk), ami azt jelenti, hogy pl. 70 méteren készít egy fotót, de a lézer jel akár 200-500 méterre is eljut, így ezzel az eszközzel valóban megelõzhetõ a büntetés.
Érdekes amúgy hogy pont az SCS-103 van kiemelve az ajánló dumában, amikor csak az az egy készít csak képet (esetleg még a fáma3/DP amibõl 2db ha van az országban), az összes többi videó felvételt készít, akár 1km-rõl is! Azon pedig hiába csipog, a videó felvételen hiába lassítasz... :) Senki ne ugrojon be az iylen dumáknak, traffipax ellen a blokkoló volt csak a hatásos, de azt betiltották, nem véletlen!
Annyiban van csak igazad, hogy nem blokkoló, hanem detektor, elnézést, a Kiyo márkára asszociáltam egybõl (az inkább blokkolókat gyárt(ott), de ez a tényeken nem változtat... Ezt a kamu vállalkozói dumát szerintem hagyjuk, hogy megelõzhetõ vele a büntetés, mivel a rendõrök sem hülyék, és olyan helyre állnak be, és olyan távolságba mérnek, hogy ne tudj megfordulni meg stb... SCS103-al nem szoktak 500 méterre mérni... Amúgy ott a fáma3 meg társai, azok pedig videófelvételt készítenek, tehát nem úszod meg...
#9: Legális a detektor, de semmit nem érsz el vele... A radart még elõre lehet jelezi, mert a radarhullámok szóródnak, de a lézer nem... a nyaláb nem szóródik, és amikor jelez, már bemértek... Tehát semmire sem jó... Ha van, ha nicns, ígyius úgyis bemérnek vele, tehát semmire sem jó...
De hoppá bocsi msot nézem hogy ez lézerblokkoló, és nem radardetektor: Akkor pedig a válaszom az, hogy a lézerblokkolókat betiltották, illegális. #7 voltam.
Semmire se jó meg ne vedd! '90es években sok volt a mobil radar azok ellen jó volt, de kb. 2004-2005 körül már áttértek a lézeres sebességmérõkre a rendõrök. Az pedig ugye ellát akár 1000 méterre is, tehát amikor jelez a detektorod már bemértek és készítheted a pénztárcád, arról nem beszélve hogy a sok automata kapura is beraszt, városban használhatatlan. A lézert nem lehet elõre jelezni, ugye egyértelmû hogy miért: a lézernyaláb nem szóródik, míg a radar hullámok szóródtak.
Freedline: Ha egy ilyn kütyün jó firm van és jol is müködik akkor blokkol és csipog. és vagy manuálisan vagy automatikusan lekapcsol 10 mp körül. amikor már elérted a megfelelö sebbeséget. addig meg zavarja a fama-t --.-- ir ki nekik. azaz nem tudnak eredményesen mérni. ha elérted a helyes sebbeséget akkor löksz egy kikapcoslást neki és máris megkapja a megfelelõ sebességet.
2# pont hogy ahhoz van köze... a rendõrség rendszerének megzavarása, illegális beavatkozása, becsapása.. Ha nem vagy jogász, ügyvéd, vagy nem volt még belõle ügyed akkor ezt kár volt feszegetned
Szia! Az igazán jól használható traffipax jelzõ automatikusan kikapcsol amikor a bemérést érzékeli, hogy ne legyen "zavarás"... Kérdés:Ha a traffijelzõ azt érzékeli hogy bemérnek akkor a traffipax már bemért...NEM?:) Ha 140-el vágtatsz úgyis mindegy már készül is a felvétel, hiába lassítasz.
Nem kamu, csak könnyen bukta lehet... a rendõrség is olvassa ezeket a kérdéseket-válaszokat...no és lépnek is.
Hat a btk 300/c - hez pont semi koze nincs es meg veletlenul sem buncselekmeny, lehet az autodon tovabbra is, lehet bekapcsolva is , csak a rendorsegi merest nem zavarhatod vele .. A jogalkoto szandekos joghezagja az ajvekolo ujsagirok miatt
végre vannak hozzá értõ és informálódott emberek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!